Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Στο paok24 γράφουν ότι το συμβόλαιο του Ρενιέρ είναι 3.5 μυρια και εμείς θα δώσουμε μέχρι 1.3 αλλά δεν είμαστε τόσο πρόθυμοι λεει γιατί αυτή η κίνηση δεν έχει προοπτικοί για το μέλλον
Μα δεν δινεις τετοιο ποσο για 21χρονο με μετρημενες συμμετοχες...Η Χιρονα περσι ποσα εδωσε?
Μια χαρά είναι και οι δανεικοί. Ας πάρουν 2 χαφ δανεικά συν ένα εξτρεμ, και τουχρονου ας αγοράσουν αυτόν που έχει τη μεγαλύτερη προσφορά. Έτσι γλυτώνεις πιθανα παλτά και συμβόλαια που σου φορτώνουν το μπάτζετ.
Θα ήθελα πάντως κατά προτίμηση τον Βραζιλιανο (Μαρκαντωνη), λόγω ηλικίας.
Θα ήθελα πάντως κατά προτίμηση τον Βραζιλιανο (Μαρκαντωνη), λόγω ηλικίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Σάβ 26 Αύγ 2023, 12:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Metagrafakias
Οταν περασουμε τα δρεπάνια της Χαρτς εμενα αυτος ο παικτακος δεν θα με άφηνε αδιάφορο παντως…
https://www.transfermarkt.com/lawrence- ... ler/225744
Ξεχώριζε απο τους αλλους τους άμπαλους και φαινεται οτι ειχε το ευκολο γκολ!!
https://www.transfermarkt.com/lawrence- ... ler/225744
Ξεχώριζε απο τους αλλους τους άμπαλους και φαινεται οτι ειχε το ευκολο γκολ!!
-
Ναι ρε παιδιά, 1,3 τον χρόνο δίνεις για είναι ο άλλος μέσα στους καλύτερους παίχτες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οχι για ένα ταλέντο. Μεγάλο ρίσκο.
Η αληθεια ειναι πως το χτιζουμε κορμο ειναι μυθος σχετικα. Κορμο εχουμε, 3-4 παιχταραδες θελουμε για τιτλους κι ας ειναι δανεικοι
Δηλαδή οι του 24 μας ενημερώνουν ότι ο παίκτης βρίσκεται στην οικονομική κλίμακα που βρίσκεται ο Βαλβέρδε πχLeonardo10 έγραψε:Στο paok24 γράφουν ότι το συμβόλαιο του Ρενιέρ είναι 3.5 μυρια και εμείς θα δώσουμε μέχρι 1.3 αλλά δεν είμαστε τόσο πρόθυμοι λεει γιατί αυτή η κίνηση δεν έχει προοπτικοί για το μέλλον

Πιθανότατα έχει κανένα τριάρι μικτά... όπερ και σημαίνει περίπου 1,2 καθαρα...τα οποία είναι πάρα πολλά για μας για παίκτη που ναι μεν είναι πολύ καλός αλλά δεν είναι παιγμένος
Χρονος για σκεψεις παντως δεν υπαρχει.1 εβδομαδα εχουμε κανεις προτασεις και διαλεγεις.
- WeWillRockYou
Η περίπτωση Ρέινειρ με 300χιλ. μισθό όπως λέει το capology έχει λογική, για να δώσεις βάθος στη μεσοεπιθετική σου γραμμή, στα 1,3 εκ. μισθό, δεν υπάρχει λόγος.
Υπάρχουν μια χαρά αξιόλογες περιπτώσεις ελεύθερων παικτών, που με συμβόλαιο του 1 εκ., τους αποκτάς και είναι δικοί σου. Εύκολο παράδειγμα που μου έρχεται στο μυαλό ο Saman Ghoddos, 29 χρονών, διεθνής Ιρανός, με εμπειρία από Αγγλία, που παίζει αριστερό εξτρέμ και δεκάρι.
Για την περίπτωση Marcos Antonio πάντως, συνεχίζω να ελπίζω πως θα καταλήξει σε εμάς. Οι Ιταλοί φαίνεται πως επιμένουν σε πώληση και έχουν στραφεί σε τουρκικές ομάδες τις τελευταίες μέρες. Εύχομαι να μην κάνει καμία κίνηση, ώστε να καταλήξει στο τέλος σε εμάς.
Υπάρχουν μια χαρά αξιόλογες περιπτώσεις ελεύθερων παικτών, που με συμβόλαιο του 1 εκ., τους αποκτάς και είναι δικοί σου. Εύκολο παράδειγμα που μου έρχεται στο μυαλό ο Saman Ghoddos, 29 χρονών, διεθνής Ιρανός, με εμπειρία από Αγγλία, που παίζει αριστερό εξτρέμ και δεκάρι.
Για την περίπτωση Marcos Antonio πάντως, συνεχίζω να ελπίζω πως θα καταλήξει σε εμάς. Οι Ιταλοί φαίνεται πως επιμένουν σε πώληση και έχουν στραφεί σε τουρκικές ομάδες τις τελευταίες μέρες. Εύχομαι να μην κάνει καμία κίνηση, ώστε να καταλήξει στο τέλος σε εμάς.
Ο χαμός θα γίνει 1η Σεπτεμβρίου, μετά τα Ντιλ που θα χαλάσουν τελευταία μέρα των μεταγραφών...θα περιμένουμε σαν κοράκια να αρπάξουμε ότι υπάρχει
Για ρενιερ τι να πω; είδα λίγο βιντεακια που υποτίθεται έχει και τις καλές του στιγμές δεν βλέπω κάτι που να δικαιολογεί συμβόλαιο εκατομμυρίου από εμας, καλά για 30 μύρια που έδωσε η ρεαλ δεν το σχολιάζω. Σίγουρα ο παίκτης μόνο που έκανε 2 χρόνια προπονήσεις στη Ντόρτμουντ + ρεαλ έχει δουλευτεί στο υψηλότατο επίπεδο. Αλλά ξαναλέω από κάτι τέτοια καταλαβαίνω τι ταλενταρα έχουμε στην ομάδα μιλώντας για τον ντελια. Μιλάμε αν ο τύπος ήταν άλλη εθνικότητα την 20ρα την έπιανε για πλάκα και έτσι όπως είναι τώρα. Χωρίς νούμερα χωρίς εθνική χωρίς Ευρώπη. Γέρος να είναι να τον χαρούμε γιατί δεν νομίζω ότι θα έχουμε ποτέ το χρήμα να αγοράσουμε τέτοιο ταλέντο. Μόνο α το ξαναφτιαξουμε.
Για μειτε τώρα νομίζω ότι και παπάδες να κάνει δυσκολα θα δώσουμε 4 μύρια για αγορά. Αλλά και να δώσουμε πιστεύετε θα αφήσει το 1,8 που έχει συμβόλαιο στην μπενφικα για να πάρει εδώ 1 και κάτι στην καλύτερη; Τρελός είναι; Και γιατί να μην πάει Αραβία για ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο; Επίσης μου φαίνεται τελείως μη ποδόσφαιρικο να δίνουμε 4 χαρτιά για 6ρι ντουλάπα ( ναι ξέρω έχει και τεχνική, αναλόγως πως ορίζει την τεχνική ο καθένας) και να είμαστε σε φορ εξτρεμ και 10ρι με ελεύθερους και Μαξ ένα χαρτί συμβόλαιο. Τα μεγάλα συμβόλαια είναι για μπροστά. Εδώ οι άλλοι παίζανε τόσα χρόνια με κάτι μπακακηδες πίσω και αστείο κέντρο-άμυνα και επειδή είχαν 2-3 παίκτες ποιοτητας μπροστά ήταν ανταγωνιστικοι.
