Τι ακούτε τώρα?? Και όταν λέω τώρα εννοώ τώρα!!
Re: Τι ακούτε τώρα?? Και όταν λέω τώρα εννοώ τώρα!!
Αδερφέ back το κλιπ του Χατζιδάκι από το Ημεροβίγλι ήταν μία από τις 4 συμμετοχές της ΕΡΤ στην υποδοχή της νέας χιλιετίας, και είχε τίτλο ¨το τελευταίο ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη¨ και αν δεν απατώμαι ήταν και ζωντανά γυρισμένο και παιγμένο.
Για 24 ώρες το παγκόσμιο τηλεοπτικό δίκτυο γύριζε από χώρα σε χώρα
Η ΕΡΤ είχε κάνει πολύ καλή δουλειά και είχαμε ακόμα :
- Άφιξη νεάς χιλιετίας στην Ακρόπολη Αθηνών
- Πρώτα σήμαντρα και 1η ανατολή στο Άγιο όρος (το ψάχνω σαν τρελός το σχετικό κλιπ)
- Πρώτη ανατολή και ξύπνημα της Ελλάδας στο Σούνιο με Χρόνη Αηδονίδη
[youtube]knKW6Vx2V3Q[/youtube]
Για 24 ώρες το παγκόσμιο τηλεοπτικό δίκτυο γύριζε από χώρα σε χώρα
Η ΕΡΤ είχε κάνει πολύ καλή δουλειά και είχαμε ακόμα :
- Άφιξη νεάς χιλιετίας στην Ακρόπολη Αθηνών
- Πρώτα σήμαντρα και 1η ανατολή στο Άγιο όρος (το ψάχνω σαν τρελός το σχετικό κλιπ)
- Πρώτη ανατολή και ξύπνημα της Ελλάδας στο Σούνιο με Χρόνη Αηδονίδη
[youtube]knKW6Vx2V3Q[/youtube]
Δώστε βάση σε διαμαντάκι σπάνιο.
[youtube]xGwuUStuWpA[/youtube]
[youtube]xGwuUStuWpA[/youtube]
Άντε να ανεβαίνουμε λιγάκι, πολύ μαυρίλα έπεσε γενικά.
Από το έξοχο Temperamental του 1999 οι Everything But The Girl μας χαρίζουν μαζί με τους Deep Dish το άκρως ανεβαστικό και αισιόδοξο Future of The Future, με κλιπάκι από Λονδίνο (όπως και το Five Fathoms του ιδίου album)
[youtube]oi3BUIB8hk0[/youtube]
Την extended version που έκλεινε το άλμπουμ τη χρησιμοποίησα και προσωπικά ουκ ολίγες φορές σε πάρτυς για την σταδιακή είσοδο στο dance κομμάτι.
Από το έξοχο Temperamental του 1999 οι Everything But The Girl μας χαρίζουν μαζί με τους Deep Dish το άκρως ανεβαστικό και αισιόδοξο Future of The Future, με κλιπάκι από Λονδίνο (όπως και το Five Fathoms του ιδίου album)
[youtube]oi3BUIB8hk0[/youtube]
Την extended version που έκλεινε το άλμπουμ τη χρησιμοποίησα και προσωπικά ουκ ολίγες φορές σε πάρτυς για την σταδιακή είσοδο στο dance κομμάτι.
Καλά, αυτός δεν ξέρει να παίζει καθόλου καλά ...back in black έγραψε:Justin Johnson, o τύπος είναι απίστευτος. Ακούστε τι πάιζει με ένα πατόφτυαρο
[youtube]V9-ltPsbw9g[/youtube]

[youtube]watch?v=dxnlJGbgmC8[/youtube]
Για τον φίλο back in black
Για τον φίλο back in black
- back in black
Νικόλα σε ευχαριστώ ρε φίλε, αλλά για κάποιο λόγο δεν ανοίγει το ποστ.Αν έχεις την καλόσύνη διόρθωσε το.
Μέχρι τότε ας θυμηθούμε ότι ο P. Collins είναι πάνω απο όλα ένας σπουδαίος ντράμερ. Παρά τη μεγάλη διάρκεια του video, νομίζω ότι είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον. Ο άλλος ( εξίσου εξαιρετικός) ντράμερ είναι ο C. Thompson που πάιζει στους Genesis
[youtube]6mC3WctU1IQ[/youtube]
Μέχρι τότε ας θυμηθούμε ότι ο P. Collins είναι πάνω απο όλα ένας σπουδαίος ντράμερ. Παρά τη μεγάλη διάρκεια του video, νομίζω ότι είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον. Ο άλλος ( εξίσου εξαιρετικός) ντράμερ είναι ο C. Thompson που πάιζει στους Genesis
[youtube]6mC3WctU1IQ[/youtube]
- ΑποστόληςΑ
The Carpet Crawlers - Genesis (1974) Lyrics
Με το που ο black in black ανέφερε την μαγική λέξη Genesis ηλεκτρίστηκε όλο το μουσικό μου είναι και αμέσως η ακατάσχετη επιθυμία να ποστάρω ένα τραγούδι τους με τύλιξε σφιχτά.
