Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Othin

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από Othin »

Συγγνώμη ρε μάγκες, αλλά με τις ανακοινώσεις-ευθυμογραφήματα της δήθεν αστυνομίας θα χάσουμε και το λίγο μυαλό που μας απέμεινε.

Είναι δυνατόν σήμερα κάποιος να πάει να μπει στο γήπεδο αγκαλιά με έναν πυροσβεστήρα? Ή με καδρόνι ενός μέτρου? Ή με σιδερένιο λοστάρι αντίστοιχου μήκους? Ή με μολότοφ και μάλιστα έτοιμη?!!!

Στο σωτήριον έτος 2014 με όλη αυτήν την αστυνόμευση δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να συμβεί αυτό και μάλιστα σε έναν εκτός έδρας αγώνα, όπου δεν υπάρχει άσχημη προϊστορία, πάθη και εντάσεις και που όντως τελικά δεν κουνήθηκε φύλλο.

Ας συμφωνήσουμε λοιπόν για να μην αποβλακωθούμε εντελώς, ότι τα αντικείμενα αυτά κατασχέθηκαν σε ελέγχους στον «περιβάλλοντα χώρο» του γηπέδου σε άτομα που δεν ήθελαν απαραίτητα να δουν τον αγώνα. Όμορφα. Και ποιοι ήταν τελικά αυτοί που τα κατείχαν? Ελέγχθηκαν αν είχαν εισιτήριο για τον αγώνα? Ήταν εκδρομείς ή κάτοικοι Αθηνών? Συνελήφθησαν? Ελέγχθηκαν τα στοιχεία τους? Οι μπάτσοι δεν ξέρουν?!!! Δηλαδή μας λένε ότι είτε δεν κατάλαβαν πώς βρέθηκε όλος αυτός ο «εξοπλισμός» στα χέρια τους ή θέλουν να καλύψουν και να γλυτώσουν από τις ποινικές ευθύνες τους κατόχους του και δεν τους αποκαλύπτουν?!

Ότι είναι ηλίθιοι είναι γνωστό από καιρό, αλλά ούτε καν η ηλιθιότητα δικαιολογεί τέτοια άγνοια και παράβαση καθήκοντος. Αυτό είναι ξεκάθαρα συγκάλυψη. Όποιος κάνει τέτοια πράγματα, στο χωριό μου τον λέμε βρωμόπ#!$τ@. Σε μια σοβαρή πολιτεία σαπίζει στην φυλακή. Στο μπουρδέλο που ζούμε αλλά περνιέται για χώρα, κάνει τον μπάτσο!

Ακόμα χειρότερο και απείρως πιο πο#@!κο είναι, ότι αφήνεται να εννοηθεί πως οι αυτοί που ξυλοφορτώθηκαν στον σταθμό Λαρίσσης είναι αυτοί που κατείχαν και τον κατασχεθέντα εξοπλισμό στον «περιβάλλοντα χώρο» της Ριζούπολης!

Αν η ΠΑΕ δεν επιμείνει, ώστε να αποκαταστήτσει την αλήθεια, να αποτραπούν ανάλογες καταστάσεις στο μέλλον και να επιβληθούν οι αυστηρότερες ποινές σε αυτά τα κομπλεξικά κωλόπαιδα που σε τέτοιες δύσκολες εποχές πληρώνονται από την αφόρητη φορολογική αφαίμαξη όλων των πολιτών και τελικά στρέφονται και εναντίον τους (!!!), τότε δεν έχει νόημα να υποστηρίζω κανέναν πρόεδρο, αντιπρόεδρο, παράγοντα κτλ.

Προφανώς η ΠΑΕ με θεωρεί αναρχικό, ταραξία ή προβληματικό όπως οι βρωμόμπατσοι και δεν με θέλει πλησίον του οίκου της. Δεκτόν, αποχωρώ και μένω με τις αναμνήσεις ενός συλλόγου που κάποτε σήμαινε πολλά πράγματα για μένα, αλλά τώρα έχει μετατραπεί σε απρόσωπη ανώνυμη εταιρεία, όπου οι εκδρομές, η ηθική υποστήριξη, το δέσιμο ομάδας-οπαδών και γενικά ο οποιοσδήποτε δεσμός με τον σύλλογο θεωρείται παρωχημένος, παράλογος και ανεξήγητος.

