Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Καθαρά ποδοσφαιρικά - αγωνιστικά ΑΔΕΡΦΕ μου gpaok καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη... Ούτε ο ΠΑΟΚ έχει δείξει κάτι στο πρω(κ)τάθλημα μέχρι στιγμής κάτω από το 50% είμαστε αλλά και ο γαύρος στη συνέχεια θα είναι και αυτός καλύτερος χωρίς να με τρομάζει όμως γιατί πολύ απλά είναι καινούργια ομάδα και πρέπει να γίνει ΟΜΑΔΑ! Από την 1η αγωνιστική τα άλλα που αναφέρεις παίζουν ποδόσφαιρο... Αν δούμε ποτέ αγωνιστικά 50αρίσιο κανά παιχνίδι τότε ίσως αποκτήσουμε και μια πιο ξεκάθαρη εικόνα...
Πάντως τώρα θα διαβάσετε για το τρομερό γκολ του Καμαρά και την απίστευτη εμφάνιση πεφτούνη και οικοδόμου ξέρω γωnavigator11 έγραψε:Εγώ ξαναερωτώ. Υποτιθέστω ότι καταφέρνει ο Ιβάν να διασφαλίσει απαρέγκλιτο 50-50% αναφορικά με τα του ΠΑΟΚ. Θεωρεί κάποιος αρκετό κάτι τέτοιο για να πάρει πρωτάθλημα; Αν, δεδομένου και του κατωτάτου αγωνιστικού επιπέδου της πλειονοψηφίας των άλλων ομάδων, οι άλλοι δυο καρκίνοι σπρώχνονται είτε τόσο όσο χρειάζεται είτε πιο απροκάλυπτα, ανάλογα με την περίσταση, κλέβοντας βαθμούς; Θεωρείται από κάποιους αυτό εφικτό; Θεωρείτε κάποιοι ότι θα "κοβόταν" στην Τούμπα ο χ Αστέρας 3-4-5 φορές ανύπαρκτα και δε θα σειόταν το σύμπαν;
SM-G965F
- BlackBlockAttack
Της πλακας ο γαυρος πριν του κοντου του Πορτογαλου που ξερει μπαλα.....Με αυτη τη συνθεση και εμφανιση δε μπορουν να διεκδικησουν τιποτα...
-
Μπαρκαρούτσος
giapas έγραψε:Ένας κακός άνθρωπος θα χαρακτήριζε γ@μημένο υπάνθρωπο το Τσακίρη και θα ευχόταν να υπάρχει διαθέσιμη mini bus νεκροφόρα για να χωρέσει όχι μόνο αυτόν αλλά και όσους σχετίζονται μαζί του για να καθαρίζει ο κόσμος από τη βρώμα. Η οποία νεκροφόρα να είναι και παρκαρισμένη για μέρες απέξω γιατί δυσκολεύεται να το λήξει ο ρεφ και παίζουν καθυστερήσεις .
Ευτυχώς τέτοιες απόψεις χαρακτηρίζουν απολίτιστους , αμόρφωτους και κάφρους και σωστά αποκλείονται από το ΠΑΟΚμανια. Δεν είμαστε ζούγκλα κι ούτε θα διολισθήσουμε σε τέτοια επίπεδα. Στον αντίποδα λοιπόν , εγώ εύχομαι ο καλός Θεός να παίρνει στιγμές από όλους μας και να δίνει χρόνια στο Τσακίρη και τους αγαπημένους του ώστε να συνεχίσει να επιτελεί το πολύ σημαντικό λειτούργημα της δημοσιογραφίας και να συνεχίσει να μας ενημερώνει αντικειμενικά και έγκυρα.
Γράφεις δύο ολόκληρες παραγράφους ειρωνευόμενος εμάς.
Μπορεί να κάνω ότι δεν βλέπω, αλλά τυφλός δεν είμαι.
Έκανες και το άλλο χθες-προχθές.
Αυτό εγώ το βλέπω σαν φτύσιμο στα μούτρα εμού και της mod team.
Την επόμενη φορά θα πέσει το απαραίτητο μπαν.
Αν συνεχίσεις να μας γράφεις στ'αρχίδια σου,το μεθεπόμενο είναι μόνιμο μπαν.
Ντροπή να φέρεσαι έτσι ξαφνικά, ενώ είσαι τόσα χρόνια εδώ μέσα.
Navi...εντάξει, δεν είναι αστείο πλέον.
Αν πιάσουμε τα περσινά στάνταρ δν χρειάζεται να φοβόμαστε κανένα. Ούτε τα κοράκια. Τα τελευταία χρόνια δεν έχει γίνει η τόσο μεγάλη σφαγή στα ντέρμπι.
Με τα κωλοχωρια δυστυχώς πρέπει να ξεπεράσουμε εαυτό κ κοράκια και ν μην χάσουμε πάνω από 4 βαθμούς.
Αν γίνει ζημιά θα γίνει με τα σκουλήκια.
Τώρα καθαρά αγωνιστικά η ομάδα απάτη, κάποια στιγμή θα υποστεί τη ποδοσφαιρική δικαιοσύνη.
Οι άλλοι υστερούν σε τέρμα, άμυνα κ επίθεση. Είναι καλύτεροι στον άξονα, αλλά δν έχουν δέσει.
Για να πάρεις πρωτάθλημα πρέπει ν κάνεις υπέρβασεις, και αν πιάσεις τη περσινή απόδοση ΔΕΝ το χάνεις. Εκτός αν πέσεις πάλι στη παγίδα τους κ πετάξεις πάλι τπτ
Με τα κωλοχωρια δυστυχώς πρέπει να ξεπεράσουμε εαυτό κ κοράκια και ν μην χάσουμε πάνω από 4 βαθμούς.
Αν γίνει ζημιά θα γίνει με τα σκουλήκια.
Τώρα καθαρά αγωνιστικά η ομάδα απάτη, κάποια στιγμή θα υποστεί τη ποδοσφαιρική δικαιοσύνη.
Οι άλλοι υστερούν σε τέρμα, άμυνα κ επίθεση. Είναι καλύτεροι στον άξονα, αλλά δν έχουν δέσει.
Για να πάρεις πρωτάθλημα πρέπει ν κάνεις υπέρβασεις, και αν πιάσεις τη περσινή απόδοση ΔΕΝ το χάνεις. Εκτός αν πέσεις πάλι στη παγίδα τους κ πετάξεις πάλι τπτ
Στο χαριλαου αν σφυριξει ελληνας διαιτητης,ουτε βαθμό δεν θα παρουμε.
- ΑποστόληςΑ
Ωραία!dimbar έγραψε:Ειδα μέχρι το 2-0,ΑποστόληςΑ έγραψε:1-3 ο ΠΑΟ!
Διαφωτίστε με όσοι είδατε τον αγώνα, έχει τόσο καλή ομάδα ο ΠΑΟ ώστε να πηγαίνει στο 3x3, με 2 στα 2 εκτός; Εγώ τον είχα φαβορί για πέσιμο (με το -6).
Μετριότατος και ''λίγος'' ο ΠΑΟ, απίστευτα κακή η Λάρισα και σε ατομικο και σε ομαδικο επιπεδο με επιθετικούς χωρίς καμμία διάθεση να τρέξουν.
Να τι λέει το sdna (Κ. Μανωλιουδάκης):
Πρότυπο ποδοσφαιρικής υγείας ο Παναθηναϊκός! Χάρμα ιδέσθαι ξανά τα πιτσιρίκια του Δώνη, πέρασαν και από τη Λάρισα (1-3) με φοβερή μπάλα και καλπάζουν από νίκη σε νίκη με γκολάρες του Γιόχανσον και το κερασάκι του Χατζηγιοβάνη!
Εν τω μεταξύ στα οφσάιντ που έδωσε στον Αστέρα, και στις 2 φάσεις ο επόπτης είναι στη σωστή ευθεία.
Ειδικά στο ένα ο παίκτης καλύπτεται από 2 ή 3 ποδοσφαιριστές και ο επόπτης έχει σωστή θέση. Δε γίνεται να μην το είδε.
Ειδικά στο ένα ο παίκτης καλύπτεται από 2 ή 3 ποδοσφαιριστές και ο επόπτης έχει σωστή θέση. Δε γίνεται να μην το είδε.
Παντως μια επενδυση σε παικτη στυλ Καμαρα θα την ηθελα στον ΠΑΟΚ.Εξακολουθω να θεωρω το 6-8 ως το μονο σημειο του γηπεδου που μπορουν να μας χτυπησουν οι αντιπαλοι.Τουλαχιστον ο Βερνμπλουμ εδειξε πως ανεβαινει και συντομα θα ειναι σε θεση να δωσει καποια απο τα πραγματα που περιμεναμε.
Δεν διαφωνώ. Είπα απλά ότι Και ποδοσφαιρικά, με κοράκια και λοιπα αρπακτικά ξέρω γω, ο γάβρος ΔΕΝ είναι ένα τίποτα, όπως ήταν περυσι...αυτο. Ούτε αποθέωνε ούτε τίποτα.αυτο βλέπω αυτό λέω. Κα ο Ποντενσε ειναι καλός , και ο Καμαρα και ακομα δεν εχουν μπει Νατχο κ Τουρε.HOOL4IGAN έγραψε:Καθαρά ποδοσφαιρικά - αγωνιστικά ΑΔΕΡΦΕ μου gpaok καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη... Ούτε ο ΠΑΟΚ έχει δείξει κάτι στο πρω(κ)τάθλημα μέχρι στιγμής κάτω από το 50% είμαστε αλλά και ο γαύρος στη συνέχεια θα είναι και αυτός καλύτερος χωρίς να με τρομάζει όμως γιατί πολύ απλά είναι καινούργια ομάδα και πρέπει να γίνει ΟΜΑΔΑ! Από την 1η αγωνιστική τα άλλα που αναφέρεις παίζουν ποδόσφαιρο... Αν δούμε ποτέ αγωνιστικά 50αρίσιο κανά παιχνίδι τότε ίσως αποκτήσουμε και μια πιο ξεκάθαρη εικόνα...
Φέτος να μην αφήσεις και τα περιστέρια να περάσουν. Αν είμαστε στο ίδιο σημείο με πέρσι κ σε βαθμούς.
Να το κάνεις στο παλατάκι με σχολεία. Δεν με ενδιαφέρει τι θ κάνουν, δεν θ ρισκάρω τπτ.
Αν τη πατήσουν πάλι δυστυχώς δεν θα υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε.
Να το κάνεις στο παλατάκι με σχολεία. Δεν με ενδιαφέρει τι θ κάνουν, δεν θ ρισκάρω τπτ.
Αν τη πατήσουν πάλι δυστυχώς δεν θα υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε.
Ρε συ τζόκερ ίδια σφαγή τρώς όπως παλιότερα απλά πλέον έχεις καλύτερη ομάδα αγωνιστικά που τι να κάνει και ο άλλος με τα μαύρα να τα καρφώνει μόνος του; Το έχασα επειδή το πέταξα; Γιατί εγώ θυμάμαι και το καθαρό γκολ του Βαρέλα που εμφανίστηκε ο Κομίνης που αν δεν λεγόταν έτσι θα λεγόταν αλλιώς ένα και το αυτό... Από την 1η αγωνιστική γίνονται ΟΡΓΙΑ που τυχαία και πάλι χαμένος θα μπορούσε να βγει ο ΠΑΟΚ και ΜΟΝΟ ο ΠΑΟΚ αλλά και πάλι κάποιος θα βρεθεί θα πετάξει κάτι και θα ξαναχάσω μόνος μου το πρωτάθλημα ε; Ας σοβαρευτούμε...
- navigator11
Εντάξει, τι να γράφουν ρε παίδες. Μπείτε για λίγο στη θέση τους. Προσπαθούν να αυτοπειστούν ότι τα υπέρ τους αισχρά πραξικοπήματα παραμονής στην κατηγορία και τηλεοπικού συμβολαίου, κωμικά προκλητικού για τα τρέχοντα δεδομένα τους, δεν έχουν γίνει άνευ λόγου.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ωραία!dimbar έγραψε:Ειδα μέχρι το 2-0,ΑποστόληςΑ έγραψε:1-3 ο ΠΑΟ!
Διαφωτίστε με όσοι είδατε τον αγώνα, έχει τόσο καλή ομάδα ο ΠΑΟ ώστε να πηγαίνει στο 3x3, με 2 στα 2 εκτός; Εγώ τον είχα φαβορί για πέσιμο (με το -6).
Μετριότατος και ''λίγος'' ο ΠΑΟ, απίστευτα κακή η Λάρισα και σε ατομικο και σε ομαδικο επιπεδο με επιθετικούς χωρίς καμμία διάθεση να τρέξουν.
Να τι λέει το sdna (Κ. Μανωλιουδάκης):
Πρότυπο ποδοσφαιρικής υγείας ο Παναθηναϊκός! Χάρμα ιδέσθαι ξανά τα πιτσιρίκια του Δώνη, πέρασαν και από τη Λάρισα (1-3) με φοβερή μπάλα και καλπάζουν από νίκη σε νίκη με γκολάρες του Γιόχανσον και το κερασάκι του Χατζηγιοβάνη!
Δεν γίνεται ρε απλά δεν γίνεται..
Τι σφυρίζουν ρε μλκ στο τηγάνι;;;;;;;;;;;;
Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα
11 τυχαίοι να μαζευτούμε και τον ζαντο να βάλουμε τέρμα κερδαμε κι εμείς έτσι τον αστέρα και τον κάθε αστέρα
SM-G965F
Τι σφυρίζουν ρε μλκ στο τηγάνι;;;;;;;;;;;;
Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα
11 τυχαίοι να μαζευτούμε και τον ζαντο να βάλουμε τέρμα κερδαμε κι εμείς έτσι τον αστέρα και τον κάθε αστέρα
SM-G965F