Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
- Montrealiotis
-
Maezono Masakiyo
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
aivas19 έγραψε:Κανενα νεο απο το μετωπο εχουμε;
Οι επόμενες 43 ώρες και 16 λεπτά είναι κρίσιμες.
Αυτες ακριβως οι φρασεις απαντανε και ακυρωνουν ολη την κουβεντα που γινεται εδω και καιρο οτι και καλα δεν αξιοποιουμε τα παιδια απο τις ακαδημιες μας.dragon έγραψε:Ποιες συγκυρίες ρε φίλε ? Πιο πολλοί παίχτες από ακαδημίες στην μεγάλη ομάδα από εμάς τα τελευταία χρόνια στο big 4 δεν υπάρχει. Δλδ αν έβγαινε γουιλιαν κ ολιβειρα θα έπαιζαν οι μικροί? Εδώ δεν είναι συγκυρίες? Ήταν να παίξουν βάσει προγραμματος κ πήγαν κ πήραν κ γουιλιαν κ ολιβειρα?
- Το κανουμε καλυτερα απο καθε αλλη ελληνικη ομαδα εδω και χρονια.
- Οσοι εφυγαν, εφυγαν γιατι ...δεν κρατιοντουσαν, ΟΧΙ γιατι τους ξεπουλησαμε.
- Το οτι "δεν κρατιοντουσαν" δεν ειναι ευθυνη του ΠΑΟΚ, αλλα της σαπιλας του ελλαδισταν.
- Kabamaru11
Το ματι μου επεσε σε ενα αριστερο μπακ που προ ολιγου ετων ειχε συζητηθει στα ρεπορταζ για ενδιαφερον απο εμας.Το καλοκαιρι τελειωνει το συμβολαιο του,σιγουρα υπαρχει στην λιστα σκαουτιγκ μας (μη γελατε,εχουμε τετοιο).
https://www.transfermarkt.com/erik/prof ... ler/680551
https://www.transfermarkt.com/erik/prof ... ler/680551
- Patricio_4
Κι εγώ παρακολουθώ Ιταλικό και έχω τη χειρότερη άποψηcartman έγραψε:Εγώ που από Ιταλία υποστηρίζω Μίλαν, γιατί δεν έχω σε εκτίμηση τον παίχτη;
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
https://youtube.com/shorts/NIOJ0r_0wFo? ... dtGpUMth-G
Φυσικά και σηκώνει πολύ βελτίωση η αξιοποίηση των παικτών από τις ακαδημίες αλλά η ουσία για το πως λειτουργεί ο ΠΑΟΚ επί Λουτσέσκου βρίσκεται εδώ.
Φυσικά και σηκώνει πολύ βελτίωση η αξιοποίηση των παικτών από τις ακαδημίες αλλά η ουσία για το πως λειτουργεί ο ΠΑΟΚ επί Λουτσέσκου βρίσκεται εδώ.
Αχ τε γαμώτο να βρίσκαμε έναν νέο Πρίγιοβιτς κι ένα δεύτερο Μπάμπα. Τουλάχιστο αριστερό μπακ οπωσδήποτε, τα έχει φτύσει ο άνθρωπος. Για φορ δεν βαριέσαι, συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια.
ρε προπαγανδιστή! άντε παλι σελίδες με τον κακό Λουτσο που δεν βαζει τα πιτσιρίκια!! αφού τόσο περιμένουν!!Μπαρκαρούτσος έγραψε:Α εγώ για πλάκα τα λέω
- Mitsospaoki4
- Moderator
Καλό είναι να μην περιμένουμε φορ πλέον εκτός αν προκύψουν 2 αποχωρήσεις.
Αυτό είπε και ο Λουτσεσκου..
Αυτό είπε και ο Λουτσεσκου..
-
Μπαρκαρούτσος
Χωρικός έγραψε:ρε προπαγανδιστή! άντε παλι σελίδες με τον κακό Λουτσο που δεν βαζει τα πιτσιρίκια!! αφού τόσο περιμένουν!!Μπαρκαρούτσος έγραψε:Α εγώ για πλάκα τα λέω
Καλημέρα! Οι πληροφορίες που συνέλεξα κατά τη διάρκεια της νύχτας, λένε ότι, εκτός απροόπτου, δεν θα γίνει άλλη προσθήκη! Υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να αποκτηθεί αριστερό μπακ, αλλά μέχρι εκεί. Παλεύουν όμως στην ΠΑΕ για αποδεσμεύσεις, με τον Τισουντάλι να βρίσκεται λίγο πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου από ότι οι υπόλοιποι που έτσι κι αλλιώς θ' αποχωρήσουν το καλοκαίρι (ίσως ο ένας εκ των δύο ξένων γκολκίπερς, ο ένας εκ των δύο δεξιών μπακ, ο ένας εκ των ξένων στόπερς, δηλαδή Λόβρεν ή Κόλεϊ, ο Βιεϊρίνια, ο Σβαμπ, ο Μπακαγιόκο, ο Τάισον - ο Μουργκ έφυγε ήδη - και πλην του Τσάλοφ, όλοι οι υπόλοιποι φορ, συνολικά δηλαδή 10 αποδεσμεύσεις τουλάχιστον). Άντε να δούμε...!!
-
panpangr77
Γνώμη μου είναι ότι περιμένουμε να δούμε αν περάσουμε 100% στην επόμενη φάση και ίσως τις κληρώσεις. Αντίστοιχα θα υπάρξουν ευκαιρίες από ομάδες που αποκλειστούν .
-
Leonardo10
Για μενα το προβλημα που εξακολουθει να υπαρχει οσον αφορα τον μεταγραφικο σχεδιασμο, εκτος των οποιων δομικων θεματων οσον αφορα τη καταρτιση του σχηματος που αποφασιζει για αυτον και τον διαχειριζεται, ειναι η αδυναμια ευρεσης κοινου σημειου στα θελω του προπονητη και της διοικησης. Με καποιο τροπο πρεπει και η διοικηση να ερθει πιο κοντα στα θελω του προπονητη αλλα και ο προπονητης να κατανοησει τις αναγκες της διοικσης οσον αφορα την μακροημερευση του προτζεκτ. Η ομαδα εχει αναγκη απο παικτες στυλ Μειτε,Πελκα ακομα και Μπακαμπου αλλα και αναγκη για αναδειξη παικτων στυλ Σορετιρε,Γκομεζ.
-
Maezono Masakiyo
panpangr77 έγραψε:Γνώμη μου είναι ότι περιμένουμε να δούμε αν περάσουμε 100% στην επόμενη φάση και ίσως τις κληρώσεις. Αντίστοιχα θα υπάρξουν ευκαιρίες από ομάδες που αποκλειστούν .
Και όταν ξεκαθαρίσουν όλα αυτά θα υπάρχει χρόνος;