Υγ σωστος ο πιλότος κ παλι
Ειναι για μελέτες αυτο το πράγμα που κραζουμε κ στα δυο ενδεχόμενα
panpangr77 έγραψε:Εμένα ο Ιρανος δεν μου αρέσει για πρώτο σεντερ φορ αλλα μπορώ να καταλάβω την κινηση. Ο Ιρανος καλυπτει δυο αναγκες,την αριθμητικη στην ουσια εχεις μεινει με δυο σεντερ φορ, και την ανάγκη της προσαρμοστικότητας . Ειναι ενας παίκτης που το παίρνεις τώρα και τον βαζεις να παίξει σε μια εβδομαδα,και εχει δικαιωμα να παίξει με την Σαλκε,που ξέρει πολυ καλα τα βασικά ,δουλευταρας μεσα στον αγώνα ,με ωραία κινηση .Ταμαμ .
Ο Ιβιτς είπε πως θα έρθουν κάποιοι ,που στο μυαλό μου μεταφράζεται ως 4,αν φύγει και ο Περρειρα. Δεν ξέρω πως βλέπουν τον Λαμπρου και αν πάρει συμμετοχές ,η πόσο θελουν να δουν τον Μυστακιδη και αν καλυπτονται σαν λύση απο Πελκα και Μπισεβαρ ή στην χειρότερη ανέβασμα του Ματος στα χαφ. Θα έφερνα τον Ζαιρο μέχρι να βρω παίκτη για να καλυψω το κενο της επόμενης τριετιας με ησυχία.
Αν υποθέσουμε οτι πάμε για τον Σενεγαλεζο στα χαφ ,οπου θα ερθει να βοηθησει στα ματς με την Σαλκε δεν νομίζω οτι η Σενεγαλη θα περάσει απο τους ομιλους του Κοπα Αφρικα ,εισαι ησυχος καλυμμενος και μπορείς να διαλέξεις αναλογα της διαπραγματευσης που θα κάνεις την επενδυση στο φορ ή στο εξτρεμ.
Το καλύτερο άρθρο που διάβασα στο φορουμ τις τελευταίες 48 ώρες.....Ακριβώς.
Αν σημερα κερδισουμε τα Γιαννενα ,πολυ δυσκολο παιχνιδι λογω καιρου,πολυ κρυο ,ο αγωνιστικος χώρος θα ειναι κακος ,θα πάμε στο γηπεδο ? και χάσει στην Ξανθη ο γαυρος ,με Μανταλο διατητη θα δουμε τα απιστευτα σημερα ,αξιζει να πας να πάρεις το εξτρεμ που θέλεις για να χτυπήσεις το πρωτάθλημα χωρίς να κοιτάς αν παιζει Ευρωπη. (Βιερινια ή Στοχ).
Και σεντερ φορ μπαμπά , αν φυγει ο Περρειρα πας και παιρνεις και αλλον ,αλλα αν γυρίσεις τον Ζαιρο πίσω δεν καιγεσαι . Στην αγορά υπάρχει ο Κονατε ,τελειωνει το συμβολαιο του ,ο Κονατε δεν εχει δικαιωμα να παιξει Ευρωπη ,θα τον έχεις τον Φεβρουαριο και θα κοστισει αρκετα,για να τον φέρεις τώρα για μενα αξιζει να τον κλεισεις απο τώρα για το καλοκαιρι και στο τέλος της χειμερινης μεταγραφικης περιοδου να πιεσεις να έρθει. Τον Κονατε ειναι σιγουρο οτι τον θέλει όλη η Ευρώπη ,κλαμπ που το 1,5 εκατομμυριο για συμβολαιο το εχουν για μαρουλοφυλλα . Θα το ξαναγράψω ξανα και ξανα ,αν ο ΠΑΟΚ δεν μπει στους ομίλους του CHL δεν μπορεί να φέρει παίκτη σε τετοια ηλικια 24 εως 26 και να του δώσεις τα λεφτα που ζητάει ,θα υπάρχει ομάδα που θα του δίνει τα ίδια απο καλυτερο πρωτάθλημα ας το καταλάβουμε αυτο και ας μην κρινουμε άδικα αν υπάρχει τμήμα σκαουτινγκ στον ΠΑΟΚ.Μα γιατι δεν φέρνει παίκτες απο Αργεντινη ή Βραζιλια όπως η Λουντογκορετζ ας πουμε, η οπως κάνουν στην Πορτογαλια ,γιατι δεν υπάρχεις σαν ποδοσφαιρικη χώρα σε αυτες τις χώρες γι αυτο. Ο Λινο τρέχει απο ομαδα σε ομάδα για να τους πει οτι υπάρχουμε και εμείς,θελει χρόνο αυτο το πράγμα. Τμήμα σκαουτινγκ υπαρχει στον ΠΑΟΚ και δουλευει ,υπάρχουν επιλογές και είναι συνδεδεμενες με το value for money για την ομάδα. Να σταματησουμε να λεμε βαριές κουβέντες για την ομάδα ,Μιχελ και Ιβιτς φαινεται οτι δουλευουν πολυ καλα μαζί ,ο Ιβαν χώνει παντου ,χαρειτε την ομάδα ,αφήστε λιγο την γκρινια ρε παιδι μου καντε το ως ασκηση θάρρους ,για κανενα εξαμηνο.
Που να φέρναμε τον Βραζιλιανο της Κερκυρας που μου αρέσει παρα πολύ, ή τον Μαροκινο απο Β Γαλλίας θα ετρωγε η ΠΑΕ τρελο κραξιμο.
