Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
Eγω είμαι Λίβερπούλ στο Νησί , αλλά την ωραια ωραιες ομάδες της Μαντσεστερ Γιουνάιντετ με Σερ Άλεξ Φεργκινσον τις παρακολουθούσα με μεγάλη συχνότητα .Τώρα το καλυτερο τόπι το παίζει η Λίβερπουλ την τελαιυταια δεκαετία ας πούμε . Είναι φυσιολογικό να σου βγαινουν όντας Μαντσεστερ κάποια αρνητικά αισθήματα αλλά πρεέπει να παραδεχτεις την ανωτερώτητα της Λιβερπούλ ταυτην δεν ειναι κατι το κακό Μαιλς.Miles έγραψε:Και Λίβερπουλ θα γίνεις...
- ΑποστόληςΑ
Θα έπρεπε να καταλάβεις τόσο καιρό το πνεύμα των διαλόγων σ' αυτό το τόπικ. Απλά τρολάρουμε ο ένας τον άλλον.
Η Μάντσεστερ κυριάρχησε για 20 χρόνια επί παππού, σειρά να παίρνουν και άλλες ομάδες, έτσι γίνεται και γινόταν στο νησί - γι' αυτό και ο γαλλοτραφής Διακογιάννης διάλεξε τότε να δείχνει αγγλικό πρωτάθλημα, το θεωρούσε το καλύτερο και το πιο καθαρό.
Το μόνο που δεν διαπραγματεύομαι, όσον αφορά την ομάδα μου, είναι ότι ο Φέργκιουσον υπήρξε σίγουρα ο κορυφαίος προπονητής που πέρασε από τα αγγλικά γήπεδα και ένας από τους κορυφαίους παγκοσμίως όλων των εποχών, και δεν μιλάω από πλευράς καινοτομίας, όχι δεν ήταν τέτοιος.
Η Μάντσεστερ κυριάρχησε για 20 χρόνια επί παππού, σειρά να παίρνουν και άλλες ομάδες, έτσι γίνεται και γινόταν στο νησί - γι' αυτό και ο γαλλοτραφής Διακογιάννης διάλεξε τότε να δείχνει αγγλικό πρωτάθλημα, το θεωρούσε το καλύτερο και το πιο καθαρό.
Το μόνο που δεν διαπραγματεύομαι, όσον αφορά την ομάδα μου, είναι ότι ο Φέργκιουσον υπήρξε σίγουρα ο κορυφαίος προπονητής που πέρασε από τα αγγλικά γήπεδα και ένας από τους κορυφαίους παγκοσμίως όλων των εποχών, και δεν μιλάω από πλευράς καινοτομίας, όχι δεν ήταν τέτοιος.
- Μπαρκαρούτσος
Δεν είχε όμως τη διαιτησία;Miles έγραψε:Το μόνο που δεν διαπραγματεύομαι, όσον αφορά την ομάδα μου, είναι ότι ο Φέργκιουσον υπήρξε σίγουρα ο κορυφαίος προπονητής που πέρασε από τα αγγλικά γήπεδα και ένας από τους κορυφαίους παγκοσμίως όλων των εποχών, και δεν μιλάω από πλευράς καινοτομίας, όχι δεν ήταν τέτοιος.
Έτσι κι εγώ προπονητάρα είμαι.
- ΑποστόληςΑ
Μετά το 1-1 μεταξύ Brighton και Arsenal, η Liverpool είναι στο +5 με δύο αγώνες λιγότερους!
- ΑποστόληςΑ
ΩΠΑ!Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν είχε όμως τη διαιτησία;Miles έγραψε:Το μόνο που δεν διαπραγματεύομαι, όσον αφορά την ομάδα μου, είναι ότι ο Φέργκιουσον υπήρξε σίγουρα ο κορυφαίος προπονητής που πέρασε από τα αγγλικά γήπεδα και ένας από τους κορυφαίους παγκοσμίως όλων των εποχών, και δεν μιλάω από πλευράς καινοτομίας, όχι δεν ήταν τέτοιος.
Έτσι κι εγώ προπονητάρα είμαι.
(New Kid in town)
Ούτε οι ίδιοι οι Άγγλοι δεν πρέπει να λένε τέτοια. Δηλαδή την είχε ο ίδιος και όταν σταμάτησε, σταμάτησε και να ευνοεί την ομάδα;
-
- Mr Ξερόλας 2019
Η μεγάλη Μπερμιγχαμ πάντως, βρισκεται στην 1η θέση με 2 βαθμούς διαφορά και 1 παιχνίδι λιγότερο.
Τρέμετε ομάδες της ΤσαμπιονςΣιπ....
Ειδικά αυτές που δεν θα προλάβουν το τρένο της ανόδου.
ΥΓ.
Miles ποσταρα κάτι στην προηγούμενη σελίδα.
Δεν απάντησες αν συμφωνείς, να κερδίσετε, αύριο, αλλά να παρακαλας να πάρουμε το Πρωταθλημα.
Κάτι σαν τον οαρη, εμάς να κερδίσετε κ όλα καλά για το υπόλοιπο της σεζόν.
Τρέμετε ομάδες της ΤσαμπιονςΣιπ....
Ειδικά αυτές που δεν θα προλάβουν το τρένο της ανόδου.
ΥΓ.
Miles ποσταρα κάτι στην προηγούμενη σελίδα.
Δεν απάντησες αν συμφωνείς, να κερδίσετε, αύριο, αλλά να παρακαλας να πάρουμε το Πρωταθλημα.
Κάτι σαν τον οαρη, εμάς να κερδίσετε κ όλα καλά για το υπόλοιπο της σεζόν.
- john4serres
-
- Mr Ξερόλας 2019
Miles έγραψε:Δεν κατάλαβα, γιατί να παρακαλάω να πάρετε πρωτάθλημα;
Για να μην το πάρει η μισητή σου, ομάδα της πόλης σου.
Φοβάσαι τα 20 Τρόπαια που θα γίνουν το Μάη.
Ποιος τη χέζει τη νεόπλουτη γειτονιά βρε!
Θα κοκορεύεστε για έναν χρόνο ότι φτάσατε τη μεγάλη Μάντσεστερ σε πρωταθλήματα. Τιμή σας!
Θα κοκορεύεστε για έναν χρόνο ότι φτάσατε τη μεγάλη Μάντσεστερ σε πρωταθλήματα. Τιμή σας!