Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Totem_pk

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από Totem_pk »

Πιστευω οτι κανεις δεν ισχυριζεται οτι δεν ειναι αποτυχια το οτι μειναμε εκτος ευρωπης. Επισης πιστευω οτι κανεις μεσα στην ομαδα το επιδιωξε.
Θεωρω οτι αυτο που λενε καποιοι συνοπαδοι για δυο διοργανωσεις και χτισιματος ομαδας ειναι απλα η διαχειρηση της κρισης που εχουμε. Ηρθε η μεγαλη στραβη, τι καλο μπορουμε να βγαλουμε απο αυτην? Η απαντηση σε αυτην την ρωτηση νομιζω οτι εαν ειναι η σωστη τοτε θα πανε ολα καλα.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Ποιος ειπε οτι λειπω; :mrgreen: (miles)
Απλά νομιζω πως δεν χρειάζεται να πω πως η αποψή μου ειναι εκ διαμέτρου αντιθετη με του rain
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Totem_pk έγραψε:Πιστευω οτι κανεις δεν ισχυριζεται οτι δεν ειναι αποτυχια το οτι μειναμε εκτος ευρωπης. Επισης πιστευω οτι κανεις μεσα στην ομαδα το επιδιωξε.
Θεωρω οτι αυτο που λενε καποιοι συνοπαδοι για δυο διοργανωσεις και χτισιματος ομαδας ειναι απλα η διαχειρηση της κρισης που εχουμε. Ηρθε η μεγαλη στραβη, τι καλο μπορουμε να βγαλουμε απο αυτην? Η απαντηση σε αυτην την ρωτηση νομιζω οτι εαν ειναι η σωστη τοτε θα πανε ολα καλα.
Σ´ευχαριστώ φίλε Τοτέμ, ακριβώς αυτά εννοούσα.

Φίλε Τζόσουα δεν ξερω αν το έκαναν επίτηδες ή είναι αφελείς, το σίγουρο όμως είναι οτι τα κάνανε μανταρα και οι τρεις (ΠΑΕ, προπονητής, τ.διευθυντής) και περιμένω με αγωνία τις επόμενες κινήσεις τους για να δω πού το πάνε.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Doomlord4 έγραψε:Ποιος ειπε οτι λειπω; :mrgreen: (miles)
Απλά νομιζω πως δεν χρειάζεται να πω πως η αποψή μου ειναι εκ διαμέτρου αντιθετη με του rain
Απολύτως σεβαστό. Καταλαβαίνω τη βαρύτητα όσων στηρίζεις απλά επιμένω ότι το να κάνεις σοβαρή ομάδα είναι σημαντικότερο. Και αυτό γίνεται ΜΟΝΟ με σοβαρή δουλειά όχι ημίμετρα

Άμα βεβαίως δε φέρεις σοβαρούς παίκτες δε γίνεται ούτε έτσι ούτε αλλιως
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Miles έγραψε:
montekristo έγραψε:
rainmaker έγραψε:Εγώ θεωρώ καλό που αποκλειστηκαμε από Ευρώπη και είμαι εκατό τοις εκατό σίγουρος ότι το ίδιο θεωρεί και ο Λουτσεσκου

Και ποιος θέλει ας διαφωνεί, καταλαβαίνω τον αντίλογο, προσωπικά βάζω ξεκάθαρα πάνω απ' όλα τη σοβαρή δουλειά στην ομάδα, στο ρόστερ και στους παίκτες. Και αυτή γίνεται με ΠΡΟ ΠΟ ΝΗ ΣΕΙΣ. Όχι με ταξιδια και αποκαταστάσεις.

