Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Πικρή επίγευση και από αυτή την μεταγραφική περίοδο, πόσο μάλλον που ξεκίνησε και με τους καλύτερους οιωνούς, με άδειασμα της ντουλάπας από τα παλτά, που τ ΄χαμε πληρώσει για κασμήρια. Ας μην ασχολούμαστε όμως μόνο με αυτούς που δεν ήρθαν, αλλά ας δούμε λίγο και αυτούς που ήρθαν και το τι μπορούν να προσφέρουν:
-Κρίστο: α συγνώμη αυτό δεν τον φέραμε γιατί μαμούσε Δεύτερα-Τετάρτη_Παρασκευή, ενώ εμείς θέλαμε έναν να μαμάει Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή
-Μούργος: φαίνεται καλός με φαρμακερό αριστερό πόδι, αλήθεια τι φάση αυτή με τους αριστεροπόδαρους, θα παίξουμε πολύ αριστερό ποδόσφαιρο, μακάρι να μας βγει σε καλό. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι κινείται στον ίδιο χώρο με Zίφκοβιτς και κάνει ακριβώς την ίδια κίνηση, συγκλίνει από τα ΔΕ και σουτάρει. Θέλουμε περισσότερη ποικιλία εκεί...
-Νινούα-Περέιρα: τους βάζω μαζί, γιατί πιστεύω ότι και δύο έχουν καλά χαρακτηριστικά, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να προσφέρουν άμεσα
Τσόλακ: δεν με πείθει μέχρι στιγμής
-Ζίφκοβιτς: παιχταράς και με διάθεση να προσφέρει. νομίζω ότι θα βοηθήσει πολύ
-Ζοζέ Μαουρίτσιο: δεν έχω εικόνα για τον παίκτη, ξέρει κανείς αν είναι καλός?
Εντάξει όλοι περιμέναμε κάτι καλύτερο, αλλά από τα ολότελα...
-Εσωτερικές μεταγραφές: έχουμε να περιμένουμε Αουγκούστο και Ζαμπά, που δεν τους πολυυπολογίζουμε, αλλά ποιος υπολόγιζε μέχρι εχθές τον Καντουρί. Ειδικότερα ο Ζαμπά έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και αν επανέλθει σε καλή κατάσταση, μπορεί να προσφέρει πολλά
ΥΓ Μακάρι να δούμε και Τσιγγάρα να επιβεβαιώνει τα καλά λόγια που ακούγονται για τις δυνατότητες του, σε μια θέση που πονάμε διαχρονικά
-Κρίστο: α συγνώμη αυτό δεν τον φέραμε γιατί μαμούσε Δεύτερα-Τετάρτη_Παρασκευή, ενώ εμείς θέλαμε έναν να μαμάει Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή
-Μούργος: φαίνεται καλός με φαρμακερό αριστερό πόδι, αλήθεια τι φάση αυτή με τους αριστεροπόδαρους, θα παίξουμε πολύ αριστερό ποδόσφαιρο, μακάρι να μας βγει σε καλό. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι κινείται στον ίδιο χώρο με Zίφκοβιτς και κάνει ακριβώς την ίδια κίνηση, συγκλίνει από τα ΔΕ και σουτάρει. Θέλουμε περισσότερη ποικιλία εκεί...
-Νινούα-Περέιρα: τους βάζω μαζί, γιατί πιστεύω ότι και δύο έχουν καλά χαρακτηριστικά, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να προσφέρουν άμεσα
Τσόλακ: δεν με πείθει μέχρι στιγμής
-Ζίφκοβιτς: παιχταράς και με διάθεση να προσφέρει. νομίζω ότι θα βοηθήσει πολύ
-Ζοζέ Μαουρίτσιο: δεν έχω εικόνα για τον παίκτη, ξέρει κανείς αν είναι καλός?
Εντάξει όλοι περιμέναμε κάτι καλύτερο, αλλά από τα ολότελα...
-Εσωτερικές μεταγραφές: έχουμε να περιμένουμε Αουγκούστο και Ζαμπά, που δεν τους πολυυπολογίζουμε, αλλά ποιος υπολόγιζε μέχρι εχθές τον Καντουρί. Ειδικότερα ο Ζαμπά έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και αν επανέλθει σε καλή κατάσταση, μπορεί να προσφέρει πολλά
ΥΓ Μακάρι να δούμε και Τσιγγάρα να επιβεβαιώνει τα καλά λόγια που ακούγονται για τις δυνατότητες του, σε μια θέση που πονάμε διαχρονικά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xanapaok την Τρί 06 Οκτ 2020, 17:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι διαβάζουμε ...επιστροφές.....τα κουδούνια πότε θα μας τα κρεμάσουν ?
Μαου Βιέρι ...;pagotatzis έγραψε:Ο Γιώργης μόλις πόσταρε δυο μαύρα σκυλιά
Ψαχτείτε
Κάποιον η κάποιους εννοεί
Η παιζεις το παιχνιδι τους η οχι. Πηραν τους παικταραδες ε πηραν και το λιμο μαζι. Θα πουλησουν και κανα δικο τους λιμο πουθενα αλλου. Τζιρος να γινεται. Και οι ιδιοι οι παικτες μια απο εδω μια απο εκει καταληγουν χειροτεροι απο οτι ειναι αλλα νταξει.Ιάσονας έγραψε:Δέσμευση από μάνατζερ ότι θα τους σπρώξουν παίκτες μπροστά από άλλες ομάδες. Πχ η Εβερτον πήρε τον Άλεν της ναπολι που πιστεύω είναι τοπ επιπέδου μεταγραφή, πήρε τον Χαμες που αντικειμενικά είναι για παραπάνω και το πιο βασικό οι παίκτες δέχθηκαν να πάνε. Δεν μιλάμε για ξοφλημενους 35αρηδες μιλάμε για παίκτες στην καλύτερη ηλικίαsic-4 έγραψε:και οι ομαδαρες τι κερδιζουν απο αυτο και παιζουν αυτο το παιχνιδι;
Ιάσονας έγραψε:Δέσμευση από μάνατζερ ότι θα τους σπρώξουν παίκτες μπροστά από άλλες ομάδες. Πχ η Εβερτον πήρε τον Άλεν της ναπολι που πιστεύω είναι τοπ επιπέδου μεταγραφή, πήρε τον Χαμες που αντικειμενικά είναι για παραπάνω και το πιο βασικό οι παίκτες δέχθηκαν να πάνε. Δεν μιλάμε για ξοφλημενους 35αρηδες μιλάμε για παίκτες στην καλύτερη ηλικίαsic-4 έγραψε:και οι ομαδαρες τι κερδιζουν απο αυτο και παιζουν αυτο το παιχνιδι;
Παλι δεν μου στεκει..
δηλαδη τι; Θα σου φερω τον Χαμες αλλα παρε και τον Ολσεν να βγαλω και 200.000 μιζα;
Δεν μπορουσε να τα προσθεσει στην αμοιβη για τον Χαμες τα 200, επρεπε να κανει κολπο με Ολσεν;
- sourmenetes
- Moderator
ΠΙΟ ΠΑΟΚ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ!!boogeyman77 έγραψε:Αν έχουμε επιστροφές Mauricio-vVieirinha μετά από αυτήν του Matos και την μη φυγή Biseswar θα είμαστε πιο γραφικοί και από τα Ζαγοροχώριαpagotatzis έγραψε:Μην με λες τέτοια εμέναsourmenetes έγραψε:Προαγγελια;;
Για βαλε
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν μπορώ
Είδα το στορι στην σφήνα
Είχε τον Βιεϊρίνια στα ασπρόμαυρα και έγραφε
Αιντε να σε καμαρώνουμε πάλι
Αυτά...
Κι από εμένα Μακάρι!!
