Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
-
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
παλια ο Αουγκουστο θα ηταν ηδη σε καραβι για την ΒραζιλιαΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Παλιά, έκαναν τα αλάνια ντου ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ της ΠΑΕ. Τώρα μιλάμε για ντου στα σόσιαλ.bersekeros έγραψε:Άμα κάνουμε ένα ντου στα σόσιαλ της ΠΑΕ με το παλλαϊκό αίτημα ''ΦΕΡΤΕ ΧΑΦ ΡΕ!!!!" ... μήπως να τη σακουλευτούν λίγο ή μπα...;
και μεις ψαχνουμε παιδοψυχολογο για να παιξει
- bersekeros
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Παλιά, έκαναν τα αλάνια ντου ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ της ΠΑΕ. Τώρα μιλάμε για ντου στα σόσιαλ.bersekeros έγραψε:Άμα κάνουμε ένα ντου στα σόσιαλ της ΠΑΕ με το παλλαϊκό αίτημα ''ΦΕΡΤΕ ΧΑΦ ΡΕ!!!!" ... μήπως να τη σακουλευτούν λίγο ή μπα...;

Έτσι ακριβώς.
Αν ήταν το ότι δε θα πάρουμε χαφ το μόνο κακό καλά θα ήταν.
Δεν έχουμε δέσει ούτε τον Τσιγγαρα, ώστε να πεις θα τον ρίξω μέσα ένα 6μηνο να δούμε τί παίζει και να τον δουλέψουμε.
Θα παρακαλάτε Αουγκούστο να μας κάνει τη χάρη σε κάνα μήνα να μπει να παίξει.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν έχουμε δέσει ούτε τον Τσιγγαρα, ώστε να πεις θα τον ρίξω μέσα ένα 6μηνο να δούμε τί παίζει και να τον δουλέψουμε.
Θα παρακαλάτε Αουγκούστο να μας κάνει τη χάρη σε κάνα μήνα να μπει να παίξει.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
πριν μια εβδομάδα ελευθερώθηκε το εγγόνι του παπά, το προορίζουμε για 6άρι του μέλλοντος στην ομάδα μαςΑποστόληςΑ έγραψε:Από τους ελεύθερους υπάρχει κάποιο αξιόλογο 6ρι;

-
Μπα τι να κάνει ο παιδοψυχολόγος.prist64 έγραψε:παλια ο Αουγκουστο θα ηταν ηδη σε καραβι για την ΒραζιλιαΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Παλιά, έκαναν τα αλάνια ντου ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ της ΠΑΕ. Τώρα μιλάμε για ντου στα σόσιαλ.bersekeros έγραψε:Άμα κάνουμε ένα ντου στα σόσιαλ της ΠΑΕ με το παλλαϊκό αίτημα ''ΦΕΡΤΕ ΧΑΦ ΡΕ!!!!" ... μήπως να τη σακουλευτούν λίγο ή μπα...;
και μεις ψαχνουμε παιδοψυχολογο για να παιξει
Πέντε λεπτά σεάνς με πέντε από τα καλύτερα παιδιά της old school θα ήταν υπεραρκετά, για να συνέλθει.
- bersekeros
Τρώμε παππά από χθες το βράδυ. Παππά μου, καλή επιστροφή στο σπίτι, της μαμάς μετά του νέου μέλους της οικογένειας!
Κι ο Μπάρλοου παππά μας ταιζει. Τον κουσγκουνη δεν βαρεί ούτε τον μπαμπά και τον Μπρους Λη μπορεί. Γιατί δεν βαράς τον Βραζιλιάνο μπας κι αρχίσει να τρέχει, ρε φιλαράκο;
Έχω την πεποίθηση ότι θα έρθει παίκτης. Μα σήμερα, μα τις επόμενες ημέρες ως ελεύθερος; Θα έρθει. Ο προβληματισμός μου είναι αν θα είναι παίκτης που τουλάχιστον θα βοηθήσει αν δεν είναι περίπτωση που θα κάνει την διαφορά.
Θα τα καταφέρουμε!
Κι ο Μπάρλοου παππά μας ταιζει. Τον κουσγκουνη δεν βαρεί ούτε τον μπαμπά και τον Μπρους Λη μπορεί. Γιατί δεν βαράς τον Βραζιλιάνο μπας κι αρχίσει να τρέχει, ρε φιλαράκο;
Έχω την πεποίθηση ότι θα έρθει παίκτης. Μα σήμερα, μα τις επόμενες ημέρες ως ελεύθερος; Θα έρθει. Ο προβληματισμός μου είναι αν θα είναι παίκτης που τουλάχιστον θα βοηθήσει αν δεν είναι περίπτωση που θα κάνει την διαφορά.
Θα τα καταφέρουμε!
Στην αρχή θέλαμε χαφ και προσπαθήσαμε για Κρεμύδοβιτς.
Παράλληλα θα έφευγε ο Νινούα στην Κύπρο.
Μετά πάγωσε του χαφ γιατί δεν τα βρήκαμε με τον Κροάτη.
Μετά ψιλοακούστηκαν μερικές περιπτώσεις με περισσότερο αυτή του Ολίβα, που μπορεί να ήταν και ψιλοπαπάς βέβαια.
Και φτάνουμε στο σήμερα και κανείς δεν ξέρει τι παίζει.
Το ότι χρειαζόμαστε χαφ είναι ξεκάθαρο.
Το ότι θέλουμε χαφ είναι σχεδόν σίγουρο.
Το να ΜΗΝ πάρουμε χαφ είναι επιβεβλημένο γιατί ΠΑΟΚ είσαι.
Μετά ψιλοακούστηκαν μερικές περιπτώσεις με περισσότερο αυτή του Ολίβα, που μπορεί να ήταν και ψιλοπαπάς βέβαια.
- pagotatzis
ναι, αλλά δεν πατάει περιοχήbersekeros έγραψε:Ο Τσόλακ...χαφ παίζει;

Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κείμενο από τον αντιπρόεδρο του ΕδεσσαϊκούMīngus έγραψε:Στην αρχή θέλαμε χαφ και προσπαθήσαμε για Κρεμύδοβιτς.

Όσο μας ανήκουν ακόμα εσίτι, Μπίσεσβαρ, δε θα πάρουμε χαφ. Τουλα΄χιστον να παέουν παιχνίδια ΤΣιγγάρας, Νινούα..
Συνάντηση έχουν τώρα οι Γκαρσία και Ρέμπε με τον Αύγουστο. Για να δούμε τι θα δούμε.
- navigator11