δηλαδη αν ερθει ο χ αντικαταστατης θα σημαινει οτι πχ ηρε το βετο ο λουτσε, οπως ελεγαν οι αρδ? συγγνωμη αλλα δεν καταλαβαινωjoshua έγραψε:Eχει τεραστια σχεση το ποιος θα ερθει ως αντικαταστατης...
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Εχουμε Μπισε. Ακλονητος και στα δυο.giapas έγραψε:To σχόλιο μου ελπίζω να μην παρεξηγηθεί αλλά νομίζω χρειάζονται κάποιοι έγχρωμοι παίκτες στο ρόστερ και στην ενδεκάδα.
Περαν της πλακας, Ε θα ερθει και Ναρει θα παρουμε και κανα 2-3 ακομη. Καταλαβαινω το point σου φιλε.
- kataramenos5
Ε ρε κολλημα με τ ασπρομαυραgiapas έγραψε:To σχόλιο μου ελπίζω να μην παρεξηγηθεί αλλά νομίζω χρειάζονται κάποιοι έγχρωμοι παίκτες στο ρόστερ και στην ενδεκάδα.
Αν το ονομα ειναι ενα οποιοδήποτε τοτε πασο. Αν ομως ειναι ο Περεα, τοτε όντως. δεν υπηρχε ετοιμος αντικαταστατης και αρα δεν ειχε γινει σωστη προεργασια. Εκτος αν εσυ πιστευεις οτι βασικος μας στοχος για φορ ηταν ο Περεα και γ αυτον παλευαμε τοσο καιρο.sourmenetes έγραψε:Το σχέση έχει το όνομα;;Gospi έγραψε:Ας μάθουμε το όνομα του αντικαταστάτη και το συζηταμε ξανα αυτο π λες.GINOLA έγραψε:Τι έγινε ρε παιδιά, αφού το αξιόπιστο ρεπορτάζ έλεγε πως ο ΠΑΟΚ έδινε το τσολακ με 2 μυρια και 200 δόσεις αλλά ήταν ανετοιμος να φέρει αντικατάσταση και θα περιμένει το ματς με την Λεφσκι.
Βασικά έλεγε πως είναι τελειωμένο και ο τσολακ δεν πωλείται γιατί έθεσε βέτο ο λουτσεσκου.
Τεσπα,με κάθε αγάπη στους ρεπορτερ μην υπολογίζετε όσα διαβάσετε.πολλες φορές,κάποιες χωρίς να φταίνε γράφουν πράγματα που δεν ισχύουν
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ή ενημέρωση ήταν ότι δε φεύγει πριν τη λεφσκι!
Άρα ήταν της πλάκας!
Και εδώ μέσα γραφοντουσαν αυτά που λέει και ο Τόλης από πάνω!
Ότι χάνουμε τα λεφτά και ότι δε το χειρολιζομαστε σωστά κτλ κτλ.
Ή μήπως πάλι κάνω λάθος;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κατα πασα πιθανοτητα δεν θα ειναι ο Περεα (δοξα τω Θεω) οποτε οι αρδ λεγαν μαλακιες.
Αλλα καλο ειναι να περιμενουμε το ονομα.
Η αληθεια ειναι οτι δινω πολλες πιθανοτητες ο Ναρει να φαει τη θεση του...Σαστρε...giapas έγραψε:To σχόλιο μου ελπίζω να μην παρεξηγηθεί αλλά νομίζω χρειάζονται κάποιοι έγχρωμοι παίκτες στο ρόστερ και στην ενδεκάδα.

Θα σου απαντησω μολις μαθουμε το ονομα και πιστεψε με δεν εχω κανενα προβλημα να παραδεχτω το οποιο λαθος μου.Ksenitemenos4 έγραψε:δηλαδη αν ερθει ο χ αντικαταστατης θα σημαινει οτι πχ ηρε το βετο ο λουτσε, οπως ελεγαν οι αρδ? συγγνωμη αλλα δεν καταλαβαινωjoshua έγραψε:Eχει τεραστια σχεση το ποιος θα ερθει ως αντικαταστατης...
- Metagrafakias
Ειχε ακουστει και περυσι τον Ιανουαριο σαν κινηση τελευταιας στιγμης αλλα χαλασε...
Kevin Soni απο Αστερα...Βατη,οικονομικη λυση και παικτης που παιζει και περιφεριακος επιθετικος..Προφανως οχι μια κινηση που τρελαινεις κοσμο αλλα πιο πολυ ουσιας!!
Kevin Soni απο Αστερα...Βατη,οικονομικη λυση και παικτης που παιζει και περιφεριακος επιθετικος..Προφανως οχι μια κινηση που τρελαινεις κοσμο αλλα πιο πολυ ουσιας!!
- Psuxo_logos
Μια χαρά θα ήταν αυτός. Τον είχα προσέξει κ εγώ. Βέβαια αλλά ΠΑΟΚ κ άλλο Αστέρας.Metagrafakias έγραψε:Ειχε ακουστει και περυσι τον Ιανουαριο σαν κινηση τελευταιας στιγμης αλλα χαλασε...
Sent from my iPhone using Tapatalk
ρε παιδια αν ο Περεα επαιζε στην Φαμιλικαο θα υπηρχε τετοια γκρινια? Μακαρι να ειναι ο Περεα εγω θα πω. Και γενικα μακαρι να ερθει ενας παιχτης σαν τον Περεα, με προπονητη σαν τον Λουτσεσκου αυτοι οι παιχτες εκτοξευονται. Σαν τον Ζαμπα την πρωτη του χρονια πριν τραυματιστει και το χασει εντελως.
-
- Επικοινωνία:
Έχει και άλλες περιπτώσεις όμως που δεν είναι (ακόμα) ελεύθεροι αλλά υπό κάποιες προϋποθέσεις θα μπορούσαν να μείνουν https://www.transfermarkt.com/mbaye-nia ... ler/157501Minority4 έγραψε:nunies4 έγραψε:ο Τζος...![]()
O Belotti δεν μας κάνει ; Ελεύθερος είναι ακόμα![]()
Πέρα από την πλάκα στους ελεύθερους δεν έχει πολλές επιλογές.
λετε να ειναι ισαξιος του ολιβερα ο φορ ή θα ειναι καθαρα αναπληρωματικος (βασει αμοιβης ...οχι απαραιτητα αξιας ) ?
παντως με 3 εκ παιρνεις καλο πραμα ...
παντως με 3 εκ παιρνεις καλο πραμα ...
Kayode νιγηριανός... Ισως κ να παίζει το όνομα του. Από σαχταρ δανεικός σε Τουρκία. Φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση
- sourmenetes
- Moderator
Προφανώς δεν υπήρχε σοβαρή προεργασία γιατί και τα 2 μας φορ έχουν συμβόλαια!Gospi έγραψε:Αν το ονομα ειναι ενα οποιοδήποτε τοτε πασο. Αν ομως ειναι ο Περεα, τοτε όντως. δεν υπηρχε ετοιμος αντικαταστατης και αρα δεν ειχε γινει σωστη προεργασια. Εκτος αν εσυ πιστευεις οτι βασικος μας στοχος για φορ ηταν ο Περεα και γ αυτον παλευαμε τοσο καιρο.sourmenetes έγραψε:Το σχέση έχει το όνομα;;Gospi έγραψε:Ας μάθουμε το όνομα του αντικαταστάτη και το συζηταμε ξανα αυτο π λες.
Ή ενημέρωση ήταν ότι δε φεύγει πριν τη λεφσκι!
Άρα ήταν της πλάκας!
Και εδώ μέσα γραφοντουσαν αυτά που λέει και ο Τόλης από πάνω!
Ότι χάνουμε τα λεφτά και ότι δε το χειρολιζομαστε σωστά κτλ κτλ.
Ή μήπως πάλι κάνω λάθος;;
Κατα πασα πιθανοτητα δεν θα ειναι ο Περεα (δοξα τω Θεω) οποτε οι αρδ λεγαν μαλακιες.
Αλλα καλο ειναι να περιμενουμε το ονομα.
Τους γυάλισε ο τσολακ, κέρδισε χρόνο ο μποτο ώστε να βρει κάτι.
Αν είναι ο περεα, που και γω δε θέλω να είναι, είναι βλακεια.
