Με εστειλες το ομολογω..Maezono Masakiyo έγραψε:Εγώ πάλι μια ανησυχία την έχω πως θα αντιδράσει ο Κίριλος αν τον φωνάξει "πεθαμένο".

Με εστειλες το ομολογω..Maezono Masakiyo έγραψε:Εγώ πάλι μια ανησυχία την έχω πως θα αντιδράσει ο Κίριλος αν τον φωνάξει "πεθαμένο".
Τι εννοεις?Salpigoal έγραψε:Ρε σεις πραγματικά αυτό με τον Μείτέ είναι αδιανόητο.
Μιλάμε για έναν απο τους καλύτερους παίκτες του περισνού πρωταθλήματος (αν όχι τον καλύτερο) ο οποίος για τον Χ...Υ λόγο δεν ήρθε τελικά στην όμαδα, και έκατσε τελικά στην Μπενφίκα όπου έχει ΜΗΔΕΝ λεπτά συμμετοχής και κάνει ατομικές προπονήσεις απ ότι διαβάζω (!!!!!).
Πραγματικά δεν νομίζω να έχει υπάρξει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν...παίκτης να κάνει τοπ πρωτάθλημα και καπάκι την επόμενη χρονιά να μην έχει λεπτό συμμετοχής σε όμαδα. Χωρίς τραυματισμό και στην καλύτερη ποδοσφαιρική του ηλικία....
έχει κανείς να δώσει μια πειστική εξήγηση? γιατί εγώ πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι έχει παιχτεί με τον συγκεκριμένο....
Από inpaokΕίναι γνωστό πως το buy out του Περουβιανού (με ισπανικό διαβατήριο) χαφ της Μάλμε είναι 350.000, ένα δεδομένα χαμηλό ποσό, που δεν αποτελεί εμπόδιο.
Αυτή τη χρονική περίοδο, ο ΠΑΟΚ, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής και οι εκπρόσωποι του βρίσκονται σε φάση διαπραγματεύσεων.
Η πλευρά του Πένια ζητά απολαβές που φτάνουν τις 700 χιλιάδες ευρώ.
Η πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδος στον μέσο της Μάλμε, φτάνει στις 600 χιλιάδες ευρώ.
Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζονται κι αναμένονται εξελίξεις το προσεχές διάστημα.
Αρχισαν τα παζαρια παλι ντροπη για το ΠΑΟΚ να παζαρευη 1ΟΟ.ΟΟΟ χιλιαδες ευρω εγω ντρεπομε πραγματικα ενα παιχτη με τοσο μικρο κοστος εκει που πρεπει με ολα αυτα να δωση στο Λουτσεσκου 3 παιχταραδες του 1,5ΟΟ.ΟΟΟLeonardo10 έγραψε:Από inpaokΕίναι γνωστό πως το buy out του Περουβιανού (με ισπανικό διαβατήριο) χαφ της Μάλμε είναι 350.000, ένα δεδομένα χαμηλό ποσό, που δεν αποτελεί εμπόδιο.
Αυτή τη χρονική περίοδο, ο ΠΑΟΚ, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής και οι εκπρόσωποι του βρίσκονται σε φάση διαπραγματεύσεων.
Η πλευρά του Πένια ζητά απολαβές που φτάνουν τις 700 χιλιάδες ευρώ.
Η πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδος στον μέσο της Μάλμε, φτάνει στις 600 χιλιάδες ευρώ.
Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζονται κι αναμένονται εξελίξεις το προσεχές διάστημα.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν είναι να μας έρθει μετά τις 25 Γενάρη θα έχουμε χάσει πολλά.
Οτι σχέση έχει κ ο Μπακαγιόκος είναι φτηνό-δουλειά… που άμα σου βγει σου βγήκε, δλδ με άλλα λόγια πάλι παίρνουν για να πάρουν….Miles έγραψε:Δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει ο Πένια με Μεϊτέ, εκτός αν έρθει κι άλλο χαφ.