Ο ΠΑΟΚ το καλοκαιρι ήταν να φέρει τον Μπογκανι ,ο οποίος εφευγε απο την Δυναμο Κιεβου μονο για να πάει στην Αγγλία πουθενα αλλού, ειχε προταση απο εμας αυτη που έπρεπε και δεν ήρθε, πήραμε τον Τιαμ για να καλυψει το αριστερο ακρο της επιθεσης ,γιατι ξερανε οτι ο Ροντριγκεζ θα είχε πρόταση ,αυτά που γράφανε οτι ηταν επιλογη του μικρου ειναι εκ του πονηρου για μένα και οτι ο Μιχελ ηθελε τον Μικου ή τον αλλον τον Ισπανο και τσακωθηκανε ,πραγματικα είναι να βαράς αυτόν που τα γράφει. Πήρανε τον Τιαμ για να έχουν το κεφαλι τους ησυχο αυτη την περιοδο,απο τα βιντεο ο Τιαμ στην Ζουλτε Βαρεγκεμ ήταν παικταρας ,δεν βγηκε τι να κάνουμε.
Το μονο λάθος ήταν η ανανεωση του mvp με αυτα τα λεφτά.
Αν δεν αυτοκαταστραφουμε τον Μαιο θα ειμαστε καλά.
Εχουμε κανένα νέο απο αυτή την υπόθεση; Η δεν έπαιξε ποτέ ο συγκεκριμένος για μάς; Απ ότι ακούγονταν τον ήθελαν και άλλες ομάδες από Ρωσία.sourmenetes έγραψε:Πως σ αρεσει να γινεσαι επικεντρο???ace79grpaok έγραψε:Ωραίο παπα πούλησε ο Μήτσος χθες εκτος αν ο μαύρος ήταν το εξτερμ η ο ντοι
Πραγματικα ειναι αδιανοητο.
Κανεναν παπα δεν πουλησε το παιδι.Ειπε με καφε επιφυλαξη για αυτο που του μετεφεραν.
Ελεος...απο το πρωι ξεκινησες με τις ειρωνειες στυλ "πηγαιντε να υποδεχτειτε τον ιρανο στο αεροδρομιο"και τωρα τα βαζεις με τον dimitris ο οποιος μετεφερε με καθε επιφυλαξη μια πληροφορια.
Και ρωταω εγω.
Αποκλειεται να υπαρχει και αλλος παικτης στη θεσ/νικη???
Αποκλειεται να φυγει καποιος εκ των κουλουρη κλαους περευρα??
Σταματα να γκρινιαζεις για τα παντα.
Εκτός τι δηλαδή?Θα αρχίσει από ένα σημείο και μετά να τρέχει mamounia?Με τρομάζειςpaok87 έγραψε:Maniake στα λιγα που τον ειχα δει, τελειώνει καλά φάσεις που συχνά ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ δημιουργεί, τρωει πολυ ξυλο, ειναι αληταρας αλλα οχι βρωμικος, και ικανοποιητικό κεφάλι.
Πάσα μέτρια. Θα μας θυμίσει αρκετά Μουσλίμοβιτς, εντος και εκτός τεσσαρων γραμμων.
το ιδιο γινεται παντου πιλοτε μου παγκοσμια...μη νομιζουμε οτι εδω ειμαστε τελειως μπανανια και εξω καλυτεροι γιατι και σε τοπ ομαδες παγκοσμιας εμβελειας τα ιδια και χειροτερα διαβαζεις σε αντιστοιχα φορουμ...pilotos έγραψε:Θέλω να δώσω μια άλλη διάσταση, αν γίνει η μεταγραφή ανσαριφαντ ή αν δεν γίνει. Γιατί σε κάθε περίοδο, πρέπει να ωριμάζουμε κι εμείς.
Έστω ότι γίνεται λοιπόν και λογικά ο gay, βγάλει την κλασική ανακοίνωση. Ουδέποτε ενδιαφερθηκαμε για τον ανσαριφαντ. Όλοι θα τον πιστέψουν, ποιον; τον gay, φυσικά...
Έστω ότι ο παίκτης πάει αλλού και δεν έρθει σε εμάς. Όλοι θα βγουν και θα πουν, μας τον έφαγαν τον παικταρα, κοιμούνται στην ΠΑΕ κλπ κλπ.
Και ειδικά αν βγάλει ανακοίνωση ή διαρροή η ΠΑΕ ότι δεν τον ήθελε, τότε να δεις βρίσιμο από τα φβ, τα 12χρονα... Που δεν ξέρουν που πέφτει η τούμπα...
SM-G935F
Δεν πουλησα κανενα παπα φιλε..πρωτον ειπα οτι σας το λέω με καθε επιφυλαξη και εξηγησα προσωπικα στον σουρμε το λογο που ειχα αμφιβολιες...δευτερον επι αρνεσεν ειχε ερθει και ο σερερο στο μακ παλλας και τρωγανε στο εστιατοριο ολοι μαζι αλλα δν εκλεισε.. Τι να κανουμε τωρα...ace79grpaok έγραψε:Ωραίο παπα πούλησε ο Μήτσος χθες εκτος αν ο μαύρος ήταν το εξτερμ η ο ντοι
gospi ο αντιλογος ειναιGospi έγραψε:Ρε μαγκες χαλαρα πρωι πρωι!
Ειπαμε καλο φορ Γεναρη μηνα δεν φερνεις αν δεν δωσεις τρεις φορες τα λεφτα π θα εδινες το καλοκαιρι για τον ιδιο!
Ποιος θα αφησει την ομαδα του χωρις τον βασικο της φορ για να στον δωσει σε σενα στα μισα του πρωταθληματος?
Έχουμε στημένο σοβαρό μηχανισμό επικοινωνιακά.Marianov6 έγραψε:αρα τι κανουμε πιλοτε?