Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από sourmenetes »

desperando έγραψε:Απ το καλοκαίρι κι όλας?
Τώρα αν πω εγώ ότι αυτά είναι μεγαλύτερες π@π@ριες απ αυτά που γράφουν οι αρδ,εγώ θα φταίω?

Υγ το ότι στον ΠΑΟΚ δεν αποκλείεται τίποτα είναι γνωστό λόγω της φύσης του προέδρου του και τίποτα παραπάνω.
Αλλά το να γράφετε για συγκεκριμένο πρόγραμμα που λέει ότι του χρόνου προπονητής θα είναι κάποιος άλλος αυτό είναι τελείως καφενειακο.

Αν οι μοντ σιγονταρουν την εξάπλωση ανυπόστατων φημων τότε κάπου κάτι έχει χαθεί στην πορεία
Ειναι η πρωτη φορα που σαν μοντ/sourmenetes λεω κατι.
Κακως το ειπα και αυτο!!!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Κάποια στιγμή ρώτησα και ξαναρώτησα αν πρέπει να είναι διαφορετική η απόφαση του να μείνει ή να φύγει ο Λουτσέσκου αν πάρει Πρωτάθλημα ή αν το χάσει στο τσακ και απάντηση δεν πήρα από κανέναν εδώ μέσα...

Με το σκεπτικό λοιπόν ότι ακόμα κι ένας μέτριος προπονητής, την δεύτερη χρονιά του στην ίδια ομάδα είναι προτιμ'ότερος απ όσο ένας καλύτερος του στην πρώτη, δηλώνω ότι συμφωνώ με αυτό που έγραψε ο Μπιλ...
buffalobill4 έγραψε:...εγω θα κρατουσα τον λουτσεσκου ανεξαρτητως κατακτησης νταμπλ γιατι πρεπει καποια στιγμη να μπουμε σε μια κανονικοτητα επι εποχης σαββιδη. ενα καλοκαιρι πρεπει να ξερουμε τι θελουμε να κανουμε.
Όσο μάλιστα κι αν δεν γουστάρω τα μούτρα του συγκεκριμένου, αν είναι αυτός που θα κάνει τον Ιβάν να τον εμπιστευτεί και να τον κρατήσει, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο τέλος της χρονιάς, ε τότε θα πω και "γεια σαν του μάγκα" που κατάφερε και μαλάκωσε το τόσο σκληρό ποντιακό κεφάλι του και θα δούμε πια μια ομαλότητα...

:pano:

Υ.Γ. Είμαι σίγουρος δε ότι, γι αυτή μου την άποψη, δεν πρόκειται να με αφορίσει ο σοφός prist μας (που νοστάλγησε το "Pal system"-τεχνικό off side ο αισχατόγερος :mrgreen: ) και θα συνεχίσουμε να τρώμε παρέα αγριογούρουνα, γαλακτομπούρεκα και άλλα καλούδια στο σπίτι του ή πανσέτες και λουκάνικα Τζουμαγιάς στα όποια γοριλάκια, πήλινα με χοιρινό και διάφορα τυριά στο απειρωτάν και σουβλάκια στο μέλι μέλι του Βαγγέλη, πίνοντας μαζί είτε το νέκταρ του, είτε μαλαματίνες, είτε μπύρες, παρουσία κι άλλων πολλών αδερφών από δω μέσα, μιας και όλοι μαζί κλαίμε με τις λύπες και γελάμε με τις χαρές του Π.Α.Ο.Κ., εκεί, στα ιερά τσιμέντα... ;)

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Δεν γουστάρεις τα μούτρα του .. :roll:

Τζάμπα του μίλησα για σένα... :mrgreen:

Πάτερ τα έχουμε ξαναπεί το ποιοτικό ρόστερ ειναι μια βάση .. που δεν σου εγγυάται και επιτυχία . Χρειάζεται και κάποιον να το αξιοποιήσει - εμπνεύσει . Και παλαιότερα είχαμε πολυ ποιοτικό ρόστερ ( ποιοτικότερο απο το σημερινό) με «καλύτερο» προπονητή δυστυχώς όμως δεν καταφέραμε τίποτα για διάφορους λόγους .