Οι υπόλοιποι πελάτες-χειροκροτητές της εταιρείας και εραστές του θεάματος ας συμπλεύσουν με την κεντρική γραμμή, προσωπικά δεν θα με ενδιαφέρει πλέον.
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Για όλα φταίνε οι οπαδοί τελικά..
Βγήκε το πόρισμα εδώ μέσα..
Τους την πέφτουμε? ΦΤΑΙΜΕ..
Μας την πέφτουνε? ΦΤΑΙΜΕ..
Μας κλ@νει ο Ιβάν όταν έχουμε άτομα μέσα, καιγόμαστε να βρεθούμε και δεν πραγματοποιεί συνάντηση? ΦΤΑΙΜΕ..
Δεν είμαστε απίκο όταν θυμηθεί ο Ιβάν να μας καλέσει? ΦΤΑΙΜΕ..
Κατά τα άλλα οπαδικό το φόρουμ ρε μάγκες..
Στο έμπερορ του σκουληκιού και στο blue-gays της γριάς να μπεις μεγαλύτερη οπαδική αλληλεγγύη υπάρχει προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ..
Αλλά εκεί μιλάνε άτομα που μπορεί να είναι σκουλήκια και γεροντοκόρες αλλά ακολουθούν τις ομάδες τους, έχουν μπει και σε ένα λεωφορείο για οπαδική εκδρομή και προφανώς ζουν κι αυτοί για τις ομάδες τους..
Θλίβομαι που περνάτε (και με προέγκριση μάλιστα) έτσι χαλαρά τέτοιες απόψεις και τελικά το μόνο κακώς κείμενο σε ένα φόρουμ για τον ΠΑΟΚ είναι το ντακφέης του μοντέλου ή καμιά σατυρική φωτογραφία για την ιερή αγελάδα με το 14 στην πλάτη..

Όσο για την παε ΠΑΟΚ πλέον μας έδειξαν ξεκάθαρα πως ούτε καν σαν 15ευρα μας βλέπουν..
Αλλά με αρχίμπατσο με πόστο στην παε δεν περίμενα κάτι καλύτερο..

:.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

:shock:

από που απορρέουν αυτά που λες Κρανάτε; γιατί δεν νομίζω ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ εδώ μέσα τουλάχιστον να έχει πει/θέσει κάτι τέτοιο. ίσα ίσα καταδικάζουν όλοι τη φάση που έγινε και περιμένουν την ΠΑΕ να ενεργήσει διαφυλάσοντας και τα συμφέροντα ΤΗΣ και όχι απλά και μόνο των οπαδών της.

εκτός αν όλα αυτά τα γράφεις γιατί -λογικα- παρεξήγησες το τοστ του Ζόμπι4....που δεν εννοεί κάτι πέρα απο το προφανές. ότι δλδ δεν υπάρχει σωστή επικοινωνία μεταξύ ΠΑΕ-οργανωμένων.....

ΥΓ: βασικά δεν ξέρω γρι απο τέτοια, αλλά και η ανακοίνωση των μπάτσων και η δράση τους, δεν σηκώνουν καμια μηνυσούλα;;;;;;;;εταιρικά συμφέροντα θίγονται και υποβαθμίζουν το "προϊον" χωρίς να υπάρχει πρόκληση εκ μέρους μας....μπαρλοου τπτ;;;;;; :? :?
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

K_geo έγραψε::shock:

.που δεν εννοεί κάτι πέρα απο το προφανές. ότι δλδ δεν υπάρχει σωστή επικοινωνία μεταξύ ΠΑΕ-οργανωμένων.....

Και επιπλέον κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλευτούν το γεγονός και να χτυπήσουν ίσως το μεγαλύτερο όπλο του ΠΑΟΚ το οπαδικό κίνημα!!!!!
Τυχάιο που επιλέχθηκε η συγκεκριμένη στιγμή για να γίνει η επίθεση !!!! Σκεφτήτε τί προηγήθηκε και τί έπεται! ;)
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Othin έγραψε:Προφανώς η ΠΑΕ με θεωρεί αναρχικό, ταραξία ή προβληματικό όπως οι βρωμόμπατσοι και δεν με θέλει πλησίον του οίκου της. Δεκτόν, αποχωρώ και μένω με τις αναμνήσεις ενός συλλόγου που κάποτε σήμαινε πολλά πράγματα για μένα, αλλά τώρα έχει μετατραπεί σε απρόσωπη ανώνυμη εταιρεία, όπου οι εκδρομές, η ηθική υποστήριξη, το δέσιμο ομάδας-οπαδών και γενικά ο οποιοσδήποτε δεσμός με τον σύλλογο θεωρείται παρωχημένος, παράλογος και ανεξήγητος.

Τι λες ρε αδερφέ..? :shock: :shock:
Και ποιοι είναι αυτοί που θα με διώξουν από το σπίτι μου..?
Περαστικοί είναι όλοι από τον ΠΑΟΚ αδερφέ..
Να το έχεις στο μυαλό σου..
Γι'αυτούς ΠΑΟΚ σημαίνει νούμερα και λογαριασμοί που αν δεν πάνε καλά πρώτοι θα πηδήξουν από το καράβι και θα μείνεις εσύ να τρέχεις για να μη βουλιάξει..
Να καταφέρουν να μας διώξουν δεν υπάρχει σαν πιθανότητα ούτε μία στο δις..
Η Τούμπα είναι το σπίτι μας κι ο ΠΑΟΚ ο Θεός μας..
Ελάτε να μας διώξετε να δούμε ποιος θα φύγει..
Και μην ακούω προλόγους ότι κάνουμε κακό στην ομάδα..
Άλλωστε και τους 2 τελευταίους μου τίτλους τους πήρα με Λαό και χωρίς διοίκηση..
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

εχεις λαθος Angelheart αλλα τι να κανουμε εσυ εχεις και το καρπουζι και το μαχαιρι

Despe το σχόλιό σου κολλάει στο "εσείς και εμείς" και αν δεν το κατάλαβες όταν το έγραψες ξαναδιάβασέ το. Σβήστο γιατί θα το κάνω εγώ.
Angelheart

Χαίρομαι που είμαι λάθος και ευχαριστώ για την κατανόηση.
Angelheart
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Σάβ 15 Φεβ 2014, 02:36, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

@κρανάτος

Σε περίπτωση που ΔΕΝ το είδες, ΕΓΩ ξεκίνησα την κουβέντα με τη φωτογραφία που ανέβασε η αστυνομία. Το έκανα ΕΠΙΤΗΔΕΣ, διότι εκτός της ΠΑΕ (του αρχιμπάτσου κτλ) δεν έχουν ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ αντιδράσει ούτε και οι σύνδεσμοί μας.

Εκτός αν ΔΕΝ βλέπω καλά, αυτά που "τσίμπησαν" είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ προϊόν ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ κατάστασης και έκαναν τη βλακεία και το ανέβασαν κιόλας επομένως τώρα ΔΕΝ μπορούν να το κρύψουν.

Εμείς που έχουμε παιδιά μέσα με αντίστοιχες κατηγορίες (ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ) και ΚΑΘΟΛΟΥ αντίστοιχα ευρήματα, ΔΕΝ θα αντιδράσουμε ; δεν θα χαλάσουμε τον κόσμο ΝΟΜΙΚΑ ; όταν οι ΙΔΙΟΙ μας δίνουν το υλικό ; δεν είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρία αυτό ; τόσο λάθος τα βλέπω ;

Ειλικρινά απορώ αν ξέρεις να διαβάζεις πια. Η ενασχόλησή σου με την ιερή αγελάδα (ΙΑ14) που κολλάει εδώ ; τι άλλο δλδ μπορώ να κάνω από εδώ μέσα ; σου δείχνω ΝΑ με κάτι γράμματα ότι "εδώ οι άλλοι έκαναν μαλακία και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε" και εσύ μου το γυρνάς ξανά στον ΙΑ14 και στη ΠΑΕ ;

Έγραψα στον πιο πάνω ότι "...χρειάζεται "υπέρβαση" σε πολλά επίπεδα...". Κατάλαβες πόσο ΒΑΡΕΙΑ κουβέντα είναι αυτό ;

