που γραφτηκε οτι απομακρυνεται ο ζιβκοβιτς ? εγω ξερω για προταση γυρω στο 1,1 απο εμας και οτι αυτος ζηταει 1,4 ....δεν νομιζω οτι δεν θα κλείσει γιατι η προσφορα ειναι πολυ ψηλή και 1,4 δεν θα παρει πουθεναjibbie έγραψε:προς το παρον το μονο σε -ιτς που γραφτηκε ειναι οτι απομακρυνεται ο Ζιφκοβιτς
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Το non paper για Πριγιο έφυγε στο αψε σβήσε.
Σχεδόν εξάμηνο χωρίς ΤΔ κι ακόμα να βγει μια ενημέρωση για το πως δουλευεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός.
Σχεδόν εξάμηνο χωρίς ΤΔ κι ακόμα να βγει μια ενημέρωση για το πως δουλευεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός.
Και η ανανέωση ζιβκοβιτς φαντάζομαι μέχρι κάνα 2023 δηλαδή του χρόνου το καλοκαίρι πάλι να μας απασχολεί. Μην κάνουμε κάνα 3ετες και μας κακολογισουν. Θες κύριε ζιβκοβιτς το 1,2 σου;, έλα να κάνουμε ένα 4ετες (εμείς θα πανυγηρισουμε και με το 3ετες) για να χτιστεί η ομάδα γύρω σου γιατί εγώ να στο δώσω τωρα το 1,3 αλλά να μην έχω στο κεφάλι πως το καλοκαίρι θα πρέπει να ξανακατσουμε στο τραπέζι και να ξαναξυλωθω.
- bersekeros
Αυτός ψάχνεται από ό,τι λέει το ρεπορτάζ.kosths BXL έγραψε:καλα για μανγκαλα χθες κιολας να τον παιρναμε ...10 κλασεις πανω απο οποίο σεντερ μπακ υπαρχει στην ελλαδα αυτη τη στιγμη που μιλαμε και σε καλη ηλικια 30 χρονων...και απο τραυματισμους μονο εναν σε ολη την καριερα του σοβαρο αλλα 4 χρονια πριν οταν ηταν ακομα αγγλια...μακαρι να ισχυει
Τώρα σε σχέση με κάτι Κυρ Παπαδόπουλος που ακούγεται, δεν υπάρχει σύγκριση.
Αυτός είναι γίγας.
Καταλαβαίνεις βέβαια ότι καμία σχέση το ένα με το αλλοMīngus έγραψε:Το non paper για Πριγιο έφυγε στο αψε σβήσε.
Ξέρω από τώρα την απάντηση για μανγκαλα
Έχουμε Βαρελά Κρέσπο και εμπιστευόμαστε αυτούς
Έχουμε Βαρελά Κρέσπο και εμπιστευόμαστε αυτούς
-
καλα η αληθεια ειναι οτι αυτη τη στιγμη μου φενεται περιεργο να παμε για στοπερ γτ υπαρχουν 5 ...οποτε αν παμε θα επρεπε να φυγει ο βαρελα...
- Shivaspace
true story τώρα,barlow4 έγραψε:κοιτα, το θεμα ειναι να μην εχει το θρασος να υπογραψει.Απο κει κ μετα τι α κανς..Shivaspace έγραψε:μα γιατί, δεν είναι κακό να εμπλουτίζεις το παλμαρέ σου
έκαστος στο είδος του ?![]()
έχω μια βραζιλιάνα φίλη και είχαμε πάει μια φορά σπίτι της να πάρουμε κάτι εφόδια..ήταν στο σπίτι της ένας τύπος κρεμανταλάς σαν τον Μπαλοτέλι ένα πράμα, και κείτονταν λιώμα σ έναν καναπέ κοιτώντας όλη την ώρα κάτι άσχετα παιχνίδια σέρια Α στον υπολογιστή. Τον έπιασα λοιπόν κουβέντα αφού έβλεπα οτι γουστάρει ποδόσφαιρο, και μου είπε πως είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής κι οτι εκείνες τις μέρες κανόνιζε μεταγραφή σε ομάδα Α εθνικής Ρουμανίας (Ραπίντ Βουκουρεστίου). πραγματικά ο τύπος ήταν όλη την ώρα στο κινητό και έλεγε> να τώρα με το μάνατζερ μου μιλάω ( για να καταλάβουμε λίγο και πως παίζεται το παιχνίδι των μεταγραφών). Τον είπα και γώ ο μ@λ@κ@ς έλα στον ΠΑΟΚ (για πλάκα, ο τύπος ήταν χώμα

στη συνέχεια δεν κρατήθηκα και τον ρώτησα, ρε φίλε με τα ξύδια και τις υπόλοιπες ουσίες τι γίνεται, δεν έχει ντόπινγκ κοντρόλ, πώς την παλεύεις ?? και μου είχε πει > ε τώρα είμαι σε διακοπές φιλαράκι, έτσι κι αλλιώς δεν τρέχει τίποτα, αυτά τα κανονίζει όλα ο μάνατζερ

δεν ρώτησα το όνομά του γιατί είμαι διακριτικός τύπος, αλλά χαζομάρα έκανα θα είχε πλάκα να ξέρω ποιός παίκτης ήταν!