Εν ΕΤΗ 2018 στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν ειναι αυτονόητο. Και θ ειναι όντως θαύμα αν πΑρουμε το Νταμπλ διότι η κατάσταση που άφησε πίσω του ο κινέζος τυχοδιώκτης ηταν το λιγότερο τραγική.

Και θα το ξαναπώ .. το μεγαλύτερο κρίμα ειναι οτι αν τον ειχα απο την αρχή τωρα θα ήμουν ήδη πρωταθλητής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος slidar την Κυρ 11 Φεβ 2018, 13:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Αλήθεια είναι ότι υπερέβαλα λίγο...Δίχως σκούφο νορμάλ είναι, δεν λέω... :D :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο Παππας ανεφερε και κατι το οποιο παραβλεψες slidar,οτι φετος η διαιτησια ειναι καθαρη απεναντι μας.
Και φανταζομαι οτι δεν εννοει τα δυο τρια σφυριγματα που μπορει να εχουμε παρει (αυτα τα παιρναμε καθε χρονο οπως ολοι οι μεγαλοι πλυν γαυρου που επαιρνε πολλα παραπανω) αλλα οτι δεν υπαρχουν σφυριγματα με δολο εναντιον μας σε κομβικα σημεια της σεζον που αλλες χρονιες ερχονταν και μας εκαναν μπουρδελο (ομαδα και κοσμο) με αποτελεσμα να χαθουν χρονιες και χρονιες.
Σιγουρα αυτη η θωρακιση της ομαδας απο τον Ιβαν βοηθησε το ρουμανο να δουλεψει οπως πρεπει να δουλευει καθε προπονητης μιας ποδοσφαιρικης ομαδας και που εδω ειχαμε ξεχασει για δεκαετιες ολοκληρες.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Eπειδη ο καρπουζας ειναι επταλοφιτης,"σειρα" μου
και ολο και θα εχουμε βρεθει διπλα διπλα στην θυρα4 ή στο Σόχο
ή σε καποιο λεωφορειο πηγαινοντας καποια εκδρομη για να δουμε την Π.Α.Ο.Κ.αρα μας
μια και εχω ταξιδεψει πολλες φορες με τον συνδεσμο του Επταλοφου
θα κανω μια και μονη εξαιρεση.

Καλα τα λες για τον τροπο που πηγαινουν τα πραγματα
αλλωστε ειπα οτι απο την δικιη σου οπτικη εχεις κι εσυ δικιο

θα σε ρωτησω το εξης.

Αν πηγαινε με μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση στο ματς με τους Σουηδους
ή ειχε διαφορετικη προσεγγιση-διαχειριση στον επαναληπτικο και δεν εφτανε να κριθει το ματς
καθαρα απο θεμα τυχης,καραμπολας και στραβοκλωτσιας,ποσο διαφορετικη θα ηταν η κατασταση τωρα?

Ο Πελκας θα ειχε πιο πολυ χρονο παρουσιας,ο Μπισε περισσοτερες συμμετοχες και καλυτερο ρυθμο
οι Κανιας Σαχωφ επισης περισσοτερο χρονο και σε καλυτερο ρυθμο
το μονο "αρνητικο" ειναι οτι ο Ματος θα ηταν περισσοτερο επιβαρυμενος
και ισως να μην υπηρχε η παρουσα ομοιογενεια.
Βεβαια αυτα ειναι τελειως θεωρητικα και ο καθενας τα "διαβαζει" απο διαφορετικη οπτικη θεση.

Το πως τα βλεπει ο καθενας ειναι δικαιωμα(?) του
το μονο που με στενοχωρει ειναι οταν βλεπω προκατειλημενη-εχθρικη αντιμετωπιση
σε καποιους που εχουν διαφορετικη αποψη καθως και οτι προστρεχουν συνεχως
να "συνδραμουν" τα ιδια προσωπα προς ενισχυση.

Εμεις οι δυο ειμαστε "παλαιας κοπης" οπαδοι,μιλαμε "την ιδια γλωσσα"
αλλα βιωματα στην κερκιδα,αλλες παραστασεις.
Το να διαφωνησουμε καπου δεν ειναι κακο,στο τελος θα βρεθουμε καπου στην μεση.
Το να "μπερδευονται" στα λογια μας ομως συνεχως με παραθεσεις,μπηχτες και υπονοουμενα
ειτε για την μια αποψη ειτε για την αλλη,το θεωρεις σωστο?
Και φυσικα δεν αναφερομαι σε μια ηπια ανταλλαγη αποψεων,οπου θα προθεσει "τροφη"
για συζητηση και καποιος αλλος αδερφος.

