Εισιτήρια διαρκείας 2008-09!

Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

ΠΑΟΚ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ.

Μαύρη αγορά για ένα εισιτήριο στην Τούμπα - απόψεις

Δημοσίευση από KOABASEL »

19.159 εισιτήρια διαρκείας στην Τούμπα μας (3 στην οικογένεια μου :) ). Στα ντέρμπι θα εκδίδονται λιγότερα από 9.500 και όταν έρχονται φιλοξενούμενοι λιγότερα από 5.000. Αν η ομάδα πηγαίνει καλά (και θα πάει καλά) τότε
στα περισσότερα παιχνίδια το γήπεδο θα είναι σχεδόν γεμάτο και σε 10 θα υπάρχει sold-out τουλάχιστον μια μέρα πριν (ποκ, πανιώνιος, αρης, ηρακλής, ξάνθη, λάρισα και 2 στο κύπελλο).
Με δεδομένο ότι δεν μπορούν οικονομικά να αγοράσουν διαρκείας πολλά αδέλφια μας, ενώ κάποιοι μένουν όπως εγώ στο εξωτερικό, η μαύρη αγορά θα κάνει πάλι την εμφάνιση της στο γήπεδο μας.
Δεν έχω τίποτε με τους μαυραγορίτες, άλλωστε πλήρωσα 70.000 για να είμαι στο final-four στην Αθήνα και πέρσι 150 ευρώ για να δω το BARCA - REAL ( ισπανικό ΠΑΟΚ-γαύρος ) και ξέρω ότι με αυτό τον τρόπο όποιος πραγματικά θέλει να δέι το παιχνίδι το βλέπει, απλά σαν ΠΑΟΚΤΣΗ με ενδιαφέρει το γήπεδο να είναι γεματο και να κερδίζει οικονομικά η ομάδα μου από την μεγάλη εμπορικότητα της
Γι΄αυτο λοιπόν προτείνω :

1. Σε αυτά τα δέκα ματς κανένα εισιτήριο σε φιλοξενούμενους, αγορά το πολύ δύο εισιτηρίων από κάθε άτομο και έκδοση 1000 περίπου εισιτηρίων συνολικά σε 3 πλάσια τιμή ( τη διαφορά θα λαμβάνει κάποιος σε μετοχές)
2. Στα υπόλοιπα παιχνίδια η ΠΑΕ να εκδίδει παραπάνω εισιτήρια σε συνεννόηση ( με όποιο τρόπο γίνεται αυτό) με κάποιους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας (ειδικά του εξωτερικού)
3 Έκδοση εισιτηρίων τετράδας αγώνων ( ΑΕΚ- ΠΑΟ - Ρούλης -λεβαδειακός) σε διπλή τιμή
4. μέσω του paokmania αξιοποίηση των καρτών διαρκείας μελών που για διάφορους λόγους δεν μπορούν να πάνε στο γήπεδο.

Κατά τη γνώμη μου, με αυτόν τον τρόπο και το γήπεδο θα είναι γεμάτο και η ομάδα θα είναι οικονομικά κερδισμένη και θα αποθαρρύνονται κάποιοι να βγάλουν χρήματα από την δίψα μας να δούμε την ασπρόμαυρη στολή με το δικέφαλο στο στήθος, να ακούσουμε τον ύμνο μας και να φωνάξουμε για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας
Άβαταρ μέλους
savvas53

Δημοσίευση από savvas53 »

11...
ΑΣΤΕΡΑΣ.
...και βλεπουμε..
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

ΚΑΙ ΣΚΌΤΩΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΉΡΙΌ.

:) :)
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

αυτο θα φαινεται την παρασκευη απο την προπωληση των εισητηριων για καθε αγωνα..ανκαι δεν νομιζω να φτασαμε ακομα στο επιπεδο του sold out και σε τοσο μικρα ματς..α και κατι ακομα..αν πεις στους υπευθυνους της παε οτι ηρθες απο αθηνα πορτα δεν τρως με τπτ..ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!Οπως επισης σε ενα "μικρο"ματς μπορεις απο πριν να παρεις τηλ την παε και λεγοντας οτι εισαι απο τοσο μακρυα λογικα θα σου κρατησουν εισιτηριο..οπως αλλωστε κανουν συνηθως και για τα παιδια απο το εξωτερικο..
και μην ξεχναμε οτι τα παιδια στην παε δεν ειναι κατι απροσωπο..ειναι φιλοι μας παοκτσηδες που οταν τους ζητησουμε κατι μας ακουν κ αν ειναι εφικτο ανταποκρινονται!
Άβαταρ μέλους
ALEXAND4R

Δημοσίευση από ALEXAND4R »

DimisK έγραψε:Eγώ που μένω στην Αθήνα λοιπόν και δεν έχω κολλητούς να μου βρουν εισητήρια, αν θέλω να ανέβω Τούμπα και να πάω στα εκδοτήρια του γηπέδου, να πάρω εισητήρια λίγο πριν ένα αγώνα, έχω τύχη; Δεν μιλάω για τα 11 ματς που είπαν πριν τα παιδιά, αλλά για ένα απλό παιγνίδι π.χ με τον Λεβαδειακό ή τον Πανθρακικό.
Φοβάμαι μήπως κάνω ολόκληρο ταξίδι και φάω πόρτα....
Καμιά άποψη;
:?:
0αχ0χα00χα0αχ0αχ0αχαχα :lol: :lol:
εισητιρια λιγο πριν τον αγωνα ????τι ειναι αυτο? :?
Άβαταρ μέλους
ugandezos

Δημοσίευση από ugandezos »

Μαγκες εχω δυο αποριες.....Τα εισητηρια διαρκειας που θα παρουμε θα ειναι τα ειναι τα ηλεκτρονικα εισητηρια????
Ξερει κανεις αμα δινουν σε αυτους με διαρκειας ξεχωριστο εισητηριο για το ματς με την αεκ αφου δεν εχουν μπει ακομα τα μηχανηματα για τα ηλεκτρονικα διαρκειας στο γηπεδο????Οποιος γνωριζει ας το λαλησει....
:) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Gerard04

Δημοσίευση από Gerard04 »

Το πηρα κι εγω το ιερο! Περιμενω το ματς με το ρουλη να δω πως δουλευει,και μετα να δω και την τσοντα μου!! :lol: :) :) :) :)
xristos00

Δημοσίευση από xristos00 »

OΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ 4 ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ
ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΞΩ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΘΥΡΕΣ ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΤΕΥΕΘΕΙΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΡΑ ΣΑΣ.

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
xristos00

Δημοσίευση από xristos00 »

ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ ΛΕΩ.

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
savvas53

Δημοσίευση από savvas53 »

πω πω...
φρικη τα τουρνικεεεεε....
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Το γήπεδο και η ΠΑΕ δεν μπορούν να υποδεχθούν και εξυπηρετήσουν αντίστοιχα τόσο κόσμο!
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Τι μαύρη αγορά μη γ@μήσω κανα κώλο τώρα που φόρτωσα;;;;
Έχω να πάρω τρία στην 3, εφτά στην 5 και τέσσερα στην 4 .. για γνωστούς και άγνωστους φίλους και μη από Παοκμάνια και μη!
μ@λ@κ@ς είμαι που δεν βάζω καπέλο; Άντε μη πάρω τα καπέλα όλα και τα βάλω στον π@το των μαυραγοριτών!
Άβαταρ μέλους
dimitrispaokara

Δημοσίευση από dimitrispaokara »

Έφαγα παπά γ....το!Είπε στον extra ότι μαζί με το διαρκείας οι κάτοχοι θα παίρνουν και εισητήριο για το ματς με το αεκακι και ενώ πήγα χθες και το πήρα ξαναπήγα (δεν απάντουσαν στα τηλέφωνα)και μου είπαν αυτό που λένε και τ'αδέλφια ότι αυτά είναι μ@λ@κίες,θα δείχνεις το διαρκείας και θα μπαίνεις!!!!Γιατί ο καθένας λέει ότι του κατέβει?????? :? :?
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Λύστε μου μια απορία.. Πηγαίνω ανελλιπώς στην 4 αλλά κάθε χρόνο παίρνω διαρκείας στην 5 απλώς για περισσότερη οικονομική ενίσχυση. Έτσι και φέτος έκανα το ίδιο... Τώρα με αυτά τα ηλεκτρονικά εισιτήρια μου ήρθε μια φλασιά. Υπάρχει περίπτωση να μη μπορώ να μπω στην 4 με το διαρκείας της 5?? Ελπίζω να μη λάβω καμιά αρνητική απάντηση...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”