Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
giliopoulos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από giliopoulos »

Dimg4a έγραψε:Οπως εχω πει, καμια επιτυχημενη επιχειρηση δε διοικειται επι δυο τρια χρονια απο αποσταση. Πρεπει να ερθει να ταραξει λιγο τα νερα εκει μεσα
DamoN έγραψε:Ο μεγαλομέτοχος της σιτυ 2 φορές λέει πήγε γήπεδο σε 13 χρόνια

:lol: :lol: :lol:
donkixotis

Δημοσίευση από donkixotis »

Ο Τσώχος είπε στο λίμπερο ότι η εναλλακτική του Γκάμπια είναι παίκτης που έχει απασχολήσει τον ΠΑΟΚ το προηγούμενο καλοκαίρι, αλλά εν τέλει πήρε μεταγραφή αλλού. Θυμάμαι πέρυσι τέτοια εποχή ακουγόταν συνεχώς αυτός https://www.transfermarkt.com/keita-bal ... ler/238752
Άβαταρ μέλους
principal

Δημοσίευση από principal »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ αυτό που βλέπω, μέχρι στιγμής πάντα, είναι έλλειψη στόχων για την επόμενη χρονιά, οπότε λογικό είναι να μην υπάρχει και τρόπος επίτευξής τους.
Περιμένω οι κινήσεις της ΠΑΕ να με διαψεύσουν.
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, πεθαίνει όμως κάποτε.
Ο Λουτσέσκου δεν έλεγε συνέχεια είμαστε σε μεταβατική περίοδο;
Μέχρι και ο Άρούλης έκλεισαν 3παίχτες βλέπω και ο Βάζελος πήρε 2 πάλι θα μας πουν του χρόνου τώρα οι πρώτες επιλογές δεν έκατσαν θα πάμε σε ένα μήνα στο πρώτο προκριματικο. με Βασικό τον Brandon και αλλαγή τον Πανίδη από τον ΠΑΟΚ Β''
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

paokovios1974 έγραψε:Το ίδιο μοτίβο και φέτος δυστυχώς.
Ιβάν είναι επιτακτική ανάγκη να έρθεις από την Τούμπα.
Οι παθογένειες ξεχειλισαν και δεν μαζεύονται.α
Ακυβέρνητο καράβι είμαστε και ο αυτόματος πιλότος χάλασε εδώ και χρόνια.
Οι ηγέτες εμπνέουν τον σεβασμό και κάνουν όλους κοινωνούς των θέσεων τους όταν επιβλέπουν ιδίοις ομασι τα πεπραγμένα των υφιστάμενων.
Ευτυχώς που το έγραψες για 1.492η φορά. Νομίζω πως τώρα ο Ιβάν το διάβασε και ήδη κανονίζει πτήση για Τούμπα.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Οφ τοπικ αλλά επειδή ειρωνεύτηκες. Τελευταίο από μένα και σορυ αν θέλετε σβήστε το.
Αν η στελέχωση των υφιστάμενων σου είναι προβληματική που δεν αντιλέγω για να το λέτε όλοι έτσι θα είναι, είναι άλλο θέμα. Ότι ο πρόεδρος μπορει να διοικήσει μια χαρά απο απόσταση πάλι γίνεται . Και η επιχείρηση που δουλεύω μια χαρά τρένο πάει και Εγώ το big boss το έχω δει μόνο σε κάτι φωτογραφίες που γκουγκλαρα από περιέργεια
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Dimg4a έγραψε:Οπως εχω πει, καμια επιτυχημενη επιχειρηση δε διοικειται επι δυο τρια χρονια απο αποσταση. Πρεπει να ερθει να ταραξει λιγο τα νερα εκει μεσα
Η city 13 χρόνια από απόσταση διοικητε
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Demir έγραψε:Πάλι βγαίνει από όλους ότι αφήσαμε τις υποθέσεις νταλμπερτ ,μισιτζαν και ψάχνουμε κάτι άλλο .. γενικά όπως πάει αν έρθει έστω 1 παίκτης μέχρι 5 Ιουλίου θα είναι τρομερή επιτυχία !!!
Εσείς φταίτε.
Μπαίνει ο Γιώργης εδώ, βλέπει ότι υπάρχει γκρίνια...ε σου λέει θα φέρω κάτι άλλο για να μην γκρινιάζουν
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

