δεν εχει γραφτει αλλά τον θελουνΜαυρο Χιονι έγραψε:Τον θέλουν από τώρα ή για το καλοκαίρι;
Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Αν πουληθεί ο Πέλκας είναι χαρακίρι. Ας το παρατήσουμε το άθλημα.
Αν δεν πάρουν επιθετικό ελπίζω να μην δώσουν Μυστακίδη δανικό και σιγά σιγά να παίρνει παιχνίδια. Για να μην πω ότι μου αρέσει πιο πολύ από τον Priyovic και γίνει σύρραξη εδώ μέσα
θα πω οτι από τον Κουλούρη σίγουρα είναι καλύτερος και ειδικά στα εκτος έδρας παιχνίδια μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα.
αληθευει οτι είπε οχι για επιθετικό?joshua έγραψε:Έριξε άκυρο ο Γιώργης και για Κεσερου με ύφος που ρίχνει άκυρο μάλλον γενικά σε επιθετικό.Αυτομπαναρομαι για λίγο...
που το είπε αυτο?
- pagotatzis
Δεν νομίζω να πουλήσουν οικειοθελώς παίχτη βασικό αυτή τη περίοδο. Μονο αν έρθει ομάδα και πληρώσει τη ρήτρα. Αλλα για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να μιλήσουν με τον παίχτη και να θέλει να πάει. Έτσι γίνετε συνήθως πρώτα συνεννοείσαι με τον παίχτη και μετά πας στην ομάδα

Ελπίζω να μην μας στοιχειώνει για καιρό αυτή η μεταγραφική περίοδος. Ap όχι δεν λέει ότι δεν πάμε για επιθετικό είναι λίγο δικό μου αυθαίρετο συμπέρασμα από το γεγονός πως ενώ αναφέρεται στο όνομα του Ρουμανου με Καλά λόγια λέει πως δεν τον θέλουν ΤΔ και προπονητής ενώ είναι καλός παίκτης.
Λογικό το συμπέρασμα αφού είναι παράλογο να μην πάρουμε 3ο φόρ άρα πολύ λογικό για την ΠΑΟΚΑΡΑ μαςjoshua έγραψε:Ελπίζω να μην μας στοιχειώνει για καιρό αυτή η μεταγραφική περίοδος. Ap όχι δεν λέει ότι δεν πάμε για επιθετικό είναι λίγο δικό μου αυθαίρετο συμπέρασμα από το γεγονός πως ενώ αναφέρεται στο όνομα του Ρουμανου με Καλά λόγια λέει πως δεν τον θέλουν ΤΔ και προπονητής ενώ είναι καλός παίκτης.
αφού με την λογική έχουμε μαλώσει απο εποχή συντριβανίου
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Δε σε χάλασε τζοσάκοjoshua έγραψε:Έριξε άκυρο ο Γιώργης και για Κεσερου με ύφος που ρίχνει άκυρο μάλλον γενικά σε επιθετικό.Αυτομπαναρομαι για λίγο...
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Πάντως αν ισχύει για Ντε Μαιο και αν κρίνουμε κ από τις περιπτώσεις Μολέδο και Χατσερίδη κινούμαστε κυρίως για στόπερ ψηλό και δυνατό. Προφανώς ο Βαρέλα θα είναι αυτός που θα προωθεί το παιχνίδι. Αυτά βέβαια είναι πολύ πρώιμα..
Αν είναι έτσι, μιλάμε για κάλυψη της ρήτρας. Σε τέτοια περίπτωση δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.pagotatzis έγραψε:Γιάν 7 εκατ προσφορά μου είπαν
Για να δούμε
Πολλά τα λεφτά