Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Προφανώς για ποσοτικούς λόγους.laska4 έγραψε:πειτε μου εναν λογο σοβαρα γιατι να γυρισει ο κατσε ...
η μονη εξηγηση που μπορω να δωσω εγω σαν αδαης ειναι οτι δεν μπορεσαμε να κλεισουμε ενα χαφ να πω εγω ...
Ο Μπαλογιάννης έφυγε δανεικός. Αυτή τη στιγμή το ρόστερ έχει μόνο ένα χαφ, τον Μίσιτς. Και τον Βέρνμπλουμ που δεν θα μπει κατευθείαν.
Συμπληρώνουν ο Κάτσε και ο Τσιγγάρας και από κει και πέρα προσευχόμαστε να γίνουν σύντομα οι μεταγραφές σ' αυτή τη θέση.
Στα εξτρέμ υπάρχει πολυτέλεια χρόνου, γιατί υπάρχουν ποιοτικές επιλογές ήδη.
Τώρα για αριστερό μπακ, αν αποφασιστεί να πάμε με Γιαννούλη βασικό τι να πω.
Κι εγώ.elvetos giatros έγραψε:Ναπολιτανε, στην αρχή το πήρα στα σοβαρά...
Ωραίο ποστ
Απόλαυση Νάπολι, επίσης εκεί που λες για χομπίστες ερευνητές, πρόσθεσε και Google Trends.
παλι καθυστερησαμε και στα χαφ τουλαχιστον εχουμε τρομερο προβλημα.Αν ερχοταν ο σιλβα και ενας ακομα ,ο εξτρεμ θα μπορουσε να αργησει,αλλα τωρα πως θα ξεκινησει προετοιμασια ο λουτσ..
εσείς ωραία πλακίτσα κάνετε, αλλά εμένα αρχίζουν να με ζώνουν τα φίδια
-
Στόχος φέτος είναι η διατήρηση του κορμού και η ποιοτική αναβάθμιση του group για να ανταπεξέλθει σε 3 διοργανώσεις. Μέχρι τώρα έχουμε:
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Πασχαλάκης , οπότε έχει διατηρηθεί ο κορμός
Ζίβκοβιτς αντί Ρέι , δεν το λες και αναβάθμιση, μία η άλλη θα έλεγα
Μελίσσας αντί Γλύκου, ο δεύτερος πιο έμπειρος και ποιοτικός
Απώλεια σίγουρα θεωρείται ο πολλά υποσχόμενος Σιαμπάνης , για την οποία βέβαια δεν ευθύνεται μόνο η ομάδα.
ΑΚΡΑΙΑ ΜΠΑΚ
Μάτος Γιαννούλης Βιειρίνια , διατήρηση κορμού
Ροντρίγκο αντί Κίτσιου, σαφής ποιοτική αναβάθμιση
Πλήγμα ο τραυματισμός του αρχηγού που σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορεί να καλυφθεί εκ των έσω...
ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Βαρέλα , Κρέσπο , Ίνγκασον διατήρηση κορμού
Μιχάι αντί Χατζηισαΐα ή Μιχόγεβιτς, αναβάθμιση τη θεωρώ καθώς το project Μιχάι έχει πολλά περισσότερα να δώσει από ότι οι προηγούμενοι δύο.
Χατσερίντι, Μαλεζάς δεν μας αποδυναμώνουν με τη φυγή τους , απεναντίας απελευθερώνουν το budget..
ΜΕΣΟΙ
Εδώ αρχίζουν τα δύσκολα
Βερνμπλουμ Μαουρίτσιο , διατήρηση των πιο ποιοτικών μας μέσων πλην όμως μεγάλο πλήγμα το γεγονός ότι ο πρώτος προέρχεται από ρήξη αχιλλείου και ο δεύτερος θα λείψει λόγω ρήξη χιαστού....
Μίσιτς αντί Σακχόφ λογικά, μία η άλλη
Μελιόπουλος αντί Μπαλογιάννη , μία η άλλη
Απώλειες των Κάνιας και Ολιβέιρα, ιδίως του 2ου , ακόμη δεν έχουν καλυφθεί.. Κατά τη γνώμη μου χρειάζεται και τρίτη προσθήκη για να καλύψει τους δύο τραυματίες.. Στην τελική αν ο Πόντους είναι οκ ας λήξη ο δανεισμός του Μίσιτς...
Εδώ θέλει δουλειά για να αναβαθμιστούμε ποιοτικά, αναγκαστικά πάμε σε μη διατήρηση του κορμού και σε ριζική αλλαγή..
ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Πέλκας Μπίσεσβαρ Καντούρι Ζαμπά Λημνιός
Λάμπρου αντί Ενρίκε
Εδώ έχει διατηρηθεί ο κορμός, χρειαζόμαστε για την ποιοτική αναβάθμιση εξτρέμ με γκολ, ασσιστ και προσωπική ενέργεια και αν πωηθεί ο Καντούρι μεσοεπιθετικό της ποιότητάς του αλλά πιο ουσιαστικό.
ΕΠΙΘΕΣΗ
Άκπομ, Σβιντέρσκι
Χρειαζόμαστε έναν επιθετικό , κατ'εμέ που να έχει το εύκολο γκολ, ας μην είναι κατ' ανάγκη έμπειρος... κάτι σαν τον Komlichenko που ακούστηκε...
Συμπερασματικά ενώ είμαστε πολύ καλά στο τέρμα, άμυνα και μεσοεπιθετικά καθώς οι κινήσεις είναι συγκεκριμένες, δηλ. αρ μπακ , εξτρέμ , επιθετικός , αντιΚαντούρι εάν φύγει, το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στους μέσους όπου σίγουρα χρειαζόμαστε δύο προσθήκες ποιότητας και ίσως και τρίτο παίκτη..
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Πασχαλάκης , οπότε έχει διατηρηθεί ο κορμός
Ζίβκοβιτς αντί Ρέι , δεν το λες και αναβάθμιση, μία η άλλη θα έλεγα
Μελίσσας αντί Γλύκου, ο δεύτερος πιο έμπειρος και ποιοτικός
Απώλεια σίγουρα θεωρείται ο πολλά υποσχόμενος Σιαμπάνης , για την οποία βέβαια δεν ευθύνεται μόνο η ομάδα.
ΑΚΡΑΙΑ ΜΠΑΚ
Μάτος Γιαννούλης Βιειρίνια , διατήρηση κορμού
Ροντρίγκο αντί Κίτσιου, σαφής ποιοτική αναβάθμιση
Πλήγμα ο τραυματισμός του αρχηγού που σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορεί να καλυφθεί εκ των έσω...
ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Βαρέλα , Κρέσπο , Ίνγκασον διατήρηση κορμού
Μιχάι αντί Χατζηισαΐα ή Μιχόγεβιτς, αναβάθμιση τη θεωρώ καθώς το project Μιχάι έχει πολλά περισσότερα να δώσει από ότι οι προηγούμενοι δύο.
Χατσερίντι, Μαλεζάς δεν μας αποδυναμώνουν με τη φυγή τους , απεναντίας απελευθερώνουν το budget..
ΜΕΣΟΙ
Εδώ αρχίζουν τα δύσκολα
Βερνμπλουμ Μαουρίτσιο , διατήρηση των πιο ποιοτικών μας μέσων πλην όμως μεγάλο πλήγμα το γεγονός ότι ο πρώτος προέρχεται από ρήξη αχιλλείου και ο δεύτερος θα λείψει λόγω ρήξη χιαστού....
Μίσιτς αντί Σακχόφ λογικά, μία η άλλη
Μελιόπουλος αντί Μπαλογιάννη , μία η άλλη
Απώλειες των Κάνιας και Ολιβέιρα, ιδίως του 2ου , ακόμη δεν έχουν καλυφθεί.. Κατά τη γνώμη μου χρειάζεται και τρίτη προσθήκη για να καλύψει τους δύο τραυματίες.. Στην τελική αν ο Πόντους είναι οκ ας λήξη ο δανεισμός του Μίσιτς...
Εδώ θέλει δουλειά για να αναβαθμιστούμε ποιοτικά, αναγκαστικά πάμε σε μη διατήρηση του κορμού και σε ριζική αλλαγή..
ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Πέλκας Μπίσεσβαρ Καντούρι Ζαμπά Λημνιός
Λάμπρου αντί Ενρίκε
Εδώ έχει διατηρηθεί ο κορμός, χρειαζόμαστε για την ποιοτική αναβάθμιση εξτρέμ με γκολ, ασσιστ και προσωπική ενέργεια και αν πωηθεί ο Καντούρι μεσοεπιθετικό της ποιότητάς του αλλά πιο ουσιαστικό.
ΕΠΙΘΕΣΗ
Άκπομ, Σβιντέρσκι
Χρειαζόμαστε έναν επιθετικό , κατ'εμέ που να έχει το εύκολο γκολ, ας μην είναι κατ' ανάγκη έμπειρος... κάτι σαν τον Komlichenko που ακούστηκε...
