Ότι να 'ναι!!!!!

Άβαταρ μέλους
novito

Re: Ότι να 'ναι!!!!!

Δημοσίευση από novito »

Δεν αφηνετε λεω γω τις ασαφειες οτι δεν εγινα σαφης και οτι εσυ εισαι σαφης πως ειμαι σαφης πως δεν ειμαι σαφης, γιατι με τοση ασαφεια, γινεται σαφης η ασαφεια σας περι σαφεστατου κυβερνητικου εργου!
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

για ακομα μια φορα εισαι σαφης οτι εισαι ασαφης μα εγω καθολα ασαφης οτι ειμαι σαφης αφου ειμαι σαφης οτι εισαι ασαφης

Υ.Γ παλιες καλες μερες με θυμιζουν :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Eίναι σαφές πλέον και το ξέρεις, οπως και γω το ξερω, ενω το ξερω πως το ξερεις το σαφες που ειναι σαφες οτι η ασαφης εξαφανιση του ντεμεκ πρωθυπΥργου οδηγει σαφεστατα και το ξες οτι το ξερω πως ειναι σαφεστατα σαφες στην ολικη και σαφεστατη επαναφορα του οτι-να-ναι σ αυτο που ξες και ξερω...
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

αυτα που λες ειναι απολυτος ασαφης οτι το ντολμαδακι μας δεν ειναι ο πρωθπουγος μας,γτ ειναι σαφες πως η ασαφηνεια σου φτανει στην σαφηνεια της ασαφηνεις που δεν ξερεις οτι το ξερεις αλλα κατα βαθος το ξερεις οτι ειναι σαφης πως το ξερεις και ασαφες οτι ξερεις πως δεν το ξερεις οτι ειναι ασαφες
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

moican4 έγραψε:Καλύτερος διαιτητής για το 2008-09 αναδείχθηκε ο Τάσος Κάκος, που δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους συναθλητές μου, γιατί έτσι τους αισθάνομαι. Είναι μεγάλη τιμή, η μεγαλύτερη τιμή στην καριέρα μου αυτό που έγινε τώρα. Θέλω να αφιερώσω το βραβείο στη μητέρα μου, γιατί χωρίς αυτή δε θα είχε πετύχει τίποτα».

:lol: :lol: :lol: :lol: δεν ντρεπεστε λιγο ρε.... :lol: :lol: :lol: :lol:

ΥΓ. Ειμαι οφ τοπικ μηπως..? Επρεπε να το βαλω στα "ανεκδοτα".?
λογικό να το αφιερωσει στην μητέρα του.Αφού αυτή τρώει το μπινελίκι κάθε κυριακή στο γήπεδο για τις λακαμίες του.... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

χαχαχα, Κάκο επειδή πιστεύω ότι εσένα θα βάλουν για το ματς με τον συμπολίτη, πες τη μανούλα σου και κανα 2 κουβάδες με κανταίφια.. Θα καταλάβει το λόγο αυτή!!!

ΥΓ. Βαγγτ, δεν παίζεσαι!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ο Κάκος είναι ένας νεφελίμ και έχω αποδείξεις τρανές για αυτό!
Πιθανόν να εμπλέκεται στην απαγωγή του Δρίμ.
Πίσω απο την απαγωγή υπάρχουν εμπλεκόμενες πλευρές όπως των Νοβίμ των Σιδ και άλλων πολλών.
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

Εγώ ώς αντιπολίτευση σε ποιόν να στείλω ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ επιστολή για την απαγωγή????!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Βρε α/μ δε ξέρεις ότι πρέπει α δείξεις ότι δε ξέρεις τίποτα παρόλο που ξέρεις τα πάντα, όπως ξέρω και γω ότι ξέρεις, αλλά πρέπει να ναι σαφές ότι μας διακατέχει μια σαφέστατη ασαφεια και να ξερουν οι αλλοι οτι εμεις δε ξερουμε τιποτα, αν και μεις θα ξερουμε . Βεβαια τωρα που τα εγραψα σαφεστατα, θα ξερουν οτι ξερουμε, ενω θα ξερουν και οτι θα ξερουμε οτι πρεπει να ξερουν οτι δε ξερουμε, οποτε τους ειναι σαφες οτι ειμαι ασαφης!

καταλαβες? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Έρωτα ..... μία φορά το διάβασα και έχω να πώ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ τούτο .... ΌΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΞΕΡΩ!!!!!

Πουλενάκι .... όπου και αν είσαι ΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ!!!!!! :lol: :lol: :lol: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Εγώ μένω... εσύ έρχεσαι?? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

Δημοσίευση από Paokintepo »

blackterror4 kai novito τι παιρνετε ρε παιδια πρωι πρωι? :lol: :lol: :lol: απο χθες παρακολουθω με φοβερη προσηλωση το ποσο σαφεστατα ασαφεις ειστε και οι δυο! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Μιας κι σαι και γειτονακι θα σε αποκαλυψω το μυστικο.... τα χορταράκια που φυτρωνουν στο παλιο Αλλατινη και φυλασσονται και απο security τα χεις προσεξει.....? Ε .... καταλαβαίνεις.... :opaokara:

υ.γ. Με συνταγή γιατρού παντα!! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Πρόσεξε μόνο μην σε παραπλανήσει το avatar του Novitoulinakou.... δεν λουζόμαστε με αυτά τα χορταράκια !!!!!
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Απλά βρίσκουμε επιπλέον μέρη για να τα καλλιεργούμε, ώστε να είναι άμεσα διαθέσιμα και πάντα φρέσκα!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”