Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
LoverBoy έγραψε:Δύσκολα τα πράγματα για το Θείο Θανάση.
Η επανάσταση έχει χρεώσει τον ΠΑΟΚ μέχρι το λαιμό και το κόσεπτ της επανάστασης χρειάζεται επιγώντος Bail Out.
Οι υπερβάσεις της σαρδέλας με τα 25εκ έσοδα, αλλά τους απλήρωτους παίκτες, έχει αφήσει άσχημες εντυπώσεις.
Aπο την άλλοι αυτοί οι τύποι που εμφανίζονται για επενδυτές, πιθανόν να βάλουν τον ΠΑΟΚ σε χειρότερες περιπέτειες. Είναι μπλεγμένοι σε διεθνή σκάνδαλα.
...και στη μέση τα Plants ονειρεύονται επενδυτές και μεταγραφές.
Δύσκολα τα πράγματα.
Ένας μελβα θα μας σώσει θέλει να το πει αλλα δεν ξέρω γιατί δεν το λέει ο lover boy...αυτός ξέρει και τι ακριβώς έκλεψε ο ζαγορ αλλα δεν το λέει για να μην κάνει κακο στο ΠΑΟΚ αυτο έλεγε παλαιότερα .....))))
Όταν κάτι παρτάλια τσίριζαν για μεταγραφές και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ πρωταθλητισμό, δεν είδα κανέναν σοφό ούτε εδώ μέσα ούτε στο γήπεδο να φωνάζει , οχι θόδωρε μη παρασέρνεσαι απο τα 95% γίδια που κυκλοφορούν, κράτα το μπάτζετ χαμηλά.
Τώρα η επαναστάση μας φέσωσε;
Και μάλιστα μέχρι το λαιμό; Σώπα ρε; Είσαι διατεθιμένος να μη γίνει καμία μεταγραφή φέτος, να δείς τί ωραία κλείνει το άνοιγμα; Οχι ε; Και άντε εσύ μπορεί και να σαι.. Άλλοι που τσιρίζουν, είναι; Μπά..
Δεν φτάσαμε στο 2011 για να μάθουμε οτι οι ΠΑΟΚτσήδες είναι άρπα κόλλα..
Θύμισέ μου ποιές μεταγραφές υπέρβασης έκανε ο Τεό με μπάτζετ 26εκ?
Τον Τσίριλο, Τον Κριστιάνο, ή το Φαλακρό γιουβαρλάκι? Ποιούς απο αυτούς απαίτησε να γίνουν ο κόσμος?
Μήπως απαίτησε ο κόσμος να φέρει τον Δερμιτζάκη και μετά το Χάβο?
Σίγα ρε, κάνεις λες και έφερε τον Νταβιντ Βίγια. Απαράδεκτα τα χρέη με την υπέρβαση της Σαρδέλλας.
Οταν στον ΠΑΟΚ σταματησει η προσωπολατρια τοτε ολα θα πανε Καλα κ θα ειμαστε πιο δυνατοι απο ποτε.... κανενας πανω απο την ομαδα την ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ την αρρωστια μας... καποια στιγμη πρεπει να το καταλαβετε ολοι σας
Στο Ζαγορ εχω να καταλογισω πολλα, αλλα για ατιμια δεν το πιστευω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Τωρα το να ακουω να κανει πολιτικη στον ΠΑΟΚ ο Κυριακος ο φουρναρης ( ως τι βγαινει συνεχεια στα ραδια;!) δεν μου κολλαει καθολου. Οταν δε ακουσα τη φραση " χουντα του Ζαγορακη" , κοντεψε να μου φυγει το τιμονι απο τα χερια. Παει πολυ να μιλαμε ετσι για το Ζαγορ, και η αχαριστια να εχει τα ορια της για μερικους.
Τί σημαίνει μεταγραφές υπέρβασης; Απο τη στιγμή που λόγω μεταγραφών δημιουργήθηκε το άνοιγμα εδώ και δύο χρόνια, τότε στις μεταγραφές θα το χρεώνω. Αν αποδειχτεί οτι υπήρξε λαμογιά, τότε αλλάζει το τροπάρι. Αλλά δεν το πιστεύω.
Εκφράζω επομένως μια άποψη σχετικά με τις μεταγραφές.
Αν αυτές ήταν κακές, ευθύνεται ο τότε τεχνικός διευθυντής με τον τότε προπονητή. Μόνο στον Κούτσια είχε ανάμιξη ο πρόεδρος.Και τον Κούτσια δεν τον έφερε με το ζόρι ο Τέο. Έφταιγαν όμως όλοι.
Βεβαίως και ως πρόεδρος ευθύνεται και για τις επιλογές των υφισταμένων του, αυτό όμως δεν σημαίνει ούτε οτι μόνο αυτός θα κατα-κριθεί, ούτε οτι δικαιολογείται όλοι οι άλλοι να είναι άμοιροι ευθυνών, ούτε κυρίως οτι μας φέσωσε ο Τέο.
Κάποτε πάλι εδώ είχα γράψει για την κοινωνία των οικειοθελώς ανέργων, που κρίνει με ευκολία.
Αλήθεια, ο Κόκκαλης που δεν νομίζω κανείς να εμφισβητεί την ικανότητα του ως επιχειρηματία και ως παράγοντα, δεν έκανε αποτυχημένες επιλογές τόσα χρόνια; Πολύ περισσότερες απο τον Τέο. Είχε όμως τα φράγκα, παράνομα κυρίως, και έκλεινε και στόματα και τρύπες.
Αυτή είναι η διαφορά. Οτι λόγω ανύπαρκτων πόρων, και το παραμικρό λάθος στον ΠΑΟΚ, μετράει και κυρίως, κάνει μπαμ απο μακριά.
Το γεγονός όμως πως το παραμικρό λάθος φαίνεται και ζορίζει πολύ την ομάδα, δεν σημαίνει οτι θα εξισώνεται με τόση ευκολία με λαμογιά και παρανομία! Υπάρχουν και όρια.
Το γεγονός επίσης πως λόγω περυσινού ανοίγματος, έγιναν επιπλέον λάθη με προπονητές κλπ, επίσης δεν σημαίνει οτι έγινε επίτηδες. Προσπαθούσε με βλαχιές να κόψει το άνοιγμα πέρσι ο Τέο και δεν του βγήκε. Λες να μη το ξέρει;
Τί τον καθιστά αυτό; Κλέφτη; Μόνιμα ανίκανο; Να ξέρουμε γιατί τον διώχνουμε δηλαδή, όσοι τον διώχνουμε.. Μη πετάμε οτι παπαριά ναναι.. Να είμαστε στοχευμένοι στις παπαριές μας..
υ.γ. Άν θέλουμε να λέμε οτι ο τάδε μας φέσωσε και ο δείνα μας έσωσε, μιλώντας δηλαδή ως πραγματικά αναγνωρισμένη μικροκοινωνία, τότε είμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να μετατρέψουμε την ομάδα σε Λ.Β., και να έχουμε εκλογές, με συμμετοχή σχημάτων, με ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ βάσει του οποίου θα πρόκειται να κινηθούν. Για να έχουμε απτά στοιχεία να κρίνουμε. Όσο έχουμε κόσμο που ο ένας τραβάει δεξιά και ο άλλος αριστερά, τότε είναι δεδομένο οτι ΠΑΝΤΑ θα έχουμε φήμες, έχθρες και καραγκιοζιλίκια. Και ΠΑΝΤΑ, θα φταίνε "οι άλλοι". Είτε ιδιώτες, είτε θεσμοί.
Κάποια στιγμή πρέπει να φταίμε όλοι.
Αλλο η προσωπολατρεια και αλλο να κραζουμε και να πριονιζουμε την καρεκλα οποιου δεν μας κανει τα γουστα.
Και πως προκυπτει ο ορος προσωπολατρης; Επειδη στηριζω μια κατασταση;
Τα λαθος που του προσαπτω ειναι το ελλειμα επικοινωνιας.
Θετεις στοχους βασει δεδομενων και προυπολογισμου , αστοχεις για τον Α΄ ή Β΄ λογο. Βγαινεις στο τελος της χρονιας και λες " καναμε υπερβαση για να χτυπησουμε πρωταθλημα δεν το πετυχαμε , ειμαστε μεσα 5 € και για να συνεχισουμε να το διεκδικουμε θα μπουμε αλλα 7€ ".
Τοτε θα εβγαινε ο Α.Σ. ή οι συνδεσμοι ( ο κοσμος-μετοχος μπορει να εκφραστει στις συνελευσεις αλλα δεν πηγαινει ) να συναινεσουν με την πολιτικη αυτη ή θα ζητουσαν μειωση μπατζετ για να μην χρεωθει η ομαδα και να γινει η αναπροσαρμογη στοχων.
Φυσικα μιλαω μονο για μια τοσο σημαντικη παραμετρο χαραξης στρατηγικης να τεθει θεμα "εγκρισης" και οχι σε οποιοδηποτε αλλο π.χ ποιος προπονητης ή παικτης θα ερθει.
Ετσι θα ερχονταν ολοι προ των ευθυνων τους και δεν θα ειχαν οποιοδηποτε αλλοθι.
και ο εμφυλιος καλα κρατει.
αν ειχαν γινει κανα δυο μεταγραφες αεροδρομιου(->και ας συνεπαγοταν αυτο καταστροφη οικονομικη του χρονου) ουτε θα ασχολουνταν κανεις.
θα πηγαιναμε για πρωταθλημα.ολα τελεια.
paokmaniak έγραψε:Μαιστα περα δλδ απο το αν ειναι νομιμα και καθαρα τα οποια φραγκα του μελλοντικου επενδυτη πρεπει να νοιαζομαστε και για τις σχεσεις του με την εκκλησια και το εθνος.
Φυσικά.
Όταν σαν σύλλογος έχεις για σήμα τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ τα πάντα έχουν την σημασία τους.
Σκέψου απλά την στιγμή που ο ΠΑΟΚ θα κάνει τα εγκαίνια του αθλ. κέντρου με πρόεδρο τον
αφορησμένο.Ποιος μητροπολήτης και ποιος διάκος θα βρεθεί δίπλα του!!!
Το ρεζίλι μας δεν θα έχει προηγούμενο.
υγ.Δεν έχω καμιά σχέση με παπάδες και εκλησίες....και ούτε με νιάζει τη σκ@τ@ κάνουν
Συμφωνω απιστευτα.Οχι για το αν ειναι αφορισμενος η οχι αλλα για το εργο του στην πολη που γεννηθηκε η ομαδα μου.Αν ειναι αληθεια οσα ακουγονται εμενα με ενοχλει πολυ.
Ευτυχώς ελειψα δυο μέρες και ησύχασε το κεφάλι μου.
Ο Τέο δεν μπορεί να αναστρέψει την κατάσταση και φταίει ο ιδιος.
Δεν υπάρχει δικαιολογια οταν χρεωνεις την ΠΑΕ που εχεις υποχρέωση να εξυγιάνεις. Δεν μπορείς να αφήνεις απλήρωτους παίκτες και απλήρωτες υποχρεωσεις. Ειδικα οταν δεν εχεις προσωπική ευθυνη για τα χρεη που δημιουργείς. Πρέπει να βγεις και να πεις την αλήθεια. Οχι επί 2 χρονια να παρουσιάζεις ισολογισμούς "πειραγμένους" και στο τέλος να λές πέσαμε 5 μυρια εξω.
Ολα τα υπόλοιπα είναι λόγια.
Γιατί επεσε εξω η ΠΑΕ;
Ισως λόγω κακού υπολογισμού στα έσοδα. Ισως γιατί δεν υπήρχε αρκετός ελεγχος. Ισως γιατί καποια χρήματα μπήκαν σε τσέπες;;;
Ας βγει καποιος να δηλώσει υπεύθυνα και με στοιχεία. Τα γεγονότα ομως δεν αλλάζουν.
Τα δε επιχειρημα αν ο Τεο φύγει ποιος θα ερθει, δεν μπορεί να απαντηθεί απο κανέναν σημερα.
Εγώ να ρωτησω: Αν ο Τεο μείνει και του χρόνου η ΠΑΕ είναι 8 μυρια μέσα τί θα γίνει; Θα ζητήσουμε απο τον ιδιο να τα βάλει;
Εχετε καταλάβει οτι ποιος ειναι ο ρόλος και η ευθυνη του προεδρου μιας διοικησης Πρωτοδικείου;
Που ειδες πειραγμενους ισολογισμους; Και περσι ελλειμα παρουσιαζε ο ισολογισμος, οτι να΄ναι γραφεις.
