Δεν είναι ότι τους παίρνουμε τον Ντειόλα και πάνε να πάρουν τον Ερνάνι για να μπαλώσουν την τρύπα. Είναι ότι θέλουν να πάνε να πάρουν τον Ερνάνι οπότε τους περισεύει ο Ντειολα και τον σπρώχνουν σε εμάς...joshua έγραψε:Ο Ερνανι που γράφεται ως αντικαταστάτης του Ντειολα στην Κάλιαρι είναι ο Ερνανι της Ζενίτ που πριν χρόνια λιγουρευόμασταν και νομίζω γραφόταν για εμάς και όπως βλέπω μια χαρά τα έχει πάει Ιταλία.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
- Σουριναμέζος
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Φαντάζομαι ξέρεις ότι έχουμε μόνο τον Σφιντερφσκι και θα ξεκινήσουμε προετοιμασία χωρίς φορ.mbison έγραψε:Μονο αν πωληθει ο Σβι έχει νόημα η αγορά σεντερ φορ. Ας πουλησουμε τον Τσολακ κ να παρουμε τον Τσεχο φονια. Και στη Β' Κουτσιας κ ο Βασιλι της κ19.
Υ.Γ.
Αυτάρκεια
- Dark Knight
Δεν γίνεται να μην πάρουμε φορ μέχρι την προετοιμασία. Πιστεύω ότι αν όντως είναι ο Πρίγιο Θεσσαλονίκη, τότε δεν ήρθε για διακοπές αλλά όντως για να μιλήσει με τον ΠΑΟΚ και απλά από την ΠΑΕ δεν θέλουν να διαρεύσει τίποτα.
- rade paprica
Στη μεταγραφική περίοδο καλούμαστε να χτίσουμε δύο ρόστερ
Το ρόστερ του Αυγούστου για τα προκριματικά της Ευρώπης
Και το ρόστερ Σεπτεμβρίου, δηλαδή το τελικό ρόστερ της χρονιάς
Για το πρώτο απαιτείται λογικά κατά το δυνατόν ομάδα να ρολάρει,
οπότε κλείνεις τρύπες εγκαίρως όσο πιο αξιοπρεπώς μπορείς
Άγνωστοι παράγοντες σε εμάς αν θα πάμε με 3 πίσω, όπως ξέρει να παίζει η ομάδα, ή θα αλλάξουμε σε τετράδα (οπότε πιθανώς οι "τρύπες" να είναι διαφορετικές, αλλά αυτό θα το ξέρει ο Λούτσε)
καθώς και πιθανές μεταγραφές-αποχωρήσεις παικτών τον Αύγουστο (εδώ ελπίζουμε ότι κάτι ξέρει ο Λούτσε, αλλά μένει να φανεί)
Για το δεύτερο έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε τις πινελιές του Αυγούστου...
Συνεπώς για τους παίκτες που ακούγονται τώρα το ερώτημα είναι αν μπορούν να ενταχθούν σχετικά άμεσα και να προσφέρουν στα προκριματικά
Άγνωστοι παράγοντες σε εμάς αν θα πάμε με 3 πίσω, όπως ξέρει να παίζει η ομάδα, ή θα αλλάξουμε σε τετράδα (οπότε πιθανώς οι "τρύπες" να είναι διαφορετικές, αλλά αυτό θα το ξέρει ο Λούτσε)
καθώς και πιθανές μεταγραφές-αποχωρήσεις παικτών τον Αύγουστο (εδώ ελπίζουμε ότι κάτι ξέρει ο Λούτσε, αλλά μένει να φανεί)
Για το δεύτερο έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε τις πινελιές του Αυγούστου...
Συνεπώς για τους παίκτες που ακούγονται τώρα το ερώτημα είναι αν μπορούν να ενταχθούν σχετικά άμεσα και να προσφέρουν στα προκριματικά
Ψάχνουμε για αριστερό αμυντικό, αυτός ο Fiola της Ουγγαρίας που χθες κόντρα στη Γαλλία έκανε τρομερό παιχνίδι και αμυντικά και επιθετικά, πού παίζει; Μου κάνει!
