Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
Ε τοτε δικαιολογημενα υπήρξε αντιδραση (οσο κ αν είναι λανθασμένος ο τροπος π έγινε γτ προσβαλλει εμμεσα κ παικτες της ομαδας μας)
Αμαν ρε αποστολε, τι στατιστικολογος εισαι..
Αμαν ρε αποστολε, τι στατιστικολογος εισαι..
Κανείς από του αμείλικτους κριτές δεν πήγε με τα παιδιά του σε γιορτές καρναβαλιού? Κάνεις δεν είδε εικόνες ανάλογες στην TV, από τέτοιες γιορτές? Παρ ότι εγώ είμαι αντίθετος και για τα παραπάνω, δεν είδα κανέναν στην Ελλάδα να είναι αντίστοιχα επικριτικός .
Τα καρναβάλια, βεβαίως, είναι συνέχεια της αρχαίας Ελλάδος και των εορτών για τη λατρεία του Διόνυσου. Έτσι λένε. Οπότε όλα επιτρέπονται.
Τα καρναβάλια, βεβαίως, είναι συνέχεια της αρχαίας Ελλάδος και των εορτών για τη λατρεία του Διόνυσου. Έτσι λένε. Οπότε όλα επιτρέπονται.
Μόλις προχθές έδωσε συνέντευξη ο βλανταν και είπε ότι ειδικά τώρα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΎΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΆΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ ΧΑΖΟΛΟΓΑΝΕ ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΟΥΝ ΌΤΙ ΚΆΝΟΥΝ ΚΑΚΌ ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ
Καθάρησε όοοληηη την κοπριάαα που υπάρχει. Για να κτίσεις πνέυμα πρωταθλητισμού χρειάζεσαι δυνατές ψυχές και όχι γυναικωτούς και χέστεσ.
Ο Τζαβέλας, ρουφιανάκι όλος τυχαίως τα τελευταία 3-4 χρόνια είναι μέσα σε όλα τις μανούρες που έγιναν.
Πήρε με το μέρος του και κανα 2-3 άλλους! Σουταρές τους ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΕΑ. ΘΕΛΩ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ @@
Ο Τζαβέλας, ρουφιανάκι όλος τυχαίως τα τελευταία 3-4 χρόνια είναι μέσα σε όλα τις μανούρες που έγιναν.
Πήρε με το μέρος του και κανα 2-3 άλλους! Σουταρές τους ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΕΑ. ΘΕΛΩ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ @@
Ναι ρε πάρε άλλους ... άλλος μ@λ@κ@ς πληρώνει άλλωστε!!!
Ρε τι δεν καταλάβατε ;;; Ο Τζαβ δεν ήταν μόνο το πρόβλημα αλλά το παράδειγμα.... Κανείς δεν τολμάει να κουνηθεί στον Ίβιτς τώρα!!!!
Κατά τα άλλα ΜΜΔ και π@π@ριές είναι για τα κοριτσάκια!
Ποιός σοβαρός ασχολείται;;;

Ρε τι δεν καταλάβατε ;;; Ο Τζαβ δεν ήταν μόνο το πρόβλημα αλλά το παράδειγμα.... Κανείς δεν τολμάει να κουνηθεί στον Ίβιτς τώρα!!!!
Κατά τα άλλα ΜΜΔ και π@π@ριές είναι για τα κοριτσάκια!
Ποιός σοβαρός ασχολείται;;;

- efthimis_paok
- efthimis_paok
Δεν ειμαστε καθόλου καλοι τελευταια μα καθόλου καλοι
Μπροστα στα φορ μετα τον πριγιο καλυτερα ένας κώνος
Δυσκολα στο κυπελλο ετσι
Μπροστα στα φορ μετα τον πριγιο καλυτερα ένας κώνος
Δυσκολα στο κυπελλο ετσι
- desperando
- Επικοινωνία:
- Sick Bastard
Εσύ καλά τα λες, κάτσε λίγο να κάνει ο Γιώργης τα σχόλιά του στο insta/facebook/tumblr/twitter και μόλις βρεθεί χρόνος όλα θα σιάξουν.«Κοιτάξτε… Όσον αφορά αυτό που έχει συμβεί την προηγούμενη εβδομάδα, δεν δίνω καμιά σημασία. Τι θα κάνουν, πως θα ασχοληθούν… Γι’αυτό υπάρχει η ομάδα και η ομάδα είναι υπεύθυνη για περισσότερα πράγματα όσον αφορά την πειθαρχία. Όσον αφορά την πειθαρχία στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώροι, οι ευθύνες είναι δικές μου. Όταν με ρωτάτε για τον Ουάρντα, είναι ένας παίκτης ο οποίος όπως μου φαίνεται εμένα δεν έχει προσαρμοστεί, είναι ένας παίκτης ο οποίος ήρθε από μια ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Εγώ ζήτησα να έρθει αλλά αυτό που έχει κάνει, δεν έχει καμιά σχέση με την λογική. Να του δίνουν μια μέρα παραπάνω και να αργεί για δεύτερη και τρίτη μέρα, σίγουρα αυτό είναι κάτι που προβληματίζει εμένα, όπως και την ομάδα. Θα προσπαθήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται να τον επιστρέψουμε, να τον βάλουμε μέσα, να καταλάβει ο ίδιος πως ήρθε σε μια ομάδα που έχει μεγάλες απαιτήσεις και πρέπει ο ίδιος να προσαρμοστεί στα δεδομένα του ΠΑΟΚ».
Τιποτα παραπανω, τιποτα παρακατω, συνεχιζουμε κανονικαMarianov6 έγραψε:Δεν νομιζω οτι κανει καποιο λαθος ο Ιβιτς, ουτε και στο παιχνιδι με την ΑΕΚ αλλα ουτε και τωρα με Πανιωνιο. Κατεβαζει την ομαδα με βαση τα δεδομενα που εχει και ειναι πολυ πιο σημαντικα απο το "κατεβασε την ομαδα "ετσι" γιατι ειμαστε ΠΑΟΚ".
Η ομαδα θα ειναι ξανα ετοιμη οχι αμεσως μετα απο την διακοπη, αλλα μια βδομαδα πιο μετα. Με την ΑΕΛ εχει σημασια να ερθει η νικη εστω και με αυτογκολ στο 95', τιποτα αλλο δεν εχει σημασια, ουτε και το αν δεν παιξουμε την μπαλλα της ζωης μας.
Για μενα ολα πανε καλα και κυριως φυσιολογικα, και τιποτα δεν εχει αλλαξει. Νομιζω και ο Ιβιτς το καταλαβαινει καπου μεσα του, εστω και αν δεν ειναι ευχαριστημενος 100% μετα απο καποιο παιχνιδι, οπως ουτε και εμεις. Δεν υπαρχει κανενας φοβος, δεν βλεπω τιποτα το παραλογο, τα καλυτερα συνεχιζουν να ερχονται
+ 1...
Αυτό το πράγμα που παρουσιάζει η ομάδα τελευταία δεν είναι Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Αναρωτιέμαι στ αλήθεια τι ακριβώς φταίει γι αυτό και ευελπιστώ να βρεις τις λύσεις μέχρι το τέλος της σεζόν...
Τον νου σου Βλάντο...Από δω και στο εξής παίζεται σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της ομάδας και το δικό σου!!!!
Μαζί σου, ασχέτως αποτελεσμάτων, για τα επόμενα 3 χρόνια τουλάχιστον!!!!