Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
montekristo

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από montekristo »

rainmaker έγραψε:Εγώ θεωρώ καλό που αποκλειστηκαμε από Ευρώπη και είμαι εκατό τοις εκατό σίγουρος ότι το ίδιο θεωρεί και ο Λουτσεσκου

Και ποιος θέλει ας διαφωνεί, καταλαβαίνω τον αντίλογο, προσωπικά βάζω ξεκάθαρα πάνω απ' όλα τη σοβαρή δουλειά στην ομάδα, στο ρόστερ και στους παίκτες. Και αυτή γίνεται με ΠΡΟ ΠΟ ΝΗ ΣΕΙΣ. Όχι με ταξιδια και αποκαταστάσεις.

Από εκεί και πέρα τα περί αναγκης ενίσχυσης του ρόστερ είναι δεδομενα
Το παραδειγμα-γεγονος στον ΠΑΟΚ ειναι προσφατο.-

Δηλαδη καταφερε ενας πρωτοπειρος προπονητης
που ακουει στο ονομα Βλανταν Ιβιτς ταυτοχρονα
να στησει ομαδα με 9/11 καινουριους παιχτες που
να τερματισει 2η πισω απ το γαυρο με 6 βαθμους
(και εχοντας της κλεψει η διαιτησια αλλους τοσους)
περνωντας κι απο ομιλο του Europa League και εδω
μας λετε οτι ειναι καλο για την ομαδα που ο Λουτσεσκου
εβαλε πανω απ ολα τον εαυτουλη του και μονο και τωρα
θα πανε ολα καλα επειδη θα κανει πλεον προπονησεις;

Πως τα καταφερε δηλαδη ο Ιβιτς και δεν μπορει ο Λουτσε;

Δηλαδη περσι γι αυτο εμεινε -19 βαθμους απ τον γαυρο;
Επειδη ηταν ολο ταξιδια και αποθεραπειες η μηπως
επειδη ειναι ενας μετριος προπονητης και τιποτε αλλο;

Κι αν το θεωρει καλο ο ιδιος ο Λουτσε τι ειναι; Αξιωμα;
Ισα ισα που ειναι πολυ σοβαρη αιτια αμεσης απολυσης.-

Αν δεν μπορει (που δεν μπορει και δυσκολευεται παρα
πολυ οπως εχει δηλωσει δημοσια) να σηκωθει να φυγει.-
Αυτο ειχε δηλωσει αλλωστε και περσι που ειχε ερθει και
νομιζε οτι ειναι καβαλα στο αλογο και παει για αηττητο:
Λουτσεσκου: "Αν δεν κερδιζω θα φυγω".-
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Η ομάδα πάντως ΘΑ χτιζότανε για να παίζει σε 3 διοργανώσεις. Μέχρι την Λέφσκι δεν είχε χτιστεί ακόμα.

Μπορεί κάποιος να διαφωνεί φυσικά και δεν είναι καν δικαιολογία, αλλά το ρόστερ πριν το μάτς με την Λέφσκι δεν ήταν για να παίζει κάθε τρείς μέρες. Υποθετικά μιλώντας αν είχαμε περάσει να ενισχυόμασταν άμεσα ωστε να μπορούμε να ανταπεξέλουμε. Εγώ αυτό κατάλαβα, οτι για Χ λόγο περιμέναμε για περαιτέρω ενίσχυση.

