Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Δδλ αν φέτος πάρεις πρωτάθλημα και έχεις Μειτε και Μάρκος αντονιο να βγάζουν μάτια πχ με ρήτρες μαζί 10 μυρια και πουλήσεις το καλοκαίρι τον Κοταρσκι 15 δεν θα τους κρατήσεις Γτ δεν κρατήσαμε παλιότερα άλλους;;;
Δεν καταλαβαίνω τι συζητάτε τόση ώρα; Και για τον Μαξίμοβιτς ιδια ηλικία 4 έδινες χωρίς να τον έχεις δει να παίζει για σένα
Δεν καταλαβαίνω τι συζητάτε τόση ώρα; Και για τον Μαξίμοβιτς ιδια ηλικία 4 έδινες χωρίς να τον έχεις δει να παίζει για σένα
- navigator11
Μέχρι πρότινος υπήρχε ξενέρωμα που δε θα είχε καθόλου ρήτρα ο Γάλλος, σε περίπτωση που βγάλει μάτια. Τώρα υπάρχει η βεβαιότητα ότι δε θα καταβληθεί ποτέ η Ρήτρα, που καθώς φαίνεται υπάρχει. Εδώ θα μου πεις γράφεται με ύφος χιλίων καρδιναλίων ότι ΘΑ συνεχίσουν να κοροϊδεύουν τον ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ οι τυχάρπαστοι της ΠΑΕ, αφού ΘΑ ΕΧΕΙ φύγει ο Λουτσέσκου το επόμενο καλοκαίρι.
Μου κάνει εντύπωση ότι έχει περάσει στα ψιλά η περίπτωση του ρεινιερ
navi pls ζητησα κατι ας το προσπαθησουμε για λιγες ωρες,ας μην αναφερομαστε στο τι λεει ο ενας και ο αλλος γενικα και αοριστα μονο για το κλιμα.Ας μεινουμε μια μερα ον τοπικ...
- Μπαρκαρούτσος
renegade έγραψε:Μου κάνει εντύπωση ότι έχει περάσει στα ψιλά η περίπτωση του ρεινιερ
Επειδή δεν μας πιπιλούσαν το μυαλό επί βδομάδες, γι'αυτό.
Καλός είναι και σ κάνει εντύπωση;renegade έγραψε:Μου κάνει εντύπωση ότι έχει περάσει στα ψιλά η περίπτωση του ρεινιερ
Γιατί από βιντεάκια μόνο και κανα 2 ματς με ντορντμουντ δεν μ έκανε εντύπωση αλλά δεν έχω καθόλου αποψη
Βασικα δεν ξερουμε κατα ποσο ισχυει...Τελευταιες μερες οσα ονοματα βγαινουν χωρις να κλεινουν αμεσα δεν νομιζω οτι ισχυουν ιδιαιτερα...Εγω και για τον Αντονιο πλεον νοιζω τραβηξε πολυ για να εχει καλη καταληξη.
μου θυμιζει τον πιαζον της τσελσι, που χωρις να εχει καποιο ιδιαιτερο στοιχειο νομιζαν οτι βρηκανε τον νεο κακα και δεν επαιξε πουθενα στο τελος, δανεικος 5-6 χρονια και παντου ρολιστας...
-
Από Τουρκία πιστεύω είναι αυτός συμπαίκτης με τον Ενγκογκ στην Γουτφορντ.
https://www.transfermarkt.co.uk/joshua- ... eler/91059
https://www.transfermarkt.co.uk/joshua- ... eler/91059
navigator11 έγραψε:Μέχρι πρότινος υπήρχε ξενέρωμα που δε θα είχε καθόλου ρήτρα ο Γάλλος, σε περίπτωση που βγάλει μάτια. Τώρα υπάρχει η βεβαιότητα ότι δε θα καταβληθεί ποτέ η Ρήτρα, που καθώς φαίνεται υπάρχει. Εδώ θα μου πεις γράφεται με ύφος χιλίων καρδιναλίων ότι ΘΑ συνεχίσουν να κοροϊδεύουν τον ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ οι τυχάρπαστοι της ΠΑΕ, αφού ΘΑ ΕΧΕΙ φύγει ο Λουτσέσκου το επόμενο καλοκαίρι.
να πω οτι εχεις αδικο;δεν εχεις

Νομίζω γιατί δεν τον έχει δεί κανένας τον παίκτη.renegade έγραψε:Μου κάνει εντύπωση ότι έχει περάσει στα ψιλά η περίπτωση του ρεινιερ
Ναι αλλα ξεκινησε Ιουνιο,οχι 20 Αυγουστου...Δεν ξερω μπορει να ισχυει...renegade έγραψε:Πιο πολύ από του Μειτε δεν τράβηξε τίποτα
- sourmenetes
- Moderator
Δηλαδή τα 30 τι είναι;; τόσο πολλά;;Patron έγραψε:Δηλαδή θα δώσουμε του χρόνου 4 εκατομμύρια για τον τριανταρη Μειτε ακόμα και αν βγάλει μάτια;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Βασικά δε θα έρθουν παίκτες άρα δε θα έχουμε να πληρώσουμε καμία ρητρα!Gospi έγραψε:Καλα τωρα σοβαρα πιστευετε οτι υπαρχει πιθανοτητα του χρονου να δωσουμε 12-16 μυρια για να καλυψουμε 4 ρητρες αν μας βγουν παιχταραδες οι 4 δανεικοι? Αστεια πράγματα.
Ισα ισα η προσγειωση του χρονου θα ειναι ακομη πιο ανωμαλη...
Μεγα λαθος η φιλοσοφια αυτη αλλα εδω π φτασαμε προφανως μονοδρομος. Αν κωλοβαρας ενα ολοκληρο καλοκαιρι, στο τελος κανεις ροστερ μια χρησης.
Του χρονου θα ψαχνουμε δλδ προπονητη και καμια 12αρια παιχτες...
Μην περιμένετε παίκτες!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk