Δεν θέλουμε άλλο κοντό φορ. Ψάχνουμε ψηλό για να παίρνει κεφαλιές. Φτάνει με τα στρουμφfalconakis έγραψε:Τώρα που ανοίξαμε πόρτα δεν τους ζητάμε και τους 2 κοντούς που έχουν μπροστά; Ο ένας άλλωστε ήθελε να φύγει
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
ο ανταποκριτης του ESPN στα θεματα της Μπαρτσα παντως λεει οτι εχει μερες που ρωτησαμε την Μπαρτσα - αλλα το αφηνει εκει. εχει κι ενα παλικαρακι απο κατω που τον τρολαρει και ρωταει αν ο ΠΑΟΚ ρωτουσε την Μπαρτσα αν οντως ο παικτης εχει παιξει για την Μπαρτσα η μας κανουν πλακα 
Είπαμε εκεί χρειαζόμαστε ταχυδυναμικοTotem_pk έγραψε:Ειναι και ενας,εκει στο κεντρο τους ενας αργος με περιεργο ονομα, μπουσκετος μπουσκετς κατι τετοιο και τι να τον κανουν αυτον. Αφου ανανεωση τωρα. Ας μας τον δωσουν κανα χρονο και θα πληρωσουμε εμεις το 1/10 του συμβολαιου του. Κριμα ειναι το παιδι τι το παιδευουν.
Ε ρε φιλε πανω που κλεισαμε και σεντερφορ. Αν γινοταν λιγο ποιο γρηγορα η δουλεια ισως ερχοταν ο μικρος πακετο με κανα κοντο της επιθεσης. Εναν ουρουγουανο που εχουνε. Ισα με το 1/20 του συμβολαιου του το χουμε.
Τελείωσε το σήριαλ να τους βρούμε και τώρα αρχίζει το σήριαλ των υπογραφών και το άγχος αν θα προλάβουμε να τους δηλώσουμε.
Πόσο ανθυγιεινό να είσαι ΠΑΟΚ...
Andonis
@andonis4
Πόσους πανω απο 23 υποχρεούται να εχει μια ομάδα στο ροστερ ? #PAOK #ΠΑΟΚ
Κλάμα...
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@andonis4
Πόσους πανω απο 23 υποχρεούται να εχει μια ομάδα στο ροστερ ? #PAOK #ΠΑΟΚ
Κλάμα...
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάντως από τα βιντεάκια (και από πέρυσι στη Νις) δεν φαίνεται ότι έχει τα ποιοτικά γεμίσματα, σέντρες κλπ για να σταθεί στην Μπαρτσελόνα. Για μας αρκεί η ταχύτητά του, τα πνευμόνια του και το να είναι αξιόπιστος αμυντικά. Ας ανεβαίνει σαν αλόγατο κι ας την σπάει δίπλα στους πίσω απ τον φορ να κάνουν παιχνίδι
Μπριζολες εχεις στο μυαλο σουjibbie έγραψε:παντως, με γουεστ χαμ και φιορεντινα στο παιχνιδι για τον wagyu ειναι να απορεις πως το καταφερε ο ολαφ
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαbarlow4 έγραψε:Μπριζολες εχεις στο μυαλο σουjibbie έγραψε:παντως, με γουεστ χαμ και φιορεντινα στο παιχνιδι για τον wagyu ειναι να απορεις πως το καταφερε ο ολαφ
Α ναι δικιο εχεις. Ξεχαστηκα Λαθος μου. Εκει θελουμε ταχυδυναμικους γρηγορους να καταπινουν τον αντιπαλο.renegade έγραψε:Είπαμε εκεί χρειαζόμαστε ταχυδυναμικοTotem_pk έγραψε:Ειναι και ενας,εκει στο κεντρο τους ενας αργος με περιεργο ονομα, μπουσκετος μπουσκετς κατι τετοιο και τι να τον κανουν αυτον. Αφου ανανεωση τωρα. Ας μας τον δωσουν κανα χρονο και θα πληρωσουμε εμεις το 1/10 του συμβολαιου του. Κριμα ειναι το παιδι τι το παιδευουν.
Ε ρε φιλε πανω που κλεισαμε και σεντερφορ. Αν γινοταν λιγο ποιο γρηγορα η δουλεια ισως ερχοταν ο μικρος πακετο με κανα κοντο της επιθεσης. Εναν ουρουγουανο που εχουνε. Ισα με το 1/20 του συμβολαιου του το χουμε.
- sourmenetes
- Moderator
Πόσο πιο ΠΑΟΚ καταστάσεις;;Bono. έγραψε:Τελείωσε το σήριαλ να τους βρούμε και τώρα αρχίζει το σήριαλ των υπογραφών και το άγχος αν θα προλάβουμε να τους δηλώσουμε.
Ασπρόμαυρες...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μικρό καλάθι...
αποο ονοματα αλλο τπτ...
τζιφρες να δω!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αποο ονοματα αλλο τπτ...
τζιφρες να δω!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ειπα και γω θα το ανιχνευσει κανα λαγωνικοbarlow4 έγραψε:Μπριζολες εχεις στο μυαλο σουjibbie έγραψε:παντως, με γουεστ χαμ και φιορεντινα στο παιχνιδι για τον wagyu ειναι να απορεις πως το καταφερε ο ολαφ
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Εγώ πάντως λέω, αν γίνεται, να μπει ρήτρα στον παίχτη και ας είναι μη ρεαλιστική αυτή τη στιγμή.
Ποτέ δε ξέρεις..
Μπορεί να κάνει καμία σούπερ χρόνια ή τρελές εμφανίσεις στο τσουλου αν περάσουμε και να γυαλίσει σε καμία φραγκάτη ομάδα και να δώσει τα διπλάσια.
Ποτέ δε ξέρεις..
Μπορεί να κάνει καμία σούπερ χρόνια ή τρελές εμφανίσεις στο τσουλου αν περάσουμε και να γυαλίσει σε καμία φραγκάτη ομάδα και να δώσει τα διπλάσια.
Προφανώς την ίδια ακριβώς σκέψη κάνουν και οι της Barcelona...
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk