Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
[url]https://www.mozzartsportke.com/football/news/shichenje-off-to-greece-to-complete-paok-move/5802
[/url]
Έτοιμος για Τούμπα ο τύπος λέει ο Αφρικανός Σιντσάνζε
[/url]
Έτοιμος για Τούμπα ο τύπος λέει ο Αφρικανός Σιντσάνζε
- Kabamaru11
Αν γινουν κ οι μεταγραφες του Ρεμποτσο κ Τζιοβινκο.Μονο ενα κερασακι εξτρεμακι αριστερα κ ας ερθει κ τελευταιος λιγο πριν το τελος των μεταγραφων,γενικα εχω μια αισιοδοξια.Θα μπορουσαμε κ καλυτερα?σαφως.....αλλα θα μπορουσαμε κ χειροτερα.Εχουμε κ γαμω το προπονητικο τιμ,εχουμε προσωπικοτητες,εχουμε ταλεντο,μονταρισμα θελουμε κ ψυχολογια κ σε αυτο ο Λουτσος ειναι μανουλα....Αιντα ρε ΠΑΟΚαρα!
-
Asimos
https://twitter.com/Kevin_teya/status/1 ... 9834034177
15/2
Σαν την κληρονομια του θειου απο την Κενυα που πρεπει να στειλουμε 500 ευρω για να ξεκλειδώσουν 5.000.000$
15/2
Σαν την κληρονομια του θειου απο την Κενυα που πρεπει να στειλουμε 500 ευρω για να ξεκλειδώσουν 5.000.000$
Πουλάνε CD/κασέτες ακόμα εκεί στα πανεπιστήμια; λες να μας κάνει τη δουλεία κανένας από εκεί για να του κάνουν κατάθεση από την ΠΑΕ τα λεφτά για τα "αεροπορικά";Asimos έγραψε:https://twitter.com/Kevin_teya/status/1 ... 9834034177
15/2
Για τον Ρεμπροσο τα 500 δεν αφορούν το συμβόλαιο του, αλλά την αγορά του.
Ο εξτρέμ δεν είναι τόσο μεγάλος σε ηλικία όσο λέτε
Θέλω να αποφύγουμε συζητήσεις για αυτόν για την ώρα. Σε λίγες μέρες ίσως να είναι καλύτερες οι συνθήκες.
Να αρχίσουν και οι αποδεσμεύσεις, πωλήσεις ή ότι άλλο ξεσκαρταρισμα γίνει.
Άντε να τελειώσει αυτή η γαμωβδομαδα να δούμε τι θα γίνει με τον Πορτογάλο και τον Ιταλό
Θέλω να αποφύγουμε συζητήσεις για αυτόν για την ώρα. Σε λίγες μέρες ίσως να είναι καλύτερες οι συνθήκες.
Άντε να τελειώσει αυτή η γαμωβδομαδα να δούμε τι θα γίνει με τον Πορτογάλο και τον Ιταλό
Παίδες ο Ρεμπότσο είναι πολύ κοντρολαρισμένο ακραίο μπακ. Έχει πολύ καλές αμυντικές τοποθετήσεις, καλή εκτίμηση των κινήσεων των εξτρεμ, συγκλίνει για πλάκα μέσα, πολύ ωραία χτυπήματα από κόρνερ και φάουλ μέσης απόστασης, κλειστή και ανοικτή τρίπλα και τέλος γλυκιές σέντρες. Με μια ανορθογραφία το πέρασμα στην Τουρκία που είθισται να τρώει ποδοσφαιριστάς με ελάχιστες εξαιρέσεις (βλέπε βίντα, άλεξ, κουαρέσμα) είναι μία εξαιρετική επιλογή. Κότσο θα τους πιάσουμε άμα έρθει, μου θυμίζει πολύ την περίπτωση Ζίβκοβιτς που λανθασμένη υποβαθμίστηκε η παικτική αξία του πριν έρθει Τούμπα. Επειδή τρώγομαι να σχολιάσω 1-2 μέρες τώρα για Τζιοβίνκο. Ο άνθρωπος είναι υπερπαίκτης, σε όποια ομάδα κι αν πήγε έχει παίξει μπάλα και έχει αριθμούς. Με κλειστά μάτια να έρθει, αν τους μπολιάσει αυτόν και τον Καγκαβλα ο Τζένεραλ τότε θα τρίβουμε τα ματάκια μας, αυτό σας λέω μόνο...
Υ.Γ. Για κάθε σχόλιο περί παλαίμαχων ποδοσφαιριστών ο Χουακίν, ο Ντι Νατάλε και ο Μίκολλι γελάνε και συνεχίζουν να σκοράρουν κατα ριπάς
Υ.Γ. Για κάθε σχόλιο περί παλαίμαχων ποδοσφαιριστών ο Χουακίν, ο Ντι Νατάλε και ο Μίκολλι γελάνε και συνεχίζουν να σκοράρουν κατα ριπάς
- Σουριναμέζος
Ο Κενυάτης είναι κάποιος που θέλουμε να δοκιμάσουμε στην Β Ομάδα ή όλα αυτά τα δημοσιεύματα για τον συγκεκριμένο είναι αφρικάνικες αρδιες ?
Το παλεύουν μήνες παντός το θέμα.Σουριναμέζος έγραψε:Ο Κενυάτης είναι κάποιος που θέλουμε να δοκιμάσουμε στην Β Ομάδα ή όλα αυτά τα δημοσιεύματα για τον συγκεκριμένο είναι αφρικάνικες αρδιες ?
Εγώ πάντως με τον Κρεσπο να βγάζει συνεχώς τραυματισμούς θα επέλεγα Σταφυλιδη που μπορεί να καλύψει και τις 2 θέσεις και ισως ένα δεξί μπακ αργότερα.
- john4serres
Δεν λέω να βιαστούμε αλλά οπωσδήποτε σέντερ μπακ μέχρι να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος.
ή να συναγωνίζεται με τον Κρεσπο και Καντουρι ποιος θα είναι τραυματίας στα περισσότερα παιχνίδια.joshua έγραψε:Εγώ πάντως με τον Κρεσπο να βγάζει συνεχώς τραυματισμούς θα επέλεγα Σταφυλιδη που μπορεί να καλύψει και τις 2 θέσεις και ισως ένα δεξί μπακ αργότερα.
Μην λέμε τα ίδια,ο Σταφυλιδης γκαντέμης είναι ,δεν είχε ποδοσφαιρικούς τραυματισμούς. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτή τη στιγμή είναι έτοιμος ιατρικά.
Rain καλησπέρα. Η δικιά σου εκτίμηση η η πληροφόρηση ποια είναι?? Πιστεύεις θα χουν αισια εξέλιξη??rainmaker έγραψε:Ο εξτρέμ δεν είναι τόσο μεγάλος σε ηλικία όσο λέτε