Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Totem_pk

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από Totem_pk »

GEOL έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν ο Abel έχει κλειστό τριετές συμβόλαιο ΔΕΝ φεύγει από τον ΠΑΟΚ, δυστυχώς. Αυτός που του έκανε τέτοιο συμβόλαιο είναι εγκληματίας.
Αποστόλη, αν μείνει με το σκεπτικό να μην πληρωθεί το σύνολο της αποζημίωσης, η χασούρα θα είναι μεγαλύτερη. Θα κάψει τελείως όλα τα νέα, ταλαντούχα παιδιά Γιαννούλη, Άκπομ, Σβι., Ζαμπά, Λάμπρου, Λημνιό και δεν συμμαζεύεται. Την αξία τους στο 'ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο' θα την πάει στο μηδέν. Ο τύπος δεν εμπνέει κανέναν, ούτε τους παλιούς ούτε τους νεότερους. Ένας κοιμισμένος είναι, χρυσοπληρωμένος, που δεν κατάλαβε ΤΙΠΟΤΑ από ΠΑΟΚ. Τίποτα απολύτως. Και ρωτάω τα μεγαλύτερα σε ηλικία μέλη του φόρουμ, υπήρχε ποτέ περίπτωση να περάσει αέρα ο γαύρος ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ από την Τούμπα και το μόνο που γίνεται είναι λίγο γκρίνια στα sites και το fb? Όλα politically correct? Για να θυμηθούμε τι γινόταν νυχτιάτικα μετά από κάτι τέτοιες ήττες? Για μένα φεύγει αύριο και ξαναγινόμαστε ομάδα. Κανένας παίκτης μας δεν μου φταίει. Τέλος. Για το "εγκληματίας" τα είπες όλα, καλύτερη λέξη δεν υπάρχει.
Απαντω. ΟΧΙ δεν υπηρχε περιπτωση να περασει. Για τα τπολοιπα που γραφεις τι θα γινοταν κλπ δεν ξερω. Εκεινο που ξερω ειναι οτι δεν υπηρχε περιπτωση να περασει αερα απο τουμπα παλαιοτερα. Με οποιοδηποτε ροστερ. Ο τυπακος παντως καταφερε να ξενερωσει και εμενα σαν οπαδο και πιστευω τους παικτες την διοικηση και αλλους συνοπαδους μου. Δεν θυμαμαι τον εαυτο μου ΠΟΤΕ να παιζει η ομαδα στην τουμπα με τον γαυρο και να ειμαι τοσο αδιαφορος.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

bersekeros έγραψε:Υπάρχουν πράγματα που λέγονται και δεν γίνονται,

και υπάρχουν πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται. :mrgreen:
Αυτό στην πολιτική.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

ΑΜΠΕΛ: ΦΕΥΓΩ κι αφήνω πίσω μου συντρίμια :mrgreen:

[youtube]NzVzbm-rrKA[/youtube]
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Γερασίμου έγραψε:Ο Ιβάν πάντως είπε πως "κρίνεστε όλοι μέχρι λήξης της περιόδου".
Και όταν λέει όλοι, να ελπίζουμε πως εννοεί, ΟΛΟΙ.
Αντέχεις εσύ ;...εγώ όχι.

Εξαντλήθηκε η υπομονή μου με τον συγκεκριμένο.

Τελειώσαμε εδώ,
τελειώσαμε εδώ
μαζί σου να ζω δεν μπορώ

Τελειώσαμε εδώ,
τελειώσαμε εδώ,
να φύγεις να πας στο καλό..

Το ψέμα μια μαχαιριά,
απόψε στην καρδιά
ευθύνες δε σου ζητώ
μα τέρμα ως εδώ!

Τελειώσαμε εδώ,
τελειώσαμε εδώ
μαζί σου να ζω δεν μπορώ

[youtube]CuG9WPqo4j8[/youtube]
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Ακομα εδω εισαι ?
Να σε πω παλτο ειναι λιγο, μαλλον για αρκουδιαρα σε κοβω σαν αυτες που φορουσαμε στην 8η ΜΣΕΠ να μην μας παιρνει ο αερας τον χειμωνα.
και εχουμε 10 αγωνες ακομα γαμω την ατυχια μας.......
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

Είσαι λέμε τώρα ο Ιβάν.. Και λέμε επίσης πως θες να διώξεις τον προπονητή αλλά η αποζημίωση του σε καίει στο φφπ..

Τον φωνάζεις στο γραφείο, του λες πόσα θες να τελειώσουμε εδώ, 2? 3?, υπεγραψε εδώ ως κ καλα από κοινου λυση συμβολαιου κ πάρε φεύγοντας την μαύρη σαμσονιτε που κρατά ο ασβερκος..

Τι σκατα, μόνο εγώ σκέφτομαι έτσι?
Μεχει σαπίσει τόσο πολύ αυτή η χώρα?

Εδιτ. Κι αν είσαι ο καρυπιδης, κανείς νόημα τον δίδυμο αδερφό του ασβερκου να του την πάρει πίσω μόλις περάσει το κατώφλι..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vet_eranos την Τρί 09 Ιουν 2020, 22:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Απο Σπορτταιμ,
Στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ (13/6, 21:30) στρέφουν την προσοχή τους στον ΠΑΟΚ, με τον Αμπέλ Φερέιρα πριν την έναρξη της προπόνησης να συγκεντρώνει τους παίκτες του για την καθιερωμένη ομιλία του.
Ο Πορτογάλος τεχνικός… γκάζωσε τους παίκτες του για την εμφάνισή τους απέναντι στον Ολυμπιακό, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τους αφυπνίσει για την συνέχεια των πλέι οφ.

Αμέσως μετά ξεκίνησε το προπονητικό πρόγραμμα των παικτών του Δικεφάλου, που ολοκληρώθηκε με το καθιερωμένο οικογενειακό διπλό, όπου δουλεύτηκε η κυκλοφορία της μπάλας και η οργανωμένη επιθετική ανάπτυξη.
Η τελευταια προταση ειναι το καλυτερο ανεκδοτο της χρονιας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok re niamou την Τρί 09 Ιουν 2020, 22:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Εγώ παίζω 4-4-2 και ας μην έχω τους παίκτες βρέξει χιονίσει. Βάλε βρε καρδινάλιε την ομάδα να παίξει 4-3-3 μια φορά
Άβαταρ μέλους
bersekeros

paok re niamou έγραψε:Ακομα εδω εισαι ?
Να σε πω παλτο ειναι λιγο, μαλλον για αρκουδιαρα σε κοβω σαν αυτες που φορουσαμε στην 8η ΜΣΕΠ να μην μας παιρνει ο αερας τον χειμωνα.
και εχουμε 10 αγωνες ακομα γαμω την ατυχια μας.......
Τους αρκουδιάρηδες στις γειτονιές που χορεύανε τα αρκούδια ( να χαν οι καρδιές αμπάρες. ..) , τους πρόλαβες ή είσαι νέοπας φίλε;
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Ανω Τουμπα εκει στο 75-78 τους προλαβα.
Μαζι με τους δεκαδες τηλεφωνικους καταλογους που καναμε χαρτακια για να πεταξουμε στην εισοδο της ομαδας.
Και τα στουκακια που πετουσαμε στα διερχομενα λεωφορεια απο τα διπλα και τριπλα φυσοκαλαμα.
Επισης και τα βραδυα μετα τις 9 στα συγκρουωμενα της αγια Βαρβαρας, που τα σκουντουσαμε μονοι μας για να παιξουμε.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Χα χα ωραίος! Respect!
Δικός μας άνθρωπος.
80's cult.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Μεγάλε τι θυμήθηκες τώρα; :o
Φυσοκαλαμα ... καφριλες ωραίες
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Δεκαετια 70 που πηγαινα δημοτικο στο Δενδροποταμο, 100-200 μετρα πριν το σχολειο περνουσαμε απο την αυλη του γυφτου του αρκουδιαρη που ειχε την αρκουδα δεμενη με αλυσιδα στην αυλη και την μαϊμου την ειχε χυμα, ελευθερη και εβγαινε στα καγκελα και την πειραζαμε.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Χα χα ...

Διαβάζουν οι νέοι και νομίζουν ότι γράφουν οι άνθρωποι των σπηλαίων.

Τυχεροί όσοι ζήσανε τα 80s.

Kick off 2 , Amiga 500, Metallica , αγόρι , Μπλεκ , βαβούρα, Guns n Roses , Maiden

Aμπέλ... να' χαν οι καρδιές αμπάρες να κλειδαμπαρώνουν ... να μην ξανακάνουν χαρές σ'όσους τις πληγώνουν.

Στη Βίγλα ή στην Παναγιά ή στο Μούδρο για ανεμοδούριο!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Α ε Αμπελ, μεχρι και το amiga θυμηθηκαμε με τις μαλακιες σου χχααχαχα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”