Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από pilotos »

Πιστεύεις δηλαδή αυτο που λέει συνέχεια ότι παίζουν οι καλύτεροι;
Γιατί εγώ τουλάχιστον σε αυτό δεν τον πιστεύω πλέον

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Θέλω να απαντήσω αλλα είμαι με 2 παυσίπονα γιατι θα σπάσει το κεφάλι μου! Θα το συζητήσουμε αυριο αν έχετε διάθεση

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Thanix έγραψε:Θέλω να απαντήσω αλλα είμαι με 2 παυσίπονα γιατι θα σπάσει το κεφάλι μου! Θα το συζητήσουμε αυριο αν έχετε διάθεση

Στο γήπεδο την Κυριακή... Πριν τον αγώνα φυσικά...

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Δεκτό!

Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Thanix έγραψε:Όταν επιτέλους αποστασιοποιηθεί ΕΝΤΕΛΩΣ ισως βοηθήσει την ομάδα! Γιατι στο να παίρνει αποφάσεις ειναι εγκληματικά επικίνδυνος!

Μα οι αποφάσεις που παίρνει είναι αποτέλεσμα αυτών που ακούει. Τώρα έχει μείνει αρκετό καιρό στην Ελλάδα για να δει μόνος του τι πρέπει να αλλάξει.
Εγώ εξακολουθώ να είμαι αισιόδοξος...είναι πολύ δύσκολο να φτιάξεις ομάδα αλλά όταν γίνει αυτό θα ησυχάσουμε όλοι για αρκετά χρόνια.
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Thanix έγραψε:Αν ρωτάς για μένα θα είχα κρατήσει τον στεφενς 3 χρόνια (τουρίστας, συνταξιούχος κτλ)

Αν δεν είχε ο ΠΑΟΚ 2 κύπελλα και 2 εξόδους τσου λου μαζί με πρωταθλητισμό εγώ τον κόβω και τον πετάω στην θάλασσα !

Η οποιοδήποτε αλλο προπονητή! Κρατάς προπονητή χρονια! Και άσε τον αμπαλο τον ΠΑΟΚτση να χαίρεται ότι κανει επανάσταση να φάει προπονητές πλακάκια διοίκηση κτλ! Ας μην πατήσει κανεις, λες και τωρα εχει κοσμο το γήπεδο! Αλλα επειδή θα κερδιζες και τίτλους και θα πήγαινες καλά θα μαζευόταν τα σαλιγκάρια παλι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΜΑΣ ΕΜΑΣ!
Ένα σχόλιο για το Stevens θέλω να κάνω.

Πρόσφατα ο Ολλανδός έδωσε συνέντευξη σε γερμανικό μέσο και είπε ότι πλέον δεν αναλαμβάνει ομάδα για πάνω από ένα χρόνο.

Αυτός ήταν και ο ορίζοντας συνεργασίας μαζί μας. Δεν υπήρχε τη χρονια εκείνη ως βάση ένα πλάνο μακράς διαρκειας.

Το σχέδιο του Ιβάν ήταν: σκάω λεφτά για μεγάλα ονόματα (Στέφενς, Στόκοι και άλλες μεταγραφές) και χτυπάω άμεσα συμμετοχη στους ομίλους CL και πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Πάντως αυτό το μοντέλο με Αρνεσεν-Τούντορ δεν φαίνεται να κολλάει δυστηχώς. Το πρόβλημα τελικά φαίνεται να είναι περισσότερο ο Τούντορ και λιγότερο ο Αρνεσεν. Οταν ο ίδιος ο προπονητής σου λέει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι δεν πιστεύει στην ομάδα του δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά πράγματα.

Μαζί με τον Αρνεσεν έκαναν τις επιλογές το καλοκαίρι...για να παίζουν και πάλι οι περσινοί;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Sekeris4 έγραψε:Εξαλλος ο Σαββιδης.Σε 3,2,1, ΠΑΜΕ!
Τι έγινε εσύ πάντα προβλεπες ότι θα χάσουμε λόγω χάλια ομάδας τώρα προέβλεπε λόγω καραγεωργιου ότι θα κερδίσουμε 1-4 .....πάντα ο ΠΑΟΚ η είναι χάλια και δεν μπορεί να κερδίσει η λόγω σχέσεων ρίχνει τεσσάρα ε; δεν σε έκατσε όμως ε ;

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Thanix έγραψε:Εγώ θέλω ενα καλο προπονητή να μείνει χρονια! Εγώ τον τουντορ τον πιστεύω! Απο εκεί και περα δεν με νοιάζει ποιος θα ερθει γιατι πλέον δεν μπορώ να πιστέψω σε κανένα προπονητή γιατι ξερω ότι θα μείνει 5 μηνες! Ειναι ντροπή αυτο!
Δεν το λέω κάπως γιατι το περιμένω το σχόλιο αλλα ο ιβαν ειναι επικίνδυνος, χαρα δεν θα δεις και να δεις θα ειναι απο σπόντα!

Αυτό ακριβώς , ο ιβαν πρέπει νά επιμενει

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Πέμ 07 Ιαν 2016, 01:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

karl έγραψε:
Thanix έγραψε:Αν ρωτάς για μένα θα είχα κρατήσει τον στεφενς 3 χρόνια (τουρίστας, συνταξιούχος κτλ)

Αν δεν είχε ο ΠΑΟΚ 2 κύπελλα και 2 εξόδους τσου λου μαζί με πρωταθλητισμό εγώ τον κόβω και τον πετάω στην θάλασσα !

