ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από Gospi »

Sick Bastard έγραψε:
joshua έγραψε:Δεν γινεται παιδια να μην ειμαστε κοντα στην αποχωρηση Εσιτι και να μενει σημερα εκτος αποστολης ενω απουσιαζει και ο Νταγκλας.Απλα φανταζομαι οτι εχουν παγωσει λιγο τα πραγματα καθως ειναι γνωστο πως εμεις και ντερμπι και μεταγραφες συγχρονως δεν μπορουμε να διαχειριστουμε...
Όλα γίνονται για τον ΠΑΟΚ μιλάμε.

https://imgflip.com/i/4tn9jq
Μη ξυνεις πληγες ρε συ...
Τσιγγουνευτηκαμε τα 2 και δωσαμε 5 για τα παλτα του Πολ...
Για να μην πιασουμε τον αστείο επικοινωνιακο χειρισμο...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Εγω παντως για Μισιτς τους καταλαβαινω...μιλαμε ολοι σαν μετα Χριστον προφητες.
Αν ησασταν Ιβαν ή Ρεμπε, θα δινατε 2εκ για παικτη με καρκινο, με αβεβαιο το ποτε ( και αν) θα γυρισει ποτε στο ποδοσφαιρο; ακομα και τωρα, κανεις δεν ξερει τι θα κανει ο Μισιτς ποδοσφαιρικα.
Καλα να ειναι ο ανθρωπος, αλλα οι εταιριες δεν εχουν συναισθηματα.
Εγω σαν οπαδος μπορει να λεω οτι θελω, αλλα δεν δινω εγω τα 2εκ.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Το θεμα ειναι πως το διαχειριστηκαμε για ακομη μια φορα τραγικα.

Klemenza

Δημοσίευση από Klemenza »

Gospi έγραψε:Το θεμα ειναι πως το διαχειριστηκαμε για ακομη μια φορα τραγικα.

Στείλε βιογραφικό στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ... Φαντάζομαι ξέρεις περισσότερα και από τον Σαββίδη... Χαραμιζεσε στο ίντερνετ και στο πληκτρολόγιο...
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

xrisitsapa έγραψε:Εγω παντως για Μισιτς τους καταλαβαινω...μιλαμε ολοι σαν μετα Χριστον προφητες.
Αν ησασταν Ιβαν ή Ρεμπε, θα δινατε 2εκ για παικτη με καρκινο, με αβεβαιο το ποτε ( και αν) θα γυρισει ποτε στο ποδοσφαιρο; ακομα και τωρα, κανεις δεν ξερει τι θα κανει ο Μισιτς ποδοσφαιρικα.
Καλα να ειναι ο ανθρωπος, αλλα οι εταιριες δεν εχουν συναισθηματα.
Εγω σαν οπαδος μπορει να λεω οτι θελω, αλλα δεν δινω εγω τα 2εκ.
Λάθος το χειρίστηκαν. Ας έκαναν εκ νέου δανεισμό για να μην ρισκάρουν την αγορά του (οπως δηλ. πήγε και πάλι ο παίκτης στην Κροατία).
Δεν έχει ηθική η συμπεριφορά που δείξαμε και είναι σαν να του λένε ότι είσαι πεθαμένος ... .
Και μιλάμε για έναν παίκτη που ήταν ο κορυφαίος μέχρι να αρρωστήσει.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Αυτο εξυπακουεται.
Μπορουσαν να ανανεωσουν τον δανεισμο του ( προφανως με ψιχουλα και με συμμαχο τον παικτη) με μια ρητρα συμμετοχων πχ και να εχουμε και ηθικο αλλα ισως και αγωνιστικο οφελος.
Ας το βαλουμε κι αυτο στη λιστα των λανθασμενων χειρισμων των ΤΔ μας, μαζι με τους Πελκα, Ακπομ, Λημνιο κτλ κτλ κτλ...
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

H Sporting δε δεχοταν νέο δανεισμό σε εμάς.
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Επίσης δε θα μου φαινόταν παράλογο ο άνθρωπος με τέτοια περιπέτεια υγείας να προτιμούσε να γυρίσει στην πατρίδα του
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Aigle_Noir έγραψε:H Sporting δε δεχοταν νέο δανεισμό σε εμάς.
Εδώ είχε βγει και είδηση το φθινόπωρο ότι συμφωνήσαμε σε δανεισμό για ένα επιπλέον έτος.
Άβαταρ μέλους
olienin

Δημοσίευση από olienin »

Κοψτε επιτελους αυτη τη μ@λακια για τα βιογραφικα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ναι οι περισσοτεροι στην ΠΑΕ δεν εχουν ιδεα απο μπαλα. Ναι πολλοι εδω μεσα ξερουμε καλυτερα. Αν ισχυει το αντιθετο εξηγηστε μας γιατι οι μισοι μας παικτες ειναι του πολ και της αγαπημενης μας rogon, γιατι οταν ψαχνεις γρηγορο 6αρι 5 χρονια παιρνεις εσιτι, γιατι με 5.5 μυρια φερνεις μουργκ κ τσολακ και ο μουλος φερνει ελευθερο μβιλα, ελ αραμπι κ καμαρα με ψιχουλα και γιατι εισαι κατω απο το σκουληκι με το 1/5 του μπατζετ σου. Θα σας πω εγω. Γιατι απουσιαζει η ποδοσφαιρικη λογικα. Σορρυ για το οφτοπικ
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Ισχύει αυτό που λες. Όταν όμως ναυάγησε η ιστορία, βγήκε αυτό που έγραψα παραπάνω.

Η ουσία είναι ότι κανένας μας δεν ξέρει όλες τις λεπτομέρειες των συζητήσεων. Για μένα το πιθανότερο είναι ότι ο ίδιος ήθελε να γυρίσει στην πατρίδα του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε όλους μας λείπει ο υγιής Misic...
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Για να μην το καίμε ... ο ίδιος είπε προχθές ότι ο ΠΑΟΚ δεν με ήθελε και έτσι πήγα στο Ζάγκρεμπ, γιατί ήθελα να παίξω ποδόσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Το τι έγινε πραγματικά με Misic δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Η δικιά μου εικασία είναι ότι είχαμε συμφωνήσει και με αυτόν και με την Σπόρτινγκ, μέχρι που έσκασε το θεμα υγείας του και εκεί μάλλον κάναμε πίσω ή θέλαμε άλλους όρους από αυτούς που συμφωνήσαμε με αποτέλεσμα να μην βγει άκρη..

Καλό είναι να έχουμε πάντα υπόψιν μας την περίπτωση του και αν στο μέλλον επανέλθει πλήρως να τον ξαναδούμε στα ασπρόμαυρα!
giorgosal

Δημοσίευση από giorgosal »

Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Αν και μέλος του φόρουμ πολλά χρόνια γράφω πολύ σπάνια και τελευταία φορά πριν κάποια χρόνια. Έμαθα κάτι σήμερα και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Δεν ξέρω αν η στιγμή είναι η κατάλληλη, αλλά ο Σβιντερσκι πουλήθηκε με περίπου 4εκ. Ελπίζω η πληροφορία μου να είναι λανθασμένη, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πως σε μια χρονιά που σκοράρουμε με το ζόρι θα πουλήσουμε τον μόνο αξιόπιστο σκόρερ μας(με τα ελλατωματα του).
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Προφανώς οταν ο παίκτης εμφάνισε τόσο σοβαρό θέμα υγείας, κανείς δεν ήξερε ποτέ κι αν θα επανέλθει (μου έστειλε μέλος του φορουμ μέιλ και μου είπε ότι το χε περάσει πολύ δύσκολα), προσπάθησαν να ρίξουν την τιμή αγοράς.

Κάνεις δεν μπορει να πει οτι είναι λάθος κίνηση.

Το πως το χειριστηκαμε επικοινωνιακα είναι άλλο θέμα γιατί και να μιλούσες άκομψο θα ήταν και που δε μίλησες πάλι άκομψο είναι.

Τι να βγεις να πεις;;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”