Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
DC

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από DC »

spyretto έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Αμεση απολυση Τουντορ, προσληψη κανονικου προπονητη και σωστη αξιοποιηση υλικου
Τσιώλη, Δερμιτζάκη, Χάβο, Γ Γεωργιάδη

Διάλεξε και πάρε.
Μια χαρά είναι ο Χάβος. 8-)
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Dimg4 έγραψε:
Thanix έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Αμεση απολυση Τουντορ, προσληψη κανονικου προπονητη και σωστη αξιοποιηση υλικου
Αδερφέ θες να μου πεις ενα ελεύθερο κανονικό προπονητή όπως πιστεύεις που θα ερθει Ελλάδα τωρα;

Sent from my mind using boobs power
Φιλε δεν ειναι δουλεια μου. Να το φροντισουν αυτοι που πρεπει. Η δικη μ δουλεια ειναι το γηπεδο, αλλα εχω και γνωμη και εχει σχηματιστη μηνα ιανουαριο πλεον επειδη βλεπω μια παιδκη χαρα
Δεν ειπε κανενας οτι ειναι η δουλεια σου αδερφε...(ουτε να πεις στη διοικηση να αλλαξει προπονητη ειναι η δουλεια σου..αλλα το κανεις :D )
αλλο ρωτησαν τα παιδια, και πραγματι με ενδιαφερει κ εμενα η αποψη που εκφραζεται , οχι μονο απο σενα.

Ολοι εσεις που θελετε απολυση προπονητη απο Φλεβαρη για 4η συνεχη χρονια, θα πρεπει να το κανετε γνωριζοντας οτι υπαρχει λυση μακροπροθεσμη (που δεν θα ερθει και αν αποτυχει στα πλευ-οφ/κυπελο θα φυγει...99% πιθανοτητα για εναν νεο προπονητη με οριζοντα στοχων 2 μηνες) αλλα που θα πας μαζι του -και- για την επομενη χρονια. και αυτη να μας την πειτε κ εμας.....

Γιατ αλλιως, δεν αντεχουμε αλλο τις εξυπναδες και τα σημερινα πρωτοσελιδα/σχολια (που το υποννοουν..αλλα ντρεπονται και να το πουν στα ισια) για να μπορουν μετα το μαιο να λενε «Που πηγατε παλι και αλλαζατε προπονητη..κτλ..κτλ...»

Για μενα, η απολυση Τουντορ θα ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ οπως εγκλημα ηταν και η απομακρυνση των προηγουμενων Φλεβαρη μηνα.....και αποδειχτηκε τον Απριλη με μια ομαδα που κατεληγε να κανει αγγαρεια.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Mīngus έγραψε:Πήγε λέει η ομάδα σινεμά στην Αθήνα και είδαν την ''Επιστροφή''.
Αν δεν είναι αυτό προάγγελος για Γ.Χ., τι είναι;
:lol: :lol:
nothu έγραψε:Μουρίνιο. Ελεύθερος είναι και κανονικός.
Δεν εχει dna, δε θ αντεξει το βαρος της φανελας.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

καταρχην πιστευω οτι δε θα χασει μεθαυριο και θα σωσει το τομαρι του σε περοπτωση ηττας θα λεμε ποιος ειδε τον ιβαν και δεν τον φοβηθηκε αν και πλεον δε θελω να φυγει γιατι θα ακουμε μετα την καραμελα δεν αφησαν τον μουρινο της κροατιας να δουλεψει κτλκτλ

απο κει και περα μια ερωτηση σε ολους εσας τους τουντορολατρεις .... θα εχετε την ιδια λατρεια σε οποιον προπονητη φερει ο ιβαν σε τυχον ηττα μες στο νιονιο

επειδη κατηγορειτε και ορθως πολλους ως προσωπολατρεις του μπερμπα που και ετσι να ειναι δε θα πειραζε μιας και ειναι ο μεγαλυτερος παιχτης που φορεσε τη φανελα μας , σκεφτηκατε εσεις τι προσωπολατρεια εκφραζεται για τον ιτ που κακα τα ψεματα ειτε το θελουμε ειτε οχι ειναι μετριος στο στησιμο μετριος στα στημενα μετριος στη διαχειριση μετριος στην ψυχολογια γενικα ειναι μετριος

θα το ξαναπω δε θελω πλεον να φυγει αλλα το χετε παραγμησει μερικοι και κανατε το ο ΠΑΟΚ πανω απ ολα να εχει γινει ο κουτς τουντορ του ΠΑΟΚ πανω απολα

δε θελω απαντησεις απ τους γνωστους φαν του ιτ απλα ηρεμηστε και σκεφτειιτε καλο θα κανει και στο φορουμ λιγη ψυχραιμια και κριτικη χωρις μηδενισμους αλλα ουτε και τυφλη πιστη σε κατι που δεν παει
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Τσε, η λατρεια ειναι προς τον θεσμο του προπονητη και οχι προς το ονομα. Στο να μεινει ενας να δουλεψει σε αυτη την θεση πανω απο εναν χρονο. Τουλαχιστον αυτο ισχυει για μενα
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Καποτε καποιοι βγαιναν και ελεγαν "κι αν φυγει ο γουμενος ποιος θα ερθει?"
Σημερα καποιοι ρωταν " και να φυγει ο τουντορ ποιος θα ερθει?"
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

che4 έγραψε: .........................................................
επειδη κατηγορειτε και ορθως πολλους ως προσωπολατρεις του μπερμπα που και ετσι να ειναι δε θα πειραζε μιας και ειναι ο μεγαλυτερος παιχτης που φορεσε τη φανελα μας , σκεφτηκατε εσεις τι προσωπολατρεια εκφραζεται για τον ιτ που κακα τα ψεματα ειτε το θελουμε ειτε οχι ειναι μετριος στο στησιμο μετριος στα στημενα μετριος στη διαχειριση μετριος στην ψυχολογια γενικα ειναι μετριος

θα το ξαναπω δε θελω πλεον να φυγει αλλα το χετε παραγμησει μερικοι και κανατε το ο ΠΑΟΚ πανω απ ολα να εχει γινει ο κουτς τουντορ του ΠΑΟΚ πανω απολα
..........................................................
Μόνο σε μιά λέξη διαφωνώ στα παραπάνω. Στη λέξη "μέτριος". Εγώ θα έβαζα τη λέξη "κακός".

Κ ούτε εγώ θέλω να φύγει. Εδώ μέχρι Μάιο.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Περίεργη η φάση με Τούντορ. Είναι πράγματι αναγκαίο να σταματήσει ο ΠΑΟΚ να διώχνει προπονητές με περισσή άνεση. Αποπνέει μία εικόνα όχι πολύ επαγγελματική και προκαλεί σειρά συνειρμών που δεν παραπέμπουν σε μεγάλη ομάδα. Από την άλλη, τα ως τώρα πεπραγμένα του Τούντορ δεν τα λες και ενθαρρυντικά.
Ο ΠΑΟΚ είναι 6 βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ και 5 ή 6 ή 8 βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό στην πραγματική βαθμολογία. Τα καλά μας ματς είναι σποραδικά, δεν δείχνουμε να έχουμε βρει ένα συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού και τουλάχιστον σε μένα δίνεται η αίσθηση ότι παίρνουμε το μίνιμουμ από διάφορους ταλαντούχους παίκτες. Σε όλα αυτά, προστίθενται α)μπόλικες δηλώσεις τουλάχιστον προβληματικές, οι οποίες δεν μπορώ να φανταστώ το πώς λειτουργούν ευεργετικά στην ομάδα, β)οι εμφανώς κακές σχέσεις με τον Μπερμπάτοφ και γ)τουλάχιστον ένα περιστατικό φοβερής ξεροκεφαλιάς και πείσματος (αντιμετώπιση Όλσεν). Ευτυχώς υπάρχει ο φανταστικός θεσμός των πλέι οφ που κάποτε σιχαινόμασταν και υπάρχει ακόμη περιθώριο αντιστροφής των πραγμάτων.
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Ειλικρινα ομως, πιστευει κανεις πως αν αλλαξουμε προπονητη θα βελτιωθει η ομαδα? Ποση λογικη εχει αυτο?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Aureliano Buendia έγραψε:.... γ)τουλάχιστον ένα περιστατικό φοβερής ξεροκεφαλιάς και πείσματος (αντιμετώπιση Όλσεν)...
Για την μη χρησιμοποίηση του Όλσεν κράτα μια πισινή.
Ούτε εμένα με άρεσε αλλά ίσως είχε σχέση με τον δανεισμό του.
Μην τον κατηγορούμε και άδικα τον άνθρωπο.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

desperando έγραψε:Καποτε καποιοι βγαιναν και ελεγαν "κι αν φυγει ο γουμενος ποιος θα ερθει?"
Να αλλαζουμε προπονητη κάθε Ιανουάριο έτσι και αλλιώς μας έγινε συνήθεια

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

desperando έγραψε:Καποτε καποιοι βγαιναν και ελεγαν "κι αν φυγει ο γουμενος ποιος θα ερθει?"
Και καποιοι λεγανε "Να φυγει ο αμπαλος ο Μπολονι" και ηρθε ο Δωνης.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Εγω προτεινω αφου κι αυτος πλεον διχασε και αργα η γρηγορα θα τον φαμε, να συμφωνησουμε ολοι εδω μεσα οτι στον επομενο θα κανουμε υπομονη για οσα χρονια λεει το συμβολαιο του. Οποιος και να ειναι

Και αυτο ειναι και η απαντηση μου και στον τσε για τα περι προσωπολατρειας του Τουντορ.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Αμα κόψει η πουτ@ν@ το γ@μησι μπορεί κι ο ΠΑΟΚτσης να κανει υπομονή...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ο επόμενος στόχος είναι ο Αρνεσεν

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”