Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
- navigator11
- Federacion
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
αν κλεισει και ο βαγγελακης θα παω να αναψω ενα κερι εκει στη δρεσδη....καντε το θαυμα σας γερμαναραδες μου...
αυτη η δρεσδη πακετο θα μας παρει μαλλον εκτος απο παπ και μαντζιο..παντως δεν ειναι πολυ κολακευτικο να χουμε ιδιους στοχους με ομαδ τηςς μπουντεσλιγκα 2......Αντε παμς για αλλα παλι......τελικα ο νικουλαε μαλλον καλος θα τανε
Mε τη διαφορά που εμείς τον θέλαμε με 150 για αλλαγή του Κλάους που πρώτα ο Θεός θα είναι αλλαγή κάποιου μεγάλου φορ, ενώ αυτοί των θέλουν για βασικό.. 
- Federacion
αν (απεταξαμην) ερθει τελικα (φτου-φτου) ο Μαντζιος (όπαγε πίσω μου)
μεγαλος φόρ (αμήν) δεν θα έρθει γκίκα
thats the plan unfortunately
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
ελα ρε παιχταρα μαντζιο να τρελαθουμε ..κλεισε και θα σε παρουμε δανεικο....
Federacion έγραψε:αν (απεταξαμην) ερθει τελικα (φτου-φτου) ο Μαντζιος (όπαγε πίσω μου)
θεοιMakis4444 έγραψε:Μπορεί να εννοεί τον Papazoglou.
Μη το λες...
Κάτι έφτασε στα αυτιά μου, αλλά επειδή μπορεί να είναι και "σπασμένο τηλέφωνο" η όλη ιστορία δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω.
Ότι είναι να γίνει θα γίνει...
Πάντως εγώ πιστεύω ότι αν μη τι άλλο θα έρθει επιθετικός για βασικός και φυσικά όχι επιπέδου Μάντζιου.
Επίσης όσοι πιστεύετε ότι η μεταγραφή Μάντζιου χάλασε επειδή βγήκε προς τα έξω όπως είπε η ΠΑΕ, μάλλον ξεχνάτε ότι ο Μάντζιος έχει προταθεί σε εμάς από την αρχή του καλοκαιριού. Τώρα ξαφνικά μαθευτηκε και τους πείραξε;
Αν τον θέλανε θα τον είχανε πάρει...
Αλλά προφανώς και αυτοί θέλουν κάτι καλό..
Κάτι έφτασε στα αυτιά μου, αλλά επειδή μπορεί να είναι και "σπασμένο τηλέφωνο" η όλη ιστορία δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω.
Ότι είναι να γίνει θα γίνει...
Πάντως εγώ πιστεύω ότι αν μη τι άλλο θα έρθει επιθετικός για βασικός και φυσικά όχι επιπέδου Μάντζιου.
Επίσης όσοι πιστεύετε ότι η μεταγραφή Μάντζιου χάλασε επειδή βγήκε προς τα έξω όπως είπε η ΠΑΕ, μάλλον ξεχνάτε ότι ο Μάντζιος έχει προταθεί σε εμάς από την αρχή του καλοκαιριού. Τώρα ξαφνικά μαθευτηκε και τους πείραξε;
Αλλά προφανώς και αυτοί θέλουν κάτι καλό..
Bono έγραψε:Εχει και ένα ψοφόκρυο εκεί στη Δρέσδη.
Χρησιμότατος θα είναι.
και ειναι η αληθεια οτι οποιον και να παρουμε μετα το καουσμα μαντζιου..σαν μπαμ θα ειναι