Η ομάδα πρέπει να κάνει αυστηρά το δικό της τσεκ. Ο παίκτης μπορεί να πέρασε μόνος του για να στείλει τα αποτελέσματα σε ενδιαφερόμενες ομάδες ώστε να (απο)δείξει την κατάσταση/ετοιμότητα του.dragon έγραψε:Καλά δεν πέρασε ιατρικά προχθές στην ιδιωτική κλινική που έλεγαν κάποιοι?Στις 19 Ιουνίου έρχεται στην Θεσσαλονίκη για ιατρικά και υπογραφές!
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
- sourmenetes
- Moderator
Όταν έχεις μηδενίσει τα άγχη στη ζωή σου...soflodoras έγραψε:Ποιοι «παπαδες» μωρε, μας δουλευεις; Που εχεις να ποσταρεις πανω απο 8 ωρες (και 12 λεπτα);prist64 έγραψε:ρε κουφαλες
ξαναγινατε λογιστες?
τοσοι παικτες-παπαδες κυκλοφορανε και τρωγεστε για ταβανια
και φραγκα που θα μπουνε σε ξενες τσεπες?
Χάχαχαχα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Σουριναμέζος έγραψε:Το έχω ξαναγράψει ο Κεντζιόρα του 2023-24 είναι ο Κρέσπο του 2017-18, δεν μας γέμιζε το μάτι και δεν έχει περάσει αρκετός χρόνος για να ολοκληρωθεί η κωλοτούμπα οπότε είμαστε στην ενδιάμεση φάση του "τίμιος είναι μωρέ, πάντα στο 6-7, να φέρουμε έναν καλύτερο και να τον κρατήσουμε για δεύτερο"
++++
Το δίδυμο λένε από Serie a ο αντιΜειτε.
Σε άλλο ράδιο είπαν πραετ ή Γκόμες από Έβερτον
Μακάρι να είναι ο ίδιος ο Μειτε και όχι ένας "αντί"Logistis έγραψε:Το δίδυμο λένε από Serie a ο αντιΜειτε.
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σημασία έχει ότι όνομα κοιτάμε είναι από τοπ επίπεδο... Άρα θα δούμε καλά πράγματα φέτος και μακάρι να περάσουμε στο τσου λου.Logistis έγραψε:Το δίδυμο λένε από Serie a ο αντιΜειτε.
Σήμερα θα κάτσω να δω την εσπανιολ, καλός παίχτης φένεται ο Δανός. Προσωπικά θα ήθελα κάτι πιο ψαγμένο και σε καλύτερη ηλικία με μεταπωλητικη αξία... Γιατί ο ΠΑΟΚ με τις επιτυχίες και μόνο που έχει μπορεί να προωθήσει οποιονδήποτε βασικό παίχτη και να τον πουλήσει ακριβότερα από ότι τον πήρε.
-
spiridoula
τίμιος με 1 + δεν υπάρχει ... καμία σχέση με τον Κρέσπουρα των 500 χιλιάδων ...theo-drama έγραψε:Σουριναμέζος έγραψε:Το έχω ξαναγράψει ο Κεντζιόρα του 2023-24 είναι ο Κρέσπο του 2017-18, δεν μας γέμιζε το μάτι και δεν έχει περάσει αρκετός χρόνος για να ολοκληρωθεί η κωλοτούμπα οπότε είμαστε στην ενδιάμεση φάση του "τίμιος είναι μωρέ, πάντα στο 6-7, να φέρουμε έναν καλύτερο και να τον κρατήσουμε για δεύτερο"
++++
επίσης καμία σχέση με τον Κρέσπουρα σε ταχύτητα και ποιότητα ... κατά την γνώμη μου ...
- Unpsofable78
Ποιός Γκόμες ρε παιδιά; Αυτός;
https://www.transfermarkt.com/andre-gom ... ler/221025
Ρε είστε τρελοί ρε; Μακαρι αλλά πάρα πολύ δύσκολο έως αδύνατο.
Φαντάζεστε να έχουμε στο ροστερ 2 παίκτες που έχουν παίξει Μπαρτσελονα;
Αν πάρουμε Αντρέ Γκόμες θα πάρω φανέλα και θα την κληρωσω για έναν συνοπαδο εδώ μέσα.
https://www.transfermarkt.com/andre-gom ... ler/221025
Ρε είστε τρελοί ρε; Μακαρι αλλά πάρα πολύ δύσκολο έως αδύνατο.
Φαντάζεστε να έχουμε στο ροστερ 2 παίκτες που έχουν παίξει Μπαρτσελονα;
Αν πάρουμε Αντρέ Γκόμες θα πάρω φανέλα και θα την κληρωσω για έναν συνοπαδο εδώ μέσα.
- Unpsofable78
Σε ποιο ράδιο είπαν για Praet και Γκόμες; Βασικά και ποιος δημοσιογράφος το είπε; Να ξέρουμε αν έχουμε 0.1 ή 0.99% πιθανότητες για ΓκόμεςLogistis έγραψε:Το δίδυμο λένε από Serie a ο αντιΜειτε.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
tad έγραψε:τίμιος με 1 + δεν υπάρχει ... καμία σχέση με τον Κρέσπουρα των 500 χιλιάδων ...theo-drama έγραψε:Σουριναμέζος έγραψε:Το έχω ξαναγράψει ο Κεντζιόρα του 2023-24 είναι ο Κρέσπο του 2017-18, δεν μας γέμιζε το μάτι και δεν έχει περάσει αρκετός χρόνος για να ολοκληρωθεί η κωλοτούμπα οπότε είμαστε στην ενδιάμεση φάση του "τίμιος είναι μωρέ, πάντα στο 6-7, να φέρουμε έναν καλύτερο και να τον κρατήσουμε για δεύτερο"
++++
επίσης καμία σχέση με τον Κρέσπουρα σε ταχύτητα και ποιότητα ... κατά την γνώμη μου ...