Αν έρθει άλλο φορ φαίνεται ότι ήθελε το χρόνο ώστε να πάρει το Οκ από παίκτη και ομάδα.
Ο. Περεα σαν αντί νευρα θα τον έβλεπα μόνο.
Δυόμιση χαρτιά για τον Τσόλακ νομίζω πως είναι καλά. Βγήκε η ζημιά από την αγορά, με βάση το ότι παρά τα νούμερα που έκανε αλλού στον ΠΑΟΚ δεν έδεσε.
Αν θέλουμε να πάρουμε σέντερ φορ και αριστερό εξτρέμ πολύ καλών προδιαγραφών και με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτούς που έχουμε, νομίζω πως είναι απαραίτητο και αξίζει αν θέλουμε πρωταθλητισμό και όχι γαύρο στο +10 από τα Χριστούγεννα, να διατεθούν δυόμιση εκατομμύρια για τα δύο αυτά συμβόλαια. Αναλογιζόμενοι επιπλέον το ότι ένα εκατομμύριο έχει ο Ολιβέιρα και 1,2 ο Κούρτιτς, υπερβολικά και τα δύο. Υπερβολικό νομίζω πως θα είναι και συμβόλαιο ενός εκατομμυρίου στον Αουγκούστο, ο οποίος ναι, έχει δυνατότητες και μπορεί να έχει προσφορά στο 6-8, αλλά να φοβάσαι το πως θα ξυπνήσει το πρωί. Το μόνο συμβόλαιο νομίζω άνω τους ενός πέραν αυτών, είναι του Άντρια. Αν θέλεις ανταγωνιστική ομάδα σε υψηλό επίπεδο εκτός και εντός συνόρων επενδύεις σε αυτές τις δύο θέσεις. Φυσικά ευχής έργον θα είναι να απαλλαγούμε άμεσα ει δυνατόν από την φύρα των συμβολαίων Μουργκ, Τέιλορ και Ζαμπά πάνω από 1,5 αθροιστικά, συν το "σκάνδαλο" των 750.000 του Ελ Σιντ στις θλάσεις.
Αν θέλουμε να πάρουμε σέντερ φορ και αριστερό εξτρέμ πολύ καλών προδιαγραφών και με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτούς που έχουμε, νομίζω πως είναι απαραίτητο και αξίζει αν θέλουμε πρωταθλητισμό και όχι γαύρο στο +10 από τα Χριστούγεννα, να διατεθούν δυόμιση εκατομμύρια για τα δύο αυτά συμβόλαια. Αναλογιζόμενοι επιπλέον το ότι ένα εκατομμύριο έχει ο Ολιβέιρα και 1,2 ο Κούρτιτς, υπερβολικά και τα δύο. Υπερβολικό νομίζω πως θα είναι και συμβόλαιο ενός εκατομμυρίου στον Αουγκούστο, ο οποίος ναι, έχει δυνατότητες και μπορεί να έχει προσφορά στο 6-8, αλλά να φοβάσαι το πως θα ξυπνήσει το πρωί. Το μόνο συμβόλαιο νομίζω άνω τους ενός πέραν αυτών, είναι του Άντρια. Αν θέλεις ανταγωνιστική ομάδα σε υψηλό επίπεδο εκτός και εντός συνόρων επενδύεις σε αυτές τις δύο θέσεις. Φυσικά ευχής έργον θα είναι να απαλλαγούμε άμεσα ει δυνατόν από την φύρα των συμβολαίων Μουργκ, Τέιλορ και Ζαμπά πάνω από 1,5 αθροιστικά, συν το "σκάνδαλο" των 750.000 του Ελ Σιντ στις θλάσεις.
- ΑποστόληςΑ
Φοβάμαι μήπως πάμε και στις 21/7, στο πρώτο επίσημο. Αν ο Oliveira δεν είναι καλά, ο καινούριος έρθει σε μια εβδομάδα και με Κούτσια να μην έχει ακόμη ξεκινήσει προετοιμασία (μετά τις 15/7 μάλλον) δεν βλέπω φως.Napoli4 έγραψε:Άρα σήμερα πάμε χωρίς επιθετικό στο φιλικό? Θα παίζουμε με 10? Πως θα γίνει?
Λείπει και ο Bise ρε γμτ!