Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
- ΑποστόληςΑ
- Vet_eranos
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Διαφωνω..
Ο αντι-Πελκας ελειψε σημερα κι οχι ο Μαουρισιο..
Και εχεις παιχτη εκει, δε ξερω ο Λουτσ γιατι δεν το τολμαει..
Ουαρντα λεγεται και βαζεις κατι αλλο πλαγια, ενω τον περνας στο 10 ως αντι-Πελκα..Εσκουζα στην οθονη μου μπροστα..
Αντι-Μαουρισιο βαζεις τον Καντουρι σε ματς με Τριπολιτσες του 70-30 κατοχη..Αυτος θα ψαξει τον Κανιας και με το γλυκο ποδι να βγαλει πλαγια 'η στο 10..
Η καθετη γρηγορη αναπτυξη κ η κατοχη εκει ελειψε σημερα..Ο Πελκας..
Ο αντι-Πελκας ελειψε σημερα κι οχι ο Μαουρισιο..
Και εχεις παιχτη εκει, δε ξερω ο Λουτσ γιατι δεν το τολμαει..
Ουαρντα λεγεται και βαζεις κατι αλλο πλαγια, ενω τον περνας στο 10 ως αντι-Πελκα..Εσκουζα στην οθονη μου μπροστα..
Αντι-Μαουρισιο βαζεις τον Καντουρι σε ματς με Τριπολιτσες του 70-30 κατοχη..Αυτος θα ψαξει τον Κανιας και με το γλυκο ποδι να βγαλει πλαγια 'η στο 10..
Η καθετη γρηγορη αναπτυξη κ η κατοχη εκει ελειψε σημερα..Ο Πελκας..
Επιμενω πως η ομαδα χρειαζεται 3ο βασικο χαφ που να εναλλασεται παιχνιδια μεταξυ Μαου και Βερνμπλουμ.
Σακχοφ Κανιας να παραμεινουν στην ομαδα,αλλα σαν λυσεις σε βαθος παγκου μονο εν αναγκη η με πολυ μικρης δυναμικοτητας αντιπαλο
Σακχοφ Κανιας να παραμεινουν στην ομαδα,αλλα σαν λυσεις σε βαθος παγκου μονο εν αναγκη η με πολυ μικρης δυναμικοτητας αντιπαλο
Ανεξαρτητα απο το τι εγινε περσι και το ποιος επρεπε να στεφθει πρωταθλητης, η κουλα επιβιωσε στη μαχη με μοναδικο προσον την αθλητικοτητα, απεναντι στη δικη μας ποιοτητα. Αυτο ειναι πλεον το ποδοσφαιρο,πρωτα αθλητης μετα ποδοσφαιριστης.Αν επιμεινουμε να μην το καταλαβαινουμε αυτο και προσπαθησουμε να βγαλουμε τη χρονια με μια τετραδα χαφ κοντρα σε αυτο, παλι θα ψαχνουμε τι εφταιγε στο τελος.Αν δεν αποκτηθει χαφ με την εξτρα επιβαρυνση 7 ακομα τουλαχιστον παιχνιδιων υψηλων απαιτησεων, οι απωλειες στο ελληνικο πρωταξλημα δεν θα αργησουν να ερθουν και ηδη σημερα φτασαμε κοντα. God bless Πελκα και Μαου να ειναι υγιεις και να αντεξουν.Ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ μια ομαδα που εχει ξοδεψει τοσα λεφτα να κανει τετοια λαθη στον καταρτισμο του ροστερ.Να μην ξεχασουν να παρουν 6ο παικτη για εξτρεμ...
- Παλαιολόγος

1) Ο Χαρίσης γιατί να πάει δανεικός; Ενώ έκανε και προετοιμασία παίζει και στην θέση 6 και 8.
2) Ο Canhas θα το πω για ακόμα μια φορά μέτριος προς καλός για πάγκο να μπαινει αλλαγή.
3) Ο Moulin εβγαλε 90λεπτο σημερα δεν τον θελαμε γιατι ηρθε αντι-Cimirot;
4) Ο Crespo ειπε σημερα σε δηλωσεις δεν αντεχουμε 2 ματς την εβδομαδα να παιζουμε. Για αυτο και τετοια απογοητευση και τετοιο παιχνιδι!
