Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Δεν ξέρω γιατί αλλά ο τύπος μου βγάζει vibes Berbatov.
Ντίβα, κάνω χάρη που έρχομαι κλτπ.
Ελπίζω σε καλύτερη εναλακτική... Με αυτά τα λεφτά που φημολογούνται του φούστη!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ημαρτον με τον ακριβό Μπράντον ονόματι Μπρειθγουειτ

Δε μας κάνεις κύριε πήγαινε αλλου
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Μπλακ το ίδιο όνειρο έχουμε,να είμαστε γεροί να το ζήσουμε.
Το επιθετικος με 500.000 που κάνει παπαδες μπορεί και να το έχουμε αλλά μάλλον δεν πληροί τις προϋποθέσεις που ανέλυσα πριν . Όποτε και άλλον να πάρουμε την τύχη του Μπράντον θα έχει γιατί αυτό ακριβώς είναι με 500,000
Όσο για μεταγραφές κλείστε τον Μειτε ρε μάγκες σας παρακαλω . Να πάω διακοπές ήρεμος θέλω
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Equalizer έγραψε:Ημαρτον με τον ακριβό Μπράντον ονόματι Μπρειθγουειτ

Δε μας κάνεις κύριε πήγαινε αλλου
Αποκλείω το ενδεχόμενο να πρεσάρει ούτε καν στο 50% από το ποσοστό που πρέσαρε και έτρεχε ο Μπράντον.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε προ πολλού να είχαν έρθει οι αντικαταστάτες των Meite και Braithwaite. Τεράστιο σφάλμα να περιμένουμε ΠΟΤΕ θα αποφασίσουν να έρθουν (ΑΝ έρθουν τελικά), γιατί δείχνει ότι εξαρτώμαστε από αυτούς.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δηλαδή φτασαμε να δίνουμε πάνω από 2 μυρια συμβολαιο και δεν υπάρχει άλλος παίκτης πλην του Δανού σε αυτά τα λεφτα;
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

I know right?

Παίζει να έχουμε ένα απο τα χειρότερα δίκτυα στην ευρώπη. Τίποτα μιλάμε. Είχανε πάνω απο μισό χρόνο να κάνουν μια σωστή προεργασία για τον φορ και βλέπουμε πάλι τα ίδια. 17.07 και σήμερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Τετ 17 Ιούλ 2024, 14:17, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

joshua έγραψε:Δηλαδή φτασαμε να δίνουμε πάνω από 2 μυρια συμβολαιο και δεν υπάρχει άλλος παίκτης πλην του Δανού σε αυτά τα λεφτα;
Πάντα υπάρχουν δεύτερες επιλογές οι οποίες δεν ακούγονται. Ίσως επειδή είναι σε πρώιμο στάδιο.
MSc in Football

Δημοσίευση από MSc in Football »

DamoN έγραψε:Το θέμα ξέρεις ποιο είναι νουνιεζ;
Να το παίζουμε απλές με τα λεφτά του προέδρου.
Το θέμα ξέρεις ποιος είναι; Πως κάποιοι ενδιαφερόμαστε για τη βελτίωση της ομάδας μας και κάποιοι για την τσέπη και την εικόνα του Ιβάν Σαββίδη. Αυτό είναι το θέμα.

Εγώ ήμουν ΠΑΟΚ και με τον Παντελάκη και με τον Καλαφάτη, και με τον Βουλινο και με τον Ζαγοράκη. Και θα είμαι ΠΑΟΚ και μετά τον Σαββίδη. Κάποιοι έχετε ταυτισει την ομάδα με τον Σαββίδη και , προσωπική μου άποψη που σίγουρα δε θα δεχτείτε, τον έχετε βάλει πάνω από τον ΠΑΟΚ!

Κατάλαβες γιατί υπάρχουν δύο στρατοπεδα; Δε με απασχολεί καθόλου η τσέπη του προέδρου ούτε η εικόνα του αλλά μονο η πρόοδος της ΠΑΟΚΑΡΑΣ. Αντε μπράβο...
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Δεν έχει και τόooσο πολλούς ελεύθερους που να αξίζει να τους δόσεις τόσα και να το συζητάνε να έρθουν
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Βασικά παίζει όντως να μην υπάρχει άλλος αξιόλογος ελεύθερος διαθέσιμος.

Ακόμα και αυτοί που το συμβόλαιο τους λήγει σε 1 χρόνο και μπορείς να πεις πως αξίζουν και ενδεχομένως θα κάνουν τη διαφορά, έχουν μειωθεί σε μεγάλο βαθμό. Χθες τα έβλεπα.

Σίγουρα υπάρχουν περιπτώσεις παικτών με συμβόλαια μεγαλύτερης διάρκειας, που οι ομάδες τους δεν τους θέλουν και μπορεί να μείνουν ελεύθεροι.

Και μετά περισσεύουν οι περιπτώσεις που πάμε οπωσδήποτε για αγορά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ο Μπερμπατοφ ουτε ντιβα ητανε, ουτε ελεγε οτι χαρη μας εκανε που ηρθε
dev

Δημοσίευση από dev »

εγω ειχα πει οτι στο τελος θα θυμομαστε τα 2,5 εκ της ρητρας του Πετκοβιτς και θα λεμε τι καναμε
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Παιδιά ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καλός ελεύθερος δεν θα έρθει Ελλάδα πριν να είναι 15+ Αυγούστου για να μην πω πιο μετά γιατί πολύ απλά θα ζυγίζει τις επιλογές του και η Ελλάδα θα είναι στον πάτο. Και κάτι που δεν αναφέρουμε είναι ότι οι παίκτες κοιτάνε πολύ και τις εγκαταστάσεις τις οποίες (τώρα) ο ΠΑΟΚ δεν έχει πέρα από το όχι και τόσο καλό δίκτυο που έχουμε.

Έχει προειπωθει αλλά ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να έχει σαν πρώτες επιλογές παίκτες καλούς που το συμβόλαιο τους τελειώνει και όχι ελεύθερους. Ο Ελεύθερος των 2 χαρτιών στην Ελλάδα πιθανότατα θα ψαχτεί πρώτα να πάρει ενάμιση σε μεγάλο πρωτάθλημα.

Η τέλεια επιλογή για το που πρέπει να κινείται ο ΠΑΟΚ μεταγραφικά γενικά είναι μια περίπτωση σαν του τσαλοφ. Παικταράς που μπαίνει στον τελευταίο του χρόνο. Θα τον πάρεις φθηνά και οι πιθανότητες και με τα στατιστικά αλλά και την ηλικία του να σου βγει μούφα είναι μικρές.

Επίσης κάθε μεταγραφή έχει ρίσκο οποία και να είναι αυτή. Και όταν θες να δεις επιτέλους τα αστέρια πρέπει να πάρεις μερικά ρίσκα.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Αυτούς βρήκα:

https://www.transfermarkt.com/oli-mcbur ... ler/298477

https://www.transfermarkt.com/wissam-be ... ler/146854

https://www.transfermarkt.com/kelechi-i ... ler/295330

https://www.transfermarkt.com/che-adams ... ler/346779

Παίζουν και κάτι Ντεπάι, Μαρσιάλ κλπ αλλά είναι αστείο να τους αναφέρουμε. Βέβαια και τον Ιχεανάτσο μάλλον αστείο είναι που τον βάζω στη λίστα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”