donkixotis έγραψε:Ο Τσώχος είπε στο λίμπερο ότι η εναλλακτική του Γκάμπια είναι παίκτης που έχει απασχολήσει τον ΠΑΟΚ το προηγούμενο καλοκαίρι, αλλά εν τέλει πήρε μεταγραφή αλλού. Θυμάμαι πέρυσι τέτοια εποχή ακουγόταν συνεχώς αυτός https://www.transfermarkt.com/keita-bal ... ler/238752
Ο μπαλντε πιάστηκε ντοπαρισμένος φέτος
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Η ουσία του προβλήματος που ΔΕΝ καταλαβαίνετε, αρκετοί που σχολιάζετε, είναι πως ο Ιβάν ΔΕΝ διαβάζει το forum του paokmania και το ότι γράφετε την ίδια άποψη, 106 φορές τη μέρα, δεν σημαίνει κάτι περισσότερο από το ότι πρήζετε όλους τους υπόλοιπους, που μπαίνουν στο topic των μεταγραφών για να μάθουν κανένα νέο.
Ναι ακριβώς αυτό. Απλά πρήζετε. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.

Θέλετε να γράψετε την άποψη σας για τον Ιβάν;
Για τον Γιώργη;
Για τον Λουτσέσκου;
Για το Μαράκι;
ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΑ TOPIC.

Είναι δεδομένο όμως, πως το κάνετε επίτηδες, προσδοκώντας σε κόντρα με άλλα μέλη, έτσι ώστε να ξεσπάσετε τα νεύρα που έχετε μέσα σας.
Γι' αυτό μπαίνετε και τα γράφετε εδώ και όχι στα αντίστοιχα topic. Γιατί ξέρετε πως εδώ μπαίνουν τα περισσότερα άτομα αυτό το διάστημα.
Ε φτάνει όμως. Νιώστε λίγο. Σε συνοπαδούς σας το κάνετε αυτό;; Είναι δυνατόν;;
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Blackgr4 έγραψε:
Οι ηγέτες εμπνέουν τον σεβασμό και κάνουν όλους κοινωνούς των θέσεων τους όταν επιβλέπουν ιδίοις ομασι τα πεπραγμένα των υφιστάμενων.
Ευτυχώς που το έγραψες για 1.492η φορά. Νομίζω πως τώρα ο Ιβάν το διάβασε και ήδη κανονίζει πτήση για Τούμπα.
Φίλε δεν ξέρω. με ποιον με μπερδεύεις.
Δες το έχεις θεμα
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

paokovios1974 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:
Φίλε δεν ξέρω. με ποιον με μπερδεύεις.
Δες το έχεις θεμα
Το μόνο θέμα που έχω, είναι που συνεχίζω να ελπίζω πως θα επικρατήσει ο σεβασμός προς τα υπόλοιπα μέλη που δεν ενοχλούν κανέναν και κάποια στιγμή θα αναπνεύσει ο σχολιασμός και δεν θα μας γεμίζει τοξικότητα.
Πιο πιθανό είναι να κάνει ο ΠΑΟΚ μεταγραφές εκατομμυρίων, παρά να μάθουμε να σεβόμαστε τους άλλους εδώ μέσα.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

renegade έγραψε:
Demir έγραψε:Πάλι βγαίνει από όλους ότι αφήσαμε τις υποθέσεις νταλμπερτ ,μισιτζαν και ψάχνουμε κάτι άλλο .. γενικά όπως πάει αν έρθει έστω 1 παίκτης μέχρι 5 Ιουλίου θα είναι τρομερή επιτυχία !!!
Εσείς φταίτε.
Μπαίνει ο Γιώργης εδώ, βλέπει ότι υπάρχει γκρίνια...ε σου λέει θα φέρω κάτι άλλο για να μην γκρινιάζουν
Ρενε ούτε εγώ Ενθουσιάστηκα για τα λεφτά που υποτίθεται δίνουμε. Δλδ αμα έλεγε αντί για Μειτε - τσιμιροτ ξέρω γω αντί για Νταλμπερτ Γιαννουλης και αντί για μισιτζαν Πελκας ή τισουνταλι ξέρω γω θα ήμουν πιο ανεβασμένος .

ΠΑΟΚ ξέρω γω ξέρω γω εντάξει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Τρί 20 Ιουν 2023, 14:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Τι σε πειραξε από αυτό που έγραψα;
Διαφωνείς;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

karlat85 έγραψε:
Η city 13 χρόνια από απόσταση διοικητε
Ο Μανσουρ έχει λόγο στις μεταγραφες της σιτυ; Μια χαρά διοικείται η Σιτη από το Μάντσεστερ. Βέβαια το να συγκρίνουμε γενικά τη Σιτυ με τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αστείο.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

paokovios1974 έγραψε:Τι σε πειραξε από αυτό που έγραψα;
Διαφωνείς;
Συγνώμη, δεν βλέπεις τίποτα περίεργο στο ότι νομίζεις πως απευθύνεσαι στον Ιβάν Σαββίδη σχολιάζοντας εδώ μέσα;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”