Απο οσο γνωριζω τα χεη που δημιουργουν οι διοικησεις πρωτοδικειου τα επωμιζονται.
paokmaniak έγραψε:Μαιστα περα δλδ απο το αν ειναι νομιμα και καθαρα τα οποια φραγκα του μελλοντικου επενδυτη πρεπει να νοιαζομαστε και για τις σχεσεις του με την εκκλησια και το εθνος.
Φυσικά.
Όταν σαν σύλλογος έχεις για σήμα τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ τα πάντα έχουν την σημασία τους.
Σκέψου απλά την στιγμή που ο ΠΑΟΚ θα κάνει τα εγκαίνια του αθλ. κέντρου με πρόεδρο τον
αφορησμένο.Ποιος μητροπολήτης και ποιος διάκος θα βρεθεί δίπλα του!!!
Το ρεζίλι μας δεν θα έχει προηγούμενο.
υγ.Δεν έχω καμιά σχέση με παπάδες και εκλησίες....και ούτε με νιάζει τη σκ@τ@ κάνουν
ένταξει ρε παλλήκαρε,σεβαστές οι ανησυχίες κι οι ενστάσεις σου.αλλά μην φτάσουμε και σε υπερβατική επιχειρηματολογία.
υγ δλδ δε θα ευλογηθεί η νέα μεσήμβρια και δε θα βγεί κανένα ταλέντο από εκεί μέσα;;ελέω αφορισμένου;;;ήμαρτον.
υγ ορθώς το έθεσε ένας φίλος πιο πάνω.οι κράζοντες είσαστε έτοιμοι για γενναία αποδυνάμωση ώστε να είναι η παε εφεξής άψογη στις υποχρεώσεις της και να βαίνουν όλα πρίμα;;εφόσον το πόρισμα του ελέγχου του ΑΣ συμπίπτει με τα όσα υποστηρίζει η διοίκηση;διότι,αν το άνοιγμα κυμαίνεται όντως στο ύψος που επισήμως υποστηρίζεται από τους διοικούντες την παε,προσωπικά θα αποδεχτώ πως δεν υπάρχει κάτι ύποπτο στην όλη φάση.για όποιο λόγο όμως κι αν δημιουργήθηκε το άνοιγμα,θα πρέπει να γίνουν οι αναγκαίες ενέργειες για να εξαλειφθεί.είμαι περίεργος να κόψω αντιδράσεις ...αν και εικάζω πως θα αμφισβητηθεί τότε ο έλεγχος του κατσαρή ως αναξιόπιστος.
προσωπικά,όντας εν αναμονή του πορίσματος του ΑΣ για να επιβεβαιώσω και με πλήρη αποδεικτικά στοιχεία την πεποίθησή μου ότι ο ζαγοράκης δεν είναι τύπος της λοβιτούρας,είμαι έτοιμος να αποδεχτώ ... σκληρές αποφάσεις,που,εφοσον απαιτηθεί,θα πρέπει ενδεχομένως να ληφθούν για να αποφευχθούν μεγαλύτερες σκοτούρες στο εγγύς μέλλον.προέχει πάντως όλων ο ζαγοράκης από τον έλεγχο που διενεργείται να βγεί αλώβητος.το πιστεύω πως έτσι θα συμβεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Κυρ 24 Ιούλ 2011, 19:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
logios έγραψε:Που ειδες πειραγμενους ισολογισμους; Και περσι ελλειμα παρουσιαζε ο ισολογισμος, οτι να΄ναι γραφεις.
Απο οσο γνωριζω τα χεη που δημιουργουν οι διοικησεις πρωτοδικειου τα επωμιζονται.
Να που δεν γνωρίζεις αρκετα.
Τα φυσικά προσωπα της διοικησης Πρωτοδικείου δεν ευθύνονται για υπάρχοντα χρέη, αλλά ουτε και για αυτά που μπορεί να δημιουργηθούν κατα την διαχείρησή απο αυτούς παρά μόνο αν προκύπτουν Ποινικές ευθύνες.
Το θέμα των ισολογισμών και το υψος του ανοίγματος εχει καλυφθεί λιγες σελίδες πριν χωρις κανενας να εχει καταλήξει γιατί το ποσό του ανοίγματος είναι 5 εκ. οπως "υπεύθυνα" δηλωσε πριν απο λίγο καιρό ο Δούκας.