Για μειτε τώρα νομίζω ότι και παπάδες να κάνει δυσκολα θα δώσουμε 4 μύρια για αγορά. Αλλά και να δώσουμε πιστεύετε θα αφήσει το 1,8 που έχει συμβόλαιο στην μπενφικα για να πάρει εδώ 1 και κάτι στην καλύτερη; Τρελός είναι; Και γιατί να μην πάει Αραβία για ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο; Επίσης μου φαίνεται τελείως μη ποδόσφαιρικο να δίνουμε 4 χαρτιά για 6ρι ντουλάπα ( ναι ξέρω έχει και τεχνική, αναλόγως πως ορίζει την τεχνική ο καθένας) και να είμαστε σε φορ εξτρεμ και 10ρι με ελεύθερους και Μαξ ένα χαρτί συμβόλαιο. Τα μεγάλα συμβόλαια είναι για μπροστά. Εδώ οι άλλοι παίζανε τόσα χρόνια με κάτι μπακακηδες πίσω και αστείο κέντρο-άμυνα και επειδή είχαν 2-3 παίκτες ποιοτητας μπροστά ήταν ανταγωνιστικοι.
Οι ρητρες οταν δεν ειναι υποχρεωτικες, συνηθως ειναι το ταβανι για διαπραγματευση. Παραπανω δεν θα δωσεις, λιγοτερα μπορει.
Το άρθρο για τον Ρενιέ αν έχει δόση αλήθειας λέει ότι έχει συμβόλαιο 3 μύρια και η Ρεάλ ζητάει να καλύψουμε το 1,3.
Εγώ προβληματίζομαι γιατί ο παίκτης είναι σε ελεύθερη πτώση. Προφανώς για να δώσει 30 η Ρεάλ είναι παικταρας αλλά όπου δανείστηκε τελευταία έγραψε μηδέν σε συνεισφορά .
Εγώ προβληματίζομαι γιατί ο παίκτης είναι σε ελεύθερη πτώση. Προφανώς για να δώσει 30 η Ρεάλ είναι παικταρας αλλά όπου δανείστηκε τελευταία έγραψε μηδέν σε συνεισφορά .
-
Αδερφε εσυ στηρίζεσαι στο capology τώρα, να χαμέ να λέγαμε. Σιγά μην έδωσε η Ρεάλ 30 εκ. για να τον αγοράσει και να του δίνει συμβόλαιο Λαμίαςrenegade έγραψε:Δηλαδή οι του 24 μας ενημερώνουν ότι ο παίκτης βρίσκεται στην οικονομική κλίμακα που βρίσκεται ο Βαλβέρδε πχLeonardo10 έγραψε:Στο paok24 γράφουν ότι το συμβόλαιο του Ρενιέρ είναι 3.5 μυρια και εμείς θα δώσουμε μέχρι 1.3 αλλά δεν είμαστε τόσο πρόθυμοι λεει γιατί αυτή η κίνηση δεν έχει προοπτικοί για το μέλλον![]()
Πιθανότατα έχει κανένα τριάρι μικτά... όπερ και σημαίνει περίπου 1,2 καθαρα...τα οποία είναι πάρα πολλά για μας για παίκτη που ναι μεν είναι πολύ καλός αλλά δεν είναι παιγμένος
μεχρι 2 δανεικους,ακομη κι αν παρουν φανελα βασικουrenegade έγραψε:Πάντως την λες και λίγο περίεργη την όλη κατάσταση
εαν υπαρχει ρεαλιστικη οψιον αγορας,εστω και λιγο τσιμπημενη
δεν με χαλαει αρκει να ψαχνουν απο την ωρα που θα ερθουν
ποιος θα τους αντικαταστησει το καλοκαιρι
σε περιπτωση που δεν δεχθουν να συεχισουν σε μας
και να μη λεμε παλι οτι καλοι παικτες δεν ερχονται τον Ιουνιο
φαντασου να πιασουμε τζακ ποτ με τους δανεικους
να παρουμε πρωταθλημα και να εχουμε καμμια δεκαρια συμβολαια να αντικαταστησουμε
η λογικη λεει να κλεισουμε εστω με αξιολογους δανεικους τωρα
τον Ιανουαριο να παρουμε 2-3 παικτες για να ειναι ετοιμοι για του χρονου
και να αυξησουμε τον αριθμο των "ετοιμοπολεμων" για το καλοκαιρι
η λογικη λεει
η λογικη