Τεσπα,ας συνεχισουμε το ταξιδι προς το νταμπλ με το τραινο κι ας απολαυσουμε
την διαδρομη μεχρι τον τελευταιο σταθμο που θα ειναι η κατακτηση του.

Κι αν καποιον τον κουραζει το τραινο,μπορει να ταξιδεψει αεροπορικως
Ετσι κι αλλιως τα εισητηρια ειναι........πρωτη θεση.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

obanebane έγραψε:Ο Παππας ανεφερε και κατι το οποιο παραβλεψες slidar,οτι φετος η διαιτησια ειναι καθαρη απεναντι μας.
Και φανταζομαι οτι δεν εννοει τα δυο τρια σφυριγματα που μπορει να εχουμε παρει (αυτα τα παιρναμε καθε χρονο οπως ολοι οι μεγαλοι πλυν γαυρου που επαιρνε πολλα παραπανω) αλλα οτι δεν υπαρχουν σφυριγματα με δολο εναντιον μας σε κομβικα σημεια της σεζον που αλλες χρονιες ερχονταν και μας εκαναν μπουρδελο (ομαδα και κοσμο) με αποτελεσμα να χαθουν χρονιες και χρονιες.
Σιγουρα αυτη η θωρακιση της ομαδας απο τον Ιβαν βοηθησε το ρουμανο να δουλεψει οπως πρεπει να δουλευει καθε προπονητης μιας ποδοσφαιρικης ομαδας και που εδω ειχαμε ξεχασει για δεκαετιες ολοκληρες.
Και κατι βασικο που παρεβλεψα.
Οτι ο Ιβιτς(τα του Καισαρος τω Καισαρι) "ξεβρωμισε" τα αποδυτηρια απο καποια
τεχνητα βαριδια που εδεχομενως θα "φρεναριζαν" την ομαδα. ;)
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Ειδατε τι ωραια που μπορουμε να τα λεμε μεταξυ μας
οταν υπαρχει καλη διαθεση?

Τωρα που τελειωσε το αγριογουρουνο και εχω αρκετο χρονο
θα τα λεμε πιο συχνα.

Γρηγορη οσο και να "τρωγομαστε" εμεις οι δυο
με λιγο νεκταρ και αγριογουρουνο στον ξυλοφουρνο,συν τα ντολμαδακια της παπαδιας
και τα λοιπα......καλουδια,ειναι ευκολο να σε επαναφερω,
στον δρομο της........αρετης.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Δεν θελω να μπουμε σε συγκρισεις, ουτε να μειωσω προφανως την δουλεια του Λουτσεσκου.

Απλα επειδη προσωπικα μου αρεσε ο κοουτς Ιβιτς πολυ, και μου αρεσε και η ομαδα που δημιουργησε πιστευω 100% οτι με κανονικες συνθηκες περσι (δηλαδη χωρις ενα -3 να βαραινει την ομαδα και 50-50 διαιτησια που δεν υπηρχε ειδικα στο πρωτο μισο του πρωταθληματος) η ομαδα θα ηταν πρωταθλητρια.

Απλα ηθελα να το αναφερω.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Σωστό και αυτό με τα βαρίδια.
Κατά τα λοιπά συμφωνώ και με το τελευταίο ποστ του goran.
kos

Δημοσίευση από kos »

obanebane έγραψε:
kos έγραψε:1,5 εκ πολη ο τελευταιος που καταλαβε οτι ο φετινος ΠΑΟΚ ειναι για πρωταθλημα ειναι ο προπονητης του.... ο ρανζβανρος που οταν του ειπαν για πρωταθλημα τους κοιτουσε σαν εξωγηινους... τοσο μυρωδιας.
ξαφνικα βεβαια απο μυρωδιας εγινε αλεπου που αλλαξε θεση στον πελκα και τον εκανε το καλυτερο χαφ στην ελλαδα...καμια σχεση ο τραυματισμος του καντουρι στην ξανθη. λεπτομεριες.
κανε το θαυμα σου ρε κροτονε να το σηκωσω με γ.χ και με παντελη να τρελαθω :lol:

Αφιερωμενο σε εσενα που σταματησες να κραζεις για μερικες ωρες,μπαγλαμα που θα με ειρωνευτεις κιολας.
Αντε γιατι πολυ σας ανεχθηκα,ειπα να μη χοντρυνω τη κουβεντα,αλλα εσεις εχετε την προκληση στο αιμα σας.
την μαγκια σου την προσπερναω γιατι εχει εξαντληθει και η ανοχη και θα μας δειρεις στο τελος
θα κανω μια τελευταια προσπαθεια να σου δωσω να καταλαβεις οτι το ποστ που παραθετεις δεν ειναι κραξιμο αλλα γεγονοτα.
1) τον ρωτησαν καποια στιγμη για πρωταθλημα και φανηκε ξεκαθαρα οτι δεν το πιστευει?
2) ειχε μια ξεκαθαρη επιμονη στο να βαζει τον καντουρι στο 10 και τον οποιο χρονο εβρισκε εκεινο το διαστημα ο πελκας τον εβρισκε σε αλλη θεση απο αυτην στην οποια βγαζει σημερα ματια?
3) καθιερωση του πελκα σε αυτη την θεση εγινε λογο του τραυματισμου του καντουρι στην ξανθη? ειχε μεχρι στιγμης ο πελκας τον ρολο που εχει σημερα?
4) ανεφερε ή δεν ανεφερε ο μπαμπας λουτσεσκου τον κροτονε ως μια καλη επιλογη για τον εν ενεργεια προπονητη του ΠΑΟΚ?
απο ποτε η αναφορα σε γεγονοτα ειναι κραξιμο?
takis4 έγραψε:πάντως γράφονται μερικά πράματα που είναι τουλαχιστον παράξενα για να μην πω κατι αλλο... πχ ο ο κος δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν του κάνει ο προπονητής , και σε άλλο θέμα δηλώνει ότι θέλει και μια εξάδα παίχτες, δηλαδή δεν του κάνει τίποτα στην ομάδα ούτε ο προπονητής ούτε οι παίχτες και όλα αυτά την στιγμή που η ομάδα έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στην ιστορία της ... :lol:
να εισηγηση να δωσουμε πιστοποιητικα ΠΑΟΚοφροσυνης οσοι τους θεωρεις περιεργους και υποπτους. εαν ειναι δυσκολο αυτο, τοτε απλα προσπαθησε να διαβαζεις πιο προσεκτικα
kos έγραψε:βλεπω το ροστερ οπως το εβαλε ο αποστολης και με πιανει ενα αχγος....
παλι 5-6 μεταγραφες θα χρειαστουμε το καλοκαιρι για να εχουμε ελπιδες για τσου λου και για να το ξαναπαρουμε.
στοπερ διπλα στον βαρελα καλυτερο του κρεσπο
σοβαρο δεξι μπακ γιατι μονο με ματος τσου λου και πρωταθλημα δεν βγαινει
σοβαρο αριστερ μπακ γιατι ποιος λεβεκ
ενα τουλαχιστον χαφ στη θεση του κανιας, δυο αν δωσεις σακχοφ
ενα σοβαρο δευτερο φορ πισω απο πριγιο
να αντικαταστησεις με καλυτερο οποιον πουλησεις (τζαλμα, πελκα, πριγιο κτλ)
καλα λενε οτι παντα θα υπαρχει αναγκη για ενισχυση...
θελω μια εξαδα παικτες για να παιξω ομιλους τσου λου και να ξαναπαρω το πρωταθλημα. ενοχος...
anyway κακως μπηκα στον κοπο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Αλήθεια τώρα; επιμένεις ότι αυτό το ποστ στο οποίο τον αποκαλείς μυρωδιά και γράφεις λάθος το όνομα του για να τον ειρωνευτεις ότι είναι παράθεση γεγονότων;
Τι να σου πω όπως νομίζεις.
Ούτε να σε βαρεσω θελω ούτε μάγκας το παίζω πίσω από το πληκτρολόγιο.
Με προκαλέσες με το ποστ σου και σου απάντησα.
Αν θυμάσαι στο παρελθόν έχουμε κάνει πολύ καλές συζητήσεις,διαφωνώντας αλλά με ωραίο τρόπο.
Εσύ διάλεξες έναν διαφορετικό τρόπο να μου απαντήσεις σε μια διαπιστωση που εκανα για σενα και ηταν περα για περα αληθινη.
Εσύ βαφτισες το κράξιμο γεγονός.
Εννοείται ότι είναι δικαίωμα σου να γράφεις ότι θέλεις.
Πήρα αφορμη από το ποστ σου να ανοίξω μια κουβέντα,εσύ διάλεξες την ειρωνεία και την προσβολή ως απάντηση.
Μας διαβάζουν και τους δύο,οπότε έχω ήσυχη τη συνείδηση μου.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