Συμπερασματικά ενώ είμαστε πολύ καλά στο τέρμα, άμυνα και μεσοεπιθετικά καθώς οι κινήσεις είναι συγκεκριμένες, δηλ. αρ μπακ , εξτρέμ , επιθετικός , αντιΚαντούρι εάν φύγει, το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στους μέσους όπου σίγουρα χρειαζόμαστε δύο προσθήκες ποιότητας και ίσως και τρίτο παίκτη..
Παιδια του παιχτες τους θελουμε στο σταδιο προετοιμασιας στην Ολλανδια οχι στην πρωτη προπονηση της ομαδας που λειπουν παραπανω απο τους μισους βασικους γιατι εχουν παραπανω αδεια λογω εθνικων. Εχουμε μια εβδομαδα γεματη ακομη λογικα. Η μεγαλες μεταγραφες θα εχουν και τα μεγαλυτερα εμποδια θα το πανε στα ακρα και μετα θα ενεργοποιησουν αλλες λυσεις είτε θα ανεβουν οικονομικα και παει λεγωντας. Δεν προκειτε να παμε χωρις τουλαχιστον 2 χαφ και εναν εξτρεμ στην προτεοιμασια.
- Mauricio-8-
Charles Kabore είναι ελεύθερος 31 Χρόνων θηρίο πάρτε τον σήμερα αύριο να ναι εδώ να υπογράψει.Ποιον θέλουμε να φέρουμε στο κέντρο και αργεί τόσο πολύ?Είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε καλούς παίκτες αλλά έχει σημασία ποτέ θα τους πάρουμε γιατί στα χαφ καιγόμαστε.Φέτος δεν είναι μόνο να ρθουνε καλοί παίκτες πρέπει να ναι έτοιμη δλδ από φυσική κατάσταση και τακτική και να ναι εδώ νωρίς.Αυριο είναι 25 Ιουνίου και θέλουμε το λιγότερο 2 χαφ και ένα εξτρεμ Παρακαλώ μην αργητε άλλο! Ίσως κοστίσει πολλά πράγματα αυτή η καθυστέρηση.
o βασιλο λεει θα ερθουν αμεσα χαφ και εξτρεμ , αντικαταστατης του καντουρι και αριστερο μπακ και θα ακολουθησουν το πρωτο σταδιο της προετοιμασιας ...
τωρα ποτε ξεκινησε να γραφει το αρθρο και ποτε το τελειωσε κανεις δεν ξερει
τωρα ποτε ξεκινησε να γραφει το αρθρο και ποτε το τελειωσε κανεις δεν ξερει
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μέχρι αύριο στο χαζετα λένε πως θα ανακοινωθεί και ο μελιοπουλος κ θα ακολουθήσει ο ζιφκοβιτς.. άντε να παίρνουμε μπρος σιγά σιγά..
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και στην τελική αν δεν έχουν έρθει οι βασικοί μας στόχοι πριν την προετοιμασία,
ας καθυστερήσουμε την προετοιμασία καμμία δύο βδομάδες πιο μετά.
Δεν θέλει κόπο τρόπο θέλει

ας καθυστερήσουμε την προετοιμασία καμμία δύο βδομάδες πιο μετά.
Δεν θέλει κόπο τρόπο θέλει

- ΑποστόληςΑ
danirifle έγραψε:εσείς ωραία πλακίτσα κάνετε, αλλά εμένα αρχίζουν να με ζώνουν τα φίδια

- Σουριναμέζος
Εγώ πάντως όσο αργούν να έρθουν χαφ σε προκριματικό τσλ από το να δω βασικό Μελιόπουλο, Μίσιτς, Βέρνμπλουμ(Ανέτοιμο), Σίλβα, Μουλέν και Χαρίση προτιμώ με τα χίλια να δω τον Κάτσε. Με Κάτσε πήρες χινάρι μέσα στην Σάλκε και διπλό στην Ντορτμουντ. Καλό είναι να υπάρχει ο Κάτσε σαν λύση ανάγκης έστω γτ και αυτοί που θα έρθουν δεν ξέρω σε τι ετοιμότητα θα είναι όταν κλείσουν και πόσο θα πλησιάζουν τα προκριματικά. Όσο περνάει ο καιρός και γεμίζουν οι θέσεις θα βρεθεί και ομάδα να δώσουμε τον Κάτσε, τώρα που υπάρχει λειψανδρία δεν με χαλάει καθόλου να υπάρχει στο ρόστερ.
Παρακάτω φαίνεται ο danirifle διαβάζοντας τα ονόματα των παιχτών που θα αναχωρήσουν για το 1ο στάδιο της προετοιμασίας!