Η οποιοδήποτε αλλο προπονητή! Κρατάς προπονητή χρονια! Και άσε τον αμπαλο τον ΠΑΟΚτση να χαίρεται ότι κανει επανάσταση να φάει προπονητές πλακάκια διοίκηση κτλ! Ας μην πατήσει κανεις, λες και τωρα εχει κοσμο το γήπεδο! Αλλα επειδή θα κερδιζες και τίτλους και θα πήγαινες καλά θα μαζευόταν τα σαλιγκάρια παλι!

Ένα σχόλιο για το Stevens θέλω να κάνω.

Πρόσφατα ο Ολλανδός έδωσε συνέντευξη σε γερμανικό μέσο και είπε ότι πλέον δεν αναλαμβάνει ομάδα για πάνω από ένα χρόνο.

Αυτός ήταν και ο ορίζοντας συνεργασίας μαζί μας. Δεν υπήρχε τη χρονια εκείνη ως βάση ένα πλάνο μακράς διαρκειας.

Το σχέδιο του Ιβάν ήταν: σκάω λεφτά για μεγάλα ονόματα (Στέφενς, Στόκοι και άλλες μεταγραφές) και χτυπάω άμεσα συμμετοχη στους ομίλους CL και πρωτάθλημα.

Αυτά είναι σχέδια !

Ιδιοφυή στην απλοτητά τους.

Κι αν δεν πιάσουν , τότε τι ?

Πλαν-Μπι = ΓΧ την Ανοιξη. :D
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

++Πως γινονται να ειναι ολοι τουριστες οι προπονητες, εδω κ 5 παμε στον 6 χρονο να φευγουν πριν τελειωσει η σεζον (ενας δεν στεριωσε ως το τελος της περιοδου το πολυ 9 μηνο),μονο εμεις.Δεν νομιζω να υπαρχει αλλη ομαδα.Πρωτοπορεια κ εδω.Κ πριν το Σαντος ο Μπαγιεβιτς κ ο Αναστασιαδης 2 φορες.Αυτες ειναι οι εξαιρεσεις εδω κ 30 χρονια.Σ' αυτες πηραμε οτι πηραμε.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

'Καπετάνιο" τα ψέματα τελειώνουνε...Ρίξε γκαφρά στον μίστερ Φρανκ να φέρει δύο σεντερμπακάρες κι μία "σφεντόνα" μπακ χαφ για να πετύχεις επιτέλους κανέναν στόχο...Με τις πορδές δεν βάφεις αυγά...Όπως ούτε και με τα "ταξίματα" παίρνεις δουλειές... ;)

Υ.Γ. Αφού στηρίζεις απόλυτα τον Ίγκορ Τούντορ (άρα και τον Φρανκ Άρνεσεν) γιατί δεν έγιναν ακόμα οι μεταγραφές που "ζητάει" ο "υποστηριζόμενος" σου προπονητής και γιατί αυτήν την δήλωση έβαλες να την κάνει ο Κυρ Κυρ κι όχι ο "νεότευκτος" αλλά "έμπειρος" Αντιπρόεδρος σου και Υπεύθυνος του Αγωνιστικού Ποδοσφαιρικού Τμήματος, ο κύριος Νίκος Βεζυρτζής;

Υ.Γ. 2... Φοβάμαι όμως μήπως "βολεύει" να αποκλειστούμε από την σαρδέλα και μας βγεις μετά "ντολμές" σαν τον κατάσκοπο της "στάζει" πριν κάποια χρόνια, που όποιον στήριζε, σε μία εβδομάδα το πολύ τον "έτρωγε η μαρμάγκα"... ;)

Υ.Γ. 3...'Εχε τον νου σου...Ο λαός δεν κοιμάται...Απλά ξαποσταίνει και περιμένει να μπεις μπροστά και να του δώσεις "όραμα" για να το ακολουθήσει μαζί με σένα... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 07 Ιαν 2016, 04:13, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Αυτά είναι :mrgreen: :roll:

Αλλιως Ταβαριτς να ξέρεις ότι θα βλέπεις χιλιαπεντακόσα κομμάτια αντί για τεσσαρα στην Τούμπα...κανόνισε να ούμε.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

:lol: :lol: :lol: ....................................................................................

................................................................................... :oops: :oops: :oops:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

spyretto έγραψε: Μαζί με τον Αρνεσεν έκαναν τις επιλογές το καλοκαίρι...για να παίζουν και πάλι οι περσινοί;
Σήμερα πόσοι ήταν οι περσινοί; Λέοβατς, Χαρίσης, Τσιμιροτ, Πέλκας, Όλσεν(αν δεν είχε φύγει) είναι μισή ομάδα καινούργιοι. Και στα περισσότερα ματς είναι περισσότεροι, Σαμπό, Μυστα, Μαλεζάς, Γκάρι, Μπερμπάτοφ είναι λίγο πολύ βασικές επιλογές, όλοι καινούργιοι η έστω δανεικοί που γύρισαν.

Δε γίνεται να είναι όλοι τελείως καινούργιοι, και ας συμφωνώ ότι το καλοκαίρι πρέπει να γίνουν αλλαγές
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”