prist64 έγραψε:Eπειδη ο καρπουζας ειναι επταλοφιτης,"σειρα" μου
και ολο και θα εχουμε βρεθει διπλα διπλα στην θυρα4

Καλα τα λες για τον τροπο που πηγαινουν τα πραγματα
αλλωστε ειπα οτι απο την δικιη σου οπτικη εχεις κι εσυ δικιο

θα σε ρωτησω το εξης.

Αν πηγαινε με μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση στο ματς με τους Σουηδους
ή ειχε διαφορετικη προσεγγιση-διαχειριση στον επαναληπτικο και δεν εφτανε να κριθει το ματς
καθαρα απο θεμα τυχης,καραμπολας και στραβοκλωτσιας,ποσο διαφορετικη θα ηταν η κατασταση τωρα?

εισαι οντως παπας ??

ή σκετος....παπας...

βεβαια με τον συνδεσμο δεν ειμουν και πολυ πολυ..ταξιδιαρης

τελευταια φορα το ....δρομολογιο..ηταν με τα καμενα παπουτσια του μπαλογιαννη

περισσοτερο με τους ξηροκρινιοτες εκανα παρεα

αλλα θα ρωτησω σε παλιους συνδεσμιτες για τον ...παπα...
στα τσιμεντα στανταρ μπορει και να κατσαμε διπλα διπλα

τωρα για αυτο που λες.... αυτοπεποιθηση.....

τι να σου πω

καλα καλα τα ονοματα των παικτων δεν ηξερε

θεωρω ομως....εκφραση που κατα κανονα χρησοιμοποιει ο χοντρος αρδ :lol: :lol: :lol: ....

οτι το στοπ απο την ευρωπη λειτουργισε αρνητηκα γιατι η ομαδα αμε εναν αγωνα την εβδομαδα αργησε να βρει την φορμα της

πιστευω εαν ειχαμε και τα παιχνιδια της ευρωπης τωρα θα ημασταν καλυτερα
kos

Δημοσίευση από kos »

δεν νομιζω να σε εχω ειρωνευτει ουτε να σε εχω προσβαλει αλλα εαν ετσι νοιωθεις σου ζηταω ειλικρινα συγνωμη.
συνεχιζω να πιστευω οτι στο συγκεκριμενο ποστ δεν τον εκραξα. στο παρελθον το εχω κανει αρκετες φορες και δεν εχω προβλημα ουτε να το παραδεχτω, ουτε να τον ξανακραξω εαν ετσι νοιωθω.
τωρα για το μυρωδιας που σε ενοχλησε δεν μπορω να κανω κατι οταν ειναι ξεκαθαρο οτι ο προπονητης το πιστεψε τελευταιος. ψαξε σελιδες πισω να δεις τι γραφοταν εδω μεσα οταν ειχε ερωτηθει για πρωταθλημα και ελεγε για ονειρα...
το κλεινω εδω, και την συγνωμη την εννοω αν νοιωθεις οτι σε προσβαλα.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

δηλ. ρε κος τι να ελεγε...

εγω το εχω δει 2 φορες

αλλα και παλι ειναι και δικο μου ονειρο να το ξαναδω οπως και δικο σου και του καθε ΠΑΟΚτση..

μυρωδιαδες ειμαστε ολοι??

εαν τον ρωτουσαν για το τσλου και ελεγε οτι ονειρο μου ειναι να παιξω τι θα τον λεγαμε

μυρωδια??
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”