Από εκεί και πέρα τα περί αναγκης ενίσχυσης του ρόστερ είναι δεδομενα
Το παραδειγμα-γεγονος στον ΠΑΟΚ ειναι προσφατο.-

Δηλαδη καταφερε ενας πρωτοπειρος προπονητης
που ακουει στο ονομα Βλανταν Ιβιτς ταυτοχρονα
να στησει ομαδα με 9/11 καινουριους παιχτες που
να τερματισει 2η πισω απ το γαυρο με 6 βαθμους
(και εχοντας της κλεψει η διαιτησια αλλους τοσους)
περνωντας κι απο ομιλο του Europa League και εδω
μας λετε οτι ειναι καλο για την ομαδα που ο Λουτσεσκου
εβαλε πανω απ ολα τον εαυτουλη του και μονο και τωρα
θα πανε ολα καλα επειδη θα κανει πλεον προπονησεις;

Πως τα καταφερε δηλαδη ο Ιβιτς και δεν μπορει ο Λουτσε;

Δηλαδη περσι γι αυτο εμεινε -19 βαθμους απ τον γαυρο;
Επειδη ηταν ολο ταξιδια και αποθεραπειες η μηπως
επειδη ειναι ενας μετριος προπονητης και τιποτε αλλο;

Κι αν το θεωρει καλο ο ιδιος ο Λουτσε τι ειναι; Αξιωμα;
Ισα ισα που ειναι πολυ σοβαρη αιτια αμεσης απολυσης.-

Αν δεν μπορει (που δεν μπορει και δυσκολευεται παρα
πολυ οπως εχει δηλωσει δημοσια) να σηκωθει να φυγει.-
Αυτο ειχε δηλωσει αλλωστε και περσι που ειχε ερθει και
νομιζε οτι ειναι καβαλα στο αλογο και παει για αηττητο:
Λουτσεσκου: "Αν δεν κερδιζω θα φυγω".-
Το πώς πιάστηκες από κάτι που υποθέτει ο rainmaker για να το παρουσιάσεις ως δεδομένο, αρπάζοντας την ευκαιρία να την πεις στον προπονητή, μόνο εσύ το ξέρεις.
Κοιτα να δεις τι γινεται αγαπητε Miles.-

Αν εσυ δεν ξερεις καλα ελληνικα και θεωρεις ως
"υποθεση" του rainmaker αυτο που λεει οτι "είμαι
εκατό τοις εκατό σίγουρος ότι το ίδιο θεωρεί και
ο Λουτσεσκου"
και εφ οσον δεν λαμβανεις
καθολου υπ οψιν σου το δικο μου υποθετικο "αν" που
υπαρχει στην αρχη της προτασης μου για αυτο που
πιστευει τοτε ουτε φταιω εγω ουτε και θα κατσω να
προβληματιστω με την αποψαρα-κατηγορια σου.-
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

rainmaker έγραψε:Ρεξαρη σε μέσες άκρες σωστός

Το πρόβλημα μου είναι ότι πέρα από στους δυο τρεις γνωστούς που ξυνονται για καυγά για να κλαίνε μετά, υπάρχει και άλλος κόσμος ο οποίος προσμένει πραγματικά τέτοια σχόλια για να μιλήσει για εγκάθετους, για δικαιολογίες και πλύσιμο εγκεφάλων που εκπορεύεται από την ΠΑΕ κλπ κλπ.

Όλα αυτά είναι καμμένες θεωρίες συνωμοσίας, πως το λένε δεν γίνεται πιο λιανα.

Η ίδια ΠΑΕ που δε μπορεί φέτος να οργανώσει δύο φιλικά όπως λέγεται, η ίδια διαφεντεύει στρατό διαμορφωτών κοινής γνώμης

Τρεις λαλουν
αν πηγαινει σε εμενα οτι ξυνομαι για καυγα νομιζω οτι δεν ξυνομαι αλλα μου προκαλουν ξυσιμο καποια πραγματα που διαβαζω ,επισης ναι υπαρχουν και ατομα που πιστευουν οτι ολα ειναι καλα στην ομαδα μετα απο ολα αυτα τα γεγονοτα που διαδραματίζονται απο το νταμπλ και μετα ,αγαθοι? μπορει και οχι λεω εγω ,και αν πιστευα οτι εισαι ενας απο αυτους θα το ελεγα χωρις κανενα θεμα(αλλα δεν το νομιζω απλα πιστευω οτι δικαιολογεις καποια πραγματα σε μεγαλυτερο βαθμο απο οτι χρειαζεται) και επισης οταν η ομαδα αποκλειεται 28/7 και ξαναπαιζει εστω ανεπισημο αγωνα 13/8 ναι φιλε σημαινει οτι καποιοι δεν κανουν καλα την δουλεια που το νομο που ξερουν να κανουν ειναι που και που να διαμαρτυρονται και να σηκωνουν το ταμπελακι για τις αλλαγες(οποιος καταλαβε-καταλαβε) ,βαφτιστηκε φιλικο ενα απλο διπλο ενω το σκ 6-7/8 η ομαδα επρεπε να παιξει φιλικο δηλαδη 8-9 μερες μετα το τελευταιο της επισημο αγωνα .

τελος δεν χρειαζεται να ειναι ανικανοι για να κλεισουν φιλικα και να μπορουν να σου διαμορφωνουν γνωμη μεσω των τσατσων τους, τουλαχιστον σε αυτο εχουμε ισως και την πρωτια, απο ανθρωπους που δεν πληρωναν δεν εκαναν διοικητικα λαθη για καποιους ποτε, ,δεν ηξεραν αν ενας παιχτης ειναι τιμωριμενος και μεσω αυλοκολακων τους προσπαθουσαν να σου πουν οτι ολα ειναι καλα, εγω θα το χαρακτηριζα επιλεκτητικη ικανοτητα-ανικανοτητα.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

rainmaker έγραψε:
Doomlord4 έγραψε:Ποιος ειπε οτι λειπω; :mrgreen: (miles)
Απολύτως σεβαστό. Καταλαβαίνω τη βαρύτητα όσων στηρίζεις απλά επιμένω ότι το να κάνεις σοβαρή ομάδα είναι σημαντικότερο. Και αυτό γίνεται ΜΟΝΟ με σοβαρή δουλειά όχι ημίμετρα

Άμα βεβαίως δε φέρεις σοβαρούς παίκτες δε γίνεται ούτε έτσι ούτε αλλιως
Άρα το πρόβλημα δεν είναι ο αποκλεισμός από την Ευρώπη.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν έφερες (και ούτε φαίνεται να φέρνεις) τους 3-4 παιχτες οι οποίοι αφενός θα σε ανέβαζαν επίπεδο αφετέρου θα βοηθούσαν και τους νεαρούς να ενταχθούν και να δέσουν πιο γρήγορα με το σύνολο.

Οπότε ναι κατά κάποιο τρόπο έχεις το δίκιο σου.

Από το να ξεφτιλιστουμε φέτος με 3 ματς την βδομάδα με ένα ροστερ που απ' ότι φαίνεται δεν το σηκωνε, καλύτερα να παίζουμε έναν την βδομάδα μπας και καταφέρει ο προπονητής και τους δέσει και σώσουμε ότι σώζεται.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ντιμπαοκ όχι δεν πήγαινε σε σένα σε Τζόσουα και Γκοσπι πήγαινε που το έχουν δει κάπως το έργο ως θύματα κυνηγιού

Τζον, δε διαφωνώ με αυτό που λες, για αυτό τοβισα ότι μιλάω υπο το πρισμα της υπάρχουσας καταστασης.

Προφανώς άμα ήθελαν ή και μπορουσαν να φέρουν πέντε παικταραδες θα απαιτούσα να βάλουμε στόχο τον τελικο αφού άλλωστε και η δουλειά του οποιουδήποτε προπονητή θα ήταν πολύ ευκολότερη, ώστε να παρουσίαση συμπαγή και ωραία ομάδα συντομότερα.

Δεν έφεραν, αυτοί ξέρουν γιατί, σε εμάς τον κόσμο δεν το λένε, συνεπώς θεωρώ ότι πρέπει να ρίξει πολλή και εντατική δουλειά η ομάδα. Και για αυτό λέω ότι ο ραζβαν πιστεύω χαίρεται που έχει αυτή την ευκαιρία τώρα. Δεν θεωρώ ότι το επεδίωξε.
kos

Δημοσίευση από kos »

rainmaker έγραψε:Εγώ θεωρώ καλό που αποκλειστηκαμε από Ευρώπη και είμαι εκατό τοις εκατό σίγουρος ότι το ίδιο θεωρεί και ο Λουτσεσκου

Και ποιος θέλει ας διαφωνεί, καταλαβαίνω τον αντίλογο, προσωπικά βάζω ξεκάθαρα πάνω απ' όλα τη σοβαρή δουλειά στην ομάδα, στο ρόστερ και στους παίκτες. Και αυτή γίνεται με ΠΡΟ ΠΟ ΝΗ ΣΕΙΣ. Όχι με ταξιδια και αποκαταστάσεις.

Από εκεί και πέρα τα περί αναγκης ενίσχυσης του ρόστερ είναι δεδομενα
Θα ήταν ανεκτό αν υπήρχε πρόθεση ενίσχυσης με αποκλειστικό σκοπό την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Από την στιγμή που δεν υπάρχει αυτή η πρόθεση είναι καταστροφή.

Πάμε τώρα στον λουτσεσκου.
Δεν μπορεί το πέμπτη Κυριακή πέμπτη.
Οκ φίλος μόλις παραδεχτηκες το προπονητικό σου ταβάνι.
Είναι χαμηλότερο του ΠΑΟΚ...

Την χρονιά του ντάμπλ παρατησες την Ευρώπη, την χρονιά της Ευρώπης κρασαρες στο πρωτάθλημα.

Είμαστε σε άσχημη κατάσταση σαν ομάδα sustainability γάρ και μας κάνεις σε αυτή την φάση αλλά για τον ΠΑΟΚ που θέλουμε είσαι λίγος. Όταν και εάν πέσουν ποτέ ξανά φράγκα θα πρέπει να είναι με άλλον.

Και κάτι ακόμη άσχετο. Είναι τεράστια παρανόηση ότι απαιτείται χρόνος για να δέσει η ομάδα. Δεν χτίζουμε ομάδα για να την κρατήσουμε αλλά για να την πουλήσουμε.

Φυσιολογικό δεν λέω. Παίρνεις κουαλιατα με 2 για να τον πουλήσεις με 7. Μαγκιά.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν είσαι ικανός να το κάνεις χωρίς να διαταράξεις το αγωνιστικό τμήμα.
Είσαι σε έναν κύκλο υπομονή - πώληση - υπομονή.
Όσο γρηγορότερα αποδώσουν τα νέα παιδιά τόσο πιο γρήγορα θα φύγουν.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

JohnDag έγραψε:
Από το να ξεφτιλιστουμε φέτος με 3 ματς την βδομάδα με ένα ροστερ που απ' ότι φαίνεται δεν το σηκωνε, καλύτερα να παίζουμε έναν την βδομάδα μπας και καταφέρει ο προπονητής και τους δέσει και σώσουμε ότι σώζεται.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απο που βγαινει το απο 3-->1 ματς τη βδομαδα?

Ουσιαστικα τα ματς σου θα ηταν αυτη την περιοδο που διανυουμε χωρις παιχνιδια. Και σιγουρα θα ηταν καλυτερα για την ομαδα.

Το οτι ειναι καλο που χασαμε 10 μυρια ευρω αλλα θα παιζουμε ενα ματς με την καθε λειβαδια ανα τη βδομαδα, πραγματικα με ξεπερνα.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Πάντως ή 2 αγώνες θα έχουμε μέσα στην εβδομάδα ή 3 αγώνες.

Δεν υπάρχει περίπτωση ή 3 αγώνες ή 1 αγώνας.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Γέρο μέχρι τον Δεκέμβρη που μπαίνουμε στον θεσμό του κυπέλου η ομάδα θα έχει ένα παιχνίδι την εβδομάδα.
Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο που δεν το πιάνω.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Απλά Αδελφέ μου εννοώ ότι σε όσους θεσμούς και να συμμετέχουμε, οι αγώνες είναι Σαββατοκύριακο και Πέμπτη. Δηλαδή 2 αγώνες.

Τρίτος δεν χωράει.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Λουτσεσκου: "Αν δεν κερδιζω θα φυγω".-

Μα, ΚΕΡΔΙΖΕΙ....χρόνο
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Κοιτα κατι εμμονες...Φαντασια μου πλανευτρα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τρί 09 Αύγ 2022, 19:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”