Deiola, αφήστε το. Φίλος από Ιταλία μου είπε για μισή καλή σεζόν όλη κι όλη, τίποτα το ιδιαίτερο. Μην κάψουμε Τσιγγάρα ή ακόμα και Μιχαηλίδη για άξονα για αμφιβόλου αξίας παίκτη.
Mangala μακάρι, το πρώτο όνομα που ακούμε και είναι από το τοπ ράφι. Πάω να τον φέρω από όποια χώρα βρίσκεται.
Ο σαγόνιας πολύ καλός χθες, ειδικά στο α΄.
Είπα να ηρεμήσω ένα τριήμερο στη Χαλκιδική και από δουλειά και από ΠΑΟΚ. Από το πρώτο κάτι έγινε, ο ΠΑΟΚ είναι χειρότερος και από χρόνιο νόσημα.
Deiola, αφήστε το. Φίλος από Ιταλία μου είπε για μισή καλή σεζόν όλη κι όλη, τίποτα το ιδιαίτερο. Μην κάψουμε Τσιγγάρα ή ακόμα και Μιχαηλίδη για άξονα για αμφιβόλου αξίας παίκτη.
Mangala μακάρι, το πρώτο όνομα που ακούμε και είναι από το τοπ ράφι. Πάω να τον φέρω από όποια χώρα βρίσκεται.
Ο σαγόνιας πολύ καλός χθες, ειδικά στο α΄.
Είπα να ηρεμήσω ένα τριήμερο στη Χαλκιδική και από δουλειά και από ΠΑΟΚ. Από το πρώτο κάτι έγινε, ο ΠΑΟΚ είναι χειρότερος και από χρόνιο νόσημα.
Διάβασα σε ένα σχόλιο πως ακούστηκε για εμάς ο Ραμιρεζ πρώην Εβερτον της Ουεσκα που έπεσε. Δεν νομίζω ότι χρίζει αξίας ως είδηση αλλά δεν μοιάζει κακή περίπτωση.
Πολυτέλειες για τον Αύγουστο δεν έχουμε. Για να τελειώσει καλά (πρώτα από όλα βέβαια η υγεία όλων) το καλοκαίρι, ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι παρών στην κλήρωση του Con. L. την 27/8.rade paprica έγραψε:Στη μεταγραφική περίοδο καλούμαστε να χτίσουμε δύο ρόστερ
Όλα τα άλλα είναι καλό να γράφονται, αλλά είναι κυρίως φιλολογικού ενδιαφέροντος.
Καλή φώτιση σε όλους και φυσικά και σε αυτούς που διαχειρίζονται τις προσθαφαιρέσεις της ομάδας μας.
Ολα αυτα ειναι γνωστα και ανηκουν στο παρελθον που δεν ηθελε να ξοδεψει φραγκο. Ξερεις οτι συνεχιζει να μη θελει? Η προταση στον Λουτσεσκου και η προσληψη του Μιλογεβιτς λενε αλλα. κι επισης το παρον λεει οτι ΑΝ θελησει εχει δικαιωμα να ξοδεψει πολυ περισσοτερα απο εμας. Οποτε το αν θελουμε κι οι δυο καποιον θα τον παρουμε εμεις δεν ευσταθειkosths BXL έγραψε:οχι φιλε το εχω γραψει πολλες φορες θα το γραψω και αλλη μια ..ο λογος ειναι οτι απο τη μερα που ηρθε ο μελλισανιδης στην αεχ δεν εχω δει να ξοδευει για τι-πο-τα ...ουτε για το γηπεδο ουτε για παικτες ουτε για το ποτισμα του χορταριου στο οακα...μην τα αναλύουμε παρα πολυ θα σου δωσω δυο παραδειγματα...ο λιβαγια ηταν αντικειμενικα οτι καλυτερο ειχε η αεχ φετος ...επαιρνε ενα συμβολαιο γυρω στα 600-700 χιλιαρικα...ηθελε ενα συμβολαιο γυρω στο 1 χαρτι για να μεινει...και τον αφησαν ελευθερο...μιλαμε για τον 1 παικτη που ειχανε που ηταν καποιας ποιοτητας...σε ενα ροστερ το απολυτο 0...και ουτε αυτο δεν εδωσε ο μελλισανιδης...το ιδιο και με τον πονσε...ερχεται δείχνει το τι μπορει να κανει και οτι ειναι παικταρας και η ρομα ζηταει γυρω στα 3-3,5 χαρτια να τον δωσει και δεν τα δινει...και γενικα πες μου 1 μονο 1 μεταγραφη ακριβη που εχει κανει...1 μονο ...να εδωσε μια φορα πανω απο 2 χαρτια η ενα συμβολαιο ανω του 1 μυρριου για εναν παικταρα....ποτε ...καθε χρονο γραφουν για 20 παικτες και δεν παιρνουν κανενα...τον λαλα γραφανε και διαβαζα εδω μεσα "η αεχ παιρνει τον δικο της ματος" και "αυτοι λαλα εμεις φεραρι" και κατι τετοια...και τελικα τον πηρε ο γαυρος...παπασταθοπουλο λεγανε παλι ο γαυρος...ντα σιλβα λεγανε 3 μηνες σην λυον τελικα....θες να συνεχισω ? απλα μερικοι δεν ξερετε το πως δουλευουν τα μεσα στην αθηνα και πως πουλαν παπα για να μην πέφτει κραξιμο
Πολυ καλη περιπτωση , μακαρι να κανουμε τετοιες κινησειςjoshua έγραψε:Διάβασα σε ένα σχόλιο πως ακούστηκε για εμάς ο Ραμιρεζ πρώην Εβερτον της Ουεσκα που έπεσε. Δεν νομίζω ότι χρίζει αξίας ως είδηση αλλά δεν μοιάζει κακή περίπτωση.
-
το "εχει δικαιωμα να ξοδεψει πολυ παραπανω απο εμας " που κολλαει ρε φιλε....και ο καρρυπιδης αν θελει μπορει να κανει μια ληστεια τραπεζας και να δωσει τα λεφτα για μεταγραφες και ο ρουλης να παρει πρωταθλημα...για τον λουτσεσκου αντιλαμβανεσαι το τι ειπες ετσι ? η "προταση του " στον λουτσο δειχνει οτι θελει να ξοδεψει ενω ο λουτσος που τελικα κατεληξε σε εμας που "δεν θελουμε" ...τωρα τι να σχολιάσω σε αυτο... για τον μιλογεβιτς τι ακριβως δειχνει ρε φιλε η προσληψη του ? τον προπονητη του ερυθρου αστερα και πρωην του πανιωνίου πηρε ενω περυσι ειχε τον καρρερα που πηρε πρωταθλημα στη ρωσσια με τη σπαρτακ..ουτε συγκριση δεν μπαινει πολυ μεγαλυτερο ονομα ο καρερα..οποτε τι ακριβως δείχνει ο μιλογεβιτς ?...μου λες το οτι δεν ξοδευει ανηκει στο παρελθον και οτι δεν ξερουμε αν τωρα θελει να ξοδεψει...εγω σου λεω τι κανει εδω και 7 χρονια...εσυ μου λες το πρωτοσελιδο της ωρας των σπορ...αυτη τη στιγμη εχουν παρει μητογλου, εναν απο το αγρινιο που ουτε ξερω το ονομα του και νομιζω και τον γουτα αλλα δεν ειμαι σιγουρος....αρα εγω σου λεω τι εχουν κανει εδω και 7 χρονια και τι μεταγραφες καναν φετος μχρι αυτη τη στιγμη που μιλαμε και εσυ μου λες τι νομιζεις οτι θα κανει που βασικα ειναι αυτα που λεει η ωρα των σπορ....τωρα τι αλλο να πω ...θα παρει πρωταθλημα η αεχ
και δεν ειρωνεύομαι αλλα δεν βγαζουν νοημα αυτα που εγραψες...

Sidy Sarr χτυπαει ο ΟΦΗ..ιδιας πανω κατω ποιοτητας παικτης με τον Deiola. για να χουμε μετρο συγκρισης για τους στοχους μας.
- Σουριναμέζος
Και ίσως λίγο καλύτερος...jibbie έγραψε:Sidy Sarr χτυπαει ο ΟΦΗ..ιδιας πανω κατω ποιοτητας παικτης με τον Deiola. για να χουμε μετρο συγκρισης για τους στοχους μας.
Μια προταση ειπα μονο, εχει δικαιωμα να ξοδεψει πολυ παραπανω απο εμας, που κατα δηλωση σου δεν την καταλαβες. Οταν δεν καταλαβαινεις κατι σιγουρα δεν βγαζει νοημαkosths BXL έγραψε:το "εχει δικαιωμα να ξοδεψει πολυ παραπανω απο εμας " που κολλαει ρε φιλε....και ο καρρυπιδης αν θελει μπορει να κανει μια ληστεια τραπεζας και να δωσει τα λεφτα για μεταγραφες και ο ρουλης να παρει πρωταθλημα...για τον λουτσεσκου αντιλαμβανεσαι το τι ειπες ετσι ? η "προταση του " στον λουτσο δειχνει οτι θελει να ξοδεψει ενω ο λουτσος που τελικα κατεληξε σε εμας που "δεν θελουμε" ...τωρα τι να σχολιάσω σε αυτο... για τον μιλογεβιτς τι ακριβως δειχνει ρε φιλε η προσληψη του ? τον προπονητη του ερυθρου αστερα και πρωην του πανιωνίου πηρε ενω περυσι ειχε τον καρρερα που πηρε πρωταθλημα στη ρωσσια με τη σπαρτακ..ουτε συγκριση δεν μπαινει πολυ μεγαλυτερο ονομα ο καρερα..οποτε τι ακριβως δείχνει ο μιλογεβιτς ?...μου λες το οτι δεν ξοδευει ανηκει στο παρελθον και οτι δεν ξερουμε αν τωρα θελει να ξοδεψει...εγω σου λεω τι κανει εδω και 7 χρονια...εσυ μου λες το πρωτοσελιδο της ωρας των σπορ...αυτη τη στιγμη εχουν παρει μητογλου, εναν απο το αγρινιο που ουτε ξερω το ονομα του και νομιζω και τον γουτα αλλα δεν ειμαι σιγουρος....αρα εγω σου λεω τι εχουν κανει εδω και 7 χρονια και τι μεταγραφες καναν φετος μχρι αυτη τη στιγμη που μιλαμε και εσυ μου λες τι νομιζεις οτι θα κανει που βασικα ειναι αυτα που λεει η ωρα των σπορ....τωρα τι αλλο να πω ...θα παρει πρωταθλημα η αεχ![]()
![]()
και δεν ειρωνεύομαι αλλα δεν βγαζουν νοημα αυτα που εγραψες...
- rade paprica
Αν ήταν να είχαμε μπει δυναμικά με την αρχή των μεταγραφών κάτι θα είχαμε καταλάβειΓερασίμου έγραψε:Πολυτέλειες για τον Αύγουστο δεν έχουμε. Για να τελειώσει καλά (πρώτα από όλα βέβαια η υγεία όλων) το καλοκαίρι, ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι παρών στην κλήρωση του Con. L. την 27/8.rade paprica έγραψε:Στη μεταγραφική περίοδο καλούμαστε να χτίσουμε δύο ρόστερ
Όλα τα άλλα είναι καλό να γράφονται, αλλά είναι κυρίως φιλολογικού ενδιαφέροντος.
Καλή φώτιση σε όλους και φυσικά και σε αυτούς που διαχειρίζονται τις προσθαφαιρέσεις της ομάδας μας.
Συνεπώς η λογική λέει ότι οι πινελιές πάνε για τον Αύγουστο (σχηματικά)
Και εγώ θα ήθελα ποιοτική ενίσχυση ενόψει προκριματικών αλλά πιθανώς και να μη μπορούμε τώρα και πάντως δε φαίνεται να κινούμαστε σε αυτήν την κατεύθυνση, τότε θα είχαμε τουλάχιστον ακούσει σα στόχους και παίκτες άλλου επιπέδου
Να ειχαμε να λεγαμε. Με τα περισευματα της καλιαρι θα κανουμε την ομαδα που εχουμε στο μυαλο μας? Για να μην πω τιποτα βαρυ ας μην μιλανε για στοχους. Η για χρονους η για προγραμματισμους. Καλοκαιρι 19, και 20 χειμωνας 20και 21. 4 μεταγραφικες περιοδοι και ακομη ποιο πριν η ομαδα φωναζει για χαφ ποιοτητας. Και δεν φερνουνε τιποτα παρολο που λεφτα ξοδευονται. Ας μην μιλανε λοιπονμγια προγραμματισμους. Την τυφλα τους δεν ξερουν.