Κάποια στιγμή ρώτησα και ξαναρώτησα αν πρέπει να είναι διαφορετική η απόφαση του να μείνει ή να φύγει ο Λουτσέσκου αν πάρει Πρωτάθλημα ή αν το χάσει στο τσακ και απάντηση δεν πήρα από κανέναν εδώ μέσα...
Με το σκεπτικό λοιπόν ότι ακόμα κι ένας μέτριος προπονητής, την δεύτερη χρονιά του στην ίδια ομάδα είναι προτιμ'ότερος απ όσο ένας καλύτερος του στην πρώτη, δηλώνω ότι συμφωνώ με αυτό που έγραψε ο Μπιλ...
buffalobill4 έγραψε:...εγω θα κρατουσα τον λουτσεσκου ανεξαρτητως κατακτησης νταμπλ γιατι πρεπει καποια στιγμη να μπουμε σε μια κανονικοτητα επι εποχης σαββιδη. ενα καλοκαιρι πρεπει να ξερουμε τι θελουμε να κανουμε.
Όσο μάλιστα κι αν δεν γουστάρω τα μούτρα του συγκεκριμένου, αν είναι αυτός που θα κάνει τον Ιβάν να τον εμπιστευτεί και να τον κρατήσει, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο τέλος της χρονιάς, ε τότε θα πω και "γεια σαν του μάγκα" που κατάφερε και μαλάκωσε το τόσο σκληρό ποντιακό κεφάλι του και θα δούμε πια μια ομαλότητα...
Υ.Γ. Είμαι σίγουρος δε ότι, γι αυτή μου την άποψη, δεν πρόκειται να με αφορίσει ο σοφός prist μας (που νοστάλγησε το "Pal system"-τεχνικό off side ο αισχατόγερος

) και θα συνεχίσουμε να τρώμε παρέα αγριογούρουνα, γαλακτομπούρεκα και άλλα καλούδια στο σπίτι του ή πανσέτες και λουκάνικα Τζουμαγιάς στα όποια γοριλάκια, πήλινα με χοιρινό και διάφορα τυριά στο απειρωτάν και σουβλάκια στο μέλι μέλι του Βαγγέλη, πίνοντας μαζί είτε το νέκταρ του, είτε μαλαματίνες, είτε μπύρες, παρουσία κι άλλων πολλών αδερφών από δω μέσα, μιας και όλοι μαζί κλαίμε με τις λύπες και γελάμε με τις χαρές του Π.Α.Ο.Κ., εκεί, στα ιερά τσιμέντα...