Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Δεν μπορώ να κάνω ούτε πρόβλεψη φίλε, γνώριζα τους στόχους και δύο τρία στοιχεία για κάθε περίπτωση, όπως με Σίλβα και Σαμπντόρια, αλλά το που βρίσκονται σήμερα οι διαπραγματεύσεις δεν το ξέρω καθόλου.
Μόνο ότι εντός της εβδομάδας αναμένονται εξελίξεις ήξερα και σιγά σιγά βγαίνει.
Ειδικά με Τζοβινκο απ' ότι καταλαβαίνω υπάρχει μια χαρά θέληση του παίκτη να έρθει. Στα λεφτά των Αράβων κρίνεται το θέμα.
Για τον Πορτογάλο δεν ξέρω τι φάση παίζει
Ειδικά με Τζοβινκο απ' ότι καταλαβαίνω υπάρχει μια χαρά θέληση του παίκτη να έρθει. Στα λεφτά των Αράβων κρίνεται το θέμα.
Να τα βρει ο παίκτης με την ομάδα στην αποζημίωση. Και τα υπόλοιπα να τα καλύψουμε εμείς?? Πιστεύω ότι ο παίκτης έχει ψηθεί να έρθει γιατί θα κάνει πρωταθλημτισμο θα παίζει Ευρώπη. Ποια βενετσια για σωτηρία θα πάει και ανrainmaker έγραψε:Δεν μπορώ να κάνω ούτε πρόβλεψη φίλε, γνώριζα τους στόχους και δύο τρία στοιχεία για κάθε περίπτωση, όπως με Σίλβα και Σαμπντόρια, αλλά το που βρίσκονται σήμερα οι διαπραγματεύσεις δεν το ξέρω καθόλου.
Καλά ρε John έχεις 4 καλά σέντερ μπακ, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Ρεάλ Μαδρίτης είμαστε να θέλουμε κι άλλον;john4serres έγραψε:Δεν λέω να βιαστούμε αλλά οπωσδήποτε σέντερ μπακ μέχρι να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος.
Που τα ειδες ρε φιλε μου τα καλα σεντερ μπακ να τα δω κι εγω? Εγω βλεπω τραυματια ινγκασον που μπορει να πιασουμε χριστουγεννα μεχρι να πιασει 100%, παππου Κρεσπο ηδη με θλαση, το πτωμα του Βαρελα και τους δυο μικρους που δεν εχουν αποδηξει οτι μπορουν να σταθουν αμυντικα στα δυσκολα, ειδικα σε σχημα με 2 μπακ.Nostalgos έγραψε:Καλά ρε John έχεις 4 καλά σέντερ μπακ, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Ρεάλ Μαδρίτης είμαστε να θέλουμε κι άλλον;john4serres έγραψε:Δεν λέω να βιαστούμε αλλά οπωσδήποτε σέντερ μπακ μέχρι να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος.
Αυτά ακούν οι μπονουτσι και κιελινι και βάζουν τα γέλια.
Δεν υπάρχει περίπτωση τη νέα σεζόν να δεχόμαστε πάνω από 0,5 γκολ ανά ματς
Δεν υπάρχει περίπτωση τη νέα σεζόν να δεχόμαστε πάνω από 0,5 γκολ ανά ματς
παντως οι αραβες πηραν προσφατα και τον marega απο την πορτο που παιζει στην ιδια θεση με τον giovinco...
δεν γινεται να μας δωσουν και κανα carillo στα εξτρεμ με ανταλλαγμα ουαρντα , μπισε;;
δεν γινεται να μας δωσουν και κανα carillo στα εξτρεμ με ανταλλαγμα ουαρντα , μπισε;;
Διαβάζοντας ρεπορτάζ για τη Χιλάλ ψάχνοντας πληροφορίες για τον Ιταλό, διαπίστωσα ότι υπάρχουν πολλά (πριν την έναρξη της προετοιμασίας) που αναφέρουν ότι ότι διοικητικά πήραν την απόφαση να μην δώσουν κανένα από τους ξένους του ρόστερ εκτός από τον Ιταλό. Οπότε λογικά ο Καρίγιο παραμένει. Όχι βέβαια ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε και άλλη υπέρβαση. Γιατί ο Ιταλός είναι τεράστια υπέρβαση και θα έρθει μόνο λόγω της σχέσης του με τον Λούτσο.
μα και ο Σταφυλιδης θα σου βγαλει τραυματισμους ειναι επιρρεπεις σ αυτουςjoshua έγραψε:Εγώ πάντως με τον Κρεσπο να βγάζει συνεχώς τραυματισμούς θα επέλεγα Σταφυλιδη που μπορεί να καλύψει και τις 2 θέσεις και ισως ένα δεξί μπακ αργότερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athens την Πέμ 22 Ιούλ 2021, 23:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
με καποιον πρεπει να διαφωνουμε αλλιως σασπενς και ωρες ατελειωτες στο paokmania δεν θα ειχαμε...ειναι στην μοιρα του ΠΑΟΚτσηDark Knight έγραψε:Ο Τοσκίτσης λέει ότι συμφωνήσαμε με τον Ιταλό αλλά εκκρεμεί η αποδέσμευσή του από την Αλ Χιλάλ.
Καλά μην τα ισοπεδώνουμε και όλα, μια χαρά θα γυρίσει ο Ινγκασόν και θα βρεί ρυθμό.CCCP έγραψε:Που τα ειδες ρε φιλε μου τα καλα σεντερ μπακ να τα δω κι εγω? Εγω βλεπω τραυματια ινγκασον που μπορει να πιασουμε χριστουγεννα μεχρι να πιασει 100%, παππου Κρεσπο ηδη με θλαση, το πτωμα του Βαρελα και τους δυο μικρους που δεν εχουν αποδηξει οτι μπορουν να σταθουν αμυντικα στα δυσκολα, ειδικα σε σχημα με 2 μπακ.Nostalgos έγραψε:Καλά ρε John έχεις 4 καλά σέντερ μπακ, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Ρεάλ Μαδρίτης είμαστε να θέλουμε κι άλλον;john4serres έγραψε:Δεν λέω να βιαστούμε αλλά οπωσδήποτε σέντερ μπακ μέχρι να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος.
Ο Βαρέλα μπορεί να μην είναι όπως πριν 2 χρόνια άλλα δεν έγινε ξαφνικά άμπαλος.
Ο Μιχαϊλίδης πέρυσι στα ευρωπαικά τα πήγε περίφημα και δεν παίζαμε με λουξεμβούργο αλλά με Μπεσίκτας Κρασνοντάς και Μπενφίκα.
Ο Μιχάι έχει δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει και σε σημαντικά ματς.
Από εκεί και πέρα έχουμε και τον Κρέσπο ο οποίος έχει ακόμα ποιότητα.
5 συμβόλαια και προτιμάτε να ξοδευτούν πόροι για να έρθει "βασικό" σέντερ μπακ και να κάψουμε έναν από τους δύο μικρούς ή να πληρώνουμε έναν από τους μεγάλους απλά για να προπονείται; Και να σε πω και κάτι άλλο, πότε είχε ο ΠΑΟΚ 5 τέτοια σέντερ μπακ στο ροστερ του;;;
Το πράγμα είναι απλό.
Έχουμε 5 καλά σέντερ Μπακ.
Αλλά δεν έχουμε ένα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.
Έχουμε 5 καλά σέντερ Μπακ.
Αλλά δεν έχουμε ένα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.
τσερισεφ,μπερναρ,κλαεσσον και κομαν θεωρω ειναι οι 4 που ειναι ψηλα στη λιστα.αισθηση
\gergeo4 έγραψε:τσερισεφ,μπερναρ,κλαεσσον και κομαν θεωρω ειναι οι 4 που ειναι ψηλα στη λιστα.αισθηση
Αν εννοεις τον bernard της εβερτον πηγε αραβια μεχρι το 2023