Άρα πού βρισκόμαστε τώρα; Υπάρχει λογικά αλλαγή πλάνου που μόνο ο Μπότο και Λουτσέσκου ξέρουν. Προς το παρόν αποχωρήσεις βαρυδίων και διπλές προπονήσεις για να βρεθεί χημεία. Για το άν σκάσει καμιά μεταγραφή μόνον ο Πόρκυ μπορεί να έχει το αποκλειστικό.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σε τι θα μας βγει σε καλο βρε? Στο οτι οι πιτσιρικαδες δεν θα πλαισιωθουν απο ικανους παικτες λογω της απωλειας εσοδων? Στο οτι με πολυ λιγοτερα παιχνιδια το ροτεισον θα ειναι πολυ μικροτερο και πολλοι δεν θα δουν αποστολη? Στο οτι δεν θα εχουν το κινητρο του ευρωπαικου παιχνιδιου για το οποιοι οι περισσοτεροι απο αυτους ηρθαν? Μπορω να συνεχισω με τις ωρες...
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

rainmaker έγραψε:Άποψη σας, στα τέτοια μου λέει ο ένας, δικαιολογίες λέει ο άλλος

Εγώ λέω ότι πιο πολύ τον εγωισμό σας και τα όνειρα σας προωθείτε παρά το να κάνουμε ομάδα

Αλλά δε κατηγορώ ούτε ειρωνεύομαι κανέναν

Είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ το κέρδος του να είσαι Ευρώπη. Τη χασουρα όταν δεν έχεις ομάδα να το στηρίξεις δεν είδα να συζητάει κανεις

Άμα ήμουνα εγώ δισεκατομμυριούχος ο κουαλιατα και ο Ρικάρντο θα ήταν δεύτερες αλλαγές μας. Αλλά δεν είμαι και δεν κάνω κουμάντο εγώ.

Με βάση ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ λοιπόν, εγώ λέω ότι ο σημερινός ΠΑΟΚ με την ΠΡΟΦΑΝΗ ανάγκη να δουλέψει, να αποκτήσει ομοιογένεια κλπ κλπ, ΔΕΝ μπορεί να υποστηρίξει τρεις διοργανώσεις
ειναι προωθηση εγωισμου ακομα και με το πλανο του In boto you(πληθηντικο) trust(και διοικησης φυσικα) με τα 20 χρονα να μην ειμαι ουτε καν στους ομιλους της 3ης ευρωπαικης διοργανωσης αποκλειομενος απο την 4η ομαδα της βουλγαριας?ειναι αυτο προωθηση εγωισμου? σορρυ ρε φιλε αλλα για εμενα ειναι το αυτονοητο ο ΠΑΟΚ του billionaire σαββιδη ακομα και με αυτο το πλανο να ειναι σε ομιλο διοργανωσης με ομαδες απο το γιβραλταρ και την τσεχοσλοβακια ,δηλαδη θα κουραζονταν με τα 2 ματς την βδομαδα παιδια 20 χρονων, μα αυτο λεγαμε περσι να ειχαμε πιο νεους για να παιζουμε ανετα 2 ματς την βδομαδα,αυτο δεν λεγαμε ?τι οχι
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

renegade έγραψε:Συγνώμη αλλά όποιος δεν βλέπει ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε μια από τις χειρότερες φάσεις επί εποχής Σαββίδη μάλλον εθελοτυφλεί.
Μακάρι το πρόβλημα αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ να ήταν οι μεταγραφές.
Μιλάμε για ομάδα που σε περίοδο προετοιμασίας μένει 15 μέρες χωρίς φιλικό αγώνα, βαφτίζει τα οικογενειακά δίτερμα ως φιλικά και όταν εν τέλει παίζει κανένα φιλικό με κάτι Βόλους και με κάτι Παναιτωλικους θα παίζει όχι μόνο κεκλεισμένων των θυρών αλλά και κλεισμένο των καμερών και των δημοσιογράφων.
Μπορεί να ζητήσει κάτι ανάλογο και για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, δεν υπάρχει πρόβλημα πλέον.
Να φανταστώ ότι κάτι τέτοιο είναι κάποια καινούργια μάρκετιστικη τεχνική, κάτι ρε παιδί μου σαν το τέχνασμα του Καποδίστρια με την πατάτα...μετά από αυτό το κρυφτό όλοι θα τρέχουν σαν τρελοί να δούνε την ομάδα,να αγοράσουν διάρκειας και θα κατακλύσουν την μπουτίκ
Στο μυαλο μου εισαι,πραγματικα ολα αυτα ειναι απιστευτα...Απο την αλλη μου υπερασπιζεσαι τον Λουτσεσκου βεβαια...
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

δεν υπάρχει μεγάλη ομαδα χωρίς ευρωπαικες βραδιές .Δηλαδη όλη τη χρονιά γιατι θα αγωνιστούμε;και αν χρειαζεται και το επομενο καλοκαίρι η ομαδα μεταγραφές και ερθουν νεοι παιχτες,παλι θα λεμε καλυτερα να αποκλειστούμε;Να είμαστε λιγο σοβαροί οπως επιβάλλεται να ειναι ολοι εντός ομαδας!
Miles

Δημοσίευση από Miles »

montekristo έγραψε:
rainmaker έγραψε:Εγώ θεωρώ καλό που αποκλειστηκαμε από Ευρώπη και είμαι εκατό τοις εκατό σίγουρος ότι το ίδιο θεωρεί και ο Λουτσεσκου

Και ποιος θέλει ας διαφωνεί, καταλαβαίνω τον αντίλογο, προσωπικά βάζω ξεκάθαρα πάνω απ' όλα τη σοβαρή δουλειά στην ομάδα, στο ρόστερ και στους παίκτες. Και αυτή γίνεται με ΠΡΟ ΠΟ ΝΗ ΣΕΙΣ. Όχι με ταξιδια και αποκαταστάσεις.

Από εκεί και πέρα τα περί αναγκης ενίσχυσης του ρόστερ είναι δεδομενα
Το παραδειγμα-γεγονος στον ΠΑΟΚ ειναι προσφατο.-

Δηλαδη καταφερε ενας πρωτοπειρος προπονητης
που ακουει στο ονομα Βλανταν Ιβιτς ταυτοχρονα
να στησει ομαδα με 9/11 καινουριους παιχτες που
να τερματισει 2η πισω απ το γαυρο με 6 βαθμους
(και εχοντας της κλεψει η διαιτησια αλλους τοσους)
περνωντας κι απο ομιλο του Europa League και εδω
μας λετε οτι ειναι καλο για την ομαδα που ο Λουτσεσκου
εβαλε πανω απ ολα τον εαυτουλη του και μονο και τωρα
θα πανε ολα καλα επειδη θα κανει πλεον προπονησεις;

Πως τα καταφερε δηλαδη ο Ιβιτς και δεν μπορει ο Λουτσε;

Δηλαδη περσι γι αυτο εμεινε -19 βαθμους απ τον γαυρο;
Επειδη ηταν ολο ταξιδια και αποθεραπειες η μηπως
επειδη ειναι ενας μετριος προπονητης και τιποτε αλλο;

Κι αν το θεωρει καλο ο ιδιος ο Λουτσε τι ειναι; Αξιωμα;
Ισα ισα που ειναι πολυ σοβαρη αιτια αμεσης απολυσης.-

Αν δεν μπορει (που δεν μπορει και δυσκολευεται παρα
πολυ οπως εχει δηλωσει δημοσια) να σηκωθει να φυγει.-
Αυτο ειχε δηλωσει αλλωστε και περσι που ειχε ερθει και
νομιζε οτι ειναι καβαλα στο αλογο και παει για αηττητο:
Λουτσεσκου: "Αν δεν κερδιζω θα φυγω".-
Το πώς πιάστηκες από κάτι που υποθέτει ο rainmaker για να το παρουσιάσεις ως δεδομένο, αρπάζοντας την ευκαιρία να την πεις στον προπονητή, μόνο εσύ το ξέρεις.
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 IIIν ι

Δημοσίευση από Rexaris »

Το θέμα που ανέδειξε ο rain είναι το εξής:

Μπορούσαμε φέτος να έχουμε και την πίτα γερή και το σκύλο χορτάτο;

Εγώ λέω θα μπορούσαμε αν είχαμε φέρει τρεις καλούς παίκτες αρχές Ιουνίου και επίσης μας καθότανε μια μεγάλη κωλοφαρδία να πιάσουνε αμέσως τα καινούργια παιδιά, να υπάρξει μια αυτόματη χημεία.

