Razvan Lucescu
Re: Razvan Lucescu
Συμβαίνει κάθε μέρα. Εγώ που είμαι barman έχω τους πελατες να ξέρουν παντα μια καλυτερη συνταγή για το mai tai. O κολλητός μου που είναι αγρότης εχει εμάς να του λέμε πως να καλλιεργεί σωστά για να είναι πιο νοστιμα τα προϊόντα. Ένας γνωστός που είναι πυροσβεστης να ακουει πως έπρεπε να σβήσουν την φωτιά από τον φουρναρη κ ένας φίλος με ζαχαροπλαστείο να του εξηγώ επειδή έχω δει μάστερ σεφ πως φτιαχνεται η ζαχαροπαστα η σωστή.
Ακόμα κ ολα τα δεδομένα να έχουμε δεν σημαίνει ότι ξέρουμε να τα αξιολογήσουμε. Δώσε μου εμένα όλα τα δεδομένα της αγοράς δεν σημαίνει πως θα έχω άποψη που μπορεί να σταθεί δίπλα σε κάποιου οικονομολόγου. Δώσε μου τα στοιχεία όλα ενός ασθενή πριν το χειρουργείο δεν σημαίνει ότι ξερω τι πρεπει να γίνει κλπ κλπ. Πόσο μάλλον όταν δεν έχουμε καν τα δεδομένα
Ακόμα κ ολα τα δεδομένα να έχουμε δεν σημαίνει ότι ξέρουμε να τα αξιολογήσουμε. Δώσε μου εμένα όλα τα δεδομένα της αγοράς δεν σημαίνει πως θα έχω άποψη που μπορεί να σταθεί δίπλα σε κάποιου οικονομολόγου. Δώσε μου τα στοιχεία όλα ενός ασθενή πριν το χειρουργείο δεν σημαίνει ότι ξερω τι πρεπει να γίνει κλπ κλπ. Πόσο μάλλον όταν δεν έχουμε καν τα δεδομένα
Ελπίζω κάποια μέρα να καταλάβετε ότι δικά μας παιδιά είναι όσοι φοράνε τον δικέφαλο στο στήθος.
dragon έγραψε:Είμαστε πιο ψηλά στην βαθμολογία κ αποσ κουλήκι κ από βάζελο αφου λέτε για το μπάτζετ. Μια Νίκη η μια ήττα μπορεί να γίνει με τον καθένα.
Εγώ θα ξαναρωτησω κ ας μην έχω παρει απάντηση στο παρελθον, ποιος προπονητής θα τα είχε παει καλυτερα από Λουτσέσκου κ παρτε οποια χρονια του θέλετε με τις ίδιες συνθήκες
Εγώ προσωπικά, στην μέγιστη πλειοψηφία των φίλων που γράφουν, δεν διακρίνω κάποια τάση, υποψία, αναφορά για το αν κάνει ή δεν κάνει ο προπονητής μας.
Μιας που Ρωτάς να σου απαντήσω, λοιπόν. Όχι, κανείς άλλος δεν θα κατάφερνε να έχει την ομάδα εδώ που την έχει.
Αυτό όμως τι σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχουμε άποψη. Δεν θέλεις να την καταθέτουμε?
Χαρακτηρίζω το κάθε φόρουμ σαν ένα τόπο συγκέντρωσης ατόμων. Σαν ένα καφενέ, ας πούμε.
Κάνουμε παρειτσα, μιλάμε, συμφωνούμε, διαφωνούμε.
Παρακολουθείς μια θεατρική παράσταση ή μια κινηματογραφική ταινία. Το έργο είναι εξαιρετικό ωστόσο στο τέλος στην κουβέντα με την κοπέλα σου εκφράζεις την άποψη σου για έναν πρωταγωνιστή για την όχι καλή του ερμηνεία.
Έχεις πάντα άποψη για τις γεύσεις των εδεσμάτων στο σπίτι σου και στα μαγαζιά της εστίασης.
Κι όπως το συνεχίζεις στην παρακάτω ανάρτηση σου, Ναι πράγματι δεν είμαστε ούτε προπονητές, ούτε σεφ, ούτε σκηνοθέτες, ούτε πολιτικοί κλπ
Ωστόσο έχουμε άποψη κι αυτό δεν είναι σφάλμα.
Το θέμα είναι πως την παρουσιάζουμε και πως την υποστηρίζουμε.
Αν θέλεις εσύ ή κάποιοι άλλοι, γιατί υπάρχουν κι άλλοι που μόνιμα πρέπει να αναλαμβάνετε χρέη υπεράσπισης, να προτείνετε να σταματήσει η ανάρτηση απόψεων και στην θέση τους να αφήνουμε ένα δαχτυλάκι, ένα προσωπάκι, μια φατσούλα. Δηλαδή μια επιδοκιμασία και μια αποδοκιμασία. Παλαμάκια επίσης.
Καλή ανάταση στις ζωές μας.
Καλές γιορτές!
-
montekristo
Το ζητουμενο ειναι οτι οι αποψεις
οφειλουν να βασιζονται σε γεγονοτα
και οχι σε υποθεσεις και σεναρια!
Αυτο απο μονο του αιτιολογει πληρως το
οτι μια αποψη π.χ. για τον προπονητη
μας μπορει να αλλαζει μετα απο καποιο
καιρο και αναλογα με τα αποτελεσματα
θετικα η αρνητικα που φερνει η ομαδα!
Μονο το θεμα τροπου εκφρασης αυτων
των αποψεων ειναι που θελει διορθωμα.-
οφειλουν να βασιζονται σε γεγονοτα
και οχι σε υποθεσεις και σεναρια!
Αυτο απο μονο του αιτιολογει πληρως το
οτι μια αποψη π.χ. για τον προπονητη
μας μπορει να αλλαζει μετα απο καποιο
καιρο και αναλογα με τα αποτελεσματα
θετικα η αρνητικα που φερνει η ομαδα!
Μονο το θεμα τροπου εκφρασης αυτων
των αποψεων ειναι που θελει διορθωμα.-
Αυτό με την άποψη για μένα είναι λίγο παρεξηγημένο.
Βεβαίως μπορείς να σου αρέσει ένα γλυκό κ ενα όχι αλλά δεν μπορεί να μπαίνει στην ζυγαριά η άποψή σου με τον ζαχαροπλάστη πως είναι ο καλυτερος τροπος κ με ποια υλικά να το φτιάξεις επειδή έχεις φάει δέκα παστες
Βεβαίως μπορεί να σου αρέσει μια ταινία περισσότερο από κάποια άλλη αλλά δεν μπορείς να θες η άποψή σου κ του σκηνοθέτη να είναι ισοβαρεις επειδή έχεις δει 15 ταινίες
Έχει παραγίνει η ατάκα αν ημουν εγώ θα το έβαζα το γκολ,
Αν ημουν σκηνοθέτης θα ήταν η ταινια καλυτερη,
Αν ημουν ηθοποιός θα έπαιζα καλυτερα
Αν ημουν προπονητής θα τα έκανα καλυτερα κλπ
Εδώ έχουμε προβλημα με το ΕΓΩ
Άλλο τι προτιμώ άλλο τι μου αρέσει κ άλλο να νομίζουμε για παραδειγμα σε ένα ιατρικο θέμα πως μια αποψη έχω εγώ, μια ο γιατρός κ αυτές είναι δυο απόψεις που έχουν την ίδια αξία .
Βεβαίως μπορείς να σου αρέσει ένα γλυκό κ ενα όχι αλλά δεν μπορεί να μπαίνει στην ζυγαριά η άποψή σου με τον ζαχαροπλάστη πως είναι ο καλυτερος τροπος κ με ποια υλικά να το φτιάξεις επειδή έχεις φάει δέκα παστες
Βεβαίως μπορεί να σου αρέσει μια ταινία περισσότερο από κάποια άλλη αλλά δεν μπορείς να θες η άποψή σου κ του σκηνοθέτη να είναι ισοβαρεις επειδή έχεις δει 15 ταινίες
Έχει παραγίνει η ατάκα αν ημουν εγώ θα το έβαζα το γκολ,
Αν ημουν σκηνοθέτης θα ήταν η ταινια καλυτερη,
Αν ημουν ηθοποιός θα έπαιζα καλυτερα
Αν ημουν προπονητής θα τα έκανα καλυτερα κλπ
Εδώ έχουμε προβλημα με το ΕΓΩ
Άλλο τι προτιμώ άλλο τι μου αρέσει κ άλλο να νομίζουμε για παραδειγμα σε ένα ιατρικο θέμα πως μια αποψη έχω εγώ, μια ο γιατρός κ αυτές είναι δυο απόψεις που έχουν την ίδια αξία .
-
montekristo
Καμια σχεση η αποψη με την
επιθυμια επιβολης της αποψης
απ οποιον κι αν προερχεται αυτη.-
Εδω συζηταμε ανταλλασοντας
αποψεις διχως να τις επιβαλουμε!
- Amsterdamer_87
Ο Ραζβαν ειναι ενας καλος προπονητης και το εχει αποδειξει..
Σ αυτο πιστευω δεν αντιλεγει κανεις..
Αν σκαμπαζε κι απο επιλογη αγορας παιχτων,θα ηταν τελειος..
Εδώ κάνουμε υποδείξεις στο μποτο πως πρεπει να αρχίσει να διαφωνεί με Λουτσέσκουmontekristo έγραψε:Καμια σχεση η αποψη με την
Εν κατακλείδι αυτό που λέω είναι άλλο να λέμε τι μας αρέσει κ τι οχι κ αλλο να πιστευουμε ότι ξέρουμε καλυτερα ή ακόμα κ το ίδιο καλά με τον "ειδικό" πως πρεπει να γίνει η δουλειά του.
Για αυτό λέμε έκαστος στο είδος του.Amsterdamer_87 έγραψε:Ο Ραζβαν ειναι ενας καλος προπονητης και το εχει αποδειξει..
Για αυτό φαντάζομαι ήρθε ο μποτο
-
montekristo
Συμφωνω αν και δεν μ αρεσειdragon έγραψε:Εδώ κάνουμε υποδείξεις στο μποτο πως πρεπει να αρχίσει να διαφωνεί με Λουτσέσκουmontekristo έγραψε:Καμια σχεση η αποψη με την
Εν κατακλείδι αυτό που λέω είναι άλλο να λέμε τι μας αρέσει κ τι οχι κ αλλο να πιστευουμε ότι ξέρουμε καλυτερα ή ακόμα κ το ίδιο καλά με τον "ειδικό" πως πρεπει να γίνει η δουλειά του.
ο τροπος που τσουβαλιαζεις!
ΥΓ. Παντως κι οι "ειδικοι" ανθρωποι
ειναι και σαν τετοιοι κανουν λαθη.-
Βεβαίως κ κάνουν λάθη κ από εκεί υπάρχει κ η διαβάθμιση τους.
Αυτό δεν δίνει μεγαλυτερη αξία στην άποψη των μη ειδικών
Αυτό δεν δίνει μεγαλυτερη αξία στην άποψη των μη ειδικών
-
montekristo
Η διαβαθμιση του καθε επαγγελματια
ειτε ειδικου ειτε και "λιγοτερο ειδικου"
αφου πληρωνεται γι αυτο που κανει
ερχεται απ τα αποτελεσματα που φερνει
σε σχεση με τους στοχους που του βαζουν!
Οσο λιγοτερα τα λαθη του τοσο θετικοτερα
θα ειναι τα αποτελεσματα του νομοτελιακα!
Επισης οι αποψεις ολων μας οσο κι αν
δεν εχουν πιο βαρυνουσα αξια κι απο
εκεινη των ειδικων κρινονται διαχρονικα!
Καλο θα ειναι λοιπον να συνεχισουν να
καταγραφονται ειδικα μεσα σε ενα forum
του οποιου αυτος ειναι ο λογος υπαρξης!
ειτε ειδικου ειτε και "λιγοτερο ειδικου"
αφου πληρωνεται γι αυτο που κανει
ερχεται απ τα αποτελεσματα που φερνει
σε σχεση με τους στοχους που του βαζουν!
Οσο λιγοτερα τα λαθη του τοσο θετικοτερα
θα ειναι τα αποτελεσματα του νομοτελιακα!
Επισης οι αποψεις ολων μας οσο κι αν
δεν εχουν πιο βαρυνουσα αξια κι απο
εκεινη των ειδικων κρινονται διαχρονικα!
Καλο θα ειναι λοιπον να συνεχισουν να
καταγραφονται ειδικα μεσα σε ενα forum
του οποιου αυτος ειναι ο λογος υπαρξης!
Η διαφορά είναι πως αν δεν σου αρέσει το Mai Tai ενός μαγαζιού, θα πας στο δίπλα. Αν δεν σου αρέσουν οι πάστες ενός ζαχαροπλαστείου, θα πάρεις από το απέναντι. Αν θεωρείς ότι ο χασάπης σου δεν σου κόβει σωστά τις μπριζόλες θα πας σε άλλο χασάπη.
Αν δεν σου αρέσουν οι επιλογές του προπονητή, του ΤΔ ή ακόμα και του προέδρου της ομάδας σου, δεν θα αλλάξεις ομάδα. Απλά θα μπαίνεις σε ένα καφενείο/φόρουμ/facebook group και θα γράφεις τι σου αρέσει και τι όχι.
Ο πελάτης αν δεν του αρέσει κάτι, πάει στον δίπλα.
Ο οπαδός αν δεν του αρέσει κάτι το εκφράζει, πολλές φορές πιο έντονα από ότι θα έπρεπε.
It is what it is.
Προσωπικά πιστεύω ότι ο Λουτσέσκου είναι ο καλύτερος προπονητής που πέρασε από τον ΠΑΟΚ τα τελευταία 15 χρόνια τουλάχιστον. Από εκεί και πέρα σαφώς και υπάρχουν πολλοί, πολύ καλύτεροι προπονητές αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να τους φέρουμε και ότι αν τους φέρουμε θα κούμπωναν όλοι στην ομάδα όπως ο Ράζβαν.
Από εκεί και πέρα όποιος πονάει την ομάδα και χαλιέται όταν αυτή δεν έχει κερδίσει για 5 παιχνίδια σερί, δικαιούται να γράφει το μακρύ του και το κοντό του. Κι ας μην έχουν καμία αξία μπροστά στις απόψεις αυτών που πληρώνονται εκατομμύρια για να αποφασίζουν.
Στο φινάλε αυτοί πάνε κι έρχονται, εμείς θα είμαστε εδώ ότι και να γίνει.
Αν δεν σου αρέσουν οι επιλογές του προπονητή, του ΤΔ ή ακόμα και του προέδρου της ομάδας σου, δεν θα αλλάξεις ομάδα. Απλά θα μπαίνεις σε ένα καφενείο/φόρουμ/facebook group και θα γράφεις τι σου αρέσει και τι όχι.
Ο πελάτης αν δεν του αρέσει κάτι, πάει στον δίπλα.
Ο οπαδός αν δεν του αρέσει κάτι το εκφράζει, πολλές φορές πιο έντονα από ότι θα έπρεπε.
It is what it is.
Προσωπικά πιστεύω ότι ο Λουτσέσκου είναι ο καλύτερος προπονητής που πέρασε από τον ΠΑΟΚ τα τελευταία 15 χρόνια τουλάχιστον. Από εκεί και πέρα σαφώς και υπάρχουν πολλοί, πολύ καλύτεροι προπονητές αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να τους φέρουμε και ότι αν τους φέρουμε θα κούμπωναν όλοι στην ομάδα όπως ο Ράζβαν.
Από εκεί και πέρα όποιος πονάει την ομάδα και χαλιέται όταν αυτή δεν έχει κερδίσει για 5 παιχνίδια σερί, δικαιούται να γράφει το μακρύ του και το κοντό του. Κι ας μην έχουν καμία αξία μπροστά στις απόψεις αυτών που πληρώνονται εκατομμύρια για να αποφασίζουν.
Στο φινάλε αυτοί πάνε κι έρχονται, εμείς θα είμαστε εδώ ότι και να γίνει.
- Montrealiotis
Ποιος ήταν καλύτερος προπονητής στον ΠΑΟΚ από τον Λουτσεσκου και το περιορίζεις στα τελευταία 15 χρόνια;;
Razvan Lucescu
Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης, ούτε έχει νόημα να συγκρίνουμε ανόμοιες εποχές και με ανόμοια δυναμική του συλλόγου.
Ο Λουτσέσκου ειναι ο πλέον πετυχημένος προπονητης του συλλόγου, γιατί κατακτήσαμε το πρώτο αήττητο double.
Και έπεται συνέχεια για Λουτσέσκου …
Μαζί με τους αξεπέραστους Λόραντ και Βαλνερ Σκότζικ, που πηραν τα αλλα 2 πρωταθλήματα του συλλόγου είναι όλοι στο hall of fame!
Ο Λουτσέσκου ειναι ο πλέον πετυχημένος προπονητης του συλλόγου, γιατί κατακτήσαμε το πρώτο αήττητο double.
Και έπεται συνέχεια για Λουτσέσκου …
Μαζί με τους αξεπέραστους Λόραντ και Βαλνερ Σκότζικ, που πηραν τα αλλα 2 πρωταθλήματα του συλλόγου είναι όλοι στο hall of fame!