5) Ευρώπη-Σούπα/λίγδα-Κύπελλο με 4 χαφ ο ένας ανέτοιμος"Wernbloom" μέχρι να βρει ρυθμό προετοιμασία δεν έκανε θα πιάσουμε Δεκέμβρη. Κρίμα γιατί ο Ιβάν ξόδεψε τα λεφτά τις κεφαλής του!
Θα το πω και ας φανεί κάπως!
Είμαστε κ0λ0φαρδοι μπάλα παίξαμε εν μέρη με κενά την Βασιλεία τα 3 που έφαγαν εκεί μέσα!
Τα έφαγαν εκεί από κεφαλιά δικιά μας από κορνερ το άλο την τσιμπησε ο Πριγιοβιτς και ηρθε και το 3ο γκολακι.
Την Σπαρτακ κάναμε καλο ματς με την ανατροπη ειχαμε αδυναμιες και τυχη θα εχουμε συνεχομενη τυχη;
Με την Μπενφικα θα ειχαμε συντριβη από Canhas ανύπαρκτο και που τα εχαναν αυτοι και τα εβγαζε ο Πασχαλακης και ειμαστε κ0λ0φαρδοι στο 1ο ημιχρονο. *Να βλεπουμε μπάλα λεω αδυναμιες που εχουμε..
Μακάρι να περασουμε την Μπενφικα την Τεταρτη να μπουμε στους ομιλους να παρουμε τα φραγκα να ερθουν και εξτρεμ που ειπε εδω ενας φιλος και ισως αλλος αμυντικοεπιθετικο χαφ. Γιατι θα εχουμε και φραγκα και ο Ιβαν το συνηθιζει τελευταιες μερες μεταγραφων να ερχονται Παχιτρονια.
*Με 4 δεν βγαινει ο ένας ανετοιμος ο Ποντους το ξαναλεω να παιξει Ιανουάριο!
Αν δεν μας εδινε σημερα με την Τριπολη το πεναλτυ που δεν ηθελε και πολυ με -2 που ξεκιναμε θα εχουμε με κατι Λαρισες και Αρουληδες τετοια να χανουμε βαθμους αν δεν ερθουν κανα 2 παιχτες ακομα . Μετα δεν πας για Πρωταθλημα παμε για να βγουμε EL.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Κυρ 26 Αύγ 2018, 01:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Συμφωνώ τόσο για χαφ όσο και εξτρεμ, αρκεί να είναι ποιοτικοί παίκτες και να έχουν το επιπεδο του βασικού. Και αναφερομαι σε παίκτες που έχουν κάνει προετοιμασία με τις ομάδες τους ώστε να μπουν στην ομαδα με το καλημερα. Ο χαφ για να μοιράζεται τις 2 θέσεις με Μαου και Βερνμπλουμ. Ο εξτρεμ για να απελευθερώσει τον Ουαρντά ώστε ο αιγυπτιος να πάρει συμμετοχές και ως μεσοεπιθετικός όταν παραστεί ανάγκη.omerta76 έγραψε:Γνώμη μου οτι θέλω ενα χαφ ακομη κ ενα βαρβάτο εξτρεμ....ιδανικά θα ήθελα τον Μακ πισω, ούτε προσαρμογή ούτε τιποτα....
Συμφωνώ και με τον Alastor και τον Joshua+Τον Αποστόλη με αυτά που είπαν. Δίκαιο έχουν!
Εντάξει για όποιον ήταν στο ματς μεσα και όχι από την τηλεόραση και του άρεσε ο Χατσερίδης, τι να πω!!Μάλλον εγώ άλλα βλέπω..Υπάρχουν τουλάχιστον 3 φάσεις που τις χάνει στο αέρα από 40άρες από παίκτη της Τρίπολης...Τον θυμάμαι σε μια φάση να κυνηγάει τον Τσιλιανίδη να του κάνει προσποίηση για πλάκα και να κάνει το σουτ...Ακόμα και στα στημένα που η ομάδα εμφανίζεται ισχυρή , υπήρξαν σε δύο φάσεις τεράστια ασυνεννοησία...με σκοπό να μην πηδήξει κανείς για κεφαλιά...υπήρξαν στογμές στο παιχνίδι που η ομάδα προσπαθούσε να βγει μπροστά και καθυστερούσε δίνοντας παράλληλα την μπάλα...Πραγματικά έλλειψαν οι διαγώνιες μπαλιές του Βαρέλα..Τέσπα μπορεί εγώ να κάνω λάθος και βασικά εύχομαι να κάνω...
Κατα τα άλλα η ομάδα ήταν προβλέψιμη παίζοντας στο 1ο ημίχρονο μόνιμα από την πλευρά του Ουάρντα....Πρέπει επιτέλους να μπει στην εξίσωση και ο άξονας....Αυτό που λείπει από την ομάδα κατά την άποψη μου είναι παίκτες όπως ο Χένρικσεν της Χαλ και ο Γιόχανσεν της Φούλαμ...Γρήγοροι, ψηλοί που πατούν περιοχή σκοράρουν και πασάρουν...
Ο Πρίγιοβιτς και σήμερα είχε έναν άχαρο ρόλο κάνοντας αν δεν κάνω λάθος μόλις μία τελική...Το παιδί δεν έχει ξεκουραστεί καθόλου και έχει σκάσει...Ο Λάμπρου για μενα θα μπορούσε να δώσει πολλές λύσεις...Τώρα αυτό που προέχει είναι η πρόκριση και η περαιτέρω ενίσχυση...
Κατα τα άλλα η ομάδα ήταν προβλέψιμη παίζοντας στο 1ο ημίχρονο μόνιμα από την πλευρά του Ουάρντα....Πρέπει επιτέλους να μπει στην εξίσωση και ο άξονας....Αυτό που λείπει από την ομάδα κατά την άποψη μου είναι παίκτες όπως ο Χένρικσεν της Χαλ και ο Γιόχανσεν της Φούλαμ...Γρήγοροι, ψηλοί που πατούν περιοχή σκοράρουν και πασάρουν...
Ο Πρίγιοβιτς και σήμερα είχε έναν άχαρο ρόλο κάνοντας αν δεν κάνω λάθος μόλις μία τελική...Το παιδί δεν έχει ξεκουραστεί καθόλου και έχει σκάσει...Ο Λάμπρου για μενα θα μπορούσε να δώσει πολλές λύσεις...Τώρα αυτό που προέχει είναι η πρόκριση και η περαιτέρω ενίσχυση...
Αυτο που περιγράφεις προεδρε το κανει ο σακχωφ απλα κακος το λογίζουμε εμεις και ο λουτσέσκου σαν 6αρι 8αρι να κάνει παιχνίδι.
@proedre
Κατά την άποψη μου δεν έχει άδικο! Να το ξαναγράψω για τον Kacheridi.
*Ήρθε για την καψούρα του Ivan και όχι για λύση που θέλαμε στην άμυνα τον ήθελε ο Σαββίδης από πριν 3χρόνια και έμενε ελεύθερος και ήρθε με 1.5χαρτί στμβόλαιο ετησίος.
Ο ΠΑΟΚ εκεί ήθελε έναν παίχτη σαν τον Ζambrano με λίγο μυαλό όχι χαρακτηριστικά παίχτη του Khacheridi.
- Εμένα σαν παίχτης ο Khacheridis δεν μου άρεσε σε ματς μέχρι τώρα που έκανε γιατί δεν θέλαμε τέτοια χαρακτηριστικά παίχτη απλά ήμουν ευχαριστημένος σαν τρύπα που έκλεισε όταν ήρθε και θα συμφωνήσω μαζί σου αν και το έβλεπα το ματς από την τηλεόραση σε ΠΑΟΚτσίδικο μαγαζί.
Αδυναμίες είδα σήμερα είδα στην θέση 6αρο8 σε ματς με την Τρίπολη και λάθος θέση του Warda με El-Kaddouri θα είχαμε βάλει έστω και με κακή εμφάνιση 2γκόλ παραπάνω(γνώμη μου).
O Jaba καλός αλλά για αλλαγή έχει καλά χαρακτηριστικά σαν να έρχεται από Πάγκο εκεί μ@λκια μας που έφυγε ο Djalma εκει με τον Matos και οι 2 τριπλερ και γκολτζηδες σε ξεφτυλιζαν στο ενα εναντιων ενος! Μακάρι να έρθει εξτρέμ να περάσουμε τους Πορτογάλους Τετάρτη και 8αρι
Κατά την άποψη μου δεν έχει άδικο! Να το ξαναγράψω για τον Kacheridi.
*Ήρθε για την καψούρα του Ivan και όχι για λύση που θέλαμε στην άμυνα τον ήθελε ο Σαββίδης από πριν 3χρόνια και έμενε ελεύθερος και ήρθε με 1.5χαρτί στμβόλαιο ετησίος.
Ο ΠΑΟΚ εκεί ήθελε έναν παίχτη σαν τον Ζambrano με λίγο μυαλό όχι χαρακτηριστικά παίχτη του Khacheridi.
- Εμένα σαν παίχτης ο Khacheridis δεν μου άρεσε σε ματς μέχρι τώρα που έκανε γιατί δεν θέλαμε τέτοια χαρακτηριστικά παίχτη απλά ήμουν ευχαριστημένος σαν τρύπα που έκλεισε όταν ήρθε και θα συμφωνήσω μαζί σου αν και το έβλεπα το ματς από την τηλεόραση σε ΠΑΟΚτσίδικο μαγαζί.
Αδυναμίες είδα σήμερα είδα στην θέση 6αρο8 σε ματς με την Τρίπολη και λάθος θέση του Warda με El-Kaddouri θα είχαμε βάλει έστω και με κακή εμφάνιση 2γκόλ παραπάνω(γνώμη μου).
O Jaba καλός αλλά για αλλαγή έχει καλά χαρακτηριστικά σαν να έρχεται από Πάγκο εκεί μ@λκια μας που έφυγε ο Djalma εκει με τον Matos και οι 2 τριπλερ και γκολτζηδες σε ξεφτυλιζαν στο ενα εναντιων ενος! Μακάρι να έρθει εξτρέμ να περάσουμε τους Πορτογάλους Τετάρτη και 8αρι
Εκεί θες φίλε ένα παίχτη που έγραψε ο Proedros να τα στάξεις με κανα 2-2,5 χαρτιά συμβόλαιο σαν τον Zobnin αυτόν της Spartak Moscow.Mao_Mao έγραψε:Αυτο που περιγράφεις προεδρε το κανει ο σακχωφ απλα κακος το λογίζουμε εμεις και ο λουτσέσκου σαν 6αρι 8αρι να κάνει παιχνίδι.
Ο Shakhov δεν κάνει παιχνίδι έρχεται καμιά φορά αν την τσιμπήσει καμιά κεφαλιά βάζει κανένα γκόλ αλλά όχι στα χαρακτηριστικά που λεεί ο proedros παίχτες που ανέφερε. Τέτοιο παίχτη δεν έχουμε!
Ο Σάχωφ είναι καλός μέσα στο κουτί αλλά μέχρι εκεί....Δυστυχώς δεν έχει το γρήγορο transition...Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει...Οι πιο σημαντικοί παίκτες μια ομαδας πλέον είναι τα χαφ, και είναι πολύ απλό....αυτοί μαρκάρουν, αυτοί τρέχουν, αυτοί κλέβουν, αυτοί αναπτύσσουν το παιχνίδι, αυτοί πασάρουν, αυτοί έρχονται από την πίσω ζώνη να σκοράρουν...Κοιτάξτε π.χ. τί κάνει ο pizzi...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..!!Και είναι απλά ένα 8άρι...Τον pizzi φυσικά δεν μπορούμε να τον φέρουμε αλλά μπορούμε να φέρουμε έναν που κάνει τις ίδιες δουλειές μεσα στο γήπεδο...ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ..!!!
Υπάρχει ελεύθερος τέτοιος παίχτης "να μην υπέγραψε πουθενά" μπα ε;
Στην θέση 8;
Στην θέση 8;