Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
alexisozzy

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από alexisozzy »

eorptol1 έγραψε:
alexisozzy έγραψε:Μίλησα με οπαδούς της sporting στο ινστα για τον Μισιτς...Οι γενικές εντυπώσεις που με άφησαν ειναι ότι τον θεωρούν ποιοτικό παίχτη οχι όμως για το επιπεδο της σπορτινγκ με ότι συνεπάγεται αυτο...Ούτε εγώ είμαι ενθουσιασμένος με την αποκτηση του ισα ισα μου φάνηκε και παχουλός ας ελπίζουμε ότι κάτι είδαν και τον φέρνουν που δεν βλεπουμε όλοι εμείς αν και δεν είναι η δουλειά μας το υπογραμμίζω ...Είμαι της άποψης να στηρίξουμε παιδιά απ τις ακαδημιες ωστόσο ελπίζω ο παίχτης να με διαψευσει και να αποδωσει..
Έχουμε υπομονή να στηριξουμε τα παιδιά; με τίποτε και φαινετε και εδώ..... Έτοιμοι να φαγωθουμε με όλους και με όλα
Εγώ πλέον στον συν 8 με την ομάδα πραγματικά οικογένεια πλέον απολαμβάνω ...Τώρα αν θέλουν κάποιοι να.μιζεριαζουν δικο τους θέμα...Εγώ προσωπικά εχω εμπιστοσύνη σ αυτούς που μας έχουν στον +8.μ....προφανώς και λάθη γίνονται ...Όσο για τον Κροατη σε καλη ηλικία ειναι αν δουλέψει θα μεινει στον ΠΑΟΚ..εμένα γνώμη μου είναι όταν έχεις χαριση μουλεν και Κάτσε δανεικούς αλλού και φέρνεις μαλλον χειρότερους πάντα μιλαω βάση συμμετοχών γιατί όλοι στο χορτάρι κρίνονται πρέπει να δίνεις ευκαιρίες στο υπάρχον υλικό ή στις ακαδημίες..εμένα βέβαια δεν με αφορά ως οπαδό και καταθέτω απλα την γνωμη μου...περίμενε κανείς να βγει τοσο καλος ο Κρεσπο ή να.μην πιασει ο Μουλεν? Καθε μεταγραφη εχει τα ρισκα της εξαλλου αλλος πληρωνει ...μακαρι το παληκαρι να βγει αν οχι δανεικος ειναι και δεν ενεργοποιείται η οψιον τοσο απλά...
Άβαταρ μέλους
theodorosstefan

Δημοσίευση από theodorosstefan »

Κανένα tweet instagram? Καμία μεταγραφή? Κανένα νέο ρε παιδιά?
alexisozzy

navigator11 έγραψε:
alexisozzy έγραψε:Μίλησα με οπαδούς της sporting στο ινστα για τον Μισιτς...Οι γενικές εντυπώσεις που με άφησαν ειναι ότι τον θεωρούν ποιοτικό παίχτη οχι όμως για το επιπεδο της σπορτινγκ με ότι συνεπάγεται αυτο...Ούτε εγώ είμαι ενθουσιασμένος με την αποκτηση του ισα ισα μου φάνηκε και παχουλός ας ελπίζουμε ότι κάτι είδαν και τον φέρνουν που δεν βλεπουμε όλοι εμείς αν και δεν είναι η δουλειά μας το υπογραμμίζω ...Είμαι της άποψης να στηρίξουμε παιδιά απ τις ακαδημιες ωστόσο ελπίζω ο παίχτης να με διαψευσει και να αποδωσει..
Επειδή λοιπόν θέλουν να έχουν καλυμμένο τον κώλο τους, τον φέρανε με την ασφαλιστική δικλείδα του δανεικού οι δικοί μας. Συνυπολογίζοντας πως είναι ποιοτικός παίχτης. Που μπορεί στον ΠΑΟΚ να αντεπεξέλθει. Μπορεί και όχι. Διαβάζοντας όμως εδώ μέσα σχόλια κάποιων σου δημιουργείται η αίσθηση ότι πολέμησε στο Αφγανιστάν ο τύπος κι έμεινε ανάπηρος. Να υποθέσω ότι οι οπαδοί της Σπορτινγκ επιβεβαίωσαν ότι είναι αρτιμελής, ε;
Σιγουρα πάντως οχι παλτο στυλ πια ρεμποσιο ζεγκαρα σκαρντινα.
maceio

Δημοσίευση από maceio »

navigator11 έγραψε:
Επειδή λοιπόν θέλουν να έχουν καλυμμένο τον κώλο τους, τον φέρανε με την ασφαλιστική δικλείδα του δανεικού οι δικοί μας. Συνυπολογίζοντας πως είναι ποιοτικός παίχτης. Που μπορεί στον ΠΑΟΚ να αντεπεξέλθει. Μπορεί και όχι. Διαβάζοντας όμως εδώ μέσα σχόλια κάποιων σου δημιουργείται η αίσθηση ότι πολέμησε στο Αφγανιστάν ο τύπος κι έμεινε ανάπηρος. Να υποθέσω ότι οι οπαδοί της Σπορτινγκ επιβεβαίωσαν ότι είναι αρτιμελής, ε;
Νομιζω φαινεται οτι κανει προσπαθεια να μεινει ορθιος χωρις τις πατεριτσες του στη φωτο
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εν τω μεταξύ μόνο εμένα μου φέρνει ολίγον τι σε ... Γλύκο; Ρε, σίγουρα είναι Γιόζιπ κι όχι Παναγιόζιπ;;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Καλησπερα!
Υπαρχει κανεις που να μπορει να ποσταρει τις καρτελες των δυο (κροατη και πολωνου) απο το football manager?
Εμενα προσωπικα θα με βοηθησει να αποκτησω μια εικονα...
Ευχαριστω εκ των προτερων!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
alexisozzy

Κάποτε φέραμε τον Λεσεκ Πις καλή ώρα καλοκαίρι πετούσε στα φιλικά με Λεστερ Σαουθαμπτον μέχρι που τραυματίστηκε σε ένα φιλικό με την χάρτινη στο Γκούμας...Μόλις επανήλθε χώμα πραγματικά και θυμάμαι σαν χθες στην 5 ήμουν τον αλλάζει ο Μπεγκτσον και όλη η Τουμπα γιουχαρε...ματς με τον Πανηλειακό αν θυμάμαι καλά...Πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα στρατηγό τον ανέβαζαν αρχηγό ΓΕΣ τον κατέβαζαν...Και χειμώνα μας αποχαιρέτησε για την Καβάλα και εμείς φέραμε Φραντσέσκο Μαραγκο...Και καλοκαίρι Κομινχεζ που ούτε αυτός έπιασε τα μέγιστα...Είναι θέμα πως θα πλασαριστει ενα Όνομα...μη πάτε μακριά ο Ολλανδός που πήραμε στο βόλεϊ ήρθε χωρίς μεγάλες μπαμ περγαμηνές και έκανε παπάδες με τον ζελο...Όλοι κρίνονται στο χορτάρι
maceio

Δημοσίευση από maceio »

mixalios

Δημοσίευση από mixalios »

Ηρθε η ωρα για υπνο μαλλον, δεν κουνιεται φυλλο.
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Ωραίος ο Μίσιτς στη φωτό, τώρα τον είδα. Αυτό στο αριστερό του χέρι χερούλι βαλίτσας είναι ή παίζει να είναι και αυτό το τρίποδο το μπαστούνι;

https://sofianos-orthopedika.gr/proiont ... louminiou/

Σιδεροκέφαλος.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Σηκώνει το κεφάλι και δεν ξέρεις που θα στείλει τη μπάλλα :lol:
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Ιταλοι λενε οτι καντουρι οριστικα παει παρμα.
Κριμα γιατι πλεον και μετα την φυγη ουαρντα απο τα 4 δεκαρια παμε στα 2. Πιστευω οτι θα παρουμε παικτη για εκει
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Στο τέλος πάλι καλά θα είμαστε, η ΠΑΕ ξέρει τι κάνει. Το μεγάλο μπαμ πιστεύω το προσπαθούν για τον έτερο μέσο που ψάχνουν. Κι αν δεν βρουν, δεν βρήκαν. Το Γενάρη είναι δύσκολο. Πάντως οι κινήσεις εντυπωσιασμού τελείωσαν, η ομάδα είναι πιο σοβαρή κι οργανωμένη από ποτέ κι όσο πάει βελτιώνεται.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

maceio έγραψε:εν τω μεταξυ η sporting ,τσιμπησε αμυντικο χαφ τον ντουμπια με 2 εκ απο αχμετ γκροζνυ ...δε μας ελεγε τιποτα ο μαου που επαιζε στην terek γκροζνυ? αν και 2 τραυματιες ειχε 7 αμυντικα χαφ /χαφ,αλλα εκανε μεταγραφη !
O Ντουμπιά από τα βιντεάκια που τον είχα παρακολουθήσει μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο αμυντικό χαφ...Έχει καλά πνευμόνια, αρχοντικός με καλή τεχνική κατάρτιση...Όταν είχε ακουστεί λίγους μήνες πριν πως στον ΠΑΟΚ είχε προταθεί μικρός σε ηλικία ταλέντο αμυντικό χαφ και όχι Βραζιλιάνος, θεωρούσα πως πρόκειται για αυτόν..
Τώρα για τον Μίισιτς μόνο στο χορτάρι θα φανεί τι είναι αν και νομίζω πως θα χρειαστεί αρκετό χρόνο προσαρμογής..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”