Πιθανόν; Ναι. Εύκολο; Όχι

Φταίει η ομάδα; Βεβαίως γιατί αυτοί οι τρεις που λέω θα μπορούσαν να έρθουν δυό περισυ το καλοκαίρι και ένας το Γενάρη πχ.

Εν πάσι περιπτώσει δεν μας έκατσε. Βρεθήκαμε με μια ασύνδετη ομάδα ταλέντων από την οποία λείπουν και κάποιες ποιοτικές προσθήκες. Και αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη και το χειρότερο είναι οτι είδαμε το χάλι μας και καταλάβαμε τη φοβερή δουλειά (+προσθήκες) που πρέπει να γίνει για να ξαναφτιάξουμε ομάδα τής προκοπής.

Και βλέποντάς το καταλαβαίνεις οτι εκεί που φτάσαμε (που για να φτάσουμε ναι έγιναν και μαλακίες) είναι τελικά καλύτερα που θα παίζουμε σε δυο αντί τρεις διοργανώσεις μπας και το σώσουμε και καταφέρουμε να χτίσουμε ένα νέο ΠΑΟΚ ανταγωνιστικό.

Το έκανα αρκετά λιανά αυτό που λέμε ο rain κι εγώ; Το εμπεδώσατε τώρα; Καταλάβατε οτι κανείς δεν έλεγε εξαρχής «μακάρι να αποκλειστούμε για να επικεντρωθούμε στις προπονήσεις»;

Είναι τεράστιο πισωγύρισμα από μια άποψη ο αποκλεισμός από την Ευρώπη (οικονομικό, πρεστίζ, βαθμολογία Ευρώπης). Αλλά τελικά φαίνεται τώρα οτι δυστυχώς με τον τρόπο που εφαρμόστηκε το πλανο που στη βαση του είναι καλό, δεν μπορούσαμε να κάνουμε και τα δυο φέτος.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καταλαβαινεις οτι δεν στεκει καλα καλα συντακτικα αυτο που λες? Οτι δεν βγαζει νοημα? Θα ηταν καλο αν ειχαμε περασει αλλα τωρα που δεν περασαμε ειναι καλο που δεν περασαμε...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ρεξαρη σε μέσες άκρες σωστός

Το πρόβλημα μου είναι ότι πέρα από στους δυο τρεις γνωστούς που ξυνονται για καυγά για να κλαίνε μετά, υπάρχει και άλλος κόσμος ο οποίος προσμένει πραγματικά τέτοια σχόλια για να μιλήσει για εγκάθετους, για δικαιολογίες και πλύσιμο εγκεφάλων που εκπορεύεται από την ΠΑΕ κλπ κλπ.

Όλα αυτά είναι καμμένες θεωρίες συνωμοσίας, πως το λένε δεν γίνεται πιο λιανα.

Η ίδια ΠΑΕ που δε μπορεί φέτος να οργανώσει δύο φιλικά όπως λέγεται, η ίδια διαφεντεύει στρατό διαμορφωτών κοινής γνώμης

Τρεις λαλουν
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Αυτά τα ακούγαμε και για το 0/12 ότι δήθεν ήταν αδιάφορα ματς και θα παίξουμε στον τελικό.

Φτάσαμε στο 1 νίκη σε 15 ματς και λέμε τα ίδια.

Εκτός των χρημάτων κι ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίζει κάθε χρόνο Ευρώπη , μάλιστα καλό θα ήταν όχι στην 3η διοργάνωση, καμιά ομάδα δεν κέρδισε κάτι από αποκλεισμό. Μα καμία όμως.

Οι ομάδες για να χτιστούν πρέπει να εθιστούν στις νίκες όχι στους αποκλεισμούς και τις ήττες.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

gika έγραψε:Όταν θα χάσουμε στην πρεμιέρα από τον Παναιτωλικό η δικαιολογία θα είναι ότι δεν έχουμε αγωνιστικό ρυθμό. Κι όταν θα συνεχίσουν οι γκέλες μέσα στη χρονιά και θα στηρίζεται η προσπάθεια σε 13-14 παίκτες, θα φταίει το ότι δεν έχουμε Ευρώπη για να ανοίξει το ρόστερ. Κι αν σπάσει ο διάολος το πόδι του και ξαναπαίξουμε Ευρώπη, μετά θα φταίνε τα δυο παιχνίδια την εβδομάδα.

Ή αλλιώς της κοντής τσουτσούς..
Sounds like a plan [FACE WITH TEARS OF JOY]
Miles

Δημοσίευση από Miles »

rainmaker έγραψε:Ρεξαρη σε μέσες άκρες σωστός

Το πρόβλημα μου είναι ότι πέρα από στους δυο τρεις γνωστούς που ξυνονται για καυγά για να κλαίνε μετά, υπάρχει και άλλος κόσμος ο οποίος προσμένει πραγματικά τέτοια σχόλια για να μιλήσει για εγκάθετους, για δικαιολογίες και πλύσιμο εγκεφάλων που εκπορεύεται από την ΠΑΕ κλπ κλπ.

Όλα αυτά είναι καμμένες θεωρίες συνωμοσίας, πως το λένε δεν γίνεται πιο λιανα.

Η ίδια ΠΑΕ που δε μπορεί φέτος να οργανώσει δύο φιλικά όπως λέγεται, η ίδια διαφεντεύει στρατό διαμορφωτών κοινής γνώμης

Τρεις λαλουν
Πρώτον: είδες εσύ κανέναν να ξύνεται για καυγά;
Δεύτερον: έτσι όπως το διατύπωσες και λίγα άκουσες... ευτυχώς λείπει και ο doomlord. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Μια χαρά βγαίνει νόημα Τζόσουα για όποιον θέλει να καταλάβει.

Εγώ πριν τους αγώνες με τη Λέφσκι δεν περίμενα τέτοιο χάλι. Έκανα όνειρα για Ευρωπαϊκή πορεία εφάμιλλη τής περυσινής. Η σφαλιάρα για μένα δεν ήταν τόσο α αποκλεισμός αλλά το επίπεδο τής ομάδας.

Παραπάνω τι να εξηγήσω, μερικές φορές μου δίνεις την εντύπωση οτι η αγάπη σου για την ομάδα μετουσιώνεται σε παρωπίδες.

Για να απαντήσω και σε σένα Ρέιν, δεν δικαιολογώ ποσώς την ΠΑΕ, τον Λουτσέσκου ή τον Μπότο, το χάλι που είδαμε κει η έλλειψη ποιότητας είναι δική τους ευθύνη.

Απλά λέω τί κάνουμε απο δω και πέρα για να το σώσουμε. Δυστυχώς (ενός κακού μύρια έπονται) βλέπω να μικραίνει το ρόστερ αλλά δεν βλέπω να γίνονται οι ποιοτικές προσθήκες που χρειάζονται εκτός ίσως στο 10, κάτι που λέει και ο George που κάτι παραπάνω από μένα ξέρει.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο μονος τροπος για να βγαλει νοημα αυτο που λες ειναι να πιστευεις οτι ποτε δεν υπηρχε προθεση να ενισχυθει η ομαδα παρα μονο να φυγουν ολοι και να μεινουμε με ενα τσουρμο πιτσιρικαδων και μετριων που θα ξεφτυλιζοταν σε 3 διοργανωσεις...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”