ΥΓ : θέλω να σου τονίσω ότι ο ΠΑΟΚ και η Τούμπα (κτλ) ΔΕΝ είναι σπίτι ΣΟΥ, αλλά σπίτι ΜΑΣ. Το δε "ΜΑΣ" περιλαμβάνει και κάμποσους που δεν γουστάρουμε, ο καθένας μας για δικούς του λόγους. Άλλους έχω εγώ, και άλλους εσύ. Τον ΠΑΟΚ δεν στον χάρισε κανείς ώστε να αναλαμβάνεις να τον εκπροσωπείς αέρα πατέρα. Μόνος σου πήγες και μόνος σου θα φύγεις. Αυτό ισχύει για σένα, για μένα, για τον εκάστοτε συντάκτη ανακοίνωσης συνδέσμου (εντός και εκτός ""), και φυσικά ΚΑΙ για τον Ιβαν Σαββίδη. Καλό θα ήταν αυτό το τελευταίο να μη το ξεχνάς.
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Kranatos έγραψε:
Othin έγραψε:Προφανώς η ΠΑΕ με θεωρεί αναρχικό, ταραξία ή προβληματικό όπως οι βρωμόμπατσοι και δεν με θέλει πλησίον του οίκου της. Δεκτόν, αποχωρώ και μένω με τις αναμνήσεις ενός συλλόγου που κάποτε σήμαινε πολλά πράγματα για μένα, αλλά τώρα έχει μετατραπεί σε απρόσωπη ανώνυμη εταιρεία, όπου οι εκδρομές, η ηθική υποστήριξη, το δέσιμο ομάδας-οπαδών και γενικά ο οποιοσδήποτε δεσμός με τον σύλλογο θεωρείται παρωχημένος, παράλογος και ανεξήγητος.

Τι λες ρε αδερφέ..? :shock: :shock:
Και ποιοι είναι αυτοί που θα με διώξουν από το σπίτι μου..?
Περαστικοί είναι όλοι από τον ΠΑΟΚ αδερφέ..
Να το έχεις στο μυαλό σου..
Γι'αυτούς ΠΑΟΚ σημαίνει νούμερα και λογαριασμοί που αν δεν πάνε καλά πρώτοι θα πηδήξουν από το καράβι και θα μείνεις εσύ να τρέχεις για να μη βουλιάξει..
Να καταφέρουν να μας διώξουν δεν υπάρχει σαν πιθανότητα ούτε μία στο δις..
Η Τούμπα είναι το σπίτι μας κι ο ΠΑΟΚ ο Θεός μας..
Ελάτε να μας διώξετε να δούμε ποιος θα φύγει..
Και μην ακούω προλόγους ότι κάνουμε κακό στην ομάδα..
Άλλωστε και τους 2 τελευταίους μου τίτλους τους πήρα με Λαό και χωρίς διοίκηση..

Αδερφέ Κρανάτε σε ευχαριστώ και χαίρομαι για την συμπαράσταση. Συμφωνώ πως ο ΠΑΟΚ είναι μέσα μας, είναι η επανάσταση της μόνιμης εφηβείας μας, είναι οι αναμνήσεις μας, οι εκδρομές μας, ακόμα και τα... ξυλίκια που παίξαμε και απειλούμε να παίξουμε γι αυτά που πιστεύουμε. Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να μας αφαιρέσει αυτές τις εμπειρίες, που μας γαλούχησαν και σημάδεψαν την ενηλικίωσή μας.

Είναι όμως γεγονός φίλε μου, πως τώρα υπάρχει «ενός ανδρός αρχή» στην ΠΑΕ και σύμφωνα με αυτήν πορεύεται ο σύλλογος. Ιδανικό είναι ο πρόεδρος-επενδυτής να θέλει και να αισθάνεται, πως αποτελεί τον εκφραστή του λαού και των ονείρων του. Αν όμως δεν συμβαίνει αυτό, τότε δεν έχω πλέον δικαίωμα να διαμορφώνω πολιτική. Τα οικονομικά μεγέθη με έχουν ξεπεράσει και υπάρχουν πολλοί που θα με χαρακτηρίσουν ρομαντικό ή ακόμα χειρότερα γραφικό, αν επιμείνω να νομίζω πως... εκπροσωπώ τον σύλλογο που με «αδειάζει» κάθε φορά που οι σκ@τόμπατσοι προσπαθούν να δικαιολογήσουν την ανοησία τους εις βάρος μου.

Συγγνώμη για την πίκρα που ενδεχομένως βγαίνει από το κείμενο κι ελπίζω να αποδειχθώ... Κασσάνδρα. Δεν είμαι τόσο απογοητευμένος, αλλά δεν θέλω να την πληρώνουν άδικα τα αδέρφια μας για μλκίες...
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Ρε παιδια συγνωμη κιολας αλλα υπηρξαν συλληψεις σε ολο αυτο το σκηνικο?δηλαδη η αστυνομια εκανε ερευνα σε ατομα κ βρηκε αυτα τα πραγματα κ δεν εκανε καμμια συλληψη?δεν ειναι δυνατον να εγινε αυτο λογικα τα βρηκαν καπου πεταμενα/κρυμμενα οποτε δεν ηξερε σε ποιον ανηκουν....
Για το θεμα της τρομοκρατιας κ του ξυλοδαρμου των αδερφων μας στον σταθμο πρεπει να το καταδικασουμε αλλα επισημη τοποθετηση απο κανεναν δεν υπηρξε ουτε απο τους συνδεσμους ουτε απο την ΠΑΕ ουτε απο κανεναν,δηλαδη αν δεν εχουν κανει καμμια κινηση οι αμμεσα ενδιαφερομενοι να ενημερωσουν την ΠΑΕ οτι επεσαν θυμα επιθεσης απο τους μπατσους τι πρεπει να κανει η ΠΑΕ να λειτουργησει βαση της ενημερωσης καποιων σαιτ?δεν πρεπει τα παιδια που ετυχαν τετοιας ενεργειας να ενημερωσουν την ΠΑΕ τι εγινε κ πως ακριβως εγινε αυτο?
Συμφωνω οτι πρεπει να γινουν νομικες κινησεις κ να απαιτησει η ΠΑΕ να απολυθει ο οποιοςδηποτε υπευθυνος αλλα δεν πρεπει καποιος να ενημερωσει κ την ΠΑΕ?
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Απορώ γιατί ακομα και μετα το χθεσινό τρωγόμαστε μεταξύ μας ...

Είναι ξεκάθαρα μια τεράστια ευκαιρία να αντιδράσει με μηνύσεις τόσο η ΠΑΕ όσο και οι σύνδεσμοι ...

Εάν δεν το κάνουν μόνο μια εξήγηση βρίσκω εγώ ... Οτι όντως όλα η μέρος αυτών των ευρημάτων βρέθηκαν στην κατοχή φερόμενων οπαδών του ΠΑΟΚ ...

Και ένα γενικό σχόλιο ...

Με όλα όσα τραβάμε, είναι τραγικό να συζητάμε ακομα αν ο κόσμος του ΠΑΟΚ κάνει κακό η καλό στην ομάδα ...

Ο ΠΑΟΚ χωρίς τον κόσμο του ίσον τίποτα ...

Το ίδιο σημαίνει και για όλους όσους έχουν την οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά ...

Αθλητισμός και μολότοφ, πέτρες, πυροσβεστήρες εντός αγωνιστικού χώρου, ντου χωρις εισιτήρια, κλπ δεν πανε μαζί και σε αυτό είναι όλη η ουσία της ύπαρξης του συλλόγου ΠΑΟΚ ...

Να κερδίζεις το σύστημα εντός αθλητικών χωρών ακομα και με τους οποίους κανόνες τους !!!

Για όσους δεν καταλαβαίνουν τα παραπάνω μάλλον δεν έχουν καταλάβει τι εστι ΠΑΟΚ ...

Υπος.
Εσείς εκεί στην ΠΑΕ θα κοιμάστε για πολύ ακομα ;;;;
Η απάθεια σας έχει καταντήσει επικίνδυνη
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

tad έγραψε:Απορώ γιατί ακομα και μετα το χθεσινό τρωγόμαστε μεταξύ μας ...

Είναι ξεκάθαρα μια τεράστια ευκαιρία να αντιδράσει με μηνύσεις τόσο η ΠΑΕ όσο και οι σύνδεσμοι ...

Εάν δεν το κάνουν μόνο μια εξήγηση βρίσκω εγώ ... Οτι όντως όλα η μέρος αυτών των ευρημάτων βρέθηκαν στην κατοχή φερόμενων οπαδών του ΠΑΟΚ ...

Και ένα γενικό σχόλιο ...

Με όλα όσα τραβάμε, είναι τραγικό να συζητάμε ακομα αν ο κόσμος του ΠΑΟΚ κάνει κακό η καλό στην ομάδα ...

Ο ΠΑΟΚ χωρίς τον κόσμο του ίσον τίποτα ...

Το ίδιο σημαίνει και για όλους όσους έχουν την οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά ...

Αθλητισμός και μολότοφ, πέτρες, πυροσβεστήρες εντός αγωνιστικού χώρου, ντου χωρις εισιτήρια, κλπ δεν πανε μαζί και σε αυτό είναι όλη η ουσία της ύπαρξης του συλλόγου ΠΑΟΚ ...

Να κερδίζεις το σύστημα εντός αθλητικών χωρών ακομα και με τους οποίους κανόνες τους !!!

Για όσους δεν καταλαβαίνουν τα παραπάνω μάλλον δεν έχουν καταλάβει τι εστι ΠΑΟΚ ...

Υπος.
Εσείς εκεί στην ΠΑΕ θα κοιμάστε για πολύ ακομα ;;;;
Η απάθεια σας έχει καταντήσει επικίνδυνη

Σωστος.Συμφωνω απολυτα με την προσεγγιση αυτη.
Δεν μπορω ομως να καταλαβω γιατι κωφευει η ΠΑΕ,το μονο που μπορω να δεχτω θα ηταν να εχουν γινει καποιες κινησεις που θα μαθαιναμε αργοτερα....αλλά και παλι δεν γινετε να χτυπαν τον κοσμο σου και να τον παρουσιαζουν ως φταιχτη απο πανω,και να μην βγαινει εστω 1 ανακοινωση καταδικης τους γεγονοτος,εστω και για ηθικους λογους.΄
Κι αν δεν βγαλουν αυτοι,πρεπει να αντιδρασουν οι συνδεσμοι με ανακοινωσεις τους.
Νομιζω οτι ειχε δικιο ενας αδελφος πιο πανω που ειπε οτι μια συντονιστικη θα ελυνε τετοια προβληματα και της ασφαλειας την οπαδων που ταξιδευουν και της αντιδρασης σε τετοιες περιπτωσεις.
Αν κοιμουνται αυτοι,θα τους ξυπνησουμε εμεις.....
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Οταν θα μάθουμε να ανεχόμαστε τον συνοπαδο μας που μπορεί σε ορισμένα θέματα να εχει διαφορετική γνωμη απο μας τότε θα παμε μπροστα ο ΠΑΟΚ ανήκει σε όλους μας κανεις δεν εχει αποκλειστικότητα
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Δον Φερνάντο, όπως έχω πει αρκετές φορές ΠΛΕΟΝ, σχόλια του στυλ "εμείς και εσείς και αυτοί" θα σβήνονται από μένα.
Εκτός από αυτό όμως δεν έχει κανέναν λόγο να κάνεις τέτοιου τύπου επιθέσεις στον (κάθε) Κρανάτο. Το παιδί αυτό ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ για κάτι. Προσπάθησε να το διακρίνεις αυτό ανάμεσα στα όσα (νομίζεις οτι) σας χωρίζουν.

Καταλάβετε επιτέλους κάτι. Το πρόβλημα στον ΠΑΟΚ, ΔΕΝ είναι ο (κάθε) "κρανάτος". Το πρόβλημά μας είναι οτι για ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, μας έμαθαν (και το εμπεδώσαμε και μια χαρά) να βλέπουμε εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν, ώστε οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ εχθροί να περνάνε ΖΑΧΑΡΗ.

Angelheart

giapas

Δημοσίευση από giapas »

Kρανάτε , φίλε δεν έχει καμιά σχέση η κουβέντα για παίκτες εδώ..τώρα μιλάμε για το σκηνικό που έγινε.

Με δεδομένο ότι ήμουν στο γήπεδο και με δεδομένο ότι βγαίνοντας κάναμε το γύρω - γύρω του γηπέδου για λόγους ασφαλείας . μόλις είδα σε εικόνα τα ευρήματα που μάζεψαν οι μπάτσοι ....
Tad , στις 8-10 προτάσεις σου , ισχύει μια και δίνει εξήγηση σε όλα.
Το θέμα δυστυχώς πρέπει να κλείσει εδώ , τσάμπα το συζητάμε

Εγώ πάλι ειλικρινά ελπίζω να μη το συζητάμε τσάμπα
Angelheart
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Απο τη στιγμη που μας ηρθε το μνημονιο επιστρεψαμε στην εποχη της αθωοτητας.η νεα εννομη ταξη ειναι εδω για να μεινει.η λογικη του agent provocateur ειναι πλεον η νομιμη λειτουργια του κρατους κ οι αθωοι υπερασπιστες πολλοι.ας συνεχισουμε να ψαχνουμε τους εχθρους αναμεσα μας.abg αν δεν το καταλαβες ο κρανατος δε σε ξεχωρισε σαν ΠΑΟΚτση.εσυ τον περιθωριοποιεις.το διαιρει και βασιλευε καλα κρατει και εχουν αναλαβει οι αθωοι την εθελοντικη κ πληρη εφαρμογη του.
Υγ.ναι ρε οθιν ναι.μπραβο.
*
**

Έχουμε πει κάποια πράγματα. Να μη τα επαναλαμβάνουμε
Angelheart
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”