Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Μπράβο στη μπάμπω.
Μποροθρύλε...η εκδίκηση της γιαγιάς στον πάτο σου
Μποροθρύλε...η εκδίκηση της γιαγιάς στον πάτο σου
Θα χαιρόμουν και εγώ αν δεν έβγαζαν απίστευτο κόμπλεξ οι γριές με μας
Δεν πειράζει, ας βγάζουν, ποιος δεν βγάζει τα λυσσακά του με εμας;
ας έχω το ραμολί να κόβει βαθμούς από παραρτήματα και κανά γαύρο και ας σκίζεται και με εμάς, δεν πειράζει. Λίγο τίλιο και θα ηρεμεί.
ας έχω το ραμολί να κόβει βαθμούς από παραρτήματα και κανά γαύρο και ας σκίζεται και με εμάς, δεν πειράζει. Λίγο τίλιο και θα ηρεμεί.
-
Asimos
ωραιος ο γαυρος, εκτός απο τους εδω παίχτες καταφέρνει να καταστρεφει παίχτες και στο Μεξικό!
eorptol έγραψε:Θα χαιρόμουν και εγώ αν δεν έβγαζαν απίστευτο κόμπλεξ οι γριές με μας
πραγματικα αυτο σκεφτηκα και γω....θα περνανε παλι οι ανταγνωστες μας απτο καυτατζογλειο και μεις θα χανουμε βαθμους...
- Kostomanolis
Μην τους βλέπετε με συμπάθεια, έχουν μίσος προς εμάς μεγαλύτερο από τους αρειανους. Αυτοί τουλάχιστον το 1976 νίκησαν την ΑΕΚ πριν από εμάς και πήραμε το πρωτάθλημα, ενώ οι γριές μόνο ανοίγουνε διαχρονικά τα πόδια στους κάτω.Alastor έγραψε:eorptol έγραψε:Θα χαιρόμουν και εγώ αν δεν έβγαζαν απίστευτο κόμπλεξ οι γριές με μας
πραγματικα αυτο σκεφτηκα και γω....θα περνανε παλι οι ανταγνωστες μας απτο καυτατζογλειο και μεις θα χανουμε βαθμους...
Καλά και ο Ηρακλής νίκησε τον βάζελο στο Καυταντζόγλειο, τη χρονιά που πήραμε το δεύτερο πρωτάθλημα, με τον Μπατάκη να δηλώνει ότι ήθελαν να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ.
Από εκεί και πέρα, κάποιοι οπαδοί τους έχουν μεγάλο κόμπλεξ, αλλά κι αυτό λογικό είναι.
Εγώ χαίρομαι που στο κύπελο, το «θεσμό των εκπλήξεων», πέρασαν ήδη τέσσερα αουτσάιντερ, τα Χανιά πήγαν το ματς στην παράταση και μπορεί να προκριθεί μέχρι και ο γάβρος.
Από εκεί και πέρα, κάποιοι οπαδοί τους έχουν μεγάλο κόμπλεξ, αλλά κι αυτό λογικό είναι.
Εγώ χαίρομαι που στο κύπελο, το «θεσμό των εκπλήξεων», πέρασαν ήδη τέσσερα αουτσάιντερ, τα Χανιά πήγαν το ματς στην παράταση και μπορεί να προκριθεί μέχρι και ο γάβρος.
- ΑποστόληςΑ
-
Μπαρκαρούτσος
Ισχύει..eorptol έγραψε:Θα χαιρόμουν και εγώ αν δεν έβγαζαν απίστευτο κόμπλεξ οι γριές με μας
Θυμάμαι ένα post φίλου (Facebook) για το Βέροια - Π.Α.Ο.Κ. που υπάρχει υποψία στησίματος (από παίχτες της Βέροιας), κι εκείνος έλεγε για Π.Α.Ο.Κ., χωρίς να διαβάσει ότι οι παίχτες της Βέροιας μόνο είναι ύποπτοι...τον τάπωσα και μόκο.
- VictorAK47
[youtube]watch?v=hF87LEIGbgk[/youtube]
Μπορεί και να είμαι οφ τόπικ. Σκεφτόμουνα να το βάλω η στην Κοινωνία η στα Ανέκδοτα.
Μπορεί και να είμαι οφ τόπικ. Σκεφτόμουνα να το βάλω η στην Κοινωνία η στα Ανέκδοτα.
- DarkBishop
Επειδή γενικά δεν ξέρω τι ισχύει, ας με διαφωτίσει κάποιος: πρώτα η Νίκη Βόλου, τώρα ο ΟΦΗ, ποιος ξέρει ποια ομάδα μετά. Αυτοί πώς παίρνουν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα και μετά αποβάλλονται? Δεν περνάνε κάποιον "έλεγχο"? (ξέρω,Ελλάδα είσαι αλλά είπα να ενημερωθώ επί θεωρητικής βάσης)
- Lacedaemonian
- GiorgosAtha
Έλεγχο???DarkBishop έγραψε:Δεν περνάνε κάποιον "έλεγχο"?
Να μεταφερθεί άμεσα στο topic με τα ανέκδοτα!!!
- GiorgosAtha
Ασχέτως τις διοικήσεις που κατά καιρούς είχε και του ελέγχους...
Αυτοί ήταν... είναι... και θα είναι ΚΥΡΙΟΙ!

ΝΟΤΟΣ - ΒΟΡΡΑΣ!!! Γ@ΜΙΕΤΕ Ο ΜΠΕΙΡΑΙΑΣ!!!
Αυτοί ήταν... είναι... και θα είναι ΚΥΡΙΟΙ!

ΝΟΤΟΣ - ΒΟΡΡΑΣ!!! Γ@ΜΙΕΤΕ Ο ΜΠΕΙΡΑΙΑΣ!!!