Νομίζω ότι στην τελική, η άποψη αυτή είναι η σωστότερη...danirifle έγραψε:παίδες διαβάζω τόσα πολλά για το θέμα του κοντού...
δεν έχει σημασία τί θέλω εγώ, αλλά πιστεύω ότι από αυτά που βλέπω δεν πρέπει να έρθει...
ακόμα και στο άκουσμα του ονόματός του εδώ μέσα διχαζόμαστε... στο γήπεδο τί θα γίνει??? οι μισοί θα τον χειροκροτούν και οι άλλοι θα τον βρίζουν, και μετά θα πέφτει ξύλο μεταξύ μας...
αυτό δεν το θέλουμε πλέον, έχουμε ανοίξει τα φτερά και πάμε για άλλα... δε θέλουμε ανθρώπους που θα διχάσουν τον τόσο ενωμένο πλέον κόσμο του ΠΑΟΚ..
μπορούμε να βρούμε κι άλλους επιθετικούς...
Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
- DimisK
- Επικοινωνία:
Re: TransferManiac
- Athanasiadhs
Απόψεις και επιχειρήματα των δύο πλευρών ακούστηκαν και ακούγονται συνέχεια...Και πάνω κάτω είναι λίγο πολύ γνωστά..Γιατί δεν μπαίνει στην κεντρική σελίδα ένα γκάλοπ όπου θα ψηφίζουμε(σχετικά με το θέμα του Σαλπιγγίδη λέω πάντα) για να πάρει και η διοίκηση(και όλοι μας φυσικά) όπως λέει ο aparadektos μια σφιγμομέτρηση, χωρίς να είναι αναγκασμένοι να διαβάζουν δεκάδες σελίδες; 
Από τα όσα διαβάζω και εισπράττω, είμαστε προ των πυλών για το διχασμό..
Καλό θα ήταν λοιπόν, η διοίκηση πριν κάνει οτιδήποτε, να λάβει έστω και τυπικά τα όσα λέγονται και γράφονται εδώ μέσα ως υπόψιν πριν ξεκινήσουν τις κινήσεις (γιατί ο μεταγραφικός σχεδιασμός, θαρρώ ότι έχει ολοκληρωθεί..)
Δεν είμαστε πλέον έτοιμοι για την επιστροφή του κοντού, με ότι συνεπάγεται αυτό.
Επίσης, είναι πολύ δύσκολο κάτι τέτοιο να γίνει και στο άμεσο μέλλον.
Το να δίνουν οι μισοί συγχωροχάρτι στον κοντό δεν οδηγεί πουθενά..
Το μόνο πράγμα που ίσως "απαλύνει" τα όσα έκανε, πιθανώς να είναι κάτι που σε κάποια στιγμή ανέφερε πολύ εύστοχα ο Ζορρό.
Τα χρήματα δλδ που μας πήρε κι έφυγε, να τα βάλει όλα στην επόμενη ΑΜΚ, και κάπου εκεί να ολοκληρωθεί το θέμα..
Τέλος με αυτό, Τράνσφερ, μυρίζω κάτι από Ιβηρική Χερσόνησο ή ιδέα μου είναι???
Σε περαιτέρω λεπτομέρειες δε θέλω να μπω..
Καλό θα ήταν λοιπόν, η διοίκηση πριν κάνει οτιδήποτε, να λάβει έστω και τυπικά τα όσα λέγονται και γράφονται εδώ μέσα ως υπόψιν πριν ξεκινήσουν τις κινήσεις (γιατί ο μεταγραφικός σχεδιασμός, θαρρώ ότι έχει ολοκληρωθεί..)
Δεν είμαστε πλέον έτοιμοι για την επιστροφή του κοντού, με ότι συνεπάγεται αυτό.
Επίσης, είναι πολύ δύσκολο κάτι τέτοιο να γίνει και στο άμεσο μέλλον.
Το να δίνουν οι μισοί συγχωροχάρτι στον κοντό δεν οδηγεί πουθενά..
Το μόνο πράγμα που ίσως "απαλύνει" τα όσα έκανε, πιθανώς να είναι κάτι που σε κάποια στιγμή ανέφερε πολύ εύστοχα ο Ζορρό.
