Απτο στομα μ το πήρες!psykoman έγραψε:Άσχετο...όπως και τόσα άλλα εδώ μέσα....
Αν δεν στείλουμε λίστα τι γίνεται;
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
- FreeWatcher
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Καλά εδώ η έγκριτη σφήνα έχει ανεβάσει από τις 9:30 ήδη άρθρο κλικ-μπειτ με τίτλο "Αυτή είναι η ευρωπαϊκή λίστα για το Europa League!", εννοείτε μην περιμένετε να βρείτε τίποτα χρήσιμο αν κάνετε το λάθος να την επισκευθειτε.
5 δευτερόλεπτα για μένα είναι θέμα ζωής..Equalizer έγραψε:Χαχα πιλοτε έλεος ταυτόχρονα
Εκτός μουργος

Sent from my iPad using Tapatalk
Έλα ρε psyko, όλη μέρα δουλειά, f5 στο paokmania και τώρα το βράδυ έχουμε πιει και 2-3 Καμπάρι για να χαλαρώσουμε.psykoman έγραψε:Το ότι είχε Σοάρες που έφυγε δεν την σακουλεφτηκες ότι είναι μουφα;;;JohnDag έγραψε:Πίστεψε με, το να μην είναι ο Μπακαγιόκο είναι πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα από το να είναι ο Βιεϊρίνια.
Αλλά προφανώς είναι λάθος όποτε ας περιμένουμε.
Α δεν έχει ούτε Colley;
Καλά ότι να ναι οι τύποι..
Εντάξει δεν χρειάζεται να μας μαλώνεις για όλα, κάναμε ένα λάθος.
Συγνώμη.
Equalizer έγραψε:https://www.paokfc.gr/nea/20240904-i-lista-stin-uefa-gia-ta-paixnidia-tou-league-phase/
Αυτοί που έδωσα από την αρχή,εντάξει πάνω στα νεύρα μου άλλαξα Σαστρε με Βιερινια.
Αλλά τουλάχιστον, επικράτησε η λογική.
Νταξ δεν σε μαλωσα κιόλας... χιουμοριστικά το έγραψαJohnDag έγραψε:Έλα ρε psyko, όλη μέρα δουλειά, f5 στο paokmania και τώρα το βράδυ έχουμε πιει και 2-3 Καμπάρι για να χαλαρώσουμε.psykoman έγραψε:Το ότι είχε Σοάρες που έφυγε δεν την σακουλεφτηκες ότι είναι μουφα;;;JohnDag έγραψε:Πίστεψε με, το να μην είναι ο Μπακαγιόκο είναι πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα από το να είναι ο Βιεϊρίνια.
Αλλά προφανώς είναι λάθος όποτε ας περιμένουμε.
Α δεν έχει ούτε Colley;
Καλά ότι να ναι οι τύποι..
Εντάξει δεν χρειάζεται να μας μαλώνεις για όλα, κάναμε ένα λάθος.
Συγνώμη.
Καμπαρι λιγο σοδα σε χαμηλο.
Μου αρεσει ο ξανθος Μουργκ.
Θα μου λειψει στην Ευρωπη.
-
Είπαμε έκανε το αυτονόητο.
Μουργκ
Βιειρίνια
και ανάμεσα σε Γκόμεζ και Σάστρε διάλεξε τον δεύτερο.
Άντε να φύγει κι ο Σαμάττα, ίσως κι ο Μουργκ , και να πάμε με προσθήκη στόπερ και χαφ στο πιο καλό ρόστερ της ιστορίας μας. In Savvidis we trust πλέον...
Μουργκ
Βιειρίνια
Άντε να φύγει κι ο Σαμάττα, ίσως κι ο Μουργκ , και να πάμε με προσθήκη στόπερ και χαφ στο πιο καλό ρόστερ της ιστορίας μας. In Savvidis we trust πλέον...
-
Developer4 έγραψε:Να υποθέσω οτι ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ο Μεϊτέ ούτε μέχρι τις 11/9, θα αρχίσουμε να συζητάμε πως θα τον φέρουμε Γενάρη;nunies4 έγραψε:Και αν μέχρι τις 11/9 έρθει δεξί στοπερ και Μειτε;JohnDag έγραψε:Ο Γκόμεζ είναι πολύ ψαγμένη κίνηση, το ειπαμε εξαρχής. Είμαι πολύ αισιόδοξος για τον συγκεκριμένο.
Γενικά, προφανώς και έχουν γίνει καλές κινήσεις και έχει αναβαθμιστεί η ομάδα σε αρκετά σημεία.
Η πατάτα έγινε ξεκάθαρα στα στόπερ και υπάρχει και μια αβεβαιότητα ως προς το αν ο Μπακαγιόκο θα μπορέσει να μπει στα παπούτσια του Μειτε έχοντας βέβαια διαφορετικά χαρακτηριστικά σαν παίκτης.
Θα τα δούμε όλα στο χορτάρι πλέον.
Θα μπορεί να γίνει και update η λίστα τότε αν πρώτα ο Θεός προχωρήσουμε.
Κι αν ο Μειτε δέν ερθει ουτε το Γεναρη θα αρχισουμε να συζητάμε πως θα τον φερουμε το καλοκαίρι του '25 για να τον βαλουμε στη λιστα που θα φτιαχνουμε για τη διοργάνωση που θα αγωνιζομαστε το 25'-26.
Υπάρχει περίπτωση να φύγει ο Μουργκ τώρα; Ποια πρωταθλήματα είναι ανοιχτά;makispaspartou έγραψε:Είπαμε έκανε το αυτονόητο.
Μουργκ
Βιειρίνια
Ωραίος ο Λουτσεσκου στις επιλογές.
Τουλάχιστον αυτοί που θεωρούσαν δεδομένο τον Βιεϊρίνια κ έκραζαν ας ελπίσουμε σε αντίστοιχα θέματα στο μέλλον ας μην είναι τόσο γκρινιάρηδες.
Τουλάχιστον αυτοί που θεωρούσαν δεδομένο τον Βιεϊρίνια κ έκραζαν ας ελπίσουμε σε αντίστοιχα θέματα στο μέλλον ας μην είναι τόσο γκρινιάρηδες.
Ακριβώς έτσι όπως το λες Δημητριε. Για το Καμπάρι[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND COLD SWEAT]DimitrisS έγραψε:Καμπαρι λιγο σοδα σε χαμηλο.
Psyko εντάξει και γώ χαβαλέ κάνω προφανώς!