Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από STRAFNIK »

Δεν γνωρίζω ποιές ειναι οι δυνατότητες που έχουμε να φερουμε παικταράδες,
σαν σωματείο θές; ποιότητα πρωταθλήματος; οικονομία ; ε.ο ,
και δεν τα γνωρίζουμε επειδή ,ποτέ μα ποτέ, δεν γίνεται μια γαμημένη ενημέρωση στα της ομάδος απ την διοικηση.
Μη μου πεις όλες τις λεπτομέρειες αλλά δείξε μου που στο διάλο βαδίζω .
Αυτο έχει σαν αποτέλεσμα να λέει κι ο καθένας (και με το δίκιο του) ότι του επιβάλλει η ψυχοσύνθεση του τη συγκεκριμένη στιγμή.
Και αν ακούσει και κάποιος τις συνηθισμένες δικαιολογιες τύπου ¨καλοκαίρι δεν προλάβαμε/χειμώνα ειναι δύσκολα'', λογικό να γίνει και τούρμπο.
Όσον αφορά τον Ιρανό , αν ισχυει , τα 700, ΚΑΙ για τα 2,5 χρόνια ειναι πιο κοντά στη πραγματικότητα :D
βάσει αποδοσης δεν δικαιολογείται τέτοια αυξηση στις αποδοχές του.
Τεσπα ας περιμένουμε να τελειώσει και αυτη η μετ/κη περιοδος να τα δούμε πιο ήρεμα,γιατι κάθε φορά κρόσια γίνονται τα νευρα μας ,μανουριάζουμε ανευ λόγου,και πολλοι γίνονται και πιο δεκτικοι στις παπαριές του κάθε αρδ.
Καλή χρόνια να χουμε και μακάρι με ακόμα πιο καλή ομάδα
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Παντως απο οσα εχουν βγει στην φορα μεχρι τωρα δεν υπηρξε ουτε μια "επαφη" μπορει καποιος να παραθεσει τα ονοματα που εχουν γραφτει ενω ειναι ακομα 8 γεναρη?
Ειναι σιγουρο οτι κ ο Ιβιτς κ ο Μιχελ ξερουν κατι παραπανω απο εμας κ σιγουρα εχουν μια λιστα στα χερια τους με τους πιθανους στοχους κ τις πιθανες αποκτησεις.

Τμημα σκαουτινγκ υπαρχει κ σιγουρα ειναι κλασεις ανωτερο απο τις υπολοιπες ελληνικες ομαδες που απλα χρησιμοποιουν μανατζερ για την συγκεκριμενη δουλεια....

Αυτο που μας καιει ειναι νομιζω η αποκτηση 2 εξτρεμ (εφοσον 2 μας εφυγαν) εκτος κ αν πιστευουμε οτι ο μυστα μπορει επαξια να ειναι η δευτερη αλλαγη οποτε θελουμε 1 εξτρεμ κ ενα φορ.

Εκτος του οτι οι αρδ εδω κ χρονια δεν μπορουν να πεσουν μεσα σε μεταγραφη κ του οτι σιγουρα ο Μιχελ ξερει να κανει την δουλεια του ακομα κ αν ειναι αληθεια για τον Ανσαριφαρντ σημαινει οτι κατι εχουν δει πανω του οπως σιγουρα ειδαν κατι πανω στον κανιας πανω στον καμπος πανω στον ματος πανω στον μπισεσβαρ....ασ μην προτρεχουμε να απαξιωσουμε κατι που δν εχουμε αποκτησει η που δεν εχουμε δει στο γηπεδο,φυσικα αν τον ειχε παρει ο βαζελος κ εκανε παπαδες θα λεγαμε οτι δεν εχουν μυαλο εκει στην παε κ δεν τον πηραν....

Ας παμε στο γηπεδο μιας κ η ομαδα αποδιδει ομορφο ποδοσφαιρο κ ας αφησουμε τις αφορμες για να μην παμε

Υ.Γ
Οσοι δεν πατε γηπεδο επειδη πουληθηκε ο γκαρυ μονο 10 φορες πανω απο οσο αποκτηθηκε η για την πιθανη ελευση ανσαριφαρντ η ακομα κ για τις πολικες θερμοκρασιες παρακαλειστε να ενισχυσετε οποιοδηποτε αλλο τμημα του ΠΑΟΚ δινει αγωνα με την φωνη σας κυριως μιας κ εισητηριο πλερωνουμε μια στις 5 εισοδους...
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Καθήστε πρωτα να κλείσει ο παίκτης (αν κλείσει) και βλέπουμε. Ορισμένα πράγματα μας αρεσουν σ' αυτόν και ορισμένα άλλα όχι.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