Τα χρήματα δλδ που μας πήρε κι έφυγε, να τα βάλει όλα στην επόμενη ΑΜΚ, και κάπου εκεί να ολοκληρωθεί το θέμα..
Τέλος με αυτό, Τράνσφερ, μυρίζω κάτι από Ιβηρική Χερσόνησο ή ιδέα μου είναι???
Σε περαιτέρω λεπτομέρειες δε θέλω να μπω..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος free4 την Πέμ 26 Μαρ 2009, 15:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
TransferManiac
Παρακαλείται μία μεταγραφή ενός αντιμν να σβήσει όλα τα οφ τόπικ γιατί με κουράσατε...
Γαμώ την στιγμή που βρέθηκε το Λαγωνικό μου στα Βόρεια Προάστια...
- indian chief
η πολιχνη βγαζει τα πιο ξηγημενα παιδια....κανα δυο τζουφιοι που υπαρχουν ειναι η εξαιρεση του κανονα.....
τρανσφερ ριξε κι αλλο αρθρο να αρχισουμε αλλο θεμα επιτελους....

- DimisK
- Επικοινωνία:
TransferManiac έγραψε:Παρακαλείται μία μεταγραφή ενός αντιμν να σβήσει όλα τα οφ τόπικ γιατί με κουράσατε...
Βάλτου και ένα λουράκι βρε αδελφέ να μην πηγαίνει όπου θέλει!!
Αν ο Ζαγοράκης αποφασίσει να τον ξαναφέρει θα σημαίνει οτι ο Σαλπι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ναρθει να παιξει εδω.
Και αν γίνει τελικά, δε τίθεται ΚΑΝ θεμα διχασμου. Τόσα χρόνια που σουφερναν τα ΖΩΑ και χαιρόσουν με το κάθε ταγάρι κνόλ και μπαιάνο,τώρα ο καλύτερος σχεδόν έλληνας επιθετικός θα έρθει (και αν έρθει ΦΥΣΙΚΑ θα είναι προσωπική του επιλογή) και θα τσινίσεις σε ποιον??ΣΤΟ ΖΑΓΟΡΑΚΗ?!
ΕΛΕΟΣ.
Μη φωνάξεις το όνομα του ποτέ αν σε χαλάει αλλά αν στηρίζεις τη διοίκηση και δημιουργήσεις πρόβλημα για έναν παίχτη, έσφαλες, φίλε οποιοδήποτε...
Αν ερθει, καλοδεχούμενος όπως κάθε καλός ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ποδοσφαιριστής.
Άν όχι, να φάει ΣΚΑΤΑ ετσι που τακανε
..

Και αν γίνει τελικά, δε τίθεται ΚΑΝ θεμα διχασμου. Τόσα χρόνια που σουφερναν τα ΖΩΑ και χαιρόσουν με το κάθε ταγάρι κνόλ και μπαιάνο,τώρα ο καλύτερος σχεδόν έλληνας επιθετικός θα έρθει (και αν έρθει ΦΥΣΙΚΑ θα είναι προσωπική του επιλογή) και θα τσινίσεις σε ποιον??ΣΤΟ ΖΑΓΟΡΑΚΗ?!
ΕΛΕΟΣ.
Μη φωνάξεις το όνομα του ποτέ αν σε χαλάει αλλά αν στηρίζεις τη διοίκηση και δημιουργήσεις πρόβλημα για έναν παίχτη, έσφαλες, φίλε οποιοδήποτε...
Αν ερθει, καλοδεχούμενος όπως κάθε καλός ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ποδοσφαιριστής.
Άν όχι, να φάει ΣΚΑΤΑ ετσι που τακανε
παιδιά εγώ πιστεύω το εξής
πλέον λίγοι είναι και θα είναι οι ποδοσφαιριστές και οι παράγοντες που πραγματικά είναι Π.Α.Ο.Κ.,καθώς τώρα πλέον πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό και λίγοι είναι αυτοί που πραγματικά νοιάζονται για την ομάδα και τον κόσμο της.
Τώρα όσον αφορά την μεταγραφή Σαλπιγγίδη,αν έρθει θα πρέπει να τον υποστηρίξουμε και όχι να του πετάξουμε μπουκάλια,καθώς θα είναι παίκτης που φορά τον δικέφαλο στο στήθος.Άλλωστε τόσα χρόνια ανεχόμασταν το κάθε παλτό που μας έφερναν οι ακατανόμαστοι πρόεδροι μας και θα κολλήσουμε στον Σαλπιγγίδη,ο οποίος έκανε μια καθαρά ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ απόφαση φεύγοντας.Παικτικά η αξία είναι αδιαμφισβήτητη και από πάνω είναι και Έλληνας οπότε θα είναι μία πολύ καλή προσθήκη στο ρόστερ μας.
Τέλος όσον αφορά τα λεφτά του κόσμου η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι τα πήρε από την πίσω πόρτα ο κολογούμενος και ο σαλπιγγίδης δεν πήρε αρκετά λεφτά για να αγοράσει μία μπαμπαλού.
Αυτά είχα να πώ και συγγνώμη αν βγήκα καθόλου off-topic
πλέον λίγοι είναι και θα είναι οι ποδοσφαιριστές και οι παράγοντες που πραγματικά είναι Π.Α.Ο.Κ.,καθώς τώρα πλέον πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό και λίγοι είναι αυτοί που πραγματικά νοιάζονται για την ομάδα και τον κόσμο της.
Τώρα όσον αφορά την μεταγραφή Σαλπιγγίδη,αν έρθει θα πρέπει να τον υποστηρίξουμε και όχι να του πετάξουμε μπουκάλια,καθώς θα είναι παίκτης που φορά τον δικέφαλο στο στήθος.Άλλωστε τόσα χρόνια ανεχόμασταν το κάθε παλτό που μας έφερναν οι ακατανόμαστοι πρόεδροι μας και θα κολλήσουμε στον Σαλπιγγίδη,ο οποίος έκανε μια καθαρά ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ απόφαση φεύγοντας.Παικτικά η αξία είναι αδιαμφισβήτητη και από πάνω είναι και Έλληνας οπότε θα είναι μία πολύ καλή προσθήκη στο ρόστερ μας.
Τέλος όσον αφορά τα λεφτά του κόσμου η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι τα πήρε από την πίσω πόρτα ο κολογούμενος και ο σαλπιγγίδης δεν πήρε αρκετά λεφτά για να αγοράσει μία μπαμπαλού.
Αυτά είχα να πώ και συγγνώμη αν βγήκα καθόλου off-topic
- DonConstantino
λοιπον αν ερθει ο σαλπι ,ηρθε...τελος !κανενα προβλημα!παμε παρακατω!οποιος αμφισβητισει μονο κακο στην ομαδα θα κανει κ το κανει λογω μαλ... στο μυαλο οπως ειπε ο ζαγορ...
καταλαβαινω οσους εχουν διαφορετικη αποψη και τη σεβομαι.
ομως για μενα ποδοσφαιριστης σαλπιγγιδης δεν υπαρχει!
για καποιους αν ραγισει το γυαλι οντως ξανακολλαει αλλα για καποιους αλλους δεν ξανακολλαει!
δεν ξεχναω ευκολα στη ζωη μου και ναι ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα αλλα φιλαρακια μαζι με τον ΠΑΟΚ εχω και την αξιοπρεπεια μου οπως την καθοριζω εγω!
δεν προκειται να φιλησω εκει που εφτυνα και αυτο δεν θα μου το αλλαξει κανεις.ουτε ο ΠΑΟΚ!
το λεω και το εννοω...αν γυρισει δεν ξαναπαω γηπεδο!λαθος ξελαθος ετσι αισθανομαι.θα στηριξω τον ΠΑΟΚ με μετοχες αλλα γηπεδο γιοκ!
δηλαδη χαθηκαν οι παιχτες και κολλησαμε στον κοντο?ή παιρνει λιγα λεφτα και συμφερει?ή μηπως αν ερθει προταση απο γκει ή εξωτερικο δεν θα μας ξαναφτυσει?
για οσους λεγανε και τωρα ξελενε...συγνωμη αλλα εγω αγαπησα την ΤΟΥΜΠΑ στη ζωη μου και οχι την κωλοτουμπα!και θα συνεχισω να το πραττω με οποιο κοστος και να ειναι αυτο.
αν ειναι ΠΑΟΚτσακι να παει να παρει μετοχες...εχει λεφτα αλλα το καταλαβα αργα ο @αλακας και καποιο καλοκαιρι εστελνα μηνυματα...
ομως για μενα ποδοσφαιριστης σαλπιγγιδης δεν υπαρχει!
για καποιους αν ραγισει το γυαλι οντως ξανακολλαει αλλα για καποιους αλλους δεν ξανακολλαει!
δεν ξεχναω ευκολα στη ζωη μου και ναι ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα αλλα φιλαρακια μαζι με τον ΠΑΟΚ εχω και την αξιοπρεπεια μου οπως την καθοριζω εγω!
δεν προκειται να φιλησω εκει που εφτυνα και αυτο δεν θα μου το αλλαξει κανεις.ουτε ο ΠΑΟΚ!
το λεω και το εννοω...αν γυρισει δεν ξαναπαω γηπεδο!λαθος ξελαθος ετσι αισθανομαι.θα στηριξω τον ΠΑΟΚ με μετοχες αλλα γηπεδο γιοκ!
δηλαδη χαθηκαν οι παιχτες και κολλησαμε στον κοντο?ή παιρνει λιγα λεφτα και συμφερει?ή μηπως αν ερθει προταση απο γκει ή εξωτερικο δεν θα μας ξαναφτυσει?
για οσους λεγανε και τωρα ξελενε...συγνωμη αλλα εγω αγαπησα την ΤΟΥΜΠΑ στη ζωη μου και οχι την κωλοτουμπα!και θα συνεχισω να το πραττω με οποιο κοστος και να ειναι αυτο.
αν ειναι ΠΑΟΚτσακι να παει να παρει μετοχες...εχει λεφτα αλλα το καταλαβα αργα ο @αλακας και καποιο καλοκαιρι εστελνα μηνυματα...
Παιδιά το τόπικ μιλάει για τον τρανσφερμάνιακ... Μην πλατιάζετε...Εχει ξεκλειδωθεί το τόπικ των μεταγραφών...
-
arrwstos
Παιδια, καλως ή κακως συναισθηματισμοι και τα συναφη τη σημερον ημερα στο συγχρονο επαγγελματικο ποδοσφαιρο δεν υπαρχουν.
Ο καθενας του κοιταζει το συμφερον του, το ιδιο και εμεις. Απο την στιγμη που εχουμε συμφερον(και πιστεψτε με εχουμε) απο την μεταγραφη Σαλπιγγιδη, καλως να ερθει. Απο την στιγμη χρειαζομαστε εναν γρηγορο, κοντο επιθετικο με εφεση στο σκοραρισμα, απο τα φυτωρια της ομαδας και μας δινεται η ευκαιρια να τον αποκτησουμε, τελος θα τον αποκτηασουμε... Ειτε τον λενε Σαλμον, ειτε Σαλπιγγιδη, ειτε Ντρογμπα.... Δεν καταλαβαινω πραγματικα γιατι το συζηταμε αλλο....
Ο καθενας του κοιταζει το συμφερον του, το ιδιο και εμεις. Απο την στιγμη που εχουμε συμφερον(και πιστεψτε με εχουμε) απο την μεταγραφη Σαλπιγγιδη, καλως να ερθει. Απο την στιγμη χρειαζομαστε εναν γρηγορο, κοντο επιθετικο με εφεση στο σκοραρισμα, απο τα φυτωρια της ομαδας και μας δινεται η ευκαιρια να τον αποκτησουμε, τελος θα τον αποκτηασουμε... Ειτε τον λενε Σαλμον, ειτε Σαλπιγγιδη, ειτε Ντρογμπα.... Δεν καταλαβαινω πραγματικα γιατι το συζηταμε αλλο....
Για να ρεφαρει τα λεφτα απο τα μηνυματα,θα βαλει του χρονου τοσα γκολ,που θα βγουμε CL.Απλα πραγματα.