Ξέχασες τι του σερναμε τότε.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Πέμ 13 Ιουν 2024, 20:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
κι όταν έρθει το χάπι εντ τότε όλοι θα τρέξουμε για τα διαρκείας. πες το ψέματα, το μάρκετινγκ είναι σπουδαγμένο δεκαετίες τώραEqualizer έγραψε:Μας ταϊζει σανό η ΠΑΕ, τον έχει κλεισμένο αλλα θέλει να κρατήσει ψηλά την τηλεθέαση και το παίζει δράμα
Τα κινητρα δοθηκαν στην αρχη της χρονιας και τωρα προσπαθουν να τα εξαργυρωσουν. Μολις πεσει η επιβραβευση,δηλαδη ενα καλο συμβολαιο,τοτε ερχονται τα αντικινητρα. Αποψη μου ειναι πως οποτε ειναι δυνατον τα συμβολαια να φτανουν σε υψηλα επιπεδα μονο με μπονους. Φαγαμε στην μαπα κλειστα συμβολαια βαρελα,καντουρι,μπισεσβαρ που ακομα μου ξυπναν εφιαλτεςΣουριναμέζος έγραψε:Προσωπικά ούτε τότε το έβλεπα σαν κάτι το αρνητικό ούτε τώρα, δίνει και τα σωστά κίνητρα στους ποδοσφαιριστές. Άμα πετύχεις κάτι τόσο μεγάλο όπως το αήττητο του 2019 ή το φετινό against all πρωτάθλημα να πληρωθείς και το κάτι παραπάνω.Demir έγραψε: οταν μια ομαδα κανει μια μεγαλη επιτυχια παντα πληρωνει υπεραξια.. δυστυχως το ιδιο εγινε με βαρελα παλαιοτερα ..
Ναι στον Κετζιόρα, τον Μεϊτέ, τον Βαρέλα και τον Καντουρί θέλω να τα δώσουμε. Σε ποιόν να τα δώσουμε? Στον Μιτρίτσα και τον Φιλίπε Σοάρες?
-
Jack_MeHoff
Το ποδόσφαιρο πλέον είναι μια στυγνή μπίζνα, οι καλοσύνες πληρώνονται και μάλιστα πολύ ακριβά.
Παραπάνω χρήματα πρέπει να παίρνουν μόνο οι παίκτες που η ομάδα πιστεύει ότι μπορούν να κάνουν limit up (αυτό δεν είναι μόνο με αγωνιστικά κριτήρια).
Ποιος πιστεύει ότι ο Κετζιορα μπορεί να τα πάει καλύτερα από την περασμένη σεζόν;! Αν στην ομάδα το πιστεύουν, να του δώσουν αυτά που νομίζουν, αλλά όχι με βάση το παρελθόν, διότι αυτό έχει περάσει.
Παραπάνω χρήματα πρέπει να παίρνουν μόνο οι παίκτες που η ομάδα πιστεύει ότι μπορούν να κάνουν limit up (αυτό δεν είναι μόνο με αγωνιστικά κριτήρια).
Ποιος πιστεύει ότι ο Κετζιορα μπορεί να τα πάει καλύτερα από την περασμένη σεζόν;! Αν στην ομάδα το πιστεύουν, να του δώσουν αυτά που νομίζουν, αλλά όχι με βάση το παρελθόν, διότι αυτό έχει περάσει.
για τον καμαρά, εξαιρετικό ξεμαρκάρισμα από την πίεση αντιπάλου.
απίστευτη γρήγορη ματιά και μπαλιά στην πρώτη επαφή.
στοχευμένες επιτυχείς μακρινών μεταβιβάσεων.
καλό πόδι.
πατάει περιοχή.
επιθετική άμυνα.
για τον χαρακτήρα δεν γνωρίζω, αλλά έχω λούτσε.
για τον μειτέ, ναι θα κούμπωνε γάντι στα λίγα μέτρα πιο πίσω από τον καμαρά.
ναι, τους κατάπινε εύκολα.
εύκολα όμως μπορεί να βρεθεί ένα παίκτης με τον ίδιο ρόλο με τα χρήματα που διαθέτουμε αν δεν μας κάτσει.
καμαρά δύσκολα να βρίσκαμε.
προσωπικές απόψεις....
απίστευτη γρήγορη ματιά και μπαλιά στην πρώτη επαφή.
στοχευμένες επιτυχείς μακρινών μεταβιβάσεων.
καλό πόδι.
πατάει περιοχή.
επιθετική άμυνα.
για τον χαρακτήρα δεν γνωρίζω, αλλά έχω λούτσε.
για τον μειτέ, ναι θα κούμπωνε γάντι στα λίγα μέτρα πιο πίσω από τον καμαρά.
ναι, τους κατάπινε εύκολα.
εύκολα όμως μπορεί να βρεθεί ένα παίκτης με τον ίδιο ρόλο με τα χρήματα που διαθέτουμε αν δεν μας κάτσει.
καμαρά δύσκολα να βρίσκαμε.
προσωπικές απόψεις....