Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
alp920 έγραψε:τι είναι αυτός ρε μάγκες?
από αυτά που είδα στο βιντεάκι,τα μισά αν κάνει θα παραμιλάμε.
Και επειδή αυτή θα είναι και η τελευταία μεταγραφή,βλέποντας τις κινήσεις που κάναμε,ο βαθμός που παίρνουν στην ΠΑΕ είναι πολύ μεγάλος.Αν και εχθρός του καλού είναι το καλύτερο,δεν θυμάμαι τόσο επιτυχημένη μεταγραφική περίοδο.
Έχω την αίσθηση ότι όλες οι θέσεις που πονούσαμε καλύφθηκαν και με το παραπάνω.
Προσωπικά δεν θυμάμαι άλλη μεταγραφική περίοδο χειμώνα με τόσους ποιοτικούς παίχτες.
Επίσης εντυπωσιακό το γεγονός των στεγανών της ΠΑΕ γύρω από τους μεταγραφικούς στόχους της.
μια χαρα ευχαριστημενος απο μεταγραφες παντως
δε ξερω αν ειναι καθαροαιμο φορ ο Χοσεν
η αν το γεγονος οτι ερχεται με λιγα δανεικος, μας φερνει κι αλλο σεντερ φορ
κοντος ψαλμος..
analog έγραψε:Να σας πω την μαύρη μου αλήθεια από τα videakia μου αρέσει περισσότερο κ από Vossen κ από Obasi..
+1000
Δεν βλέπω ενθουσιασμό.. Μόνο εγώ έχω κ@υλώσει τόσο??
Για να καταλάβω λίγο, παίρνουμε 23χρονο ολλανδό 1.86 με τριπλάρα απο Άγιαξ με 25 συμετοχές και 7 γκολ πέρισυ (+ άλλα τόσα στην β ομάδα!) και 18 συμμετοχές 6 γκόλ φέτος μέχρι τώρα??
αφού κάνει και την τρίπλα του Ρονι με άνεση τι άλλο θέλουμε
Για μενα οι μεταγραφες ειναι Στεφενς. Ο,τι ακριβως χρειαζοτανε στις θεσεις που χρειαζοτανε με τα χαρακτηριαστικα που χρειαζοτανε. Γι αυτο και δεν ανησυχω για κανεναν που δεν ξερω. (Χοεσεν, Αργεντίνο)
Επισης κατι πολυ σημαντικο για μενα ειναι η επιστροφη Κατσε. Τεραστιο πραμα. Τετοιο παιχτη δεν ειχαμε ουτε πηραμε. Οποτε ενα ακομα συν απο εκει.
Τελος κατι που εχω ξαναναφερει.Το ποσο καλα πας στη μεταγραφικη περιοδο φαινεται (και μενει να φανει και σε μας) απο αυτους που φευγουνε. Και σε μας ξεκινησε και θα συνεχιστει (πιστευω) η αποπαλτοποιηση.
Ηδη εφυγε ο Ινιγο, ο Λωρενς, ακουω φευγουνε Τζιολης και Ολισε (ισως). Αν το καλοκαιρι εχουμε ξεμπερδεψει απο τετοιου ειδους παιχτες (συν κατι Νινηδες Κατσικαδες και σια) και θα εχουμε γλιτωσει σημαντικα ποσα απο τα συμβολαια τους αλλα και επισης σημαντικο ειναι οτι δε θα πιανουνε θεση απο παιχτες απο τις ακαδημιες μας που με τον Χουμπ πρεπει και θα παρουνε ακομα περισσοτερες ευκαιριες.
οι μεταγραφες αυτον τον χειμωνα πιστευω ξεπερασαν τα ονειρα οποιουδηποτε παοκτση.Ποιοτικες προσθηκες σε ολες τις γραμμες που ειχαμε προβλημα,το δευτερο μισο του πρωταθληματος φανταζει πολυ πιο ενδιαφερον απτο πρωτο.Ανυπομονω πως και πως αναμετρησεις με μπενφικα και γαυρο στο κυπελλο πλεον
Πολύ καλές κινήσεις και μπράβο στην ΠΑΕ. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι ότι Ευρώπη παίζει μόνο ο Μαντούρο (;),
Αλλά χειμώνα δεν είναι δυνατόν να βρείς καλό παίκτη που να μην έχει παίξει στα κύπελλα της ΟΥΕΦΑ. Δεν πειράζει, θα βοηθήσουν στα υπόλοιπα και του χρόνου και στην Ευρώπη...