Πρωτάθλημα SL 2025-26

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
tsou

Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26

Δημοσίευση από tsou »

giapas έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 20:54 Κι εγώ θέλω πρώτο ματς μέσα στη κούλα.
Ξεκάθαρα.
Δν μπορώ να βρω γενικά κάτι ιδανικό σε οποιαδήποτε πρώτη αγωνιστική αλλά ειδικά κουλα ΠΑΟΚ είναι ένα ματς όλη η χρονιά. Ένα 90λεπτο με ήττα πάμε στο μείον 6 αντί ζωή.
Με νίκη όλα τούμπα...
These users thanked the author tsou for the post:
Rexaris
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Με ασόβαρη εμφάνιση στον τελικό, θα αποχαιρετήσουμε το Κύπελλο. Όλα για όλα με τους καλύτερους δυνατούς σα να είναι τελικός ΤσουΛου. Και όχι παίκτες που κρέμασαν φέτος τον ΠΑΟΚ στα κρίσιμα, ούτε στην αποστολή.
These users thanked the author Rexaris for the post (total 2):
Γερασίμου, kokoblokos
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Γερασίμου έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 21:30
GEOL έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 20:48 Μόνο ένα σχόλιο που απευθύνεται στον γιατρό του forum: Γιατρέ μου ετοίμασε τη λίστα με τα χάπια που θα πάρουμε στη ΦΙΕΣΤΑ ΤΙΤΛΟΥ στο ναό.
Ειδικό συνταγολόγιο θα χρειαστεί. Πάντως εγώ χθες κοιμήθηκα μετά από λήψη βαλεριάνας συν μελατονίνης και η γυναίκα μου δεν με μιλούσε, γιατί κατάλαβε πόσο συγχυσμένος ήμουν.
ΠΑΟΚ είσαι :lol:
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

renegade έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 21:32 Είναι τόσο πολλές οι παράμετροι που πραγματικά είναι δύσκολο να επιλέξεις τι θέλεις.
Πχ η κούλα έχει δικαίωμα αναβολής μετά το δεύτερο παιχνίδι της το οποίο είναι πριν τη δεύτερη αγωνιστική?
Αν όχι τη θέλω τότε.
Ο βάζελος είναι μία ακόμη παράμετρος.
Είναι διαφορετικό να τον έχεις πρώτη δεύτερη αγωνιστική εκτός και διαφορετικό να τον έχεις στην τελευταία για παράδειγμα που το μυαλό θα είναι στις παραλίες.
Είναι σημαντικό ποιον και πού θα πετύχεις τρίτη αγωνιστική που σε αντίθεση με εμάς οι υπόλοιπες ομάδας ( εκτός αν προκριθεί η κούλα ) δεν θα έχουνε αγωνιστικό ρυθμό για 15 μέρες
Με εκπλήσσεις που ασχολείσαι τόσο από πριν. :mrgreen:

Όχι δεν έχει δικαίωμα αναβολής. Στα προημιτελικά έχεις δικαίωμα μόνο στο ενδιάμεσο. Στα ημιτελικά ή πριν από το πρώτο ή στο ενδιάμεσο.
Άρα η άεκ έχει δικαίωμα αναβολής μόνο στο ενδιάμεσο των ημιτελικών (αν προκριθεί) γιατί πριν από τον πρώτο ημιτελικό είναι ο τελικός κυπέλλου.

Οι παράμετροι είναι πολλές. Είναι και το ποιοι θα μας πέσουν στο Κυριακή - Τετάρτη 4η και 5η αγωνιστική. Είναι πόσες κεκλεισμένων θα φάμε και αν θα φάμε. Είναι το πότε θα γυρίσουν οι τραυματίες. Είναι το αν σε περίπτωση πρόκρισης της άεκ, ζητήσει αναβολή τι θα γίνει. Θα αναβληθεί όλη η αγωνιστική ή μόνο ο αναβληθείς αγώνας όπως το '24 άρα αλλάζει η σειρά του προγράμματος. Είναι πολλά γι΄ αυτό ας έρθει ότι θέλει. Κάθε σενάριο έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του. Το θέμα είναι η ομάδα μας και το πότε θα γυρίσουν οι τραυματίες.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

tsou έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 21:58
Ξεκάθαρα.
Δν μπορώ να βρω γενικά κάτι ιδανικό σε οποιαδήποτε πρώτη αγωνιστική αλλά ειδικά κουλα ΠΑΟΚ είναι ένα ματς όλη η χρονιά. Ένα 90λεπτο με ήττα πάμε στο μείον 6 αντί ζωή.
Με νίκη όλα τούμπα...
Και η ισοπαλία δεν είναι κακή. Οποιοδήποτε αποτέλεσμα μας κρατάει σε απόσταση βολής απέναντι σε αντίπαλο που έχουμε κι άλλο παιχνίδι απέναντί του δεν είναι κακό. Ο χρόνος είναι υπέρ του ΠΑΟΚ. Οι πρώτες 2 αγωνιστικές είναι οι κρίσιμες που δεν ξέρουμε ποιοι θα έχουν επιστρέψει. Μετά τον τελικό όλα θα είναι αλλιώς. Μπορεί 3η αγωνιστική να μην είναι περισσότερο από -3 και από τους 2; Ο ΠΑΟΚ τις 2 πρώτες αγωνιστικές ζητά χρόνο. Μακάρι να κερδίσει και πόντους. Σε πρώτη φάση πρέπει να κερδίσει χρόνο.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

tsou έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 21:58
Ξεκάθαρα.
Με νίκη όλα τούμπα...
Για αυτό το θέλω ,συν ότι και το Χ μου κάνει.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Εγώ θέλω πρώτο ματς με την Κούλα μέσα στην Τούμπα.

''Αίμα και άμμος''.

Τους πατάς. Τους λιώνεις το ηθικό και τους φτάνεις με το καλημέρα στη βαθμολογία.

Ματς χωρίς αύριο. Τούμπα ηφαίστειο και αδρεναλίνη στα ύψη.
Το ματς θα το πάρουμε εμείς. Προπονητής - παίκτες και κόσμος.

Αλλαγή ψυχολογίας κατευθείαν με νίκη.

ΥΓ. Σαφώς ρυθμιστής των Play-off θα είναι και ο βάζελος.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”