14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Χαιρετω marley4 kai Dimg4,
το topik με την απουσια σας ειναι
φαι χωρις αλατι.
Φρρρουρρρρρέέέέέέέέ................
φαι χωρις αλατι.
Dimg4 έγραψε:Dimg4 έγραψε:Θα εξαντλησει το συμβολαιο του και θα τελειωσει την καριερα του στον ΠΑΟΚ. Εχουμε καλο προπονητη εχουμε ανθρωπους πλεον που ξερουν τι κανουν. Ηρεμηστε λιγο με την μιζερια. Αφηστε τους μια γαμωχρονια να κανουν τη δουλεια τους
Ατυπη ανακοινωση
Ειναι η τελευταια φορα που γινεται ανεκτο ,απο τον οποιοδηποτε, να βγαινει δημοσια και να προτρεπει και να απαιτει ατομο απ το σόι του να μεινει στον συλλογο Π.Α.Ο.Κ. και να βγαζει ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ στις πλατες του.
ειτε αυτο λεγεται κοντος, ειτε ζαγορακης, ειτε αμαφουλε
Μιλωντας προσωπικα τωρα, στο ατομο που με συκοφαντησε και μου προσαψε κατηγοριες πυροτεχνουγου κατι που ειναι κακουργημα μετα τον νομο ορφανου
κατι που εγινε ανεκτο απο τους υποτηθεμενους εκ των πραγματων ευαισθητους σε θεματα κανονισμων συντονιστες
επιστρεφω οτι δεν μιλω με κομπιναδορους που απαιτουν την οικονομικη αφαιμαξη του συλλογου, ουτως ωστε να βγαζουν εκατομμυρια συγγενεις του.
ΚΟΝΤΕ ΜΕΙΝΕ ΜΑΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΙΣ
Υ.Γ.Χαιρετω τα πληθη, τον κατμαν που προσπαθουσε επιμελως με εριστικους εμπρισμους να με κανει να γραψω, τον καλο παπα,τον πολυμηχανο μαρλει, αλλα και ΟΛΟΥΣ τους υπολοιπους γραφικους.
- kataramenos5
Ο αγωνας τωρα δικαιώνεται
ΥΓ Ο Φρανκ ξερει.Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσότερο.
ΥΓ Ο Φρανκ ξερει.Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσότερο.
-
Dimg4
γεια σου ρε πριστ, για αυτο ειπα να σπασω την μονοτονια λιγο του "φυγε κοντε", καλοκαιρι ειναι και σαν να ηρεμησαν τα πνευματα. Ρε συ αντε ας φυγει ο κοντος, μετα πως θα εχουμε συνεχεια θεμα να αρπαζομαστε και να λεμε τα ιδια καθε μερα και να μαλωνουμε αλλα και να επιτιθομαστε προσωπικα λες και γνωριζομαστε απο χθες?prist64 έγραψε:Χαιρετω marley4 kai Dimg4,
φαι χωρις αλατι.
Καλως τον φρουρο με τις προσωπικες επιθεσεις και τα ξεσπασματα. Οι χαρακτηρισμοι βλεπω συνεχιζονται οπως και οι προσωπικες επιθεσεις. Αλλο να διαφωνεις στο τοπικ και αλλο να λες βλακειες προσωπικου επιπεδου. Αντε καλη σεζον
Εντάξει, φλόκας, τί να λαίμαι τώρα.MANIAKOS έγραψε:Έγραψε οτι το κλίμα δεν ειναι καλο ούτε για σαλπι
Καλά που πρόλαβε ο Κολόμβος και ανακάλυψε τις Δυτικές Ινδίες, διότι ο κεφτές έχει ήδη ανακαλύψει τις Δυτικές Συνοικίες.
Για πες μου,Ale έγραψε:Εντάξει, φλόκας, τί να λαίμαι τώρα.MANIAKOS έγραψε:Έγραψε οτι το κλίμα δεν ειναι καλο ούτε για σαλπι
Καλά που πρόλαβε ο Κολόμβος και ανακάλυψε τις Δυτικές Ινδίες, διότι ο κεφτές έχει ήδη ανακαλύψει τις Δυτικές Συνοικίες.
οταν το εγραφες τι επινες?
Αλσατικο.Καλιφορνεζικο ή εγχωριο?
Τίποτα, πάτερ.
Στεγνός είμαι... (...ακόμη, σε λίγο ορμάω στο χιλιάνικο).
Στεγνός είμαι... (...ακόμη, σε λίγο ορμάω στο χιλιάνικο).
Καλα αμα μουλιασεις ,
γραψε κανα καλο να διαβασω το πρωι με το ΦΡΑΠΕ
να φτιαξει η μερα μου.
ΥΓ Αποστολε προσεξες?
Φ Ρ Α Π Ε ! ! ! ! !
γραψε κανα καλο να διαβασω το πρωι με το ΦΡΑΠΕ
να φτιαξει η μερα μου.
ΥΓ Αποστολε προσεξες?
Φ Ρ Α Π Ε ! ! ! ! !
Guardian παρόντος, πάσα αρχή παυσάτω, πάτερ.
Μυρίζομαι ινσάιντ ινφορμέσιο άμα τη εμφανίσει του φύλακος.
Έχει να γίνει καλός χουλιαμάς με την ανακοίνωση της αποδέσμευσης.
Μόνο μην πάρει καμμιά θέση υπευθύνου προώθησης των διαρκείας ο (παρ)οπλισμένος, και μετά μας περάσει και ο Αστέρας Παραποτάμου (η ομάδα που δημιούργησε τον Ριβελίνο της Ηπείρου, Χρήστο Τζάνη) στις πωλήσεις του χρόνου.
Μυρίζομαι ινσάιντ ινφορμέσιο άμα τη εμφανίσει του φύλακος.
Έχει να γίνει καλός χουλιαμάς με την ανακοίνωση της αποδέσμευσης.
Μόνο μην πάρει καμμιά θέση υπευθύνου προώθησης των διαρκείας ο (παρ)οπλισμένος, και μετά μας περάσει και ο Αστέρας Παραποτάμου (η ομάδα που δημιούργησε τον Ριβελίνο της Ηπείρου, Χρήστο Τζάνη) στις πωλήσεις του χρόνου.
- ΑποστόληςΑ