joshua έγραψε:
K_geo έγραψε:
joshua έγραψε:O Ανσαριφαρντ δεν εχει καμια σχεση με τον Τζιμπουρ.Ο δευτερος ηταν πολυβολο σε νουμερα σε σχεση με τον Ιρανο και κυριως ειχε πραγματικα στοιχεια που χρειαζονται ομαδες που αντιμετωπιζουν κλειστες αμυνες, οπως εκρηξη,ταχυτητα και ικανοτητα στο 1 με 1.Θυμαμαι παιχνιδια αντιπαλοι του, που οι αμυντικοι μας κουτουλουσαν μεταξυ τους καθως τους περνουσε,οταν μαλιστα ημασταν εμεις αυτοι που επαιζαν αμυνα,αντιθετα ο Ιρανος εχει βαλει γκολ απεναντι μας αλλα ποτε δεν μου εδωσε την αισθηση του παναγια μου πως θα τον αντιμετωπισουμε αυτον.
δεν το έθεσα σε παιχτικό στυλ, αλλά στο πως ήταν/θεωρούνταν τότε ο Τζεμπουρ σε αξία και πως τώρα ο Ιρανός. είπα με λίγα λόγια, ότι μου θυμίζει περίπτωση Τζεμπουρ, δλδ ενα φορ του νιονιου που σε μεγάλες ομάδες έπαιξε ακόμα καλύτερα και οχι χειρότερα. ;)
Αν το επιχειρημα δεν ειναι ποδοσφαιρικο γιατι να συγκρινεις τον Ανσαριφαρντ με τον Τζεμπουρ και οχι με τον Μπακασετα με τον οποιο υπηρξαν και συμπαικτες?
γιατι με το μπακασετα δεν υπαρχει καμια σχεση. μιλαμε για ενα παιχτη που προσωπικα πιστευω οτι σε καλυτερη ομαδα, θα παιξει καλυτερα και αυτος, οπως ο τζεμπουρ.

επισης, σε σχεση πχ με τον μπολι της ανζι, δεν τον ξερω τον μαυρουκο οποτε δεν μπορω να πω οτι θελώ αυτον ή τον αλλον, ΑΝ με νοείς... 8-)
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Ωραίο παπα πούλησε ο Μήτσος χθες εκτος αν ο μαύρος ήταν το εξτερμ η ο ντοι
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

joshua έγραψε:
K_geo έγραψε:
joshua έγραψε:O Ανσαριφαρντ δεν εχει καμια σχεση με τον Τζιμπουρ.Ο δευτερος ηταν πολυβολο σε νουμερα σε σχεση με τον Ιρανο και κυριως ειχε πραγματικα στοιχεια που χρειαζονται ομαδες που αντιμετωπιζουν κλειστες αμυνες, οπως εκρηξη,ταχυτητα και ικανοτητα στο 1 με 1.Θυμαμαι παιχνιδια αντιπαλοι του, που οι αμυντικοι μας κουτουλουσαν μεταξυ τους καθως τους περνουσε,οταν μαλιστα ημασταν εμεις αυτοι που επαιζαν αμυνα,αντιθετα ο Ιρανος εχει βαλει γκολ απεναντι μας αλλα ποτε δεν μου εδωσε την αισθηση του παναγια μου πως θα τον αντιμετωπισουμε αυτον.
δεν το έθεσα σε παιχτικό στυλ, αλλά στο πως ήταν/θεωρούνταν τότε ο Τζεμπουρ σε αξία και πως τώρα ο Ιρανός. είπα με λίγα λόγια, ότι μου θυμίζει περίπτωση Τζεμπουρ, δλδ ενα φορ του νιονιου που σε μεγάλες ομάδες έπαιξε ακόμα καλύτερα και οχι χειρότερα. ;)
Αν το επιχειρημα δεν ειναι ποδοσφαιρικο γιατι να συγκρινεις τον Ανσαριφαρντ με τον Τζεμπουρ και οχι με τον Μπακασετα με τον οποιο υπηρξαν και συμπαικτες?
Σε ομαδα χωρις προπονητη δεν μπορει να πιασει κανενας παικτης. Ας παρουν πρωτα προπονητη αυτοι και μετα θα δουμε και αν πιασει η οχι
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Πω πω γκρίνια Παναγία μου
Και είμαι σίγουρος ότι τουλάχιστον 8/10 που γκρινιαζουν τον παίκτη δεν τον έχουν δει σε πάνω από 4-5 90λεπτα,απλά άνοιξαν ένα τρανσφερ να δουν τα νούμερα του.

