Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DimisK έγραψε:
Αντί να κλειδώνουν τα τόπικ, θα ήταν καλύτερα να μπανάρονται όσοι βρίζουν. Η συζήτηση θα μπορούσε να συνεχιστεί με τους υγιώς σκεπτόμενους. Για τους άλλους, το παοκμάνια δεν κάνει....
+1.000.000.0000.00000000000
Γιατί ξεκινάς με την ιδέα ότι δεν θα διαβάσεις τα τόπικ αυτά, μετά απο λίγο ξεχνιέσαι, απαντάς ήρεμα ελπίζοντας σε συζήτηση και ξαφνικά ο άλλος σε μπινελικώνει. Ε κάπως θα αντιδράσεις και θα μπλεχτείς και εσύ... Αν οι μοντ τα σβήνανε αυτά με την μία... και μπανάρανε αυτούς που προκαλούσαν...!!
Δεν το καταλαβαίνω αυτο το δεν θελω αν βρίζω αλλα θα βρίσω επειδη με εβρισε... Αν σε βρίσει κάποιος, ή πατα το θαυμαστικό η στείλτου πμ και κραξ'τον.. Αν θέλεις να παραμείνεις σε κόσμια επίπεδα είναι ευκολο...
Δεν έπεσα και στο επίπεδο του να αρχίσω τα μπινελικια... Ποτέ δεν θα το έκανα.. Αλλά δεν πιστεύω ότι πρώτον είναι καλό να ζητάς την βοήθεια των αρχών και δεύτερον να του τα λες από πίσω...
Απλά όταν σε κράζει και σου κάνει τα νεύρα τσατάλια θα την πετάξεις και την ειρωνία, θα αντιδράσεις, θα κοροιδέψεις και ας μη βρίσεις...
Δεν είναι μόνο το δικό σου διαδικτυακό σπίτι Γιάννη, αλλά και όλων των μελών. Κι εμένα κάποιοι με εκνευρίζουν και μάλιστα πολύ. Δεν φταίνει όμως αυτοί που διαφωνούν μαζί μου, ή που με ειρωνεύονται. Εγώ φταίω που δεν μπορώ να επιβληθώ στον αδύναμο εαυτό μου, ώστε να μην με επηρεάζουν τέτοιες σκόπιμες ενέργειες. Αν συμμετάσχω εκείνη τη στιγμή εν βρασμώ ψυχής (hot blood), θα παρασυρθώ στο επίπεδο που έφτασαν κι εκείνοι. Άσε που μπορεί να βριστούμε από μια παρεξήγηση και είναι κρίμα, γιατί αύριο μπορεί να βρεθούμε παρέα, φωνάζοντας για τον ΠΑΟΚ. Επομένως μόνο να χάσω έχω, συμμετέχοντας.
Καλύτερα να βρεις τη δύναμη να αποτραβηχτείς, να ηρεμήσεις και ΜΕΤΑ να επανέλθεις.
αν νομιζετε οτι πρεπει να διαγραφει κατι απο αυτα που εγραψα καντε το κανενα προβλημα και το λεω ειλικρινα εσεις αποφασιζετε ΑΛΛΑ αν το κραξιμο στους παιχτες απαγορευεται θα πρεπει να διαγραφει ολο το φορουμ
λευτερια στον αγωνιστη ρικαρντο βερον
ΠΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ
Ο Ρικάρντο κράχτηκε για τη στάση του, που ήταν ενάντια στα συμφέροντα της ομάδας. Ο Δημήτρης βρίστηκε (τελείως διαφορετικό) επειδή αποκτήθηκε από την ομάδα. Ούτε η φυγή του από αυτήν ήταν εναντίον της. Ο ΠΑΟΚ τον πούλησε και αμοίφτηκε με καλά λεφτά, γι' αυτό.
δεν πηγαινε για σενα αλλα φασκεις και αντιφασκεις ο βερον (και αλλοι πολλοι) ειναι παιχτης του ΠΑΟΚ ναι η οχι;
και ο ΔΣ θεωρουμε οτι με την σταση του στρεφεται (και στο παρελθον και στο παρον και στο μελλον) κατα του ΠΑΟΚ
μην ξαναρχισουμε τα ιδια............
σεβομαι απολυτα τα παιδια που παλευουν για το φορουμ γιατι ειναι σε πολυ δυσκολη θεση και αν κρινουν οτι χρειαζεται να διαγραφουν (ακομα και ολα) τα ποστ μου ας το κανουν κανενα προβλημα ειληκρινα
αλλα δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο οτι καποιοι θελουν να σταματησουμε το κραξιμο στον δσ και οχι γιατι κοπτονται για τους υπολοιπους
Θα παρακαλούσα να παραμείνουν ΟΛΑ τα ειρωνικά, υβριστικά και απαξιωτικά σχόλια προς παίκτες του ΠΑΟΚ τις 2 προηγούμενες χρονιές...χαρακτηρισμοί όπως μπεκρής, άμπαλος, γίδι, τσουτσέκι αλλά και προτροπές όπως κουρέψου, μάθε μπάλα, πάρε τον μπούλο και άλλα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ παρόμοια σχόλια (όσα απέμειναν από τις πτώσεις) να μην σβηστούν...
Γιατί τα χρυσόψαρα ξεχνάνε αλλά τα γραπτά μένουν...