Αυτο το συμπερασμα που το εχεις πει πολλες φορες πως βγαινει? Οτι η αεκ εχει το δικαιωμα να ξοδεψει τριπλασια λεφτα απο μας αν θελει το ξερεις η απλα βασιζεσαι στο οτι ο Ιβαν ξοδευε πιο πολλα μεχρι περσι?kosths BXL έγραψε:αυτο γραφουν οτι τον θελουμε εμεις και η αεχ και τον προσεγγισαμε και οι δυο...καλα αν τον θελουμε οντως τα εχουμε ξαναπει η αεχ δεν παιζει να μας τον παρει...εαν τον θελουμε
- Σουριναμέζος
Προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου η περίπτωση του Μανγκαλά ίσα ίσα θεωρώ ότι μπορεί να κάνει μια πολύ καλή τριετία εφάμιλη με εκείνη του Βαρέλα όταν ήταν στην ηλικία του. Συν του ότι σου δίνει το περιθώριο να εξετάσεις σοβαρά τις προτάσεις που θα έρθουν για τον Ίνγκι
- buffalobill4
Επεξεργαστηκεbarlow4 έγραψε:αρα θα εχουμε νεα μετα τις 27/8PAOK_Antarctica έγραψε:29/6
κλειδωστε το.
- buffalobill4
https://www.paokmania.gr/stiles/mme/193 ... ierousalim
Μπορεί να μην είναι παπάς αλλά στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι
Μπορεί να μην είναι παπάς αλλά στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι
-
οχι φιλε το εχω γραψει πολλες φορες θα το γραψω και αλλη μια ..ο λογος ειναι οτι απο τη μερα που ηρθε ο μελλισανιδης στην αεχ δεν εχω δει να ξοδευει για τι-πο-τα ...ουτε για το γηπεδο ουτε για παικτες ουτε για το ποτισμα του χορταριου στο οακα...μην τα αναλύουμε παρα πολυ θα σου δωσω δυο παραδειγματα...ο λιβαγια ηταν αντικειμενικα οτι καλυτερο ειχε η αεχ φετος ...επαιρνε ενα συμβολαιο γυρω στα 600-700 χιλιαρικα...ηθελε ενα συμβολαιο γυρω στο 1 χαρτι για να μεινει...και τον αφησαν ελευθερο...μιλαμε για τον 1 παικτη που ειχανε που ηταν καποιας ποιοτητας...σε ενα ροστερ το απολυτο 0...και ουτε αυτο δεν εδωσε ο μελλισανιδης...το ιδιο και με τον πονσε...ερχεται δείχνει το τι μπορει να κανει και οτι ειναι παικταρας και η ρομα ζηταει γυρω στα 3-3,5 χαρτια να τον δωσει και δεν τα δινει...και γενικα πες μου 1 μονο 1 μεταγραφη ακριβη που εχει κανει...1 μονο ...να εδωσε μια φορα πανω απο 2 χαρτια η ενα συμβολαιο ανω του 1 μυρριου για εναν παικταρα....ποτε ...καθε χρονο γραφουν για 20 παικτες και δεν παιρνουν κανενα...τον λαλα γραφανε και διαβαζα εδω μεσα "η αεχ παιρνει τον δικο της ματος" και "αυτοι λαλα εμεις φεραρι" και κατι τετοια...και τελικα τον πηρε ο γαυρος...παπασταθοπουλο λεγανε παλι ο γαυρος...ντα σιλβα λεγανε 3 μηνες σην λυον τελικα....θες να συνεχισω ? απλα μερικοι δεν ξερετε το πως δουλευουν τα μεσα στην αθηνα και πως πουλαν παπα για να μην πέφτει κραξιμο
Ο Ερνανι που γράφεται ως αντικαταστάτης του Ντειολα στην Κάλιαρι είναι ο Ερνανι της Ζενίτ που πριν χρόνια λιγουρευόμασταν και νομίζω γραφόταν για εμάς και όπως βλέπω μια χαρά τα έχει πάει Ιταλία.