Είναι περίπου οι ίδιοι που αν ψάξεις θα βρεις τουλάχιστον ένα ποστ που θα θεοποιεί τον μπεργκ.

Βαρέθηκα πραγματικά και ο μόνος λόγος που δεν ήθελα τον καριμ ήταν γιατί δεν ήθελα να ζήσω ξανά αυτά τα σκηνικά.

Υγ Όσο για το συμβόλαιο που γράφτηκε μη το δένεται σχοινί κορδόνι
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

πραγματικά θα το ξαναπώ

δείτε λιγο τα στοιχεία του ανσαριφαντ γιατι θεωρώ ολοι εδω μεσα ξέρετε απο μπαλα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ας κανει ένας οποίος θελει ανάλυση Ιτάνου παίκτικα για μας που δεν τον εχουμε δει

Τέχνη βλεπω να εχει
Ταχύτητα μετρια αλλα ειναι 186
Σουτ εχει ;
Κεφάλι;
Παςα;

Αντε ας μιλήσουμε αγωνιστικα

Στα παπάκια μας το συμβολαιο

Παντως εν μέσω περιόδου ποιος δινει πολυβόλο σεντερφορ ;; κανεις
Κ μαλλον αυτοι που έρχονται δεν ικανοποίησαν η ήταν π ακριβοί
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Και επειδή γράφεται αυτό με τον μπακασετα,αν ο παίκτης ερχόταν σε μας σήμερα θα ήταν πάνω από Μυστα.πελκα και ίσως δεν χρειαζόταν να ψάχνουμε για φορ.

Αλλά η κούλα τον κατεστρεψε
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ο ξερξης δεν ειναι το σέντερ φορ μικρής ομάδας που πετάει τη μπαλα στον ανοιχτό χώρο και τρέχει μονο

το κανει και αυτο πραγμα που δεν κανει κανένα σέντερ φορ μας

εχει τριπλά ειναι δυνατό κορμί βλέπει γήπεδο

τον εχω δει τον παίχτη πολλές φορές απλα πίστευα οτι τον εχει καπαρώσει ο χοντρος

εγω πάω αεροδρόμιο εις ;;;
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Για τον Ιρανό δεν βλέπω τόση γκρίνια. Μιά χαρά τα πάμε έως τώρα. Ειδικά αν συγκρίνουμε τι έγινε με Κρέσπο !
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ace79grpaok έγραψε:Ωραίο παπα πούλησε ο Μήτσος χθες εκτος αν ο μαύρος ήταν το εξτερμ η ο ντοι
Πως σ αρεσει να γινεσαι επικεντρο???
Πραγματικα ειναι αδιανοητο.
Κανεναν παπα δεν πουλησε το παιδι.Ειπε με καφε επιφυλαξη για αυτο που του μετεφεραν.

Ελεος...απο το πρωι ξεκινησες με τις ειρωνειες στυλ "πηγαιντε να υποδεχτειτε τον ιρανο στο αεροδρομιο"και τωρα τα βαζεις με τον dimitris ο οποιος μετεφερε με καθε επιφυλαξη μια πληροφορια.
Και ρωταω εγω.
Αποκλειεται να υπαρχει και αλλος παικτης στη θεσ/νικη???
Αποκλειεται να φυγει καποιος εκ των κουλουρη κλαους περευρα??
Σταματα να γκρινιαζεις για τα παντα.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Θέλω να δώσω μια άλλη διάσταση, αν γίνει η μεταγραφή ανσαριφαντ ή αν δεν γίνει. Γιατί σε κάθε περίοδο, πρέπει να ωριμάζουμε κι εμείς.

Έστω ότι γίνεται λοιπόν και λογικά ο gay, βγάλει την κλασική ανακοίνωση. Ουδέποτε ενδιαφερθηκαμε για τον ανσαριφαντ. Όλοι θα τον πιστέψουν, ποιον; τον gay, φυσικά...

Έστω ότι ο παίκτης πάει αλλού και δεν έρθει σε εμάς. Όλοι θα βγουν και θα πουν, μας τον έφαγαν τον παικταρα, κοιμούνται στην ΠΑΕ κλπ κλπ.
Και ειδικά αν βγάλει ανακοίνωση ή διαρροή η ΠΑΕ ότι δεν τον ήθελε, τότε να δεις βρίσιμο από τα φβ, τα 12χρονα... Που δεν ξέρουν που πέφτει η τούμπα...

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ο Καριμ ειναι καλυτερος απο τον Κλαους, αλλα πρεπει να ειναι το 2ο φορ μας.
Δηλαδη να φυγει ο Κλαους και να παμε με 3αδα :
φορ παικταρά
Καριμ
Κουλουρης
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”