Όσο γραφικό, γελοιο, οξύμωρο κι αν ειναι
ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΈΡΘΟΥΝ!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για όσους έχουν ακόμα μνήμη και βλέπουν τα πράγματα χωρίς παρωπιδες: Ο κύριος Βιεϊρίνια αποκτήθηκε για εξτρέμ. "Θα κάνει πλάκα" έλεγαν διάφοροι. Η πραγματικότητα είναι ότι ο Λουτσέσκου ξεκίνησε τον κύριο Βιεϊρίνια ως εξτρέμ και η πραγματικότητα λέει ότι όσο χρησιμοποιήθηκε σε εκείνη τη θέση δεν έθελξε με την απόδοσή του (το λέω όσο κομψά μπορώ). Αντίθετα, ένα από τα κρίσιμα σημεία που έδωσαν ώθηση στην ομάδα, ήταν όταν ο Λουτσέσκου πήρε απόφαση ότι το κροατικό κρέας που έπαιζε τότε μπακ ήταν εντελώς άχρηστο και αναγκαστικά έβαλε σε αυτή τη θέση τον κύριο Βιεϊρίνια. Εκεί και μόνο εκεί απέδωσε ο κύριος Βιεϊρίνια. Το να έρχεστε τώρα ορισμένοι και να φαντασιώνεστε τον κύριο Βιεϊρίνια ως εξτρέμ στα 34, έπειτα από αυτόν τον τραυματισμό που είχε και έχοντας χάσει όλη την προετοιμασία του καλοκαιριού, είναι κάτι που μόνο πικρά χαμόγελα γεννά.gika έγραψε: Μπορεί να παίξει και ως εξτρεμ όταν με το καλό ενισχυθούμε στην θέση του προπονητή.
- pagotatzis
H οποία ιστορία λέγεται κι αλλιώς. Τώρα που ο κύριος Βιειρίνια θα έχει πίσω του αυτόν τον Γιαννούλη και όχι τον Κροάτη, θα μπορεί να αποδώσει και καλύτερα ως εξτρέμ. Όπως ο ίδιος έχει πολλάκις δηλώσει, εκεί προτιμάει να αγωνίζεται.
Το ότι αναφέρθηκες σε άνθρωπο ως κρέας με προέλευση την χώρα καταγωγής του, το προσπέρασα, αλλά να το κοιτάξεις.
Το ότι αναφέρθηκες σε άνθρωπο ως κρέας με προέλευση την χώρα καταγωγής του, το προσπέρασα, αλλά να το κοιτάξεις.
- pagotatzis
Sic μπιζνα ειναι. Πρεπει να προσελκυσουν και αλλους παικτες/πελατες. Αν βαζαν ολα τα λεφτα στον Χαμες ο Ολσεν θα εμενε ξερω λευτερος. Και οι αλλοι ολσεν αυτου του κοσμου θα πηγαιναν σε αλλο μανατζερ για να βρισκουν δουλεια ποιο ευκολα.
Παγωταζή, όπως το υπολογίζω, μετά τα μέσα Νοεμβρίου, γεροί να είμαστε.
- pagotatzis
- PAOKevolution
Ελα ρε γκικα με τις 2020 ευαισθησιες, κροατικο κρεας τον ειπε δεν. Κι εγω τον τουντορ γαμωκροατη τον ειπα πανω στα νευρα μου. Οπως ειπαν ρουμανικη αλεπου κλπ κλπ
Τεσπα, ο Βιερινια με την τεχνικη αλλα και το ποδοσφαιρικο iq που εχει, ενας ΣΩΣΤΟΣ προπονητης θα μπορουσε να παρει ανετα 30-40 game changing λεπτα ως εξτρεμ αλλα εχουμε Φερειρα οποτε να περιμενουμε τον Βιερινια στοπερ
Τεσπα, ο Βιερινια με την τεχνικη αλλα και το ποδοσφαιρικο iq που εχει, ενας ΣΩΣΤΟΣ προπονητης θα μπορουσε να παρει ανετα 30-40 game changing λεπτα ως εξτρεμ αλλα εχουμε Φερειρα οποτε να περιμενουμε τον Βιερινια στοπερ