Ότι να 'ναι!!!!!

Άβαταρ μέλους
Paokintepo

Re: Ότι να 'ναι!!!!!

Δημοσίευση από Paokintepo »

ετσι εξηγουνται ολα :lol: :lol: :lol: !!!γειτονοπουλα ειμαι!
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

αχαααααααααααααααααααααααααα
αλλαζει τοτε ... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

αχαααααααααααααααααααααααααααα τιιιιιιιιιιι αλλαζει τοτε?
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

τα πάντα όλα....
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

μην λες ρε τετοια και με τρομαζεις!! :lol: :lol:
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

Για ακομα μια φορα,φανηκε το προσωπο της αντιπαλης παραταξεως,ο τζουτζουκος μας κινδυνυει και εσεις καθεστε και χαχανιζετε,αλλα θα ΄ρθει και η σειρα σας,πρωτα θα κυρηξουμε τον πολεμο στους απογονους του ΒΑ τους ΝΕΦΕΛΙΜ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΙΜ και υστερα σε εσας,ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΟΤΙΝΑΝΙΣΤΕΣ εμεις θα νικησουμε των πολεμο των αστρων εμεις οι απογονοι των ΤΖΕΝΤΑΙ.
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

Ότι τα "ποντικάκια" είναι απόγονοι των Τζεντάι με ΣΑΦΗΝΕΙΑ ομολογώ ότι δεν το ήξερα !!!!!!!
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Ρε συ α/μ... Και φυσικά είναι απόγονοι των Τζεντάι οι ..... Μασάει !! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Θα ήθελα να τονίσω ότι είναι σαφές πως σε κάθε περίπτωση που θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε την εξπρεσιονιστική προσέγγιση του κοινωνικού προτσές, θα πρέπει να συνυπολογίσουμε με μαθηματική ακρίβεια τις γεννεσιουργές συνθήκες του κοινωνικοπολιτικού καταστημένου του 180υ αιώνα. Το ιδεολογικό πλαίσιο αναθάρρυνσης της κοινωνικής κολλεκτίβας δεν μπορεί να γίνεται δεκτό a priori, ιδιαίτερα μάλιστα τη στιγμή που οφείλουμε να προσεγγίσουμε ανθρωπολογικά τις ιδιαιτερότητες του ελληνικού ιδεολογικού μορφώματος. Σε κάθε περίπτωση, η κοινή συνισταμένη της λυτρωτικής διαλεύκανσης του ζητήματος αυτού, δημιουργεί τις αναγκαίες και ικανές συνθήκες εμπλοκής της μαρξιστικής κοσμοθεωρίας. Η κατηγοριοποίηση των ψυχομετρικών μεθόδων, μόνο σε αυτή την περίπτωση θα μπορέσει να ευδοκιμήσει, αρωγούμενη από τις πολιτικές και πολιτιστικές κατευθυντήριες προσθήκες.

Ευχαριστώ πολύ

ΥΓ: Είναι σαφές ότι βρίσκομαι σε κατάσταση πλήρους συγχύσεως ή...να το κάνω πιο σαφές; 8-)
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Ναι .... να το κάνεις πιό σαφές .... γιατί ο Paokintepo είναι γειτονόπουλο με τον έρωτα .... και γιατί το ποντικάκι είναι απόγονος των Τζεντάι .... και γιατί ο Κάκος έχει απαγάγει τον ΠρυθυπΥργό .... και γιατί κάτι χορταράκια μας έχουν κάνει και τα βλέπουμε όλα με μία Ότι να'ναι ΣΑΦΗΝΕΙΑ .... και γιατί δεν ξέρω αν ξέρεις ότι όλοι μας εδώ δεν ξέρουμε τίποτα!!!!! Ο.Κ.???!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Υπάρχουμε και εμείς οι Νίτζα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Τα πρώτα 4 ποστ αυτής της σελίδας δείχνουν το λόγο που αγαπησα το ΠΑΟΚμάνια... Θα ήταν πιο καλά όμως αν δεν ήταν στο Οτι να ναι αλλά... στη μεταγραφολογία!! :opaokara: :opaokara:

ΥΓ: Φετιχ με τα οφ-τοπικ..

ΥΓ2: Νοβ-Νοβ (αλα καρέτα- καρέτα) και γατάκι που κάνεις παρέα με το άλλο γατάκι που νιαουρίζει τα βραδια στη στέγη μου και να δεις που καποια στιγμή θα του δώσω καμια υπερδοσολογία απο το όμορφο χορταράκι που αναφέρεται παραπάνω να δει αυτός, με κάνατε να λιώσω στα γέλια... Υποτείθεται ότι κάνω προγραμματισμό στο εργαστήριο της πληροφορικής σχολείο και έχω σκάσει στα γέλια και με κοιτάνε όλοι.. :mrgreen: Ρισπέκτ!
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

ρε παιδια κοπελα ειμαι !!!κοριτσακι!!!!σε λιγο στην καζαμπλανκα θα με στειλετε να αλλαξω και φυλο!!!αλλα ξερω εγω τι φταει!!!τα χορταρακια ποι λέγαμε πιο πανω!τα τρωει και ο σκυλος μου οταν την παω βολτα εκει !! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Που να σε ξεχωρίσουν με τις όμορφες κάθετες ρίγες σου.
Αυτοί μόνο 8 κεφάλια βλέπουνε :opaokara:
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Paokintepo έγραψε:ρε παιδια κοπελα ειμαι !!!κοριτσακι!!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!

Ότι να'ναι Mods είχαμε .... Φιλόσοφους είχαμε .... Μασά(ε)ι είχαμε .... Ποντικάκια απόγονους των Τζεντάι είχαμε .... Γατάκια είχαμε .... gika είχαμε .... Νίντζα είχαμε .... ΠρωθυπΥργό είχαμε .... ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΠΕΛΑ !!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aspromauri την Τρί 10 Νοέμ 2009, 14:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”