Dimg4 έγραψε:Thanix έγραψε:Dimg4 έγραψε:Αμεση απολυση Τουντορ, προσληψη κανονικου προπονητη και σωστη αξιοποιηση υλικου
Αδερφέ θες να μου πεις ενα ελεύθερο κανονικό προπονητή όπως πιστεύεις που θα ερθει Ελλάδα τωρα;
Sent from my mind using boobs power
Φιλε δεν ειναι δουλεια μου. Να το φροντισουν αυτοι που πρεπει. Η δικη μ δουλεια ειναι το γηπεδο, αλλα εχω και γνωμη και εχει σχηματιστη μηνα ιανουαριο πλεον επειδη βλεπω μια παιδκη χαρα
Δεν ειπε κανενας οτι ειναι η δουλεια σου αδερφε...(ουτε να πεις στη διοικηση να αλλαξει προπονητη ειναι η δουλεια σου..αλλα το κανεις

)
αλλο ρωτησαν τα παιδια, και πραγματι με ενδιαφερει κ εμενα η αποψη που εκφραζεται , οχι μονο απο σενα.
Ολοι εσεις που θελετε απολυση προπονητη απο Φλεβαρη για 4η συνεχη χρονια, θα πρεπει να το κανετε γνωριζοντας οτι υπαρχει λυση μακροπροθεσμη (που δεν θα ερθει και αν αποτυχει στα πλευ-οφ/κυπελο θα φυγει...99% πιθανοτητα για εναν νεο προπονητη με οριζοντα στοχων 2 μηνες) αλλα που θα πας μαζι του -και- για την επομενη χρονια. και αυτη να μας την πειτε κ εμας.....
Γιατ αλλιως, δεν αντεχουμε αλλο τις εξυπναδες και τα σημερινα πρωτοσελιδα/σχολια (που το υποννοουν..αλλα ντρεπονται και να το πουν στα ισια) για να μπορουν μετα το μαιο να λενε «Που πηγατε παλι και αλλαζατε προπονητη..κτλ..κτλ...»
Για μενα, η απολυση Τουντορ θα ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ οπως εγκλημα ηταν και η απομακρυνση των προηγουμενων Φλεβαρη μηνα.....και αποδειχτηκε τον Απριλη με μια ομαδα που κατεληγε να κανει αγγαρεια.