sourmenetes έγραψε:Οσο και να θελω να το πιστεψω οτι δεν υπαρχει ποιοτητα σε πολλες θεσεις,εχουμε ελλειψεις δεν μπορω να δεχτω αυτην την αγωνιστικη εικονα οσα λαθη και να κανει ο Αγγελος.
Το μεθαυριανο ματς μοιαζει ιδανικο για να παρει λιγο ψυχολογια η ομαδα.Δεν μπορει να ξεχασανε τα παντα,δεν μπορει η πιεση να μη βγαινει,δεν μπορει να κοπηκανε ολα τα τρεξιματα μεσα σε εναν μηνα,δεν μπορει δεν μπορει δεν μπορει δεν μπορει..
Θα σου πω αυτό που λέμε στην κερκίδα από τον Δεκέμβρη ... Πόσο λείπεις ρε Τζιολη
sourmenetes έγραψε:pilotos έγραψε:sourmenetes έγραψε:Οσο και να θελω να το πιστεψω οτι δεν υπαρχει ποιοτητα σε πολλες θεσεις,εχουμε ελλειψεις δεν μπορω να δεχτω αυτην την αγωνιστικη εικονα οσα λαθη και να κανει ο Αγγελος.
Το μεθαυριανο ματς μοιαζει ιδανικο για να παρει λιγο ψυχολογια η ομαδα.Δεν μπορει να ξεχασανε τα παντα,δεν μπορει η πιεση να μη βγαινει,δεν μπορει να κοπηκανε ολα τα τρεξιματα μεσα σε εναν μηνα,δεν μπορει δεν μπορει δεν μπορει δεν μπορει..
Θα σου πω αυτό που λέμε στην κερκίδα από τον Δεκέμβρη ... Πόσο λείπεις ρε Τζιολη
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Φιλε pilote εγω το ελεγα απο περυσι...Δεν ειναι δυνατον να εχεις κεντρο περυσι με τζιολη-λαζαρ και να σου βγαζει σχεδον ολο τον πρωτο γυρο με ευρωπες-κυπελλο-πρωταθλημα και να στεκεται σοβαρα και στο δευτερο γυρο με κατσε-νατχο-λαζαρ-μαντουρο να πελαγοδρομουμε...
Η ομαδα δυστυχως φετος,ελλειψει παιχτων,δομηθηκε πανω στο τζιολη κατσε και τσοντα ο τζανδαρης.
Απο τοτε που οι κατσε τζιολης παιζουν δεν παιζουν πελαγοδρομουμε.
Δεν λεω τεχνιτης ο μαντουρο αλλα παιζοντας ψηλα οι τρυπες δεν καλυπτονται πισω ουτε με αιτηση.Σε αυτο βεβαια δε φταιει ο μαντουρο,αλλα ειπαμε εμαθε η ομαδα ενα συγκεκριμενο τροπο παιχνιδιου και απο εκει και περα ελλειψει καθαρο μυαλου πολλα προβληματα.
Εδώ έχουμε κάψει παίκτες και παίκτες με λάθος διαχείριση...
Τεσπα ελπίζω και εύχομαι να δούμε ξανά ΠΑΟΚ, γιατί τώρα βλέπουμε ομάδα που δεν θέλει να κερδίσει τον αντίπαλο, ή για να το πω καλύτερα, όπως το είπε χτες και ο άλλος... Οι αντίπαλοι ήθελαν περισσότερο τη νίκη.
Και αυτός που το είπε είναι ακόμα στην ομάδα.............
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου