91. Dario Krešić

Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: 91. Dario Krešić

Δημοσίευση από navigator11 »

Olorin έγραψε:Οφειλω να ομολογησω οτι εχει βελτιωσει λιγο το λαγκ στο μυαλο. Απο 2 δεπτερολεπτα το εχει μειωσει στο 1,5 (βλεπε πενταλτι στον Τζεμπουρ). Βελτιωση. ;)

..............
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

στο 1ο ημίχρονο ξεκίνησε μια έξοδο πριν του δείξει ο Τσιρίλο ότι πρέπει να βγει. Αυτό κι αν είναι βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

απο μισο του χρεωνω το γκολ με το μαλεζα....για πρωτη φορα αδυναμα βολε...που κινδυνεψαμε..
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

και ο Τσιρίλο φταίει κομμάτι. Στο ριπλέι φαίνεται ότι με το που πάει για κεφαλιά ο Λύμπε, αρχίζει να κάνει κίνηση ο Τσιμπούρ, προσπερνάει τον Τσιρίλο που παρακολουθεί περπατώντας, τσιμπάει τη μπάλα και...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

MANIAKOS έγραψε:απο μισο του χρεωνω το γκολ με το μαλεζα....για πρωτη φορα αδυναμα βολε...που κινδυνεψαμε..
Ο Μαλεζάς στο γκολ δεν ευθύνεται καθόλου .Μια χαρά κρατάει τον επιθετικό της ένωσης.Όλο το λάθος ή το 90% είναι του τσιρίλλο που δεν ακολουθεί τον παίκτη του και το 10% βαριά του Κρέσιτς..
:pano:
fratz8

Δημοσίευση από fratz8 »

Στην εστια του ειναι αψογος, σουπερ ,εχει καλα αντανακλαστικα.
Οταν προκειται να βγει....χαιρετα μου τον πλατανο...
εχει σωσει αρκετα γκολ πανω στη γραμμη,,,αλλα οταν βγαινει μπαινει γκολ
Δειγμα απειριας...
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Πάντως τα ΜΜΕ ότι θέλουν να περάσουν το καταφέρνουν και επηρεάζουν ξεκάθαρα τη πλειοψηφία. Ο Χαλκιάς σε 2 σεζόν έκανε 3-4 λάθη και θεωρήθηκε ασταθής (έτσι απλά). Ο κρέσιτς έχει κάνει καμιά δεκαριά ήδη και είναι θεός. Εγώ του εύχομαι μόνο μην τα εκατοστήσει. Αν το πέναλτι με την αεκ44 το έκανε ο Χαλκιάς θα κράζατε μέχρι το τέλος της σεζόν, και τώρα σαν να μην έγινε τίποτα, επειδή είμασταν κωλάκια και δεν χάσαμε βαθμούς. Ευτυχώς τα λάθη του δεν μας κοστίζουν από συγκυρίες. Το μόνο καλό του παιχνίδι όπου ένοιωσα σιγουριά ήταν με τη Βιγιαρεάλ. Με Χαλκιά ήμουν πάντα ήσυχος. Τι να πω, μακάρι να δουλέψει και να βελτιωθεί. Του λείπει:

1) Βολέ. Όχι μόνο πιο τεχνικό, αλλά και να μην το κάνει βιαστικά και πουλάει την μπάλα. Δες αγόρι μου αν υπάρχει κανείς στην επίθεση για αποδέκτης και μετά το εκτελείς.

2) Επικοινωνία με τους αμυντικούς

3) Συνεισφορά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και στο passing game. Θα μπορούσε να ανεβαίνει και σαν λίμπερο όταν χρειάζεται, και οι γραμμές είναι ψηλά. Όμως έχει έρωτα με την εστία και δεν την αφήνει ΠΟΤΕ.

4) Καλύτερη τοποθέτηση στις φάσεις για να μην χρειάζεται μετά να κάνει τις εντυπωσιακές επεμβάσεις που κάποιοι βλέπω τις κάνανε και βίντεο.

5) Ταχύτητα σκέψης και αντιδράσεων σε θέματα που χρειάζεται μυαλό (δεν μιλώ για reflexes που είναι καλός)

6) Βελτίωση του παιχνιδιού ψηλά και στις εξόδους. Σε κάθε κόρνερ η καρδιά μου ανεβάζει σφυγμούς. (Το 4 και το 5 επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα του 6).

7)Έξοδος στην περιοχή του πέναλτυ (όπου ο Χαλκιάς πέρυσι βγήκε 1ος από στατιστική Γαλάνη, βασικά πέρyσi σύμφωνα με το Γαλάνη ήταν ο καλύτερος τερματοφύλακας της σεζόν). Το χαρακτηριστικό αυτό μας στοίχησε το πέναλτι με την αεκ44. Θέλει δουλειά και τόλμη να βγαίνεις. (Το 4,5 χαρακτηριστικό στακάρει και εδω).

Κάποια από τα παραπάνω βελτιώνονται εύκολα, κάποια άλλα πιο δύσκολα. Αυτό που χρειάζεται τώρα (για τον Κρέσιτς) είναι δουλειά και όχι δηλώσεις. Όσο για εσάς που τον αποθεώνεται, εσείς θα τον σταυρώνετε όταν εγώ θα τον στηρίζω. Ο τερματοφύλακας είναι σαν τους πολιτικούς. Όσο περνάει ο χρόνος φθείρεται, γιατί προστίθενται τα λάθη κυρίως και όχι τα καλά που προσφέρει. Επίσης οι άμπαλοι δεν βλέπουν τις αδυναμίες που εξαρχής έχει, και τα διαπιστώνουν μετά από 2 σεζόν, όπου μετά ζητούν τον εξοστρακισμό του. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις ομάδες στην Ελλάδα, και νομίζω ότι είναι περιττό να αναφέρω παραδείγματα.

Όσον αφορά τον Χαλκιά είναι άδικο να τον υποτιμάτε, βάση λανθάνουσας μνήμης. Μπείτε ΤΩΡΑ στην στατιστική του Γαλάνη και μελετήστε τις 2 χρονιές του στον ΠΑΟΚ.

Αναφέρεται επίσης, ότι είναι λάθος να πετάς κάποιον στον πάγκο όταν κάνει κάποια λάθη (Βέβαια όταν τα κάνει ο Τσιρίλο, τότε αλλάζει).

Ερωτώ: Είναι πιο δίκαιο να χάνει κάποιος την θέση του επειδή τραυματίστηκε, και μετά να μην του δίνεται ούτε μία ευκαιρία? Και μάλιστα μιλάμε για τον καλύτερο Έλληνα Γκολκίπερ, μέχρι πρότινος διεθνή, όπου η στατιστική τον κατατάσει 2ο την σεζόν 08/09 μετά τον Νικοπολίδη και 1ο την σεζόν 09/10!!!!!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τρί 16 Νοέμ 2010, 23:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

+10000000000000

Τα ειπες ολα! Εχω να σου πω ομως το "επιχειρημα" που θα ειπωθει σε λιγο για να αντικρουσει αυτα που ειπες: "Η στατιστικη δε λεει παντα την αληθεια"! :lol: :lol: :lol: Και ετσι απλα εχει "καταρριφθει" ολο το κειμενο σου με μια και μονο φραση, η οποια χρησιμοποιειται παντου και στο μυαλο καποιων σημαινει "η στατιστικη λεει ψεμματα οταν με βολευει".
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

vs40 απαντω στα πεταχτα :D

1 συμφωνω απολυτα
2 η επικοινωνια εχει να κανει με το δεσιμο της ομαδας...εχει παρουσιασει βελτιωση σημαντικη
3 και ο χαλκιας το ιδιο ηταν στο συγκεκριμενο...
4 ντεμι(γαλλικα ειναι οχι κανενας βανδης :mrgreen: )...σε καποιες περιπτωσεις οντως το παρακανει λιγο αλλα ειναι και το στυλ του τετοιο...
5 συμφωνω
6 στην αρχη ετρεμα τωρα μπορω να πω οτι με κανει να αισθανομαι πολυ περισσοτερο σιγουρος...ειναι το κομματι που παρουσιαζει τη μεγαλυτερη βελτιωση για μενα :ugeek:
7 διαφωνω καθετα...στο συγκεκριμενο τομεα ειναι παρα πολυ καλος...να σου θυμησω τις γρηγορες αντιδρασεις με φενερ με αγιαξ(στον σουαρεζ) με ολυμπιακο βολου και αλλες 2-3 περιπτωσεις που με διαφευγουν...με την κουλα ηταν η μονη ατυχη στιγμη...στο συγκεκριμενο τον εχω απολυτη εμπιστοσυνη... 8-)

για τον επιλογο για το χαλκια συμφωνω απολυτα.... :ugeek: :ugeek:

απο εκει και περα ας μην φτασουμε στο σημειο να περασουμε μια χρονια συγκρινοντας τους 2 τερματοφυλακες μας.... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Καλά αυτό που λες είναι σίγουρο Olorin, γιατί κάποιοι προτιμούν να επιβάλονται με φωνές και όχι αποδείξεις. Μιας που οι φωνές είναι πιο αντικειμενικες (αφού ακούγονται πιο δυνατά). Είπα κάτι παραπάνω: "Όταν εσείς θα τον σταυρώνεται εγώ θα τον στηρίζω". Δε θα τον στηρίζω γιατί είμαι μεγάλος ανθρωπιστής, αλλά γιατί πιστεύω ότι σε 2 χρόνια βασικός στον ΠΑΟΚ θα γίνει πολύ καλός, οπότε θα τον στηρίζω και δεν θα θέλω την αλλαγή του επειδή έχει μαζέψει το "πολιτικό" κόστος που προανέφερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τρί 16 Νοέμ 2010, 23:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Sera4 σέβομαι την άποψή σου, όμως αναφορικά με το 7 θέλει πολύ κουβέντα. Πάντως δεν μιλάω για τα τετ α τετ όπου είναι καλός. Με Άγιαξ ευθύνεται στο γκολ του σουάρεζ όσο και ο Τσιρίλο. Ο Χαλκιάς θα είχε πέσει στα πόδια του στο 1ο δοκάρι και δεν θα υπήρχε καν φάση. Στην αεκ44 το ξανάδαμε. Ένας λόγος που είναι κακός σε αυτό δεν είναι το σώμα του και η ταχύτητά του (που είναι μια χαρά), αλλά το μυαλό του και το lag. Σαν τους παλιούς υπολογιστές λαγκάρει. Ένας άλλος λόγος είναι η γενική του αντίληψη για το πως πρεπει να αγωνίζεται. για αυτό και το βάζω ως ξεχωριστό χαρακτηριστικό. Δηλ δεν ΘΕΛΕΙ να βγαίνει. Έχει ΕΡΩΤΑ με την εστία του.
Όσον αφορά το passing game του Χαλκιά, δεν ήταν θεϊκό, όμως έβγαινε σαν λίμπερο και του κάναnε συχνά πάσες οι συμπαίκτες, και είχε αυτοπεπίθεση με την μπάλα, δίνοντας ένα αργό τέμπο χωρίς πολλές βεβιασμένες επιλογές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τρί 16 Νοέμ 2010, 23:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

vs40 πρέπει να έχει κάνει τερματοφύλακας....πολύ σωστές οι απόψεις σου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lefis την Τρί 16 Νοέμ 2010, 17:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

vs40 ο Χαλκιας εφαγε το γκολ του Σουαρεζ :twisted:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Καταρχήν θεωρώ ευλογία να έχουμε 2 πολυ καλους τερματοφυλακες και να μπαινουμε στη συγκεκριμένη αναποφευκτη σύγκριση.

Επίσης καλό είναι να πάρουμε υποψιν μας και τις φημες που ακουγονται για την συμπεριφορά του Χαλκιά και ισως είναι και ενας λόγος που δεν παίζει...(δεν ξερω αν ισχυουν-απλά το θέτω ως προβληματισμό)...

Να μπω και στην ουσία: αν βασιστούμε στα στατιστικά, είναι σιγουρο ότι θα βγάλουμε λάθος συμπεράσματα.( :lol: Ειδες Olorin;) Αλλος ο τρόπος λειτουργίας της αμυνας μας πέρσι τέτοια εποχή και άλλος ο φετινός. Συγκρισεις θα μπορουσαμε να κανουμε μονο αν ειχαμε δυο συγχρονικά παραδειγματα, δηλαδη και τους δυο τερματοφυλακες να αγωνιζονται με την ίδια ομάδα την ίδια περίοδο.

Δεν μπορουμε να μιλαμε με υποθέσεις. Και εγώ θα ήθελα να δω τον κρεσιτς να αγωνιζεται με την περσινή ομαδα επι Σαντος που είχε άμυνα-γρανίτη και να δω πόσα λάθη θα έκανε με την αντίπαλη ομάδα να κανει μίσο σουτ σε κάθε ημίχρονο!

Επίσης ουτε καν εχουμε δει τον Χαλκιά φέτος με την ομαδα με τα συγκεκριμενα χαρακτηριστικά που εχει τωρα,πως θα αντιδρούσε και πόσα γκολ θα έτρωγε.

Η καλη απόδοση του γκολκιπερ εξαρταται κατα 50% και από την συνολικη αμυντικη λειτουργια της ομαδας.

Ποια στατιστικα μπορουμε να δουμε; Goal per total shots ή Goal per shots on target; Μα εχει διαφορά το σουτ απο το σουτ! Αλλο ειναι να σου κανουν σουτ εξω απο την περιοχή και άλλο να αποκρουεις ενα τετ α τετ! Κι ομως στα στατιστικά το ιδιο θα μετρησουν... Για αυτο λεω συνολικη αμυντικη λειτουργία.

ΥΓ.

Μην ξεχναμε οτι τα 2/4 της περσινης αμυνας δεν ειναι τα ίδια -τα ακραια μπακ δηλαδη (Σακελλαριου, Μπουσαιντι)
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Σωστά και τεκμηριωμένα αυτά που γράφει ο φίλος vs40...Από την άλλη σωστές και οι παρατηρήσεις του Maximus για τη στατιστική...Εν τέλει η κρίση για έναν τερματοφύλακα είναι θέμα περισσότερο ειδικών...Προσωπικά ο Κρέσιτς δε μου δίνει ακόμη την ίδια σιγουριά με το Χαλκιά, αλλά βελτιώνεται σε τομείς που στην αρχή υστερούσε πολύ...Στο μυαλό μου είχα το Χαλκιά βασικό και για φέτος και από του χρόνου τον Κρέσιτς...αν θα γίνει καλός τερματοφύλακας θα το δείξει σε δυό χρονάκια, οπότε θα έχει αποκτήσει εμπειρίες και θα είναι ακόμη κάτω από 30..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”