Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Σε πιο κομματι ειναι η ομαδα στην χειροτερη φαση?
Παικτικο?
Προπονητικο? Λουτσεσκου
Τεχν. Διευθυντη? Μποτο
Οικονομικο? Χρωστας καπου; δεν εχεις καλο μπατζετ;
Ε να αφου δεν δειχνει καποιος το φιλικο, σημαίνει οτι διαλυομαστε και μας κριβουν οτι ο Κοταρσκι, και ο Κουαλιατα σκονταφτουν μονοι τους στο δρόμο
Παικτικο?
Προπονητικο? Λουτσεσκου
Τεχν. Διευθυντη? Μποτο
Οικονομικο? Χρωστας καπου; δεν εχεις καλο μπατζετ;
Ε να αφου δεν δειχνει καποιος το φιλικο, σημαίνει οτι διαλυομαστε και μας κριβουν οτι ο Κοταρσκι, και ο Κουαλιατα σκονταφτουν μονοι τους στο δρόμο
Εσείς οι δύο που παριστάνετε τα θύματα και τρίβεστε για καυγάδες χωρίς να μιλατε φυσιολογικά, πάρτε το αλλιώς και αν έχετε άποψη πείτε την
Εγώ έχω και την έγραψα. Και την ίδια ακριβώς είχα γράψει και το 2015 όταν πάλι είχαμε μπερδεματα με μέτριο ρόστερ.
Πείτε εσείς το αντιθετο, έγραψα ήδη ότι σεβομαι το προφανές αντεπιχείρημα
Πείτε εσείς ότι γίνεται νέα ομάδα με νέους υποτιθέμενα φερέλπιδες παίκτες, με τρεις διοργανώσεις και ματς από Ιούλιο μηνα
Εγώ έχω και την έγραψα. Και την ίδια ακριβώς είχα γράψει και το 2015 όταν πάλι είχαμε μπερδεματα με μέτριο ρόστερ.
Πείτε εσείς ότι γίνεται νέα ομάδα με νέους υποτιθέμενα φερέλπιδες παίκτες, με τρεις διοργανώσεις και ματς από Ιούλιο μηνα
τι λετε ρε καλυτερα που μειναμε εκτος ευρωπης στα τετοια μου τι πιστευει ο λουτσεσκου και ο οποιοδήποτε τα λεφτα της ευρωπης ειναι σημαντικα για μια ομαδα ,ακου εκει γιατι για να κανει προπονησεις, δηλαδη ο σαββιδης που θελει την ομαδα στις καλυτερες της ευρωπης(εφικτο η μη αυτος το λεει) ετσι ειπε μεχρι και πριν το ματς στην βουλγαρια θελει να την βλεπει μονο μια φορα για να κανει προπονησεις ,αμα δεν μπορει ο ρουμανος 2 ματς την βδομαδα και οχι στο τσουλου ουτε καν στο γιουροπα αλλα στο κονφερενς να παρει ποδι και αυτος και οποιος πιστευει οτι ο ΠΑΟΚ πρεπει να παιζει μια φορα την βδομαδα.
Άποψη σας, στα τέτοια μου λέει ο ένας, δικαιολογίες λέει ο άλλος
Εγώ λέω ότι πιο πολύ τον εγωισμό σας και τα όνειρα σας προωθείτε παρά το να κάνουμε ομάδα
Αλλά δε κατηγορώ ούτε ειρωνεύομαι κανέναν
Είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ το κέρδος του να είσαι Ευρώπη. Τη χασουρα όταν δεν έχεις ομάδα να το στηρίξεις δεν είδα να συζητάει κανεις
Άμα ήμουνα εγώ δισεκατομμυριούχος ο κουαλιατα και ο Ρικάρντο θα ήταν δεύτερες αλλαγές μας. Αλλά δεν είμαι και δεν κάνω κουμάντο εγώ.
Με βάση ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ λοιπόν, εγώ λέω ότι ο σημερινός ΠΑΟΚ με την ΠΡΟΦΑΝΗ ανάγκη να δουλέψει, να αποκτήσει ομοιογένεια κλπ κλπ, ΔΕΝ μπορεί να υποστηρίξει τρεις διοργανώσεις
Εγώ λέω ότι πιο πολύ τον εγωισμό σας και τα όνειρα σας προωθείτε παρά το να κάνουμε ομάδα
Αλλά δε κατηγορώ ούτε ειρωνεύομαι κανέναν
Είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ το κέρδος του να είσαι Ευρώπη. Τη χασουρα όταν δεν έχεις ομάδα να το στηρίξεις δεν είδα να συζητάει κανεις
Άμα ήμουνα εγώ δισεκατομμυριούχος ο κουαλιατα και ο Ρικάρντο θα ήταν δεύτερες αλλαγές μας. Αλλά δεν είμαι και δεν κάνω κουμάντο εγώ.
Με βάση ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ λοιπόν, εγώ λέω ότι ο σημερινός ΠΑΟΚ με την ΠΡΟΦΑΝΗ ανάγκη να δουλέψει, να αποκτήσει ομοιογένεια κλπ κλπ, ΔΕΝ μπορεί να υποστηρίξει τρεις διοργανώσεις
-
john4serres
Δεκτή η άποψη σου, φίλαθλος είσαι.rainmaker έγραψε:Εγώ θεωρώ καλό που αποκλειστηκαμε από Ευρώπη και είμαι εκατό τοις εκατό σίγουρος ότι το ίδιο θεωρεί και ο Λουτσεσκου
Και ποιος θέλει ας διαφωνεί, καταλαβαίνω τον αντίλογο, προσωπικά βάζω ξεκάθαρα πάνω απ' όλα τη σοβαρή δουλειά στην ομάδα, στο ρόστερ και στους παίκτες. Και αυτή γίνεται με ΠΡΟ ΠΟ ΝΗ ΣΕΙΣ. Όχι με ταξιδια και αποκαταστάσεις.
Από εκεί και πέρα τα περί αναγκης ενίσχυσης του ρόστερ είναι δεδομενα
Αλλά αν ο Λουτσέσκου έχει τέτοιες σκέψεις τι να πω. Παραείναι φθηνή δικαιολογία από έναν μέτριο προπονητή. Ας γυρίσει στην Ξάνθη.
Σε λίγο θα μάθουμε ότι έπρεπε να πανηγυρίζουμε τα γκολ της Λέφσκι.
Καλά που αποκλειστήκαμε και πέρυσι από την Μαρσειγ - θα πηγαίναμε κουρασμένοι στον τελικό και μπορεί και να τον χάναμε.
Κι άμα κάνουμε 2-3 γκέλες στην αρχή ακόμα καλύτερα. Χωρίς το άγχος του πρωταθλητισμού τα νέα παιδιά θα έχουν περισσότερο χρόνο να προσαρμοστούν.
Καλά που αποκλειστήκαμε και πέρυσι από την Μαρσειγ - θα πηγαίναμε κουρασμένοι στον τελικό και μπορεί και να τον χάναμε.
Κι άμα κάνουμε 2-3 γκέλες στην αρχή ακόμα καλύτερα. Χωρίς το άγχος του πρωταθλητισμού τα νέα παιδιά θα έχουν περισσότερο χρόνο να προσαρμοστούν.
-
john4serres
Δεν θα παίζαμε καν τελικό κυπέλλου Ελλάδας αν προχωρούσαμε ημιτελικό και τελικό UECL.gika έγραψε:Καλά που αποκλειστήκαμε και πέρυσι από την Μαρσειγ - θα πηγαίναμε κουρασμένοι στον τελικό και μπορεί και να τον χάναμε.
και η αποψη σου ρε μπρο ειναι να μην παιζει ευρωπη η ομαδα ελεος, αμα ειναι να μην ξαναπαιξουμε ποτε ουτε τσλ ουτε γιουροπα ουτε πουθενα για να προσαρμοζονται οι παιχτες και να μπορει ο ρουμανος να κανει προπονησεις ,η εταιρεια ομως ας εχει προβληματα, αμα πραγματικα καποιος μεσα στην ομαδα πιστευει ο ΠΑΟΚ ειναι καλυτερα να μην εχει δυο ματς την βδομαδα σε οποιαδηποτε απο τις 3 διοργανωσεις την ουεφα δρομο,στο σπιτι του πως το λενε ,μαλλον μετα απο πεμπτες( και ευχομαι συντομα τεταρτες και τριτες) με καλες εμφανισεις νικες εντος και εκτος δεν τους φτανουν 2 μερες για να πανε να παιξουν στον κομποτη και στην τριπολιτσα.rainmaker έγραψε:Εσείς οι δύο που παριστάνετε τα θύματα και τρίβεστε για καυγάδες χωρίς να μιλατε φυσιολογικά, πάρτε το αλλιώς και αν έχετε άποψη πείτε την
Γκίκα τίποτα άλλο τραβηγμένο απ' τα μαλλιά έχεις να γράψεις;
Άμα σας λέω τοξικούς μετά θιγεστε κιόλας
Αφήστε τις ειρωνίες και τα εξωφρενικά συμπεράσματα και μείνετε στο προφανές
Έτσι γίνεται κουβέντα. Όχι με υπερβολές και υπονοούμενα
Άμα σας λέω τοξικούς μετά θιγεστε κιόλας
Αφήστε τις ειρωνίες και τα εξωφρενικά συμπεράσματα και μείνετε στο προφανές
Έτσι γίνεται κουβέντα. Όχι με υπερβολές και υπονοούμενα
Εσυ είπες καλό το ότι αποκλειστήκαμε, εγώ είμαι ο τοξικός που χαίρομαι όταν κερδίζει η ομάδα μου και όχι όταν χάνει.
Ντιμπαοκ δεν είπα να μην παίξουμε ΠΟΤΕ ξανά Ευρώπη. Είπα ότι εφόσον κάναμε τέτοιου είδους επανεκκίνηση στο ρόστερ και ειδικά αφού πονταραμε σε νέους και άπειρους, βρίσκω καλύτερο να δουλεύει ΣΩΣΤΑ η ομάδα.
Και το ίδιο πίστευα παλιά λέγοντας το δημόσια το ίδιο θα πιστεύω και στο μέλλον.
Και το ίδιο πίστευα παλιά λέγοντας το δημόσια το ίδιο θα πιστεύω και στο μέλλον.
- pagotatzis
Τουλάχιστον γράψε ότι θεωρείς ότι θα μας βγει σε καλό !rainmaker έγραψε:Εγώ θεωρώ καλό που αποκλειστηκαμε από Ευρώπη και είμαι εκατό τοις εκατό σίγουρος ότι το ίδιο θεωρεί και ο Λουτσεσκου
Και ποιος θέλει ας διαφωνεί, καταλαβαίνω τον αντίλογο, προσωπικά βάζω ξεκάθαρα πάνω απ' όλα τη σοβαρή δουλειά στην ομάδα, στο ρόστερ και στους παίκτες. Και αυτή γίνεται με ΠΡΟ ΠΟ ΝΗ ΣΕΙΣ. Όχι με ταξιδια και αποκαταστάσεις.
Από εκεί και πέρα τα περί αναγκης ενίσχυσης του ρόστερ είναι δεδομενα
Για μένα όμως είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί !
Κάτσε διάβασε τι γράφεις ως συμπέρασμα όσων είπα και άσε τις υπερβολέςgika έγραψε:Εσυ είπες καλό το ότι αποκλειστήκαμε, εγώ είμαι ο τοξικός που χαίρομαι όταν κερδίζει η ομάδα μου και όχι όταν χάνει.
Ναι παγωτατζη φίλε σωστή η παρατήρηση
Θεωρώ ότι θα μας βγει σε καλό και εμμέσως ίσως είναι ήδη καλό επειδή τους έβαλε το αυγό στον κωλο
Θεωρώ ότι θα μας βγει σε καλό και εμμέσως ίσως είναι ήδη καλό επειδή τους έβαλε το αυγό στον κωλο
- Dark Knight
Η αποτυχία στην Ευρώπη είναι μνημειώδης και πολυεπίπεδη. Δεν υπάρχει τίποτα θετικό σε αυτήν. Έχεις ένα προπονητικό τιμ που κοστίζει όσο κανένα άλλο στην Ελλάδα. Έχεις ίσως τις καλυτερες εγκαταστάσεις για αποκατάσταση και γενικά ο Ιβάν έχει κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του όλα αυτά τα χρόνια για να εξασφαλίσει στην ομάδα τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εργασίας. Αν κάποιος ή κάποιοι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις, πρέπει να το ξεκαθαρίσουν απέναντι στον εργοδότη τους.