Οι αγαπημένοι μου Genesis, στον περίφημο διπλό τους δίσκο, του 1974, στον τελευταίο δίσκο που ήσαν και οι 5 μαζί, γιατί λίγο μετά την κυκλοφορία του θα αποχωρούσε ο μεγάλος ηγέτης (το 10ρι) ο Peter Gabriel, γιατί θεώρησε ότι η προσωπικότητα επηρέαζε το συγκρότημα περισσότερο από το κανονικό και δεν άφηνε να φανερωθούν οι ικανότητες των υπολοίπων (!!)
Το βίντεο περιέχει και τους στίχους του τραγουδιού.
[youtube]XJOySnOFzm0[/youtube]
Με το που ο black in black ανέφερε την μαγική λέξη Genesis ηλεκτρίστηκε όλο το μουσικό μου είναι και αμέσως η ακατάσχετη επιθυμία να ποστάρω ένα τραγούδι τους με τύλιξε σφιχτά.
Οι αγαπημένοι μου Genesis, στον περίφημο διπλό τους δίσκο, του 1974, στον τελευταίο δίσκο που ήσαν και οι 5 μαζί, γιατί λίγο μετά την κυκλοφορία του θα αποχωρούσε ο μεγάλος ηγέτης (το 10ρι) ο Peter Gabriel, γιατί θεώρησε ότι η προσωπικότητα επηρέαζε το συγκρότημα περισσότερο από το κανονικό και δεν άφηνε να φανερωθούν οι ικανότητες των υπολοίπων (!!)
Το βίντεο περιέχει και τους στίχους του τραγουδιού.
[youtube]XJOySnOFzm0[/youtube]
- back in black
Απόστολε πάντα είχα μια αμήχανη στάση απέναντυ στη μουσική των Genesis, ειδικά με τη βασική σύνθεση των 5 και τον τεράστιο P. Gabriel να τους (καθ)οδηγεί. Αμήχανη γιατί, ενώ με γοήτευαν με την τέχνη τους, έπρεπε για να τους ακούσω να ¨προετοιμασθώ¨ , δεν ξέρω πως αλλιώς να το εκφράσω, Purple ή Zep για παράδειγμα άκουγα όποτε ήθελα, αλλά με συγκροτήματα όπως τους Genesis, King grimson, Van der Graf Generator, είχα πάντα το θεματάκι που σου είπα. Να είσαι καλά πάντως που ανεβάζεις τη μουσική τους γιατί μου δίνεις την ευκαιρεία να τους ακούσω ξανά, πιο ώριμα (εκτιμώ).
- ΑποστόληςΑ
Ναι η μουσική αυτών των συγκροτημάτων ήταν πάντοτε λίγο πιο περίπλοκη, πιο πομπώδης και για το λόγο αυτό δυσκολότερα εύληπτη. Από όλα αυτά όμως τα συγκροτήματα οι Genesis, για μένα είχαν τις πιο όμορφες μελωδίες, ή καλύτερα, τις μελωδίες που ταίριαζαν στο μουσικό μου στυλ. Δεν ξέρω, έτσι με φαίνεται...
Τι με πιάνει, απο εκεί που έβαλα χθες remix των Deep Dish, δεν άντεξα κ πήγα σε ένα άλλο dance anthem του περσικής καταγωγής ντουέτου με βάση το D.C.
Και στα φωνητικά η μαγευτική Anousheh Khalili, άλλη μία απόδειξη πως η Περσία βγάζει τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη.
[youtube]2TDdN_ARBAI[/youtube]
Πως μπλέξαν τη Γιακούζα στο κλιπ δεν εχω ιδέα πάλι..
Και στα φωνητικά η μαγευτική Anousheh Khalili, άλλη μία απόδειξη πως η Περσία βγάζει τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη.
[youtube]2TDdN_ARBAI[/youtube]
Πως μπλέξαν τη Γιακούζα στο κλιπ δεν εχω ιδέα πάλι..
Phil Collins πριν παει στους Genesis
[youtube]aRx4dxm2sNY[/youtube]
Steve Hackett αφου εφυγε απο τους Genesis
[youtube]vsBwU9-ZS7k[/youtube]
[youtube]aRx4dxm2sNY[/youtube]
Steve Hackett αφου εφυγε απο τους Genesis
[youtube]vsBwU9-ZS7k[/youtube]
- navigator11
- ΑποστόληςΑ
Το επόμενο που θα ποστάρω θα είναι πάλι από τον διπλό δίσκο των Genesis του 1974, που είχε τον τίτλο: "The lamb lies down on Broadway".
y
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tolis01 την Τρί 18 Ιούλ 2017, 14:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Genesis - In the Cage 1974
Δεν έχω λόγια...
[youtube]v4tDKF_uwRI[/youtube]
Δεν έχω λόγια...
[youtube]v4tDKF_uwRI[/youtube]