Dimg4a έγραψε:Οπως εχω πει, καμια επιτυχημενη επιχειρηση δε διοικειται επι δυο τρια χρονια απο αποσταση. Πρεπει να ερθει να ταραξει λιγο τα νερα εκει μεσα
DamoN έγραψε:Ο μεγαλομέτοχος της σιτυ 2 φορές λέει πήγε γήπεδο σε 13 χρόνια

Dimg4a έγραψε:Οπως εχω πει, καμια επιτυχημενη επιχειρηση δε διοικειται επι δυο τρια χρονια απο αποσταση. Πρεπει να ερθει να ταραξει λιγο τα νερα εκει μεσα
DamoN έγραψε:Ο μεγαλομέτοχος της σιτυ 2 φορές λέει πήγε γήπεδο σε 13 χρόνια
Ο Λουτσέσκου δεν έλεγε συνέχεια είμαστε σε μεταβατική περίοδο;ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ αυτό που βλέπω, μέχρι στιγμής πάντα, είναι έλλειψη στόχων για την επόμενη χρονιά, οπότε λογικό είναι να μην υπάρχει και τρόπος επίτευξής τους.
Περιμένω οι κινήσεις της ΠΑΕ να με διαψεύσουν.
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, πεθαίνει όμως κάποτε.
Ευτυχώς που το έγραψες για 1.492η φορά. Νομίζω πως τώρα ο Ιβάν το διάβασε και ήδη κανονίζει πτήση για Τούμπα.paokovios1974 έγραψε:Το ίδιο μοτίβο και φέτος δυστυχώς.
Ιβάν είναι επιτακτική ανάγκη να έρθεις από την Τούμπα.
Οι παθογένειες ξεχειλισαν και δεν μαζεύονται.α
Ακυβέρνητο καράβι είμαστε και ο αυτόματος πιλότος χάλασε εδώ και χρόνια.
Οι ηγέτες εμπνέουν τον σεβασμό και κάνουν όλους κοινωνούς των θέσεων τους όταν επιβλέπουν ιδίοις ομασι τα πεπραγμένα των υφιστάμενων.
Η city 13 χρόνια από απόσταση διοικητεDimg4a έγραψε:Οπως εχω πει, καμια επιτυχημενη επιχειρηση δε διοικειται επι δυο τρια χρονια απο αποσταση. Πρεπει να ερθει να ταραξει λιγο τα νερα εκει μεσα
Εσείς φταίτε.Demir έγραψε:Πάλι βγαίνει από όλους ότι αφήσαμε τις υποθέσεις νταλμπερτ ,μισιτζαν και ψάχνουμε κάτι άλλο .. γενικά όπως πάει αν έρθει έστω 1 παίκτης μέχρι 5 Ιουλίου θα είναι τρομερή επιτυχία !!!
Ο μπαλντε πιάστηκε ντοπαρισμένος φέτοςdonkixotis έγραψε:Ο Τσώχος είπε στο λίμπερο ότι η εναλλακτική του Γκάμπια είναι παίκτης που έχει απασχολήσει τον ΠΑΟΚ το προηγούμενο καλοκαίρι, αλλά εν τέλει πήρε μεταγραφή αλλού. Θυμάμαι πέρυσι τέτοια εποχή ακουγόταν συνεχώς αυτός https://www.transfermarkt.com/keita-bal ... ler/238752
Φίλε δεν ξέρω. με ποιον με μπερδεύεις.Blackgr4 έγραψε:Ευτυχώς που το έγραψες για 1.492η φορά. Νομίζω πως τώρα ο Ιβάν το διάβασε και ήδη κανονίζει πτήση για Τούμπα.paokovios1974 έγραψε:Το ίδιο μοτίβο και φέτος δυστυχώς.
Οι ηγέτες εμπνέουν τον σεβασμό και κάνουν όλους κοινωνούς των θέσεων τους όταν επιβλέπουν ιδίοις ομασι τα πεπραγμένα των υφιστάμενων.
Το μόνο θέμα που έχω, είναι που συνεχίζω να ελπίζω πως θα επικρατήσει ο σεβασμός προς τα υπόλοιπα μέλη που δεν ενοχλούν κανέναν και κάποια στιγμή θα αναπνεύσει ο σχολιασμός και δεν θα μας γεμίζει τοξικότητα.paokovios1974 έγραψε:Φίλε δεν ξέρω. με ποιον με μπερδεύεις.Blackgr4 έγραψε:Ευτυχώς που το έγραψες για 1.492η φορά. Νομίζω πως τώρα ο Ιβάν το διάβασε και ήδη κανονίζει πτήση για Τούμπα.paokovios1974 έγραψε:Το ίδιο μοτίβο και φέτος δυστυχώς.
Δες το έχεις θεμα
Ρενε ούτε εγώ Ενθουσιάστηκα για τα λεφτά που υποτίθεται δίνουμε. Δλδ αμα έλεγε αντί για Μειτε - τσιμιροτ ξέρω γω αντί για Νταλμπερτ Γιαννουλης και αντί για μισιτζαν Πελκας ή τισουνταλι ξέρω γω θα ήμουν πιο ανεβασμένος .renegade έγραψε:Εσείς φταίτε.Demir έγραψε:Πάλι βγαίνει από όλους ότι αφήσαμε τις υποθέσεις νταλμπερτ ,μισιτζαν και ψάχνουμε κάτι άλλο .. γενικά όπως πάει αν έρθει έστω 1 παίκτης μέχρι 5 Ιουλίου θα είναι τρομερή επιτυχία !!!
Μπαίνει ο Γιώργης εδώ, βλέπει ότι υπάρχει γκρίνια...ε σου λέει θα φέρω κάτι άλλο για να μην γκρινιάζουν
Ο Μανσουρ έχει λόγο στις μεταγραφες της σιτυ; Μια χαρά διοικείται η Σιτη από το Μάντσεστερ. Βέβαια το να συγκρίνουμε γενικά τη Σιτυ με τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αστείο.karlat85 έγραψε:Η city 13 χρόνια από απόσταση διοικητεDimg4a έγραψε:Οπως εχω πει, καμια επιτυχημενη επιχειρηση δε διοικειται επι δυο τρια χρονια απο αποσταση. Πρεπει να ερθει να ταραξει λιγο τα νερα εκει μεσα
Συγνώμη, δεν βλέπεις τίποτα περίεργο στο ότι νομίζεις πως απευθύνεσαι στον Ιβάν Σαββίδη σχολιάζοντας εδώ μέσα;paokovios1974 έγραψε:Τι σε πειραξε από αυτό που έγραψα;
Διαφωνείς;