Αλήτικη Κυριακή στην ΝΕΤ και άλλα κανάλια του W.C

Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Re: "Αλητικη Κυριακη" στη ΝΕΤ

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

REalcon έγραψε:Πανό λοιπόν στην 5-6 δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει απαρατήρητο!!!
οχι μονο επιμενω στην αρχικη μου σκεψη...αλλα θελω να βαλω και λεφτα αν βρεθουν τα ατομα να το προωθησουν!!
δεν αστειευομαι!! δυστηχως ειμαι μακρια απο τους συνδεσμους, αλλα για οικονομικη στηριξη εδω ειμαι και δεχομαι pm!!!
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Τα ίδια με τον αδερφό πιο πάνω, τσοντάρω κι εγώ.Αν αποφασιστεί στειλτε μου μειλ για να βοηθήσω οικονομικά.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Βοηθάω και εγώ χρηματικά.

Πρέπει να γίνει μια αρχή.
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ntinos »

Τσοντάρω και γω ανετότατα! Στο κάτω κάτω η ΕΡΤ μας τρώει ήδη τόσα λεφτά...... :ugeek:
Camorane4

Δημοσίευση από Camorane4 »

Πανό με μυνήματα εναντίον (ΜΜΕ,δημοσιογράφων) έχουν σηκωθεί πολλές φορές και στη Τούμπα και σε άλλα γήπεδα.Αλλά εδώ είναι που χάνουμε το νόημα.Δεν μπορείς να λες "ρουφιάνοι δημοσιογράφοι" έτσι γενικά και αόριστα και να τους παίρνει όλους η μπάλα...έτσι δεν σε ακούει κανείς και ακόμα και κάποιοι ουδέτεροι θα την "δουν" αλλιως.Αν είναι να σηκωθεί πάλι πανό να ειναι ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ.Γιατί όταν τα χώναμε στον κάθε πρωθυπουργό,πρώην πρόεδρο λαμόγιο,τον κάθε τυχάρπαστο πολιτικό κτλπ ήταν γραμμένο το όνομά τους και με τους δημόσιους-υπαλλήλους-δημοσιογράφους όχι?Να μάθουν όλοι και επίσημα με ποιους "συγκεκριμένα" έχουμε πρόβλημα...όχι σουξου μουξου...

υ.γ. Δύο δρόμοι υπάρχουν μόνο...είτε εμπάργκο είτε κράξιμο...Αφού δεν μας σέβονται,να μας φοβούνται...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Camorane4

Συμφωνώ.

Γι αυτό και χρειάζεται συζήτηση σε οτιδήποτε γίνετε, απλά επειδή ένα πανό εκφράζει τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ.

Βέβαια ιδέες χιλιάδες, άλλη συμφωνούνε και άλλοι θα διαφωνούνε. Το ζουμί όμως θα πρέπει να είναι κάπου στην μέση.
paterasv

Δημοσίευση από paterasv »

Γειά σας παιδιά. Πρώτο μου post στο Paokmania,μια και είμαι φρέσκος αλλά όχι απαραίτητα και νέος συμμετέχων.
Βρε παιδιά....Τα κάστρα πέφτουν με δύο τρόπους. Είτε από έξω με επίθεση, είτε από μέσα με δολιοφθορά. Παρακολουθώ πολλά χρόνια τώρα την τιτάνια μεν, ατελέσφορη δε προσπάθεια των Βορειοελλαδιτών να διεκδικήσουμε ισονομία και ισοπολιτεία. Επί ματαίω...Το ελληνικό κράτος στήθηκε, έτσι ώστε η Αθήνα να νέμεται όλα τα καλά και βολικά.Άρα ; Στο θέμα της Αλητικής Κυριακής , μια λύση...Νούμερα... η τηλεόραση ζει και επιβιώνει χάριν της μαγικής AGB. Αν η Αλητική Κυριακη βουλιάξει, επειδή δεν βλέπουμε τηλεόραση, ή επειδή ασχολούμαστε με την οικογένεια μας, είτε βλέπουμε κάποιο αντίστοιχο αθλητικό, αλλά περισσότερο αμερόληπτο κανάλι, τότε έχουμε τις απαραίτητες προϋποθέσεις και να μας "ακούσουν", αλλά το κυριότερο να αλλάξουν το αρρωστημένο κουκλοθέατρο οι κρατικοδίαιτοι.
Αυτά .....

χαίρομαι που είμαι μαζί με φίλους..... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

paterasv

Καλώς ήρθες!!!
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Camorane4 έγραψε:είτε εμπάργκο είτε κράξιμο
paterasv καλωσορισες στη παρεα...με τον βαζελοπατερα καμια σχεση ε? :mrgreen:
για την ιδια αποψη που χεις με τον camorane απανταω οτι το εμπαργκο δεν στεκει, γιατι κρατικη τηλεοραση και νουμερα τηλεθεασης δεν πανε μαζι...στα π@παρια τους...μας τα παιρνουν απο τη ΔΕΗ ουτως ή αλλως!
αυτο μπορουμε να το κοψουμε? αλλα και παλι τι θα καταφερεις? θα σταματησεις τη προπαγανδα?
οσο για το κραξιμο...ε τι κανουμε τοσα χρονια? ειδατε να ιδρωσει το αυτακι τους?
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Πατέρα καλωσήρθες....

Μόνο μια επιφύλαξη γι' αυτό που είπες: Η ΝΕΤ είναι κρατικό κανάλι και ουδόλως την απασχολεί η τηλεθέαση. Αν ήταν ιδιωτικό θα ήταν αλλιώς τα πράγματα.

Τώρα όμως τα μικρά νούμερα δεν πρόκειται να τους αποθαρρύνουν....
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Τι πρέπει αδέρφια όμως να κάνουμε.

Πρέπει να αλλάξει αυτή η σκέψη δηλαδή του τύπου Α... Είναι κρατική. Α... Είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Α... τζάμπα κόπως και μπλα...μπλα...μπλα...

Αν είναι έτσι να πετάξουμε την πετσέτα στο ρίνγκ και... ΤΕΛΟΣ. (άσε που γλυτώνεις και την μύτη σου μην την σπάσουνε. :opaokara: )

Πέρα από την πλάκα. Στην Ελλάδα πρέπει να ανοίξει το κεφάλαιο που λέγετε ΚΑΝΩ ΜΗΝΥΣΗ!

Είσαι Δημόσιος υπάλληλος και μου λες περιμένετε κύριε εμένα και άλλους 100 επειδή είναι βολεμένος(νη) και βαριεται και έχουνε τα νεύρα τους γιατί δεν τους βγήκε η ΠΑΣΙΕΝΤΖΑ και εγώ και εσύ νομίζουμε ότι δουλεύει; Μήνυση εγώ και άλλοι 100.

Τι θα κάνουνε δηλαδή οι Υπουργοί και οι Βουλευτές της Κυβερνήσεως, θα περιμένουνε το 10,1% που πήρανε να γίνει -15%;

Αν μείνουμε με σταυρωμένα χέρια η θέλουμε χάρη η γίναμε 80-90 χρονών και δεν μπορούμε να αντιδράσουμε.
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Kάτι τέτοιο το βρίσκετε τραβηγμένο, εμπρηστικό
ή απλά (όπως κι εγώ) αρκούντως δραστικό;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Προσωπικα το βρισκω λιτο, σαφες και εντελως διεισδυτικο.
Βγαλε μονο το "Θ" και ειμαστε απολυτως ενταξει.
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

εμενα με χαλανε τα παπακια @@@@@@!!!!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

Πάρα πολύ ωραία ιδέα να μπει πανώ. Να είναι λίγο πιο μεγάλο για να φαίνεται πεντακάθαρα κατά την διάρκεια των τηλεοπτικών μεταδόσεων, και όσο για το τι να λέει εγώ θα προτιμούσα να αναφέρεται ονομαστικά στα μπάσταρδα και όχι στην εκπομπή που τους φιλοξενεί. Βέβαια, από την άλλη είναι τόσο πολλοί μ@λ@κες μαζεμένοι σε ένα στούντιο που θα πρέπει να μπει πανώ γύρω γύρω σ΄ όλη την Τούμπα για να τους χωρέσει όλους.

Πάντως, ας μην κολλάμε σε λεπτομέρειες. Το πανώ είναι εξαιρετική ιδέα, ότι κι αν γράφει. Όχι τίποτα, να μην νομίζουν πως μπορούν να λένε ότι γουστάρουν χωρίς συνέπειες...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “TV”